Spannendverhaaltje.nl

Zuid-Frankrijk

-
16-08-2010
Mark en Ellen, een bevriend stel,was toe aan hun hard verdiende zomervakantie. Na een lange reis kwamen Mark en Ellen in de gezamenlijk gehuurde bungalow in Zuid-Frankrijk. Betty en ik, waren hier al twee dagen en hadden al volop genoten van het weer en de zee. Betty had mij verteld dat Mark en Ellen, HET nog steeds niet met elkaar gedaan hadden. Zij waren bijna 30, maar wilden het seksen uitstellen tot na het huwelijk, dat najaar.
Betty, mijn vriendin, ook bijna 30 van 1.80 m. en 80 kg. met lang blond haar en een lekker priemende C-cup vond dat wij hier maar eens verandering in moesten aanbrengen tijdens deze vakantie. Ze had me voor de vakantie al verteld dat Ellen het bijna niet meer uithield met de strenge principes van Mark en zich bijna dagelijks gek vingerde als Mark het huis had verlaten. Ze had Ellen al eens enorm verwend toen ze een meiden dag hadden gehouden. Ik moest die nacht werken en Ellen had toen kennis gemaakt met onze verzameling seksattributen. Betty vond dat ik Ellen tijdens de vakantie maar eens moest inwijden. Zij zou zich bezighouden met Mark en wie weet zou het nog wel een feestje met ons vieren kunnen worden.
Nadat we Mark en Ellen hadden begroet bij de bungalow, hielpen we hen met uitpakken van hun auto. De bungalow, geschikt voor 8 personen, was zeer riant te noemen met z’n vieren. Wij hadden al een slaapkamer aan de ene uiterste zijde van de bungalow genomen en liepen met Mark en Ellen naar een slaapkamer ver bij die van ons vandaan. We hadden wel wilde plannen, MAAR daar moesten we nog eerst ons best voor doen. Mark had de hele dag gereden en was doodmoe. Hij pakte een douche en viel bijna gelijk daarna in slaap op een luie stoel op het terras. Ellen, die in de auto al lekker had liggen dutten, wilde nog niet slapen en besloot met ons mee te gaan naar het strand.
Op het strand smeerde Betty Ellen in met zonnebrandcrème. Nadat Ellen op advies van Betty haar bovenstukje had afgedaan, smeerde Betty ook haar voorkant goed in. Ik begon Betty te helpen en Ellen kreunde plotseling toen we beiden haar borsten beetpakten. Ik ging door en Betty zoende Ellen plotseling op haar mond. Wat zowel Betty als ik verwacht had gebeurde niet. Ellen werd niet boos, ze zoende terug. Hierdoor aangemoedigd begon ik verder naar beneden te strelen. Nadat 2 vingers onder de bikinislip van Ellen waren verdwenen, werd haar kreunen alleen maar luider.
Betty en ik keken elkaar aan en omdat het strand bijna geheel leeg was, gingen we door. Ik schoof Betty’s slip opzij en stak m’n staaf in een keer tot de wortel in haar doos. Betty kreunde luid en vroeg om meer. Ik begon haar met lange halen te neuken. Ellen die merkte dat Betty dicht bij een orgasme zat hielp mee om haar te verwennen. Ze kneedde Betty’s borsten en zoende haar volop. Ik voelde Betty’s spieren verkrampen en met een luide zucht kwam ze klaar. Ellen opgehitst door alles, vroeg om mijn lul. Ik twijfelde geen moment en schoof ook haar slip opzij. Langzaam begon ik haar te neuken. Ik voelde haar strakke kut rond m’n lul en merkte dat m’n zaad begon te borrelen. Ik riep dat ik bijna kwam en hierdoor kwam Ellen spontaan al voor mij.
Ik wilde haar niet volspuiten en haalde m’n lul uit haar doos. Samen begonnen Betty en Ellen aan m’n lul te likken en trekken. Ik kwam en spoot in het rond. Betty en Ellen hadden allebei het sperma over hun hele gezicht. Nadat ik was uitgespoten likten ze elkaars gezicht schoon. Hierna vielen we alle drie lekker in slaap op het strand. De overige belevenissen van die vakantie vertel ik later…
Aantal keer gelezen:
1048
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)