Spannendverhaaltje.nl

Ze wil meer

-
16-08-2010
Eindelijk is het gebeurt. Al jaren heb ik het er met m'n vrouw over dat ik het geil zou vinden om haar te zien neuken met een andere lekker geschapen man of nog liever mannen. Eerst wilde ze er niets van weten maar door de jaren heen begon ze steeds wat warmer te reageren als ik het tijdens de sex ter sprake bracht. We fantaseerden dan bijvoorbeeld samen over een salsa-avond waarbij ze danste met één of twee mannen die we dan mee naar huis namen waar het feestje dan verder ging. De laatste jaren fantaseert ze zelfs met me mee omdat ze er zelf ook geil van wordt. Nu heb ik natuurlijk met gebruik van een dildo haar al eens het gevoel willen geven dat ze met een andere pik aan het neuken was maar zoals ze zelf zegt: "ik geef niets om plastic". Op één ding na: ik ben zelf niet klein geschapen maar toch had ik een extensioncondoom gekocht waardoor m'n pik 4 cm langer werd.
Ik vertelde haar niets toen ze in bed kwam en schoof me direct onder de dekens om lekker haar kutje te likken. Dat vind ze supergeil, likken afwisselen met geneukt worden dus vandaar m'n plannetje. Ondanks dat ze jaren heeft gezegd dat ze geen grotere aankan duurde het niet lang voordat ik haar diep kon nemen. Ze had natuurlijk direct door dat er wat aan de hand was maar zei ook direct dat ze er supergeil van werd om zo diep geneukt te worden en ze kwam met m'n vinger op haar klitje dan ook heel snel klaar. Ik deed de condoom uit en zei tegen haar: "zo voelt het nu als je net geneukt bent door een flinke pik en ik daarna in je natgeneukte kutje kom", om vervolgends m'n zaad in haar kutje te spuiten.
De dagen erna wilde ze niets liever dan zo geneukt worden. Nu kan ik daar nog steeds van genieten en ze zegt ook dat ik haar anders neuk als ik zo'n enorme pik heb. Toch was ik er van overtuigd dat ze nu aan het echte werk toe was. Nu weet ik op welke mannen m'n vrouw valt én wat ze nodig heeft om in de stemming te komen. Sinds kort heb ik contact met Lex, een relaxte goeduitziende vent: past precies in haar plaatje. Eerst via internet en daarna een keer afgesproken om m'n plannetje door te spreken. Ik regelde voor afgelopen weekend een huisje in de ardennen met een sauna en bubbelbad om dit plannetje uit te voeren. Hij zat zoals gepland precies in hetzelfde dorpje als wij! Ik had een tafeltje geregeld in het lokale restaurant en natuurlijk dronken we nog wat na aan de bar en je raad al wie daar met ons een leuk gesprek had. Ik wilde naar huis maar nog wel even doorzakken en ooh wat een toeval. Hij zat maar eventjes verderop dus liep hij met ons mee. We zeiden netjes gedag maar zodra we binnen waren zei ik tegen haar:"dat is een leuke vent, toch?" Ik nam haar direct mee naar de slaapkamer en speelde het spelletje perfect. Ze was zo geil dat ze al snel de hele 20cm in zich had en met haar benen om me heen het wel leek of ze me nog dieper wilde duwen. In haar oor zei ik denk maar aan hem en met "hem" bedoelde ik Lex maar ik sprak het niet uit..dat moest zij doen! Ik voelde dat ze klaar kon komen als ik dat zou willen en remde het wat af en begon haar te vragen: "door wie wordt je nu geneukt"? Ze wist waar ik naartoe wilde én ik wist aan wie ze dacht.
