Spannendverhaaltje.nl

Zomaar een zomerse dag

-
16-08-2010
Het is al weer enige jaren geleden. Wanneer ik er aan terugdenk dan krijg ik het weer warm. We waren met zijn 3en naar de Franse Pyreneën op vakantie. Rene, Melchiot en ik, Wouter. Het was rond 1992 en dit was het laatste jaar dat we nog als vrijgezele jongens onder elkaar op vakantie konden gaan. Geheel terug naar de natuur noemde we het, na al die hotels in Turkije, Ibiza, Canarische Eilanden, Tampa en Los Angeles, hadden we dit jaar besloten om éénvoudig de bergen op te zoeken. Gezien de natuur en het mooie weer was het die 1400 km wel waard geweest. De derde dag stonden we op een kleine camping. Rond ons stukken bos tegen de heuvels met uitgestrekte velden. Een paar tenten verderop stond een kleine caravan met daarin een meisje en haar vriend. Het schepsel was te mooi om waar te zijn. Alleen één probleem, ze had dus al een vriend.
Na een inspannende dag ging Rene nog even boodschappen doen en was Melchiot al aan zijn kookbeurt begonnen. Het zweet van die dag kleefde samen met het vuil van de bergen aan mijn lichaam en ik besloot dan ook maar om eventjes een douche te pakken. Zoals een kleine camping beaamd, zelfs al is het een ANWB camping, had deze camping ook te weinig douches. Ook hier waren de mannen en vrouwen afdelingen strict gescheiden waardoor het mij verbaasde dat onze schone naast mij in de rij kwam staan. Ze verontschuldigde zich met het feit dat de damesdouches nog drukker waren dan bij de heren. Haar argument zei me niks, ik was te veel afgeleid door haar mooi gevormde lichaam, waar niets verkeerd aan leek. Haar bruine haren staken perfect af bij haar groene ogen en een rode gloed door de zon maakte me al helemaal gek. We raakten aan de praat en ze vertelde dat ze uit Antwerpen kwam. Ze was met haar vriend hier op vakantie omdat hij op de fiets de coll0s van de tour wilde rijden. Quasi nongalant zei ik tegen haar dat dat toch veels te zonde was van de energie met zo een vrouw in de bergen. Ze zuchtte, gaf me een knipoog en zei dat mijn douche vrij was.
Rene en Melchiot waren de volgende dag naar het nabijgelegen dorpje. Aangezien ik in vakanties nogal lui ben lieten ze me lekker liggen. Rond 11 uur brandde ik mijn tent uit en ging me bij de douches opknappen. Onze groenogige schoonheid liep vlak langs me, glimlachde en vroeg me lachend of ik altijd zo lang kon slapen. Ik zei haar dat dat geen probleem voor me was en ze glimlachte. Dan heeft U zeker ook een hoop energie zei ze glimlachend met een grappig Antwerps accent. En ze liep weer verder. Na het douchen verorberde ik een stokbrood met alles wat ik maar vinden kon in onze koelbox. De jongens waren nog niet terug en hun kennende zou dat ook niet voor een uur of 4 zijn. Aangezien ze niet met de auto waren zouden ze ook wel het één en ander aan wijn nuttigen en hoefde ik ze eigenlijk net voor het eten te verwachten.
Ik besloot dus om de omgeving te verkennen en liep het bos achter de camping in. Aan de achterkant liep een sprankelend watertje en ik voelde hoe de temperatuur was. Je kon de temperatuur beter in mm uitdrukken dan in graden dus was het niet zo verstandig om een duik te nemen. Terwijl ik voorover zat hoorde ik een bekende stem achter me. Ik draaide me om en daar stond ze. Ik vroeg me af hoeveel stof er moet zijn om het nog kleding te kunnen noemen. Ze zei geen woord meer tegen me en voor ik het in de gaten had lagen mijn handen op haar billen en zat haar spitse tongetje in mijn mond. Het leek wel of ze een eeuwigheid zonder sex gezeten had. Haar tong en lippen gingen als een bezetene tekeer. Haar nagels en handpalmen gingen over mijn rug, hard genoeg om kippevel te krijgen, zacht genoeg om geen nagelsporen achter te laten. Haar heerlijke billen trilden van opwinding in mijn handen.
Zonder een woord te zeggen drukte ze haar lichaam tegen mij aan. Ik weet niet wat ik voelde, maar toen ze haar kruis tegen mijn bovenbeen aanwreef bleef haar natte spoor achter op mijn been. Ik kon het niet verhullen. Maar mijn inmiddels hard geworden genotsknuppel drukte aan de binnenkant van mijn sportbroekje tegen haar strakke buikje aan. Ze wist dat ze me geil maakte en begon steeds meer te strelen en met haar kruis tegen mijn lichaam te drukken. Ik tongde haar heftig terug en mijn handen verkende haar lichaam. Het leek uren te duren, maar achteraf gezien is het maar enkele minuten geweest. Toen ik mijn handen onder haar topje liet glijden voelde ik haar stevige borsten. Grote A, kleine B, met heerlijke kleine tepeltjes, zo hard als kerssepitten. Ze stopte met tongen en keek op dat moment recht in mijn ogen. Eén brok geilheid keek me aan. Mijn staaf begon er van te trillen, zo geil.
