Spannendverhaaltje.nl

Zijden orgasme - 2

-
21-08-2010
Ik heb jullie al verteld van mijn eerste avontuur met Anki. Een goede drie maanden later bleef ik bij haar slapen omdat mijn ouders op reis gingen. Ik had bewust toegestemd om ook bij haar te blijven slapen omdat ik hoopte op een tweede avontuurtje. Telkens als ze eens bij ons kwam, keek ze met mooie ogen naar mij, wat betekende dat ze alles nog niet vergeten was. Die nacht ging iedereen: ik, Anki, haar man en haar dochter op tijd slapen. Anki en ik waren als laatste in de badkamer. Ze droeg een rode zijden negligée en ik een grijze satijnen pyjama. Toen ze haar tanden poetste, ging ik achter haar staan en kuste haar in haar nek. Ze spoelde haar mond, draaide haar om kuste me op mijn mond en zei: morgen om 6 uur vertrekt mijn man en de kinderen staan pas op om 9 uur. Kom om half zeven naar mijn kamer, dan vertrekt hij en is de kust veilig. Ok zei ik, wilde haar nog tongen, maar ze hield me tegen en zei: nee, strakjes, geduld mijn jongen. Ze ging uit de badkamer en haar man kwam nog even binnen. Ik vreesde dat hij iets had gehoord, maar hij vroeg of ik gedaan had in de badkamer want hij wilde het toilet gebruiken. Ik ging dus naar buiten en zag dat Anki nog even naar beneden ging. Toen sloeg mijn hoofd op hol en ik ging naar haar kamer. Ik wist dat er in haar kamer nog een deur was naar een soort zolderkamertje.
Ik nam snel deze deur en verstopte me op dat kamertje. Als haar echtgenoot wakker zou worden om 6 uur zou ik dat dus zeker horen en ook wakker worden. Een goede tien minuten later kwam Anki binnen in haar kamer en legde zich op haar bed. Een minuut later kwam haar man binnen. Hij legde zich achter haar op het bed en ging met zijn handen onder haar negligée. Ze kreunde. Ze deed zijn handen weg en draaide zich om. Hij ging zitten op bed. Ze deed zachtjes zijn grijze katoenen boxershort uit en nam zijn lul vast. Zachtjes schoof ze de voorhuid naar achteren en stak ze zijn penis in haar mond. Hij kreunde en sloeg zijn hoofd achterover. Ze pijpte hem heel stevig met gesloten ogen. Na een dikke drie minuten kwam hij en spoot haar mond vol. Ze slikte het door en ging liggen met haar benen open. Hij moest even bekomen van zijn orgasme, kroop verder op het bed, ging opnieuw met zijn handen onder haar negligée en deed zachtjes haar witte zijden onderbroekje uit. Hij stak nu zijn hoofd onder haar negligée en befte haar.Ze kreunde enorm. Met haar twee handen wreef ze over haar hele negligée terwijl ze kreunde. Na een dikke tien minuten kwam ze klaar. In het kotje ernaast had ik alles door het sleutelgat gevolgd en was bijzonder geil geworden. Anki was een seconde klaargekomen en lag nog na te kreunen op het bed of haar man deed haar negligée helemaal naar boven, en terwijl hij aan haar tepeltjes zoog, schoof hij zachtjes zijn lul in haar. Ze kreunde enorm en was compleet weerloos.
Ze sloeg haar benen rond hem en haar armen op zijn rug terwijl hij hevig zijn grote lul in haar pompte. Ze kneep haar tanden enorm hard op elkaar om niet te krijsen. Je zag dat ze langs de ene kant genoot en langs de andere kant ook een beetje pijn had. Hij genoot ten volle teugen. Opeens stopte hij en ging uit haar. Ze wist nog steeds niet waar ze was en hield haar ogen gesloten. Haar man nam zijn machteloze vrouw vast en draaide haar om. Ze had nog steeds haar ogen gesloten en hijgde verder. Hij wreef nu over haar poepje, en stak ineens zijn grote lul in haar kontje. Ze schreeuwde het uit en was compleet buiten zichzelf. Hij neukte haar en neukte haar. Ze greep langs beide zijden het bed vast en bleef maar doorkreunen. Ze had nu al de tranen in haar ogen. Om te zien dat zelfs zo een sexgodin als zij niet machitg genoeg was, deed toch even raar. Dan uiteindelijk, met een krachtige laatste stoot kwam hij klaar en spoot alles in haar kont. Ze hijgde en nam de zijkant van het bed nu nog harder vast. Tenslotte ging hij af haar. Ze deed voor het eerst terug haar ogen open. Ze weende lichtjes. Hij nam haar vast en drukte haar tegen zich. Terwijl ze nog lichtjes huilde, ging hij terug met zijn hand naar haar kutje en stak een vinger naar binnen. Hij vingerde haar. Ze nam hem nog steviger vast. Na dertig seconden kwam ze. Haar orgasme was enorm. Ze was compleet roekeloos en buiten haar zelf. Hij legde haar naast hem, raapte haar zijden slipje op en deed het terug aan. Ze lag naast hem. Ze kon niets meer. Ze was gewoon volgeneukt.
