Spannendverhaaltje.nl

Zomeravond

-
21-08-2010
Het was er vandaag het goede weer voor, een lekker zwoel zomerweertje van een graadje of 30 overdag, en de warmte bleef in de avond lang hangen. We hadden het er al eens overgehad om op zo’n dag eens lekker te gaan buitensexen. Lekker met z’n vieren; Joyce en ik, en onze vrienden Rik en Sonja. Ik belde ze op en herinnerde hen er aan. “vanavond ?” vroeg Sonja, “Dat kan wel we hebben geen afspraak staan, mijn kutje wordt nu al vochtig” sprak ze. We spraken af hen om een uur of 10 op te halen.
Stipt 10 uur in de avond stonden ze bij ons voor de deur. Na een drankje pakten we een tasje met de touwen en wandelden naar het bos. Een klein stukje het bos in was de ideale plaats die Joyce en ik hadden uitgezocht. Een slagboom op de goede hoogte zodat Joyce en Sonja met hun billen op de slagboom konden rusten. “Zal ik Sonja klaarmaken en jij Joyce? ” stelde ik voor. Rik en onze vriendinnen gingen accoord. Dat deden we wel vaker, voorspel met de ander, maar het neuken of klaarkomen deden we steeds bij onze eigen vriendinnen. Ik pakte de sjaaltjes uit de tas, en gaf er 2 aan Rik. Toen wendde ik me tot Sonja, met haar blauwe ogen keek ze me geil aan. Ik knoopte haar bloesje open. Haar tepels stonden als 2 harde knoppen op haar ronde borsten. Met mijn tong likte ik haar harde tepels. Ook Rik begroette mijn vriendin op zijn traditionele manier, door zijn hand in haar slipje te stoppen om haar vochtige, geschoren kutlipjes te voelen. Ik ging verder met Sonja en trok haar rokje en slipje uit. Daarna ging ze met haar billen op de balk zitten. Ook Joyce was ondertussen uitgekleed door Rik en steunde met haar strakke kontje een stukje verder op dezelfde balk. Joyce en Sonja lieten zich slaafs met hun polsen vastbinden aan de balk.
Toen ze goed vastgebonden waren controleerden we nog het bindwerk van de ander. Ik zag dat mijn vriendin door Rik goed was vastgebonden en met geen mogelijkheid los kon komen. Ook Rik constateerde dat ik zijn Sonja goed aan de balk had geknoopt. Vervolgens ging ik terug naar Sonja. Ik kneep zachtjes in haar tepels. Vervolgens ging ik op mijn knieën zitten en spreidde haar benen. Met mijn handen opende ik haar kutlipjes om haar natte kutje te kunnen likken. Ik nam haar klitje tussen mijn tanden en beet er zachtjes in. Een kleine gilletje ontsnapte uit haar keel. Vervolgens stond ik op en trok mijn broek uit. Ik legde mijn hand op haar hoofd en streelde haar kastanje bruine haar. Ik plaatste met mijn andere hand mijn eikel tegen haar mond. Ze nam mijn eikel tussen haar lippen, maar hield haar tanden op elkaar, zodat ik met mijn eikel tegen haat witte tanden stootte. Plagend keek ze me aan. “Je bent een stout meisje” zei tegen haar “Ik zal je moeten straffen” vervolgde ik. Ik had mijn hand op haar hoofd, ik haalde mijn lul tussen haar lippen vandaan. En begon met mijn vrije hand aan mijn pik te rukken. Toen er wat voorslijm op mijn eikel kwam stootte ik mijn eikel tegen haar neus en tegen haar wenkbrauwen. Een dikke druppel slijm liep via haar wenkbrauw in haar oog. Vervolgens sloeg ik met mijn lul zachtjes tegen haar wangen. Ik plaatste mijn eikel weer tegen haar monden ze nam hem tussen haar lippen. Lachend keek ze me aan en gaf haar verzet op en opende haar mond voor mijn lul. Met haar tong likte ze mijn eikel waarna ze goed op mijn pik begon te zuigen. Na een tijdje keek ik naar haar vriend Rik die door mijn Joyce gepijpt werd.
