Spannendverhaaltje.nl

Zes ogen

-
16-08-2010
Lieve lezer, mijn naam is Kim en het verhaal dat ik jullie ga vertellen is echt gebeurt. Voordat ik jullie mijn beleving van die dag ga vertellen wil ik wat over mezelf vertellen. Ik ben een meisje van 19 jaar, heb bruin groene ogen en lange blond haar. Ik was redelijk verlegen en had voor de dag waar over ik je wil vertellen nog niet met iemand anders gevreeën. Niet omdat ik er nooit over fantaseerde, maar gewoon omdat ik te verlegen was om vriendjes mee naar bed te vragen. Fantaseren deed ik wel, het liefst terwijl ik een hand onder mijn rokje liet glijden en langzaam over de voorkant van mijn slipje heen en weer bewoog totdat het slipje doorweekt was, daarna liet ik mijn vingers in mijn slipje verdwijnen en hmmmmm….
Dan dacht ik aan grote gespierde jongens die met hun tongen mijn hele lichaam likte terwijl ze met hun handen mijn borsten en benen bevoelde. Maar goed, genoeg daarover. Anders kan ik niet aan mijn verhaal beginnen. Het was een warme zomerdag, precies twee jaar geleden. Ik had niets te doen tijdens mijn school vakantie en besloot om samen met twee vriendinnen Nadja en Jelske naar het strand te gaan. Na een hete vermoeiende reis kwamen we aan het strand en spreiden onze badlakens uit. We trokken onze bikini aan en smeerden elkaar in met zonnebrand crème. Daarna hebben we een lekker verfrissende duik genomen in het lekkere zee water en genoten we van alle knappe jongens die daar rond liepen. Af en toe werden we bewust op de blikken die de jongens op ons wierpen en ik moet zeggen dat ik het daar soms behoorlijk warm van kreeg.
Vooral die knappe gespierde jongen met zijn zwarte lange haren die me met een scheve glimlach aankeek en even later met zijn vrienden spetterend de zee uit rende, waarschijnlijk om een potje te gaan voetballen. Toen ik en mijn vriendinnen weer terug gekomen waren op ons plekje zag ik dat Jelske haar bovenstukje uittrol. Hierdoor had ik, maar ook de rest van het strand uitzicht op haar mooi gevormde borsten. Ik merkte dat ik wegdroomde en mezelf afvroeg hoe het zou zijn om haar borsten in te smeren met zonnebrand crème. Gelukkig hadden mijn vriendinnen niets door en zette ik Jelske’s borsten snel uit mijn hoofd. Wel merkte ik dat ik wat opgewonden was geworden door de gedachte aan haar ronde borsten en haar mooie tepels die stijf waren geworden van het koude zeewater, als ik hier nog lang zou liggen, zou mijn fantasie weer op hol slaan en dat wilde ik niet. Ik besloot om een stuk te gaan wandelen en vroeg of mijn vriendinnen op mijn spullen wilde passen terwijl ik weg was.
Na een laatste blik geworpen te hebben op Jelske haar borsten liep ik verhit weg. Tijdens het lopen voelde ik dat ik niet alleen nat was van de zee, een warm gevoel verspreidde zich rond mijn dijbenen en ik voelde hoe nat het broekje van mijn bikini van binnen was. Na enige tijd gelopen te hebben kwam ik een pad tegen dat de duinen inliep en ik besloot om dit pad te volgen. Langzaam verdween het geluid van de zee en van de mensen op het strand en maakt dit lawaai plaats voor een heerlijke stilte. De rust en de stilte maakte me nog heter dan dat ik al was, het idee dat niemand me zou kunnen zien als ik hier tussen de duinen mijn hand in mijn bikini broekje zou laten glijden om met mezelf te spelen gaf me een heerlijk gevoel in mijn onderbuik. Ik besloot om een stuk van het pad af te gaan en een paar duinen verderop zocht ik een rustig plekje in een duinkom waar ik in het warme zand ging liggen. Ik sloot mijn ogen en stelde me de borsten van mijn vriendin weer voor. Hoe ze glansde en hoe ik met mijn handen de zonnebrand crème langzaam over haar borsten smeerde.
Langzaam verdween mijn hand in mijn bikini broekje en ik voelde hoe mijn vingers de binnenkant van mijn dijbenen streelde. Steeds dichter bij mijn natte plekje. Ik voelde hoe mijn vingers mijn spleetje binnen gleden terwijl ik fantaseerde hoe ik mijn handen over haar borsten liet glijden en langzaam naar beneden, langs haar navel en naar hetzelfde lekkere plekje als waar ik mezelf lag te strelen. Ondertussen hadden mijn vingers hun weg gevonden naar mijn vagina en verkende ik de binnenkant ervan. Een heerlijk warm gevoel ging door mijn lichaam heen terwijl mijn vingers overal tegelijk in mijn broekje waren. Toen ik mijn ogen opende zag ik tot mijn schrik mijn vriendinnen staan, ze stonden me aan te kijken met een blik die ik niet begreep. Ik schaamde me dood en wilde het liefst zo snel mogelijk weg van deze verschrikkelijke plek. Wat moesten mijn vriendinnen wel niet van me denken, om hier zomaar met mezelf te liggen spelen.