Haar handen lieten er geen gras over groeien en daalden voorzichtig af langs mijn lichaam. Spitse handjes, zo welgevormd, gleden tussen mijn buik en het stof in mijn sportbroekje in. Met twee handen omvatte ze mijn staaf en liet hem speels en teder tussen haar vingers en palmen in heen en weer bewegen. Even likte ze een vinger af en ik zag een sliert voorvocht in het zonlicht helder weerkaatsen als een glasdraad gespannen tussen mijn eikel en haar lippen. Langzaam zakte ze door haar knieen. Gek als ik was hield ik haar topje vast en dze ging over haar hoofd heen. Haar tepeltjes priemde vooruit op die mooie tietjes met de vorm van een grote halve grapefruit. In de zelfde bweging werkte ze mijn sportbroekje over mijn strakke kontje en deze viel daarna vanzelf naar benenden. Alles ging in één vloeiende beweging. Ik keek naar beneden en zag haar geil uit haar ogen kijkend nog steeds naar beneden gaan. Haar handen op mijn heupen en die ogen recht in die van mij kijkend. Ik werd gek van haar. Zonder ook maar één moment deze zalige en vloeiende beweging te onderbreken zoog ze mijn knuppel tussen haar lippen door naar binnen.
Nooit was ik zo lekker gepijpt. Ze bewerkte de voorkant van mijn knuppel en liet haar lippen, tanden en tong hun werk doen. Nee, geen overbodigheid, ze bewerkte alleen de plekken welke het meeste genot gaven, maar op zo een wijze dat ik dacht dat ik het einde van de dag niet zou halen. Zonder handen te gebruiken zoog ze me naar een orgasme. Ik spoot mijn zaad in haar mond en ze trok haar gezicht naar achteren. Wat ze binnenkreeg slikte ze door en de overige slierten en druppels leken als troebele parels over haar kin te rollen en op haar tepels te vallen. Ik zakte langzaam door mijn knieen en kwam op gelijke hoogte met haar. Ik sloeg mijn armen om haar middel en tilde haar op. Ik gooide haar een beetje omhoog en liet haar met haar benen langs mijn hoofd op mijn schouders zitten. Haar tanga uitnodigend voor mijn gezicht. Met mijn tanden trok ik hem opzij en mijn tong priemde in dat natte neukgrotje. Mijn lippen zogen aan haar gleuf en ik voelde mijn gezicht kleverig en nat worden. Ik hoorde haar kreuen en toen ik voorzichtig aan haar klitje begon te zuigen werd ze helemaal gek. Ik ging langzaam voorover en legde haar op haar rug.
Ik trok haar tanga over haar billen en kreeg nu de kans dit van verlangen druipende kutjes met mond en vingers te bewerken. Hoeveel tijd er overheen was gegaan weet ik niet meer, maar ik voelde haar schokkend klaarkomen. Ze trok aan mijn haren om zich bovenop haar te trekken maar ik bleef haar likken, zuigen en vingeren. Toen ging het snel. Haar ene orgasme na het andere. Ze werd zo nat dat ik er bijna genoeg aan had om een douche te nemen. Ik likte haar buikje, haar sappen dropen van mijn kin en lieten een spoor na over haar lichaam. langzaam ging ik naar haar gezicht. Nam het teder tussen mijn handen, voor ik haar een lange tongzoen gaf, keek haar in de ogen en zag een traan van genot wegpinkelen. Zo een brok geilheid had ik nooit gezien. Die grote pupillen riepen om genomen te worden.
Mijn staaf stond weer overeind en was klaar om gebruit te worden. Om dit heerlijke schepsel te vullen en vol warm zaad te spuiten. Tijdens het zoenen voelde ik haar tepels tegen mijn borst drukken en ik liet mijn eikel meerdere malen langs haar kutje gaan. Ik omvatte haar middel en draaide op mijn rug. In de zelfde beweging gleed ik naar binnen. Zo nat en toch zo strak. Te mooi om waar te zijn. Wat een heerlijke vrouw. Ze richte zich op en ik omvatte haar borsten. Haar heupen draaide cirkels en gingen langzaam op en neer. Met haar ogen gesloten en hoofd achterover neukte ze me. Het werd me bijna te veel en ik pakte haar vast. Ik manouvreerde haar op haar handen en knieen. Mijn handen langs haar middel op haar bovenbenen om kracht te kunnen zetten. Haar kontje omhoog en mijn neukstaaf langzaam in haar grotje glijdend. Met lange diepe halen neukte ik haar. Steeds sneller neukend en met één hand haar hoofd aan het haar naar achter trekkend. Ze fuisterde "neuk me beest", "spuit me vol". Haar kutslijm liep langs mijn ballen en droop aan slierten naar beneden. -- Ik voelde mijn orgasme komen, haar lichaam trilde.
Ze jankte van genot, nog voor ik mijn lading naar binnen kon brengen kwam ze klaar. Haar orgasmes kwamen sneller en sneller. Ik wilde spuiten maar ze draaide zich om. Wijdbeens lag ze op haar rug voor me. "Spuiten" fluisterde ze. Ze pakte mijn staaf vast en na twee zachte bewegingen spoot ik over haar lichaam. Mijn zaad zat overal over haar heen. Van haar mond, tussen haar borden, over haar buik en op haar kutje. We tongden en ik trok haar tegen me aan. Hoe lang we nog hebben gelegen weet ik niet.
Aantal keer gelezen:
763
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)