Hij legde zich naast haar, deed het licht uit en ging slapen. Ik zette me in een stoel in het kotje en viel in slaap, hoewel ik bijzonder geil geworden was. De volgende morgen werd ik wakker. Ik hoorde beneden wat gestommel. Het was 6u25. Beneden hoorde ik de voordeur dichtgaan. Haar man was vertrokken. Ik deed zachtjes de deur open en ging bij haar op bed liggen. Ze sliep nog. Ik ging tegen haar liggen en wreef over haar zachte zijde negligée. Ze werd wakker en zag me. Even keek ze me aan en vervolgens tongde ze me. Ik kroop op haar, ze sloeg haar armen rond mij en zo tongden we voor tien minuten lang. Ik keek haar aan toen we ophielden en ze had nog slaperige oogjes. Ze fluisterde in men oor of ik haar zijden slipje wou uitdoen. Mijn handen verdwenen onder haar negligée en tien seconden later was haar slipje uit. Ik wist wat er zou volgen. Ik ging zitten op bed. Ze kwam overeind en deed mijn satijnen broek uit. Vervolgens nam ze mijn lul vast, schuif zachtjes de voorhuid af, zodat mijn eikel helemaal vrij was. Ik sloeg mijn hoofd achterover en genoot. Ze nam haar zijden slipje vast, wikkelde het rond mijn eikel en schoof het zachtjes heen en weer. Het voelde heerlijk. Het was nu de tweede keer dat ze dat deed. Die zachte stof die over mijn gevoelige eikel wrijft, het was enorm.
Ik hijgde en hijgde en greep met mijn beide handen de lakens vast. Ze bleef maar wrijven en mijn eikel werd gloeiend. Uiteindelijk werd het te veel. Ik kreunde en spoot alles eruit. Man, wat was dat veel. Ik was de avond er voor heel geil geweest en dat was te merken. Heel haar slipje hing vol van mijn zaad. Ze kuiste mijn lul af en voor ik het wist, boog ze zich voorover en nam mijn lul in haar mond om hem schoon te likken. Maar in plaats van alleen te likken, begon ze er ook aan te zuigen. Heerlijk was dat. Ik sloeg mijn hoofd opnieuw achterover en kwam terug na drie minuten. Ze kneep mijn penis uit en likte hem schoon. Nu was het mijn beurt. Ik kroop op haar, schoof heel haar negligée uit en beet in haar tepeltjes. Zachtjes deed ze nu de knoppen van mijn satijnen vest los. Ik was nu helemaal naakt, zij ook. We namen elkaar nog steviger vast en tongden verder. Zachtjes, maar met heel mijn tong in haar mond, en zij in de mijne. Na een goede drie minuten was mijn lul terug stijf en ging ik in haar. Heel zachtjes. Zo zachtjes dat ze er de tranen van in haar ogen kreeg. Ze wreef over mijn rug en we tongden terug. Ik ging met mijn tong door heel haar mond. Ze genoot er kennelijk van. Na vijf minuten stopten we met tongen en we draaiden ons om. Ze ging nu zitten op mij. Ik nam haar beide borsten vast.
Ze maakte schokkende bewegingen en mijn lul zit nu helemaal in haar. Ik voelde in haar de voorhuid over en weer mijn eikel wrijven. Heerlijk!!! Haar tepels waren stijf geworden. Ik voelde dat ze ging komen want ze trok haar kut meer en meer samen. Dit wond me op. Na nog een minuutje kwam ze met een hevige kreun klaar. Ik spoot drie seconden na haar laatste kreun mijn zaad in haar. Ik was nu drie keer gekomen in nog geen kwartier. Ze was duidelijk nog moe van de avond ervoor. Ze ging van me af, deed haar negligée terug aan. Ik had echter nog niet genoeg en wou nog één keer komen. Ze stond op en wou door de deur gaan, maar ik hield haar tegen. Ik stond achter haar, duwde haar tegen de deur, schoof haar negligée zachtjes omhoog en stak mijn lul in haar kontje. Dit had ze erg graag. Ze nam met haar twee handen mijn poep vast en duwde me nog harder in haar. Zo rechtopstaand neuken had ik nog nooit gedaan maar het was wel heerlijk. Ze wreef over mijn poep. En uiteindelijk, toen ze haar poepeke begon samen te trekken, kwam ik klaar. Heerlijk om in haar kont te spuiten.
Aantal keer gelezen:
895
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)