Ik sprong op en wilde wegrennen, weg van deze plek en weg van de blikken van mijn vriendinnen maar Jelske hield me tegen en glimlachte tegen me. Nadja gaf me een knipoog en duwde me weer terug in het warme zand. Jelske zei: “Ik zag je wel staren naar mijn borsten, jij hebt haar toch ook zien kijken he Nadja?”. Nadja knikte instemmend terwijl ze naar me knipoogde. Jelske deed haar bovenstukje uit en vroeg: “Vind je dit lekker?”. Ik wist niet hoe ik moest reageren en vroeg me af wat voor spelletje mijn vriendinnen met me aan het spelen waren. Toen zag ik dat ook Nadja haar bovenstukje had uitgetrokken en hoe haar lange zwarte haren over haar schouders hingen en haar borsten schaars bedekte. Jelske en Nadja liepen op elkaar af en kuste elkaar, Jelke’s hand streelde zachtjes Nadja’s tepels die steeds harder werden. Ik voelde hoe een hete golf van verlangen door mijn onderbuik gleed en kreunde zachtjes.
De goedkeurende blikken van mijn vriendinnen wakkerde dit hete gevoel alleen maar aan en voordat ik het wist liep ik op ze af en streelde hun borsten. Ik voelde hoe vier handen mijn bikini topje uittrokken en mijn borsten zachtjes kneedde totdat mijn tepels ook hard waren. De hete golf die ik voorheen voelde was verdwenen, in plaats daarvan voelde ik een warmte die mijn hele lichaam opslokte uitstralen vanaf mijn dijbenen. Ik werd duizelig van genot en verlangen en begon steeds harder te kreunen. Ook ik werd gekust en ik voelde hoe Nadja met haar tong langzaam mijn mond binnendrong. De geur van haar mond en het gevoel van alle handen die me streelde maakte me steeds wilder en het verlangen om mijn slipje uit te trekken en ze te laten voelen hoe geil en opgewonden ze me maakte werd steeds groter. Ik beantwoordde Nadja’s kus met de mijne en kuste haar zachtjes in haar nek, haar oren, haar borsten en ik gleed met mijn tong zachtjes over haar tepels. Ik zag dat Jelske haar slipje uit had getrokken en dat ze begonnen was aan Jelske haar slipje.
Toen dat uit was voelde ik hoe twee handen ook mijn slipje langzaam omlaag trokken. “Vind je dit lekker?” vroeg Jelske, terwijl ik voelde hoe haar handen mijn voeten streelde en langzaam langs mijn enkels en knieën aan de binnenkant van mijn been omhoog gleden. Het gevoel van verlangen werd groter en groter en ik zetten mijn benen wat verder uit elkaar. Ik zag dat Jelske ook aan Nadja’s benen was begonnen en toen ze haar hand over Nadja’s mooie kutje liet glijden voelde ik hoe twee vingers ook mijn natte kutje binnendrongen. Ik kuste Nadja wild en voelde hoe opgewonden zij ook was. Plotseling begon Nadja te kreunen en begon haar lichaam hevig te beven onder een hevig orgasme. Terwijl ze klaar kwam likte ik haar oorlelletje en kneedde ik haar borsten. Ik voelde dat ik zelf ook niet ver verwijderd was van een hoogtepunt en toen Jelske haar vingers in mijn vagina liet glijden was het mijn beurt om heerlijk te kreunen en terwijl mijn lichaam beefde van een heerlijk orgasme voelde ik hoe Nadja op haar beurt mijn oorlelletje likte en mijn borsten kneedde. Jelske stond op en kuste me en vroeg me of het lekker was.
Ik kreunde en zei dat ik nog nooit zo iets lekkers en opwindend had gevoeld. “Willen jullie dan nu iets voor mij doen?” vroeg Jelske en Nadja en ik knikte allebei van ja. Jelske ging in het hete zand liggen en kreunde zachtjes: “Lik mijn kutje!”. Ik wist niet hoe snel ik op mijn knieën moest gaan zitten en zag dat Nadja hetzelfde deed. Samen kuste we Jeske, eerst allebei een voet en daarna een knie en daarna kuste we haar dijbenen. Onze lippen kwamen steeds dichter bij elkaar en toen onze lippen elkaar ontmoette tongde we elkaar en lieten daarna allebei onze tong door het heerlijk natte kutje van Jelske glijden. Steeds als ik Jelske’s vagina likte en proefde hoe lekker Jelske’s geil was, likte Nadja Jelke’s klitje en steeds als ik mijn tong snel over Jelske’s klitje liet glijden proefde Nadja Jelske’s zoete vagina. Niet lang daarna beefde ook Jelske’s lichaam onder een overweldigend orgasme.
