Spannendverhaaltje.nl

Zomaar een nacht

-
21-08-2010
Als we s avonds naar bed gaan, voltrekt zich bijna altijd hetzelfde ritueel. Tanden poetsen, lenzen uitdoen, even naar de WC, uitkleden, slaap-T-shirt aan en onder de wol kruipen. Meestal lig ik eerder in bed dan jij, dus kijk ik altijd even als jij bezig bent met je uitkleden. Eerst je trui, die je opvouwt en op de stoel legt. Dan volgt je T-shirtje, dat dezelfde weg bewandeld. Vervolgens trek je je sokken uit en daarna volgt je broek. Vandaag heb je een string aangetrokken, wat eigenlijk niet zo de gewoonte is. Maar als je je broek uittrekt, is het wel een heel aangenaam gezicht. Twee soepele, ronde billen komen tevoorschijn en ik laat mijn blik er overheen glijden. Vervolgens doe je je BH uit en even zie ik je borsten. Kom je z bij me liggen? vraag ik. Je kijkt even om, steekt je tong uit en zegt: Ik doe lekker een T-shirt aan, het is veel te koud! Even later kruip je bij me in bed. Ik schuif een stukje op en lig bijna met mijn rug tegen de muur, maar gelukkig zorgt het dekbed voor een zacht steuntje. Ik leg mijn arm onder onze kussens en je kruipt tegen me aan. Zoals gewoonlijk ben je warmer dan ik en ik duw plagerig n van mijn koude voeten tegen de jouwe. Hou op, das niet lief! zeg je quasi-boos. Ik trek het dekbed om ons heen en je kruipt nog dichter tegen me aan. Zullen we het licht uitdoen? vraag ik. OK, doe maar, ik ben wel een beetje moe! zeg je. Even later is het donker in de kamer. Wat later die nacht wordt ik wakker en kijk op de klok: 3.15u. Het is warm onder het dekbed en ik moet naar de WC. Ik kruip voorzichtig onder het dekbed vandaan, om jou niet wakker te maken. Je schuift een stukje op, maar volgens mij wordt je niet eens wakker. Als ik even later weer de kamer in kom en in bed wil kruipen, stap ik ergens op.
Met mijn slaperige hoofd bedenk ik me dat het een sok moet zijn, die op de vloer slingert en dat ik m op moet ruimen. Maar ik denk er verder niet meer aan en kruip weer onder het dekbed. Als ik tegen je aan kruip, merk ik ineens dat je geen T-shirt meer aan hebt en dat ook je string nergens meer te bekennen is. Maar of je slaapt weet ik niet, dus ik doe voorzichtig en ga tegen je aan liggen. Mijn ene arm schuif ik weer onder het kussen en de andere sla ik om je heen, zodat mijn hand op je arm ligt. Maar ik lig nog niet, of ik merk dat je wel degelijk wakker bent. Je pakt mijn hand en legt hem op je borst, terwijl je je billen tegen mijn buik drukt. Met je ene been trek je mijn been zo, dat hij tussen jouw benen terecht komt. Je hand, die net nog op de mijne lag, glijdt naar achteren en onder mijn T-shirt, waar je mijn buik zachtjes met je vingertoppen begint te aaien. Ik span mijn buikspieren een beetje en mijn hand glijdt van je borst naar je buik en verder naar beneden, tot ik haartjes tegen mjn vingertoppen voel kriebelen. Mijn hand glijdt naar de binnenkant van je been, naar je dij en door naar je bil, waar ik even steviger overheen wrijf. Je draait je bovenlijf een beetje en als ik mijn gezicht dichterbij het jouwe breng, kussen we elkaar zachtjes. Mijn hand glijdt nu naar boven, over je ruggengraat en weer naar beneden, naar het begin van je bilspleet. Jouw ene hand zoekt nu een weg naar beneden, naar de rand van mijn boxershort, terwijl de andere onder het kussen de mijne vastpakt. Onze vingers verstrengelen zich in elkaar, terwijl we elkaar's lichamen verkennen met onze vrije hand en elkaar aan het zoenen zijn. Even later draai je op je rug en zorg je dat ik op mijn zij naast je kom te liggen. Mijn ene arm ligt nog steeds onder het kussen, maar de andere is druk bezig met het strelen van je lichaam; je buik, je borsten, je hals, je armen, je gezicht, je borsten, je buik, je dijen en weer je buik.
