Spannendverhaaltje.nl

Zwart op wit

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door rudi meer verhalen van rudi Een twintigtal meter voor me uit liep een éénzaam figuur, op zoek naar zichzelf. Ze was Afrikaanse, wist ik feilloos door de ontelbare kleine vlechtjes die roodbruin tot halverwege haar lange mantel vielen. Een zachte bries deed de rugpanden af en toe opwaaien, net reuzenvleugels waarmee ze zich laag over de grond zwevend leek voort te bewegen. Een spoor van haar parfum hing nog in de lucht: Maroussia. De zware geur bracht me in een lichte roes. Ik versnelde mijn passen om te ervan te vergewissen of ze zo mooi was als het bruisen van mijn bloed me deed vermoeden. Terwijl ik haar voorbijstapte, wierp ik een vluchtige blik over mijn schouder en draaide mijn hoofd ogenblikkelijk weer om. Die ene oogopslag had volstaan. Ik was reddeloos verloren.
Het weergaloze zwart van haar gelaat verklaarde eindelijk waar middernacht haar kleur vandaan had terwijl haar hoge jukbeenderen en het fel aangestifte paars van haar lippen nu reeds haar extase tijdens het orgasme voorspelden. Ze droeg een nauwsluitend stretchjurkje met rolkraag dat tot het uiterste op proef werd gesteld door de volheid van haar borsten en door haar sterke dijen, die mijn heupen deden dromen van zuurzoete omknelling. Vruchteloos vroeg ik me af waarom er een in godsnaam een einde moest komen aan haar benen. Geen wonder dat ze haar schoonheid droeg met de arrogantie van de macht die deze haar verleende. Ik kon niet anders dan maar daaraan te onderwerpen. Die schoonheid intimideerde me, maakte me te schuchter om haar aan te spreken. Wat had ik haar trouwens kunnen vertellen wat haar niet reeds was gezegd door duizenden mannen, duizenden blikken, door de erehaag van erecties overal waar zij voorbij kwam? Zij had mij daarentegen des te meer te vertellen. Daarom volgde ik haar met de zekerheid van een slaapwandelaar, drijvend op de geur van haar bewegingen terwijl mijn hart klopte op de maat van haar driftig tikkende naaldhakken.
We bevonden ons in de Galérie du Centre, bekend niet zozeer om bioscoop Aventure maar wel degelijk om de tatou-, piercing- en fetishzaken. Niet alleen mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld toen ze bleef stilstaan voor het uitstalraam van Boutique Minuit. Mijn harde pik vroeg zich of ze zich nou die platformschoenen zou aanschaffen of die rijglaarsjes met wel twintig centimeter hoge hakken of dat jarretelsetje met frivole kousen of die latex catsuit of die vulgaire maar net daarom des te geilere visnetbody. En het was omdat ik me reeds haar tepels zag likken door de mazen van het net, het was omdat ik me haar benen reeds zag strelen door die ragfijne kousen heen, me die kousen reeds met mijn tong omlaag zag zoenen over haar voeten heen, omdat ik me al haar gelakte teennagels zag likken dat ik zo ontgoocheld was toen ze wegstapte zonder zelfs maar naar binnen te zijn geweest.
Ze verliet de galerij aan de achterzijde en voerde me mee naar de middelpracht en eeuwse praal van het doolhof van kronkelstraatjes aan de achterkant van de galerij. “In de rue des Bouchers” placht Johan Verminnen te zingen toen hij nog talent had. Als onverbeterlijk kaakslagflamingant houd ik het natuurlijk bij de Beenhouwersstraat. We struikelden er niet alleen over de Koreaanse en andere toeristen, maar vooral over de restaurants die met rijkelijke tafels op ijs uitgestalde zeevruchten en vis elkaar de loef probeerden af te steken in het verleiden van de voorbijgangers. “Téléphone pour vous”, riep een jonge Magrebijns obertje haar toe. Die originele lokroep beantwoordde ze door lachend aan een tafeltje plaats te nemen. Ik voelde een steek van jaloersheid dat hij er op ongedwongen manier in slaagde haar aan het lachen te krijgen terwijl ik doof en stom als een pukkelpuber achter haar voetsporen liep. Ik nam zijlings van haar plaats, met een erectie die oor de frustratie alleen maar pijnlijker werd. Voor mijn ogen richtte ze een waar schransfestijn aan. Ze at gulzig en met smaak. Met haar roofdierentanden kraakte ze schaaldieren, zoog ze luid slurpend oesters uit en vrat ze zich smakkend door dikke moten zalm. Ik was er zeker van dat haar appetijt zich niet enkel tot voedsel uitstrekte en dat ze zich in bed met evenveel overgave in het zwoel gewoel van pulserende en neukende lichamen zou storten. Deze vrouw omhelsde het leven in al haar facetten met de kracht van haar dijen en de gulheid van haar kut.