Ik richte me op en liet zien hoe ik haar neukte, vervolgends liet ik haar zelf haar klitje pakken. "wie, schatje...zeg het!" Ze kwam klaar terwijl ze zijn naam uitsprak: "aah Lex , mmm aah ja". Ik stoote nu door en liet haar weten dat ik het tegek vond dat ze zijn naam had gezegd en dat hij wat mij betrof haar mocht neuken. We vielen heerlijk in slaap. Ze stond sóchtends onder de douche en ik zou naar de bakker gaan. Ik ging direct naar het huisje van Lex en ons plannetje kon beginnen. Hij ging met me mee en nog voor ze uit de douche kwam zaten wij uitgebreid aan de koffie met koeken. "Kijk es wie er met koeken langskomt schat" ze stond in de kleine kamer in haar badjas waarvan ik wist dat er niets onder zat. Ze reageerde heel opgewekt en lachte naar me toen ik haar een sexy knipoog gaf..ze was gisteravond duidelijk nog niet vergeten. Ik was een beetje zenuwachtig maar brak toch het gesprek open door te zeggen: "we hebben het nog over je gehad, gisteravond, niet schat?" Ze schrok zichtbaar maar lachte ook wat zenuwachtig en dus pakte ik door: "ja, je bent goed in de smaak gevallen". Natuurlijk wist Lex dit al en hij deed er een schepje bovenop: "Ik heb ook nog aan jou gedacht" en lachte naar haar op een manier die niet te raden overliet. Ik trok haar op m'n schoot en pakte haar stevig vast:"ja het is een lekker ding he" en ondertussen ging ik met m'n hand tussen haar benen. Eerst schrok ze maar toen ik zei:"laat je nu maar es lekker gaan schatje, geen nee!" keek ze me aan. Gelukkig vertrouwde ze me en liet me begaan, nu wist ik dat het een geile ochtend ging worden en m'n zenuwen waren direct weg bij haar nog niet maar dat zou niet lang duren.
Lex hield zich even op de achtergrond zoals afgesproken toen ik haar badjas uit deed en haar meenam naar de slaapkamer en haar op bed legde. Rustig haar kussend en haar recht in de ogen kijkend zei ik: "doe je benen maar wat uit elkaar dan kan hij je lekker likken" met m'n handen gaf ik nog eens extra aan wat ik wilde. Ik bleef met haar kussen en Lex die ons stilletjes achterna was gekomen ging, zoals afgesproken (!) rustig haar kutje likken. "Laat haar niet nu al klaarkomen he!" waarschuwde ik hem. Hij begreep m'n hint en richte zich op en plaatste z'n stijve tegen haar lipjes en hij gleed zachtjes naar binnen en begon haar rustig te neuken terwijl ik zorgde dat ze bleef kussen..ze mocht zich nu niet bedenken! Ze kreunde toen hij stopte en weer verer ging met likken, dat vind ze zo lekker, de afwisseling. De 2de keer ging hij tot aan z'n ballen in haar kutje en vroeg ik haar of ze em lekker vond: al zag ik dat natuurlijk al lang! Op internet had ik bewust gezocht naar iemand met een flinke pik en Lex had zeker niet overdreven. Hij stote niet dor maar deed het precies goed: haar even laten wennen en haar kutje steeds natter makend door zachtjes heen en weer te gaan: nu wilde ze meer..maar hij stopte. Ging haar verder likken en toen hield ze het niet meer ze kwam schokkend klaar en terwijl ze nog aan het naschokken was begon hij haar stevig te neuken. Ze gooide haar benen wijd en toen kon ik niets anders meer dan plaatsmaken. Ze richte zichzelf op om die geile pik in en uit haar kut te zien gaan en ik zag dat ze genoot. Hij hield het niet lang meer en begon op een steeds hoger tempo te neuken.
Hij trok zich terug ondeed zich van de condoom en spoot over haar buik en tieten, grote stralen sperma over haar heen. Zoals afgesproken maakte hij plaats voor mij, ik was zo geil dat ik me in een keer leegstoote en haar kutje volspoot met m'n zaad. Uitgeteld lag ze onder me: "zin in koffie"? ze lachte naar me:"waar is Lex nu?". "Die kent z'n plek schat, hij is er vandoor, die zien we later wel als je wilt" zei ik met een knipoog "mmm, lekker" en ze strekte zich uit "koffie"en gaf me een knipoog.
Aantal keer gelezen:
1014
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)