Ondertussen laat jij je ene hand over mijn rug en billen glijden, terwijl je met je andere hand over de voorkant van mijn boxershort glijdt. Ik word al behoorlijk opgewonden, wat jij wel merkt: Je laat je hand rusten en drukt zachtjes tegen mijn kruis, terwijl we liggen te zoenen. Je mond staat wat open en ik kan het puntje van je tong tegen de mijne voelen. Zachtjes laat ik mijn ene hand nu van je buik naar beneden glijden. Ik passeer de zachte, kriebelende haartjes, terwijl ik mijn ene been onder het jouwe laat schuiven. Langzaam trek ik je benen wat uit elkaar, zodat ik mijn hand ertussen kan laten glijden. Je zucht even als ik je aanraak, maar even later leg je jouw hand op de mijne om het tempo aan te geven. Als het naar je zin is, leg je hem weer op mijn boxershort en masseer je mij met stevige kneepjes. Onze tongen en lippen zijn nog steeds met elkaar bezig; zo nu en dan zoen ik je nek en je tepels, maar ik keer altijd zo snel mogelijk weer terug naar je mond. Ondertussen druk je met je hand steeds steviger op de voorkant van mijn boxershort, zodat die nu nogal krap begint aan te voelen. Gelukkig merk jij dat ook en je trekt mijn boxershort naar beneden, zodat het niet meer zo knelt. Even later ligt hij naast het bed, waarna mijn T-shirt snel volgt. Je trekt mijn hand weer tussen je benen, waar de warmte aangeeft dat je ook al behoorlijk opgewonden bent! Om te zorgen dat ik dat ook blijf, neem je me in je hand en begin je te bewegen. Eerst zachtjes, maar steeds iets sneller en ook steviger. Ik word door jouw activiteiten duidelijk steeds opgewondener en laat dat merken door n van mijn vingers zachtjes bij je naar binnen te laten glijden. Omdat ook jij al erg opgewonden bent, gaat dat makkelijk. Ondertussen liggen we nog steeds te zoenen, maar de zuchten van genot die jij tussen de zoenen door slaakt, maakt het steeds lastiger. Even later laat ik nog een vinger bij je naar binnen glijden.
Dat is voor jou het teken om me op mijn rug te duwen en boven op me te komen liggen. Ik leg mijn handen nu op je heerlijke billen en masseer ze, terwijl jij nog steeds met je hand bezig bent om me op te winden. Maar blijkbaar is het voldoende, want je gooit het dekbed van ons af en gaat wat rechtop zitten. Terwijl mijn handen inmiddels je borsten betasten, zorg je er met je hand voor dat ik bij je naar binnen glijd. Je gaat nog wat rechter zitten en ik kom nog dieper in je, voor je begint te bewegen. Met mijn handen op je billen bepaal ik het tempo, terwijl je me in en uit je laat glijden. Ik heb me nog nooit zo opgewonden gevoeld. Even later voel ik dat je verkrampt. Je kreunt en zucht zachtjes: Oh, ga door Dieper Ooh Dieper!, terwijl je zelf steeds sneller beweegt. Maar doordat je zo bezig bent, glijd ik uit je. Maar ik neem nu het initiatief en leg je snel op je rug. Ik zoen je op je mond, maar meteen daarna breng ik mijn hoofd naar beneden, tussen je benen, waar ik zachtjes met mijn tong, vingers en lippen aan de slag ga. Je drukt met je handen op mijn hoofd en drukt je bekken omhoog, zodat mijn tong diep in je glijd. Je kreunt van genot en ik voel dat je bijna komt. Dat is voor mij het teken om snel weer gewoon op je te gaan liggen en me in je te laten glijden. Ik begin langzaam te bewegen, terwijl jij me stevig vastpakt en me dieper in je toelaat. Ik begin steeds sneller te bewegen en het bed schudt door onze gezamenlijke dynamiek. Even later werp jij je hoofd achterover en kreun je: Oohhh, jaaah!, waarna ik je vanbinnen voel verkrampen. Je trekt me tegen je aan en door jouw duidelijk voelbare genot is ook bij mij de climax snel bereikt. Ik pak je billen vast, duw me nog n keer diep naar binnen en Wat later liggen we bezweet tegen elkaar aan. We strelen en zoenen elkaar zachtjes. Ik hou van je! zeg ik. Ik ook van jou, mallerd! zeg jij. Even later vallen we moe, maar voldaan, innig verstrengeld in slaap.
Aantal keer gelezen:
778
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)