Spannendverhaaltje.nl

Zijden orgasme

-
21-08-2010
Voor diegenen die mij nog niet kennen, mijn naam is MichaŽl, ik ben 18 en woon in Den Haag. Ik heb al geschreven over mijn vorige twee avontuurtjes met Anki. Anki is een zeer knappe vrouw van 31 jaar en moeder van drie kinderen. Ze heeft lang blond haar, dat ze meestal in een opgerolde staart draagt. Ongeveer zes maanden na ons tweede avontuurtje scheidde ze van haar man en verhuisde ze van Den Haag naar Amsterdam. Ik zag ze dus bijna nooit meer, wat ik bijzonder jammer vond. Op een keer moest ik naar Amsterdam en nam me voor om eens bij haar langs te gaan. Dat deed ik dus, en na lang zoeken vond ik haar flatgebouw. Ze huurde een groot luxeappartement, want ze was afkomstig van een rijke familie en kon zich dus wel enige luxe veroorloven. Ik hoopte dat ze thuis zou zijn, want ik had wel een hele grote omweg gemaakt om bij haar langs te kunnen gaan. Ik duwde op het belletje met haar familienaam en na even wachten antwoordde ze. De deur ging open en ik nam de lift naar boven. Op de vierde etage ging ik dan naar haar appartement. Ze wachtte me op. We groeten elkaar en gaven elkaar drie zoenen. Ze bood me iets te drinken aan en we gingen in de zeer comfortabele fauteuils zitten. We praten voor ongeveer een half uur over hoe het met haar ging, haar kinderen, dat haar man een andere vrouw had.
Na een half uur vroeg ik of ze onze avontuurtjes nog herinnerde. Haar antwoord was heel duidelijk. Ze stapte van haar fauteuil, kwam naar me toe en gaf me een dikke zoen op de mond. Ze kwam naast mij zitten en nam me in haar armen. Ze vertelde dat sinds ze was gescheiden, ze een veel te rustig seksleven had. Zachtjes ging ze met haar hand in mijn broek en begon me te tongen. Ik bood geen enkele weerstand en liet haar begaan. Ze haalde haar hand uit mijn broek en deed mijn rits en knop los. Mijn grijze boxershort kwam eruit. Ze wreef er zachtjes over. Lekker! Ik had moeite om mezelf onder controle te houden. Zachtjes ging ik met mijn handen onder haar blouse en wreef over haar rug. Haar gladde huid was glad en gezellig om over te wrijven. Zo wreef ik zachtjes over heel haar rug terwijl zij die grote knobbel in mijn short masseerde. Haar hand had mijn lul volledig in haar macht. Na vijf minuten stopten we en we stonden op. Ze bukte zich en deed mijn broek uit, vervolgens mijn trui en T-shirt. Ik stond na voor haar in een grijze katoenen short. Ik deed nu haar T-shirt uit en naar goede gewoonte had ze geen bh aan. Ik wreef over haar borstjes en voelde haar tepels verstijven. We knuffelden even. Vervolgens nam ze mijn hand vast en we gingen naar de slaapkamer. Ze had een heel groot bed met zwarte satijnen lakens. Prachtig! Op haar nachtkastje stond massageolie. Ik vroeg haar of ze eens een massage zou willen krijgen van mij. Ze zei geen nee en ging op haar bed liggen nadat ze haar broek had uitgedaan. Ze droeg een klein lichtblauw zijden shortje. Wat paste dat mooi rond haar fraaie kont. Ze ging op haar buik liggen en ik ging boven op haar zitten. Ik nam de tube. Zo begon ik haar schouders te masseren.