Rik keek ook naar mij en stelde voor om te wisselen, neuken deden we immers met onze eigen vriendinnen, dus ging ik naar Joyce en hij naar Sonja. Ik trok de benen van Joyce uit elkaar en plaatste mijn lul tegen haar schaamlippen.””Heeft Sonja je lekker gepijpt? ,” Vroeg ze. “tuurlijk schatje, maar jouw kut is ook lekker bevochtigd door Rik, want je kutje druipt gewoon”. Met een ferme stoot drong ik haar natte neukspleet binnen. Ik had haar bij haar heupen vast gepakt. Met elke stoot werden haar billen tegen de balk gedrukt. Ook Sonja werd hard geneukt door haar vriend. De balk waar de meiden met hun billen tegen rustten, en waaraan ze waren vastgebonden kraakte onder het neukgeweld.
Na een tijdje stopten we met onze meiden te neuken. Rik en Ik hadden dit afgesproken, maar Sonja en Joyce wisten van niks. Ik had met Rik afgesproken dat het nu eens tijd was dat we ook elkaars vriendinnen zouden neuken. Totnogtoe hadden we dat nooit gedaan. We deden altijd elkaars vriendinnen opgeilen om ze vervolgens zelf te neuken. “OK rik, zullen we dan nu elkaars vriendinnen gaan neuken?”. Stelde ik voor, wetend dat hij er mee in zou stemmen. Sonja en Joyce keken elkaar verbaasd aan, “”wist jij hiervan, Joyce? .”” Vroeg Sonja. “Ik niet, en jij zou te horen ook niet” antwoorde Joyce. “En als we dat niet willen?” Vroegen ze bijna in koor. “Jullie kunnen toch niet weglopen, jullie zijn namelijk naakt en vastgebonden, was het antwoord van Rik en mij, terwijl we ieder een condoom om deden. Ik ging weer naar Sonja en legde mijn handen op haar heupen. Rik was bij Joyce en plaatste zijn lul tegen de schaamlippen van mijn vriendin. Ze maakten verder geen bezwaar, en ook Sonja spreidde haar benen, waardoor mijn lul tegen haar natte kutlipjes stootte.
Alsof we tegelijk werden aangezet gleden onze pikken in de kutjes van de meiden. Het kutje van Sonja, dat ik al regelmatig had gebeft en gevingerd, maar nog nooit had geneukt, werd nu door mijn harde paal gevuld. Ook Joyce werd geneukt. Weer werden de meiden met hun billen tegen het ruwe hout van de balk gedrukt. “Neem me maar lekker, vriendje van me…neuk me…….neuk me…………..neuk…me..” kreunde Sonja.
Ook Joyce en Rik waren lekker op toeren. Joyce moedigde hem nog wat aan: “rag maar lekker in mijn kale doos, Rikkie met je harde pikkie……..Maak me klaar.” Kreunde ze. Het kreunen van deze geile sexpartij moet diep in het bos te horen zijn geweest. “Ooooh….rikkie pikkie……………aaah…ja..ah..ja………..aargrh!!!. ik kom!!!!!” Op de bekende manier kwam Joyce klaar. Sonja klemde haar benen om mijn middel..Ze hing nu als het ware aan de balk en mij..Ik stootte nog harder en zo diep mogelijk in haar geile kut. “jaja…jaja…jaja.. ja……jaah…jaaahhhh!!!!!!!!!” Ook Sonja had gillend haar orgasme bereikt. Door dat zij klaar kwam voelde ik mijn sperma opkomen.. met een diepe innerlijke kreet spoot ik het condoom in Sonja’s kut vol. Ook Rik was klaargekomen in het kutje van Joyce. We haalden onze pikken uit onze meisjes. We gingen weer ieder naar onze eigen vriendin. “Mogen we nu los, vroeg Sonja” “ ”zo meteen schat”, was het antwoord van Rik “ eerst heb ik nog wat voor je” en hield het condoom voor haar neus. Ze snapte de bedoeling en opende haar mond. Hij hield het condoom onderste boven en liet het sperma op in haar mond lopen. Joyce en ik bekeken het tafereel. Nadat ze het zaad had doorgeslikt maakte hij zijn vriendin los. Ik volgde het voorbeeld van Rik en pakte Joyce bij haar mond. Ze moest haar mond nu wel openen, en ik liet wat sperma in haar mond lopen. De rest smeerde ik in haar gezicht. Joyce was nog vastgebonden en kon dus geen kant op. “Ik maak je los, maar je mag nog niet je gezicht schoonmaken”. Zei ik tegen haar en maakte haar los. Haar billen waren rood van het schuren tegen de balk. Ook de billen van Sonja hadden rode striemen van het ruwe hout. Ik gaf Joyce een tongzoen en maakte haar gezicht schoon. Een ieder kleedde zich aan en een geil avontuur rijker wandelden we naar huis.
Aantal keer gelezen:
1116
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)