Daarom bleef ik haar ook volgen toen ze opstond en met dit éénvoudige gebaar de wereld in beweging bracht. Het deinen van haar heupen deed hoofddoeken wegwaaien en jurkjes opwaaien. Zij kon niemand onverschillig laten. Haar lichaam was een voortdurende provocatie, haar tieten als bokserhandschoenen een vuistslag in het gezicht van alle burgermannetjes en alle burgervrouwtjes, die zolang onverschillig naast elkaar waren heen gelopen zonder ooit te zien hoe naakt en begeerlijk ze onder hun kleren waren. Zij was een voortdurende en luide oproep tot neuken. Met elk van haar schreden neukte ze trouwens de lucht die ik inademde en de stad die ze mij liet doorkruisen.
Aan de Beurs, naast de vergane glorie van de vroegere Falstaff, stapte ze bus 34 op richting Transvaal, richting Zoniënwoud. Schuin tegenover haar verzadigde ik mezelf met de vezels van haar huid. Zij was verdiept in Xaviera!, het tweede en als je het mij vraagt beste boek ooit van Xaviera Hollander. Ik verbeeldde me dat ze was aanbeland bij de hitsigtedere passage waarin Xaviera de prettig gestoorde Jimmy de ballen van zijn lijf fokt en zag mezelf reeds in zijn rol en zij in die van Xaviera toen ze haar benen hoog over elkaar sloeg en me een fraai zicht op weelderige dij gaf. Mijn bestaan werd herleid tot één dwangedachte. Ik kon me niet indenken verder te kunnen leven zonder mijn hand al was het maar één enkele keer op die gladde dij te hebben gelegd. Mijn erectie treurde om die dij toen ze opstond, de indringende blik van diep gedecolleteerde Xaviera met cover en boek opborg in haar rugzakje en een halte aanvroeg.
We stapten af ter hoogte van het wandelpad dat is aangelegd in de bedding van de vroegere treinverbinding Brussel-Tervuren. Trapjes op, houten brugje over twijfelde ze even om tenslotte resoluut de kant van het “Reigerbospark. 1500 meter” te kiezen. Midden in de dag midden in de stad en tussen de achterkant van twee huizenrijen in waren wij de enige twee mensen in zicht. Ik was bereid haar te volgen waar ze me ook naar toe wou voeren, naar het eind van de wereld zoals ik die kende, naar haar wereld toe, haar wereld die warm en zoet en heet was als de zwarte aarde waaruit de Afrikaanse zon haar had geboetseerd. Onmerkbaar was de omgeving rond ons veranderd, was de plantengroei welig geworden als de overdaad van haar vormen, als de magie van haar kut. Achter mij had de begroeiing zich gesloten. Er was geen weg meer terug. Ik kon enkel nog vooruit, naar haar toe.
