Spannendverhaaltje.nl

Zolderluik

-
16-08-2010
De krakende deur maakte me wakker, maar ik deed mijn ogen niet open. Ik wist wat er komen ging, want dit gebeurde bijna elke dag. Ik sliep op de voorzolder van een vriend. Ik mocht daar tijdelijk logeren, omdat ik mijn huis had verkocht, maar mijn nieuwe huis was werd pas over een paar maanden opgeleverd. Mijn vriend was gescheiden en leefde met zijn 19-jarige dochter in het huis. De dochter sliep op de zolderkamer en was bloedmooi, terwijl mijn vriend en de moeder helemaal niet zo mooi waren. Ik vroeg mij altijd af waar de dochter haar perfecte looks vandaan had. Maar goed, dat kon mij ook eigenlijk helemaal niets schelen.
Ik gaf mijn ogen goed de kost. Net als andere dagen, kwam ze 's ochtends haar kamer uit in haar zijden nachtgewaadje wat tot net onder haar heerlijke kontje reikte. De krakende deur van haar kamer had me wakker gemaakt, maar ik deed net alsof ik nog sliep. Ze stond met mijn rug naar me toe en bukte om het zolderluik open te trekken. Potverdikke! Daar kroop het zijden dingetje weer omhoog en ik keek weer tegen haar heerlijke kontje en kutje aan! Ik werd er moedeloos van en vroeg me af of ze het nou expres deed of niet. Dit was toch niet normaal?
Ze wist dat ik daar sliep en elke dag bukte ze naar dat luik en een slipje droeg ze nooit 's nachts had ik geconstateerd. Misschien probeerde ze me wel te verleiden. Ik kon het me niet voorstellen dat een meid van haar leeftijd iets in een kerel van 36 zag, maar goed, het zou kunnen. Mijn vriend was 43 en had een buikje. Ik wilde dat koste wat het kost voorkomen en trainde drie keer per week in de sportschool. Mijn lichaam zag er dan ook prima uit, maar toch. Zo'n jonge meid. Ik besloot in de tegenaanval te gaan.
Het was lekker warm de laatste dagen en ik sliep alleen in mijn boxershort. Weer werd ik wakker van de krakende deur en een paar tellen later keek ik weer tegen het zalige pruimpje aan. Toen ik beneden de douche hoorde lopen sloeg ik de dekens van me af. Ik streelde mijn pik door de stof van mijn boxer, totdat ie lekker dik was. Niet knalhard, maar gewoon goed aanwezig. Ik dacht aan het lekkere meisje wat nu onder de douche stond en ik voelde me geiler en geiler worden. Daar kwam ze de trap weer op. Het was schemerig op de voorzolder. Er viel precies een streepje zon tussen de gordijnen door op mijn borstkas. Ik deed weer alsof ik nog sliep, maar lag lekker op mijn rug, met mijn dikke pik in mijn strakke boxer.
Ik voelde haar kijken. Ze liep niet meteen door naar haar kamer, maar ze bleef op de voorzolder hangen. Ik keek heel subtiel door mijn oogharen en zag haar in een handdoek gewikkeld naar mijn kruis staren. Zachtjes sloop ze dichterbij. Ze zakte door haar knieŽn en zat nu voor het bed. Ik durfde niet meer te kijken, bang om mezelf te verraden. Plots voelde ik een nagel over mijn paal schuren! Jeetje...wat nu? Mijn pik reageerde door met schokjes stijver en stijver te worden. Shit! Hier had ik dan ook weer niet op gerekend. Weer kraste de nagel zachtjes over de volle lengte. Ik voelde mijn eikel inmiddels tegen het elastiek van mijn boxer drukken. Ik probeerde nog wat tegen te houden, maar het lukte echt niet. Na wat schokkende bewegingen van mijn pik, schoot mijn eikel achter het elastiek vandaan. Daar lag ik dan.
Bloedgeil met een paal van jewelste die voor de helft uit mijn onderbroek stak. Toen stond ze op en ging naar haar kamer. Ik snapte er niets van en ik baalde als een stekker, maar ik wist ook niet wat ik nou moest. Ze had mijn pik gestreeld, maar ik deed net alsof ik sliep. Daar kwam ze weer de kamer uit. Vanwege het lekkere weer had ze een minirokje aan en een topje. Ze liep naar het luik. Toen ze bukte zag ik haar knalroze slipje. Dit ging me echt te ver. Terwijl ze nog aan het luik stond te trekken, stond ik al naast haar. Met haar middel onder mijn arm geklemd, pakte ik haar billen. "Wat doe je Ruben?", vroeg ze quasi onschuldig. "Waar lijkt het op? Ik pak die geile kont van je beet!" zei ik. Ze kon niet rechtop komen, want ik leunde op haar.
