Spannendverhaaltje.nl

Zuster in de boot genomen

-
21-08-2010
Het was een warme dag en ik besloot weer eens bij mijn zuster langs te gaan. Ze was met dit mooie weer naar haar caravan gegaan en omdat deze aan de rand van een heerlijk koel meertje stond had ik mijn zwemkleding meegenomen. Ik kwam bij haar aan en we gingen eerst even bijpraten over de dagelijkse dingen, we zaten lekker in de schaduw van de parasol en genoten van een lekker koud roseetje.

Anja vertelde me van haar laatste aankoop, een opblaasbare kano en ze liet me deze zien. Hij lag achter de caravan een was klaar om te water gelaten te worden. “Nou Anja, ik weet niet wat jij gaat doen”, zei ik, “maar ik doe me zwemboek aan en ga te water, met de kano !” Ik kleedde me om in de caravan, pakte de kano gooide deze in het water en sprong erin. Ik ging er lekker voor zitten en peddelde van de kant.

“Heee, wacht op mij”, riep Anja en ze rende de caravan in en enige tellen later kwam ze er weer uit in een precies passende lichtblauwe bikini. Haar volle c-cups werden maar net bedekt door het bovenstukje en haar bikini slipje spande strak om haar lekkere kont. Ik was ondertussen een meter of 15 van de kant gevaren en riep dat ze maar naar me toe moest zwemmen.

Anja gleed met stijl het water in en zwom met krachtige slagen naar de kano toe. “Tjeezus wat is dat water nog koud zeg”, zei Anja, “had je niet even kunnen blijven liggen aan de kant ?”. Ik pakte haar hand en trok haar de kano in, ze nam plaats tegenover me en trok haar benen op. “Ja, dan had je maar als eerste die boot moeten pakken hoor”, zei ik ietwat pesterig en samen gingen we wat verder het meertje op. Ik voelde de koude van haar lichaam afstralen en in een flits zag ik dat haar tepels stijf van de kou waren, ze prikte bijna door de stof van haar bovenstukje heen.

Na een paar minuutjes met haar benen opgetrokken te hebben gezeten, kreeg ze toch een beetje last van deze positie. En omdat een dergelijke kano niet echt breed is moesten we even puzzelen voor een lekker positie om te zitten. Ik plaatste mijn benen aan weerskanten van mijn zuster en Anja deed haar benen over de rand van de kano, met haar voeten in het water. We sloten onze ogen en gingen relaxed achteroverliggen en lagen zo heerlijk in de meizon te genieten.

Nu was die kano ook niet zo heel erg lang en zo zaten we met ons kruis redelijk dicht tegen elkaar. Ik voelde hoe Anja ademhaalde en merkte dat ze wat zwaarder begon te ademen. Ze zakte ongemerkt wat meer onderuit en kwam met haar volle sappige kutje tegen de mijn kruis aan. Ik keek door mijn wimpers heen en zag Anja d’r tepels nog steeds rechtop staan. Ze lag te genieten van de zon en blijkbaar werd ze er nogal geil van want ze begon zachtjes te kreunen. Ik werd er zelf ook behoorlijk opgewonden van en in mijn zwembroek begon mijn lul aardig te groeien. Er verscheen een behoorlijke bult en ik moest zelf ook een wat meer onderuit gaan zitten.


Ik drukte nu met mijn keiharde paal tegen de hete geile kut van mijn opgewonden zuster aan en samen lagen we behoorlijk geil te zijn in de kano. Mijn staaf sprong bijna uit mijn zwembroek en Anja d’r bikini slip was al nat van het kutvocht. Ik voelde nu hoe Anja met haar natte kut tegen mijn opgezwollen paal aanreed en ik besloot om mijn stijve te bevrijden.

Ik trok mijn zwembroek opzij en haalde mijn paal eruit, nu stond hij fier in de buitenlucht te zwiepen. Ik nam mijn paal in mijn hand en begon er zacht aan te trekken. Bij elke trekbeweging raakte ik ook het kutje van mijn zuster en hoopte dat ze met me meedeed. Ik keek naar Anja en zag haar hand naar haar slip gaan. Ze trok het kruisje opzij en ik keek nu recht tegen haar openstaande geile kut aan. Haar schaamlippen glommen van het kutvocht en haar druipende kier stond al wijd open, klaar om gevuld te worden met een bikkelharde neukstaaf. Ze keek me aan en reikte met haar andere hand naar mijn loeiharde paal. Ze maakte mijn eikel bloot en duwde mijn paal tussen haar schaamlippen. “Neuk me, vul me kut met je heerlijke stam”, kreunde Anja en ze duwde haar kut tegen me aan. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik drukte mijn staaf in haar hete grot. Zo lagen we midden op een meertje met onze onderlichamen tegen elkaar aan te genieten van het geile gevoel. Zacht bewogen we tegen elkaar aan en we werden hoe langer hoe geiler.

Anja drukte harder met haar kut tegen me aan en begon zwaarder te ademen, ze stootte zacht met haar heupen tegen me aan en wilde meer. Ik plaatste met mijn hand over haar schaamheuvel en begon met mijn duim haar klit te bewerken, ik keek naar Anja zag hoe ze zichtbaar genoot, haar heupen draaide en haar kut zoog mijn knalharde staaf dieper in haar, we waren botergeil. Mijn hand ging sneller over haar klitje en ondertussen stootte ik mijn lul dieper in mijn zuster. Dit had niet verwacht, mijn neukstok telkens weer te stoten in mijn zuster d’r druipende hete kut ! We waren supergeil en ik merkte dat Anja begon te komen, ze kreunde wat harder en lispelde om meer. “Oooh jaaa, maak me klaar, stoot in me”, hoorde ik Anja hees zeggen en ik wilde in haar gaan spuiten. “Ik ga je vol spuiten, lekkere geile zus van me”, antwoordde ik en hield nu haar heupen vast.

Zo goed en zo kwaad als dat kon in een kano, begonnen we steviger te neuken. We kwamen op ons hoogtepunt en we drukte onze kruizen stevig tegen elkaar aan, mijn keiharde lans drong nu tot aan de baarmoeder in mijn zus en ik spoot mijn sperma met stevige stralen bij haar naar binnen. De botergeile kut van mijn zuster trok telkens samen en melkte mijn staaf helemaal uit, Anja kwam geil klaar en keek me verlekkerd aan. “Zo had ik nog niet gevaren, broertje van me”, zei ze hees en met haar kut nog om mijn halfharde klaargekomen lul peddelde we weer naar de caravan. Op naar een volgend avontuur…..
Aantal keer gelezen:
1433
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)