Daarop had zij al die tijd gewacht. Pas toen ik me volledig in haar universum bevond en er geen weg terug meer was, kon zij zich voor het eerst naar me toedraaien en begon zich voor me uit te kleden terwijl ik door haar ogen zag hoe ik mijn kleren van me afgooide en hoe mijn erectie oprichtte voor haar. "Viens", weefden haar sensuele lippen het Frans als een cocon van wellust rond me. Wat werd ik geil van die donkere Franse tongval van haar. Ze verzoende me haast met de taal die mijn volk zoveel leed heeft bezorgd en die in Brussel al te dikwijls een bittere bijsmaak heeft. “Viens”, streelden haar gefluisterde woorden mijn naakte lichaam, mijn stijve pik. Zij was niet één of ander onbereikbaar sprookjessneeuwwitje en als zij zo ontzettend mooi was, dan duidelijk niet om zich vanop afstand te laten bewonderen, maar enkel opdat de man in haar zich met hand en mond en pik zou verlustigen aan de schoonheid die al te graag van deze wereld was. Hoe had ik ooit kunnen denken dat niet zou gebeuren wat nu stond te gebeuren?
Heupenwiegend en borstenschommelend deinde ze naar me toe. Haar kegelvormige borsten wezen uitdagend naar me toe. Ze kwam tegen me aanstaan en legde haar armen om mijn schouders, haar tepels tegen de mijne wrijvend. Die aanraking volstond om een elektrische schok door me heen te jagen die tot in het brandpunt van mijn geslacht nazinderde. Ik plaatste mijn handen met gespreide vingers op haar kont, trok haar billenhelften uiteen en nachtvlinderde mijn vingertoppen langs de randen van haar kut. "Embrasse-moi”, klonken haar lippen hees. Ik drukte mijn mond op de hare. De kus maakte een wervelende orkaan van sensaties en emoties bij me los. Zij sloeg haar armen nog steviger om me heen, alsof ze me in zich wilde drukken. Onze lichamen konden elkaar nooit dicht genoeg zijn. Ik wou haar hart in mijn borstkas voelen kloppen. Ik duwde mijn rechterbovenbeen tussen haar dijen en wreef mijn stijve pik tegen haar aan. Haar tepels priemden scherp in mijn huid. Tongen kroelden langs en over elkaar, monden maakten zich enkel los van elkaar om even snel naar lucht te happen en zich dan weer in elkaar te strengelen. Ik zoog haar verhitte adem diep in mijn keel. Onze handen wisten zich geen raad met te weinig vingers om over het lichaam van de ander te zwerven. Er was zoveel huid, zoveel borsten, zoveel billen om aan te raken dat ik overal en nergens wou zijn. Ik knabbelde haar oorschelp en sabbelde op haar lelletjes terwijl ik op datzelfde ogenblik zonodig haar oogleden moest zoenen, het puntje van mijn tong in haar neusgaten neuken of dat gevoelige plekje in haar hals kussen en een stortbui van rillingen te doen uitbreken in haar lichaam. Waarom kon ik niet overal wezen, waarom kon ik mijn vingers niet vermenigvuldigen in haar poriën?
Ik kuste haar zachte schouders en streelde mijn mond langs haar sleutelbeenderen binnenwaarts naar haar borsten. Haar hart klopte wild tegen mijn lippen. "Caresse mes seins.", kreunde ze. Ik ging achter haar staan, legde mijn handen als een kom onder haar borsten en tilde ze op, haar tepels afschuinend met het scherp van mijn duimen. Volop klauwend en graaiend in haar tieten kneedde ik haar tepels opwaarts naar haar wild uithalende tong. Toen ik haar stijve spenen vervolgens tussen mijn vingers ging knijpen, rollen en uitrekken slaakte ze gil na gil ook al zakte ik ondertussen reeds door de knieën en zoende ik mijn lippen achterna over het rillen van haar ruggengraat. Puntige nagels kraste ik over het malsstevige vlees van het achterste en liet ik mijn tong aan haar kontrozetje frunikken. Op mijn knieën schoof ik weer naar de voorkant van haar lichaam. Mijn handen op haar heupen drukte ik een zacht kusje tegen haar kut. "Oh, que c’est bon." Ik keek naar omhoog en zij staarde me van tussen haar tieten in de ogen. "Montre-moi ton secret. ", fluisterde ik. Ze maakte zich van me los, ging op haar rug liggen en deed van benen wijd van elkaar. Tot mijn laatste snik en mijn ultieme ejaculatie zal ik blijver beweren dat er geen intiemer gebaar, geen sacraler moment en geen grotere blijk van vertrouwen bestaat dat een vrouw die zich voor je opent. Haar lag op haar tong en haar ziel woonde achter de poorten van haar kut, die ze nu voor me opende. "Merci". In die éne zucht legde ik al mijn dankbaarheid. "Tu est si belle."