Terwijl we nog wat nagenoten van dit heerlijke avontuurtje, elkaar nog wat streelde, gingen we naast elkaar in het hete zand liggen. Na een tijdje zei Jelske: “Kim, ik heb nog een verassing voor je, en ze wees naar de duintop achter ons.” Ik moest mijn ogen eerst aan het zonlicht laten wennen voordat ik kon zien wat ze bedoelde. Toen zag ik de drie jongens staan die we die middag in het water gezien hadden. De blikken in hun ogen en strak gespannen broeken spraken boekdelen en de gedachte dat ze alles hadden gezien bracht mijn lichaam opnieuw aan de kook. Ik voelde mijn kutje branden van verlangen naar datgene wat ik nog nooit had gehad, een jongen die zijn liefdeslid langzaam in mijn natte kutje zou laten glijden. Langzaam kwamen de jongens naar beneden, stap voor stap terwijl ik zag dat hun gezwollen delen heen en weer bewogen in hun strakke broeken. De jongen met lang zwart haar liep recht op me af en kuste me vurig terwijl zijn handen mijn lichaam verkende.
De twee andere jongens hadden ondertussen Jelske en Nadja in hun greep en ik wist niet wat er heter was, de met lust gespannen lucht om ons heen of het duinzand onder mijn voeten. Mijn handen gleden langzaam omlaag naar de rand van zijn zwembroek en ik streelde hetgeen ik daarbinnen voelde. Langzaam gleed mijn hand in zijn broek en ik hoorde hem zachtjes kreunen. Wat was hij groot en hard en wat verlangde ik er naar om hem te zien en in mijn mond en daarna in mijn kutje te nemen. Langzaam trok ik zijn broek omlaag en ging op mijn knieën zitten. Ik likte langzaam het topje van zijn hard gezwollen hete liefdeslid en proefde hoe opgewonden hij was. Daarna hield ik het niet meer en liet ik mijn lippen de vrije loop. Ik sloot mijn ogen en nam hem in mijn mond terwijl ik met een hand zijn ballen streelde en mijn andere hand mijn kutje. Hij kreunde zachtjes en streelde mijn haar en borsten terwijl mijn lippen op en neer bewogen en ik met mijn tong rondjes om zijn eikel draaide.
Af en toe proefde ik zijn zoete hete voorvocht en de opwinding werd me te veel. Ik fluisterde dat hij in me moest komen. Ik ging liggen in het hete zand en spreidde mijn benen. Hij ging op zijn knieën zitten en zei zachtjes: “Ik wil eerst je heerlijk natte kutje proeven”. Ik voelde hoe zijn tong de binnenkant van mijn benen verkende en uiteindelijk bij mijn brandende kutje aankwam. Toen zijn tong mijn kutje raakte en hij zachtjes begon te likken kwam ik meteen klaar en een tot nu toe onbekend gevoel overmeesterde me. Mijn orgasme was zo hevig dat ik het uitkreunde en schreeuwde terwijl hij maar bleef likken en langzaam met zijn handen mijn tepels streelde. Nadat ik nog een keer klaar was gekomen gleed zijn lichaam over dat van mij geen en ik voelde hoe zijn hete harde liefdeslid tegen de binnenkant van mijn benen streelde.
Ik spreidde mijn benen verder en verhief mijn heupen uit het zand. Ik voelde hoe de randen van mijn vagina langzaam werden opgerekt toen zijn grote lid langzaam in me gleed. Ik had verwacht dat het pijn zou doen, maar in plaats daarvan werd ik wederom door een orgasme overspoeld. Toen hij zich langzaam terugtrok om nog eens langzaam naar binnen te komen kreunde ik van genot en beet zachtjes in zijn oor. Ik voelde hoe al zijn spieren zich spande terwijl hij langzaam het ritme opvoerde. Steeds sneller en sneller voelde ik dat zijn hete lid mijn vagina masseerde. Ik weet niet meer wat orgasme was en wat niet, ik weet alleen dat ik niets anders meer kon dan kreunen en mijn handen om zijn gespierde bovenlijf heenslaan en hopen dat dit nooit meer voorbij zou gaan. “Mag ik in je kutje spuiten?” vroeg hij en ik kreunde instemmend. Ik voelde hoe hij voor het laatst versnelde en daarna voelde ik een hete stroom vocht door mijn vagina vloeien toen hij kreunend klaarkwam. Hoe lang we daar in elkaars armen hebben gelegen terwijl we elkaar kuste en keken hoe Nadja en Jelske vurig de liefde bedreven met de andere jongens weet ik niet.
Ik weet alleen nog dat die middag een trend heeft gezet voor mij en Tom, Nadja en Freek , en Jelske en Tijn. We gaan nu iedere zomer wekelijks naar het strand en als we dan gaan lopen ik en mijn vriendinen met zijn drieen de duinen in, wetend dat we bekeken zullen worden door zes hongerige ogen.
Aantal keer gelezen:
768
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)