Spannendverhaaltje.nl

Zes jaar getrouwd

-
21-08-2010
Amanda en ik (Joop, 33 jaar) waren al 6 jaar gelukkig getrouwd. Amanda is echt een geweldig aantrekkelijke vrouw: weelderig, golvend donkerblond haar tot ver over de schouder, 1.70m lang, mooi gevormde niet al te grote borsten (B-cup), slanke taille, stevige heupen, lange slanke benen. Ze is een actief en ondernemend type. We hadden allebei onze drukke werkzaamheden en activiteiten en ook onze eigen uitgebreide vriendenkring en ook een aantal intieme vrienden en vriendinnen.
Onze relatie was ‘open’. Al vrij snel in het begin van onze relatie merkten we dat we seksueel niet eenkennig waren. “Je kent een man pas goed als je met hem naar bed bent geweest”, zei Amanda. Wat mij betreft geldt dat ook voor vrouwen. Natuurlijk veroorzaakte dat de nodige jaloezie over en weer, maar we merkten dat onze relatie er alleen maar sterker van werd. Ik fantaseerde er wel eens over om Amanda te zien met één van haar minnaars. Mar zulke gedachten zette ik snel opzij. Ik weet ook niet of ik er wel tegen zou kunnen. Het was tenslotte mijn vrouw.
Op onze zesde trouwdag was Amanda voor het eerst niet aanwezig: ze had een conferentie in Barcelona en dat was een kans die ze niet moest laten lopen, vonden we. Bovendien: na zes jaar begint zo’n trouwdag wel wat minder belangrijk te worden. We spraken af dat we elkaar via MSN zouden feliciteren. Het was een uur of negen ’s avonds. Amanda had een diner gehad en zou die avond nog een party hebben. Ze zag er onwijs sexy uit in een zwarte avondjurk met diep decolleté. Ik voelde spontaan een erectie opkomen.
We flirtten wat en ik kwelde mezelf door te opperen, dat er vast wel knappe kerels op die conferentie waren die bij haar in het hotel verbleven. Ze kreeg een ondeugende blik in de ogen. “O ja, meer dan één.” Op dat moment ging de bel van haar kamer. “Momentje!” Amanda verdween uit beeld en ik hoorde stemmen op de achtergrond. Het duurde vrij lang, maar even later kwam Amanda toch weer terug. Ze had een blosje op haar wangen gekregen. “Als je het er over hebt: er kwamen er net twee om me af te halen!” Ze giechelde. Maar ik wil nog even met je doorchatten, lieverd.” Ze keek me met geile ogen aan. “Wil je ze zien?” Ik slikte. “Ja”.
“Julio! David!” Ze strekte twee armen uit en naast haar verschenen twee knappe mannen, elk aan een kant. Ze sloeg haar arm tussen hunnen benen door en ik zag haar hand plagend over het kruis van Julio gaan. Ik kreeg het erg warm. Ik zag de bobbel in zijn broek groter worden. Hij glimlachte naar me op de webcam en boog zich toen naar Amanda over en drukte een kus op haar mond. Onderwijl gleed een hand over haar schouder en haar schouderband gleed af. Plagend gleed zijn hand verder naar beneden en even later streelden zijn vingers de ontblote borst van mijn vrouw. Die had haar ogen gesloten en leunde achterover. Ze ademde zwaar. Haar tepel was hard geworden.
David ging ondertussen half naast haar staan. Hij ritste zijn broek open, haalde zijn leuter te voorschijn en sloeg die tegen haar wang aan. Amanda draaide haar hoofd naar hem toe, nam zijn penis in haar mond en begon hem te pijpen. Julio liet Amanda nu met haar knieën op de bureaustoel zitten en stroopte haar jurk uit. Ze pijpte David rustig verder. Ze droeg geen slip, zag ik.
Hij verdween even uit beeld en even later zag ik hem weer terugkomen. Naakt. Ze hand streelde haar billen en verdwenen tussen haar benen. Toen ging hij achter haar staan en stootte zijn ferme geslacht bij haar naar binnen. Amanda slaakte een gilletje. En zo keek ik ademloos toe hoe mijn vrouw van twee kanten opgevuld werd, van voren en van achter. Allerlei gevoelens streden om de voorrang. Jaloezie. Woede. Geilheid. Wat een wijf!
Ik schakelde mijn eigen camera uit en haalde mijn pik te voorschijn en begon er werktuigelijk aan te trekken. Amanda pijpte David gulzig en ondertussen neukte Julio haar stevig. De mannen wisselden nu van positie. Julio ging voor haar staan en ze likte de schacht van zijn penis schoon. David posteerde zich nu achter haar en ik zag hoe hij zijn best wel grote gevaarte tegen haar kontgaatje duwde. Amanda duwde haar kont iets omhoog en langzaam verdween zijn geslacht in haar aars. Ze kreunde, maar bleef Julio pijpen. Ze knabbelde aan zijn eikel en Julio begon te grommen. Even later spoten dikke klodders sperma Amanda in haar gezicht en in haar haar. Ik zag hoe een rilling door haar heen trok. Een diepe kreun ontsnapte haar. Ze kwam klaar!
David voerde zijn ritme nu flink op en naderde zo te zien ook zijn hoogtepunt. Hij trok zich uit haar terug, posteerde zich voor haar en spoot zijn lading net als Julio daareven in haar gezicht. Hij had nog meer zaad dan Julio en haar gezicht droop van de sperma. Dikke klodders zaten in haar haar. Ze wendde zich naar de camera. “Kijk je nog, lieverd? Heb je genoten?” Ik kreunde. “Ja. Geil loeder!” Met het volle gezicht op haar gezicht onder het geil van twee andere mannen kwam ik nu zelf klaar. “Fijn weekend nog, lieverd. Ik zie je zondag weer. Maak je over mij geen zorgen, ik vermaak me wel!” En toen zette ze de computer uit.
Aantal keer gelezen:
705
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)