Ik had tijd nodig om naar de schoonheid van haar kut toe te groeien. Steunend op mijn ellebogen nam ik over haar plaats, mijn gestrekte benen tussen haar dijen. Door mijn pik even te laten twijfelen aan de ingang van haar seks bracht ik haar een eeuwigheid in een seconde in de waanzinnige waan dat ik haar ging penetreren, maar toen schoof ik door over haar buik en deed haar navel huiveren tegen mijn eikel. “"Baise-moi", roffelden haar vuisten woest in de luwte van mijn rug en op mijn billen. “Qu’est ce que tu attends encore. Baise-moi. Mais nom d’un chien, tu ne sens pas combien je te veux? Je suis toute mouillée je suis tellement mouillée. Tu veux que je te supplie? Mets-moi ta queue je te supplie. Mets-là moi toute entière! Oh merde. Je n’en peux plus!”. Vergeefs smeekte en protesteerde ze echter, vergeefs ging haar onderlichaam wild tegen me aanrijden, vergeefs kwijlde haar kut tegen mijn dij, vergeefs trachtte ze mijn tong tussen haar lippen te zuigen, vergeefs vergeefs. Was ze heet, ik wou haar nog heter. Mijn tepels draaiden kringetjes rond de hare, mijn waar-ik-mij-alles-behalve-voor-schaamhaar vervlocht zich met het hare. "Tu me rends folle”. Dat wou ik horen. Alsmaar gekker wou ik haar in mijn langzame afvaart naar haar dijen waar ze inmiddels zo opgewonden was dat haar bekken steeds wijdere cirkels beschreven op de mantel die ze onder zich haar gespreid. Ik ademde zachtjes tegen haar kut. "Ooooooh. Je me sens si bien. Je veux jouir.", jankte ze. Ik nam een lok van mijn halflange haren tussen duim en middenvinger, kriebelde er de binnenkant van haar venuslippen en haar klitje mee vooraleer ik het uiteinde een stukje in haar spleetje duwde. Een rauw gegrom ontsnapte aan haar keel. Onwillekeurig kneep ze haar benen samen. Haar rug ging zo krom staan dat ik vreesde dat ze doormidden ging breken. Even leek het erop dat ze klaar zou komen, maar toen ontspande ze zich en deed haar dijen weer van elkaar. Overeind gekomen op haar ellenbogen om beter te kunnen toekijken, keek ze me van tussen haar wimpers en van tussen haar borsten diep in de ogen. Ik toonde haar mijn spitse tong. Ze kreunde van anticipatie. "Lèche-moi. Lèche-moi ma chatte. Lèche-moi le clito", siste ze van tussen haar tanden. Likken deed ik haar, ja dat wel. Niet haar kutje echter. Haar dijen likken deed ik, de stoppels van mijn driedaagse baard langs haar poeslieve huid schurend. En haar anus likken deed ik, met het tipje van mijn tong morrelend aan haar roosje. "Ooooooh. J'aime ça. Enfonce-moi le cul.", liet ze zich op haar schouders zakken en duwde ze haar heupen de hoogte ik zodat ik mijn middenvingers makkelijker in haar anus kon inbrengen. De knokkel gleed moeiteloos voorbij haar kringspier, die ze ritmisch spande en ontspande terwijl ik haar vingerde. Ik duwde mijn duim in haar kutje en maakte draaiende en drukkende bewegingen tegen het sponzige weefsel. Ze ademde steeds gejaagder. En nu ze wanhoopte dat het nog ooit zou gebeuren, nu haar climax zo erg dichtbij was dat het haast niet meer nodig leek, sloeg mijn tong uiteindelijk toch nog in alle onverwachtheid toe. “Ooooooooooohouiiii”, veerde haar lichaam op toen ik haar clit raakte. Ik deed het knopje vibreren door er met mijn tong tegenaan te tikken, maakte het soepel met mijn speeksel, liet het tussen mijn lippen heen en weer gaan als een kleine pik, terwijl ik onstuimig op haar venuslippen sabbelde en haar onverminderd bleef vingeren in kut en kont. "Ooooooooooooooh. Je comprends. ", kondigde ze ze haar lang verhoopte orgasme aan. Haar clit zwol aan in mijn mond en explodeerde in een geweldige schreeuw van opluchting en genot. "Je viens oh ouiiiiii je viens.". In haar stuiptrekkingen grepen haar dijen grepen mijn hoofd en duwde ze mijn gezicht met volle handen diep in zich. Haar kittelaar pulseerde oncontroleerbaar, haar kut maakte krampende bewegingen rond mijn duim. En tussen mijn vingers welde haar honig op, die in mijn mond en op mijn tong gistte tot koppige mede