Heel zachtjes. Ze sloot haar ogen en genoot. Zachtjes ging ik met mijn vingers over haar schouders naar haar rug. Ze beefde in het begin, want ik had nog koude handen. Ik ging nu op haar benen zitten en bleef masseren. Haar huid was heel glad en masseerde geweldig. Ze genoot kennelijk, want ze kreunde lichtjes. Zachtjes masseerde ik haar benen van boven naar beneden. Ook haar voetjes kregen een beurt, en hier genoot ze het meeste van. Na een goede tien minuten masseerde ik terug haar rug en ging met mijn handen naar haar kontje. Hier had ze op gewacht. Zachtjes nam ik haar zijden shortje in vast, schoof het zachtjes uit en liet het hangen ter hoogte van haar knieŽn. Nu kreeg ook haar kontje een massage beurt. Ze had stevige billen die lekker masseerden. Lichtjes hoorde ik kleine zuchtjes en gekreun van haar, maar niet te hard. Ik kan er niet genoeg van krijgen en bleef haar kont masseren. Mijn lul zat gekneld in mijn short en eiste om eruit te komen. Ik ging boven op haar liggen met mijn knobbel tegen haar kont en kuste haar in haar nek. Ze voelde die knobbel in mijn short tegen haar kont en sloeg haar hoofd achterover. Mijn lul zat tussen haar billen, maar mijn short zat er dus nog tussen. Ik ging volledig op haar liggen, deed met mijn handen zo goed ik kon mijn short tot op mijn knieŽn terwijl ik haar in haar nek kuste. Zeer zachtjes ging ik met mijn lul in haar kontje. Langzaam, centimeter per centimeter. Oooooooooooh zei ze toen ik in haar ging. In het begin gaf ze een lichte kreun met gesloten ogen, nadien kreunde ze heviger en heviger. Ze nam de satijnen lakens langs twee kanten vast en hief haar hoofd op. Zachtjes ging ik meer en meer in haar nauwe kont. Ze hief haar kont lichtjes op, voor zover ze kon, en ik plaatste mijn handen op haar schouders.
Zachtjes ging ik nu in en uit haar. Heel langzaam. Het voelde geweldig om mijn lul in haar kont te kunnen steken. Ik pompte en pompte, het voelde geweldig. Na drie minuten draaiden we ons allebei om. Ze zat nu op mij. Haar gekreun werd feller en feller, wat mij meer en meer opwond. Ik nam haar bij haar borsten vast. Haar tepels waren stijf. Na nog een minuut kon ik het niet meer houden en spoot krachtig heel haar kont vol. Wat was dat lekker. Ze genoot mee, maar was nog niet gekomen. Ze ging van me af, en ging terug op het bed liggen. Ik moest even recupereren. Ze streelde over mijn borst. Ik masseerde nu haar buik en borstjes, en na een halve minuut was mijn lul terug stijf genoeg om in haar te gaan. Deze keer deed ik dat iets sneller dan voordien. Ze was blijkbaar heel geil, en nam me stevig vast. Ik pompte hevig in en uit haar. Toen ik merkte dat ze ging komen, stopte ik met pompen. Ik ging nu met mijn mond naar de hare en we tongden de hele tijd. Ze tongde nog steeds geweldig. Ze streelde met haar hand door mijn haar, iets wat ik graag had. En na een korte tijd was het dan zo ver, ze nam me heel hard vast en krijste. Ooooooooooh. Een goede tien seconden later kwam ik ook in haar. We bleven zo een vijftal minuten op elkaar liggen. We gingen naast elkaar liggen en legden de satijnen lakens over ons. We tongden nog een hele tijd na. Ze genoot ervan om te knuffelen en te tongen op haar satijnen bed. En als ik eerlijk ben, ik ook. Na nog een half uur vielen we allebei in slaap. Een goede twee uur later werd ik wakker. Ik wilde haar niet wekken, dus deed zelf mijn kleren terug aan en liet haar liggen. Maar na vijf minuten werd ze ook wakker. Ze vroeg me of ik al wegging, en ik antwoordde dat ik nog mijn trein moest halen. Ze keek me met kleine oogjes aan en zei da ze het geweldig vond dat ik op bezoek was gekomen. Ik antwoordde dat ik het ook geweldig vond. Ze stond op en deed een klein wit kimonootje aan.
Ik nam mijn spullen en wilde vertrekken, maar ze hield me nog even tegen. Wacht even, ik moet je nog belonen voor je komst, zei ze. Ze nam mijn broek vast, deed mijn gulp open en nam mijn lul eruit. Ik liet haar natuurlijk begaan. Ze nam haar zijden lichtblauwe short, schoof de voorhuid van mijn lul naar achteren zodat mijn eikel helemaal vrij was en wikkelde het zijden shortje rond mijn eikel. Het shortje wreef over de onderkant en de zijkant van mijn eikel. Het brandde en was tegelijk enorm zacht en sensueel. Ik sloot mijn ogen. Die zachte zijden stof over mijn eikel voelde heerlijk. Ze bleef maar wrijven, en mijn eikel werd harder en harder. De tranen stonden in mijn ogen, het voelde enorm. Na een goede twee minuten ging ik komen. Ze merkte het, want ze wreef trager, maar langer. Mijn eikel was gloeiend. Toen hield ik het niet meer uit, sloeg mijn hoofd achterover tegen de muur en spoot al mijn zaad eruit. Drie krachtige stoten, gevolgd door nog een hele reeks kleine was het resultaat.
Aantal keer gelezen:
845
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)