Ik schoof haar rokje omhoog en trok het goedkope Hema slipje kapot. Mijn tong gleed door haar bilnaad richting haar kutje. "Aaah, ik heb je goed geil gekregen hŤ? Hier ben ik al weken mee bezig" zei ze. "Ik wist dat je me een keer ging pakken". "Mmblmbb" mompelde ik, terwijl ik haar kutje likte. Ik kon er alleen nog maar aan denken hoe ik dit goddelijke jonge ding straks ging neuken. Ik voelde hoe ze met een hand mijn boxer naar beneden sjorde en mijn pik begon te kneden. Deze was door de hele sitatie al knalhard. Ik kneep nog even in haar verrukkelijke kontje en besloot een wat comfortabeler houding aan te nemen.
Ik ging op bed liggen en zij kwam standje 69 op me liggen. Terwijl ik haar befte zoog ze mijn paal diep haar mondje in. Toen ik even over mijn buik keek, zag ik haar hoofd met holle wangen op en neer gaan. "Oehmmm", kreunde ze toen ik mijn tong over haar clitje liet flitsen. Toen ik ook nog met een hand in haar bil kneep en een vinger in haar kutje stak, kwam ze keihard klaar. Pijpen lukte haar even niet meer. Ze kreunde met haar hoofd in haar nek en kneep mijn pik er bijna af. Nu was het tijd voor het echte werk.
Ik rolde haar op het bed en ging boven haar hangen. Met haar knieholtes rustend tegen mijn armen, lag haar natte kutje glinsterend klaar voor mijn dikke worst. Vanaf haar bilnaad liet ik mijn paal langzaam richting haar kutje glijden. Toen ik ervoor zat duwde ik langzaam naar voren. Ik zag haar lipjes even naar binnen veren, maar daar gleden ze al om mijn paal heen. Terwijl ik rustig doorduwde, hoorde ik een gesmoorde kreun. Ik zat tot aan mijn ballen in haar. Man wat voelde dit goed. Mijn hele lichaam tintelde. Langzaam begon ik dit heerlijke ding te neuken. Haar topje had ze nog steeds aan. Tijd om dit eens tot boven haar borsten te schuiven.
Er kwamen twee heerlijke jonge tieten tevoorschijn met stevige roze tepels erop. Deze tieten waren echt perfect. Damn! Wat had ik toch een mazzel. Welke kerel van mijn leeftijd kon zo'n heerlijk jong ding neuken? Ik begon harder en harder te neuken. "Oh ja, wat neuk je me lekker met die dikke pik van je", kirde ze. "Jongens van mijn leeftijd weten echt niet wat neuken is". Aangemoedigd ramde ik mijn paal stevig in haar soppende kutje. Haar clitje schuurde bij elke stoot tegen de basis van mijn pik. "Ooh, aah, aah, shit wat een paal zeg! Naai me, pak me, ooooh, fuck, ik kooooom!" Ik voelde haar kutje pulserend om mijn lul knijpen. Ik was echter nog niet klaar met dit geile teefje. Ik draaide haar om en gleed van achter weer bij haar naar binnen. Met lange halen stootte ik tegen dat heerlijk kontje. Ondertussen kneep ik in haar harde tepels.
"Oehmf, heb jij een pik van staal ofzo? Aah, wat ben ik geil zeg!" kreunde ze. Ik hijgde en zweette en voelde mijn pik nog dikker zwellen. "Oeoehoe...je blijft me gewoon neuken...shit...wat geil zeg...aaah..die schooljochies zouden allang slap hangen..shiiiiit...ik kom weeeeer!" Ik neukte haar niet terwijl ze kwam, maar op haar knieŽn ramde ze zelf naar achter om zich zo diep mogelijk op mijn pik te spiesen. Nadat haar orgasme was weggeŽbd, draaide ze zich om en zoog verliefd mijn paal in haar mondje. Ze zoog gulzig en kneedde ondertussen mijn ballen. Haar knalblauwe ogen met de donkerblauwe rand rond haar iris keken me indringend aan. Zelden was ik zo geil geweest. Mijn hart bonke uit mijn borstkas toen ik een explodeerde.
Dikke stralen zaad spoten in haar mondje. Ze slikte wel, maar kon niet alles binnenhouden. Het droop van haar kin. "Oei, ik moet nu snel weg, want anders kom ik te laat", zei ze. Ze trok haar topje naar beneden, haar rokje recht en liep weer naar het luik. Terwijl ze het opentrok zag ik weer dat geile plaatje voor me. Ze haastte zich de trap af en knipoogte nog net even naar me. "Heb je al ontbeten?", hoorde ik haar vader in de hal vragen. "er zit nog een beetje yoghurt op je kin."
Aantal keer gelezen:
971
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)