Eénmaal haar dijen de stalen omknelling rond mijn hoofd hadden gelost, kwam ik naast haar liggen. We draaiden ons op onze zij naar elkaar toe. "Que tu m'as fait jouir", kreunde ze hijgerig terwijl ze zachtjes mijn schouders en hals streelde en haar mond me uitnodigend toelachte. Toen ik haar echter wou zoenen, beet ze me hard in de onderlip toe “Mais maintenant, je veux être baisée. Je veux ta bite dans mon con. Tu m’as entendu? Baise-moi. Maintenant”. Deze keer was het niet langer een smeekbede, maar een bevel. Ik maakte reeds aanstalten haar op haar rug te wentelen om haar te kunnen penetreren, zij echter duwde me gedecideerd weg. “Non, pas comme ça”
Ze draaide zichzelf op haar rug en gooide haar onderlichaam met een sprongetje in de lucht. Steunend op haar ellebogen plaatste ze haar handen in haar zij. Haar benen de hoogte in, wezen haar doorgeplooide kniëen naar haar gezicht zodat ze regelrecht in haar kut keek. Ik ging overeind zitten en schoof mijn kniëen onder haar rug door tegen haar schouderbladen aan tot haar billen tegen mijn borst kwamen te leunen. Ik legde haar rechterbeen over mijn schouder en streelde het met beide handen. Met beide handen streelde ik het dij kuit en enkel tot ik haar voet naar me toe trok, haar wreef mijn wangen liet aaien en ik haar gebleekte zool ging kussen. Ik duwde verderlichte zoentjes op de kussentjes van haar tenen, neukte mijn tong tussen haar tenen in en zoog ze tenslotte één voor één in mijn mond. Toen liet ik haar andere been dezelfde behandeling ondergaan. "Baise-moi", vloeide haar stem kermend over in haar geile kut. Ik stond recht. Beeldde ik me in dat ik gordijnen zag opzijgeschoven worden bij de achterramen van de huizen aan weerskanten? Vergiste ik mij of keken er inderdaad tientallen anonieme ogen naar mijn stijve lul? Ik mocht ook bekeken worden, zo gigantisch was mijn erectie. “T’est tout fier, t’est tout grand”, lispelde zij en plooide haar benen nu helemaal naar zich toe, zodat de tippen van haar tenen zich achter haar hoofd in de mulle aarde boorden. Ze was verschrikkelijk open. "Oooh oui mon coeur, je te veux en moi.", kreunde haar kut van tussen haar dijen. Ik ging lichtjes door de knieën en boog mijn pik door. Een allerlaatste keer bracht ik haar in ontzette vertwijfeling door mijn eikel tegen de donkere ster van haar anus te zetten om uiteindelijk toch in haar spleetje te glijden. “Ouuuiiiii finalement!”. Ik neukte haar langzaam in en uit en liet mijn pik draaiend en stotend diep in haar vibreren. Ik plaatste mijn handen met gespreide vingers op haar billen. Met de duimen trok ik haar kontroosje open terwijl mijn wijsvingers haar venuslippen spreidden en masseerden. Eén hand in de holte van haar rug, stimuleerde ze met de ander haar gezwollen knopje. Weinig comfortabel als haar houding wel moest wezen, toch genoot ze er met volle teugen van, zo ostentatief hitsig vond ze het standje. Inmiddels was ik haar goed en hard gaan neuken. De geul van haar tieten sijpelde liefdeszweet over haar sleutelbeenderen. Haar hele lijf leek wel te glanzen. “Ooooh oooo oooooo”, was het niet langer duidelijk wie wat gilde. Mijn eikel was de hallucinoge splijtzam die ik als een wig tussen haar dijen dreef en waarmee ik kut openspleet tot in haar warm lillende hart. Ze kwam klaar en maakte haar kut tot het epicentrum van ons beven. Haar climax vertakte zich als razendsnelle klimop mijn lijf en mijn leden overwoekerend met haar genot, dat enkel nog wachtte op het mijne om volledig te zijn. “Viens tigre viens”hitste ze mij op alsof het zicht van haar kronkelende en klaarkomende naaktheid niet volstond om mij door het dak van het universum te jagen. Mijn bekken schokte spastische door de kracht van mijn ejaculatie, waardoor ik nog dieper en harder in haar ging stoten en haar in een uiterste staat van vervoering bracht.
Ik trok mij terug. Zij viel terug op haar rug en genoot na van haar climax door met volle hand haar seks te masseren en zich anaal te vingeren. "C'est vraiment trop bon. Trop bon pour ne pas vouloir le faire tout le temps.”, spinde ze terwijl ze door haar wimpers heen geile blikken wierp op de pik die ik voor haar aanzwengelde tot nooit geziene omvang. Opnieuw stijf schoof ik tussen gespreide dijen, plaatste één hand onder haar middel en penetreerde haar kut. KUT! Wat een prachtig krachtig woord. De spieren van haar seks waren ervaren door wel duizend liefdesnachten en streelden mijn pik met fluwelen arrogantie. Ze lachte hits toen ik van louter lust ging jammeren.
Toen ik haar gedrevener ging neuken, liet ik die lach echter al spoedig overgaan in luidkeels gegil. Toch gaf ze niet zonder slag of stoot gewonnen. Bij elk binnendringen vocht haar bekken stevig terug. Ons wild stoten bracht haar tieten vervaarlijk aan het schommelen. We staarden gefascineerd naar haar stijve tepels, twee kleine drenkelingen die net het hoofd boven water wisten te houden terwijl ze woest heen en weer geslingerd werden op de golven van haar deinende borsten. “Oh mon dieu, oooooooooooooh Mon Dieu. Fuck me. Fuck me nom d’un chien” was zij één en al geilgraag neuken in de uitzinnige kreten in de kreten die haar nagels als een ongerijmd gedicht luidruchtig in mijn schouderbladen griffen. “Fuck me”, tuimelde haar gehijg losbandig over het mijne telkens ik het tumult van haar warmte geurig openspleet. “Fuck me”, uitten haar lust en mijn begeren zich in krachtige woorden, woorden die zin hadden in elkaar, woorden die elkaar bestegen en elkaar al even hitsig neukten als wij getwee. Mijn lichaam werd het verlengstuk van haar geilste dromen en mijn pik maakte alle duivels los in haar helse kut. Met elke stoot werd ze meer zichzelf al was het slechts in de vluchtige eeuwigheid van het orgasme dat ze zich helemaal bewust was van wie ze werkelijk was en dat ik mezelf verwonderd in haar herkende. Naar dat ogenblik gingen wij keer op keer op keer op zoek, naar het ogenblik dat zij buiten haar oevers trad, het ogenblik dat zij mij overspoelde met de golven van haar passie en mij in steeds wisselende herhaling deed aanspoelen op het strand van haar naaktheid, het ogenblik tenslotte waarop de flits van mijn ejaculatie onze schaamteloze lichamen belichtte terwijl van achter het machteloze glas van zijn frustatie de bange blanke man toekeek hoe zij mij neukte zwart op wit, hoe k haar neukte wit op zwart en hoe ik met mijn uiteindelijke zaad “J’aime” schreef op haar huid.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar rudierotisch@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
768
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)