Spannendverhaaltje.nl

Ze moest eens weten

-
16-08-2010
Ik en mijn geliefde boeken af en toe een hotelletje om eens lekker bij te komen. Even relaxen om daarna weer volop aan de bak te gaan. Zo ook laatst. Een aangenaam hotel met een spa en wellness-gebeuren. Op de eerste ochtend werd ik eerder wakker dan haar. Ze lag er rustig bij en dat wilde ik niet verstoren. Ik besloot te gaan joggen in het bos waar het hotel aan grenst. Ik deed mijn trainingspak aan, deed mijn sportschoenen aan en sjaal om en vertrok. Toen ik halverwege was ontving een sms van haar met de vraag waar ik was.
Ik smste terug dat ik aan het joggen was. Zij had daar ook wel oren naar en vroeg mij even te wachten, zodat we samen verder konden. Ik legde haar uit waar ik mij begaf en wachtte geduldig af. Een stukje verderop zag ik een jonge knul wat foto’s nemen. Om de tijd te doden liep ik op hem af en maakte een praatje. Het bleek een student van de kunstacademie te zijn die voor zijn opdracht wat foto’s nam van verschillende houtstructuren die hij later weer kon bewerken in de computer. Nu heb ik zelf ook op de kunstacademie gezeten en was de link snel gelegd. We hadden het over diverse onderwerpen en wat ik zoal na mijn studie heb gedaan. ‘De mooiste herinneringen zijn toch wel de naaktmodellen, moet ik bekennen’, zeg ik en hij moet lachen. ‘Ik weet soms ook niet wat ik meemaak’, zegt hij, ‘het zijn soms echt mooie meiden’. Ik vertel hem dat die meiden ook wat bij willen verdienen en dat de huidige kredietcrisis hem alleen maar meer schoons zal bieden.
Hij lacht weer. ‘Zo, zo’, zegt hij vervolgens, ‘die mag er trouwens ook wel wezen’. Ik draai me om om te zien wat hij bedoelt en zie mijn geliefde in de verte aan komen joggen. Ik zie hoe haar grote borsten in haar sweater heen en weer bengelen. Ze heeft duidelijk geen bh aan en ik begrijp wat haar plannen zijn. Er ontvouwt zich vliegensvlug een plan in mijn hoofd en zeg tegen de student dat hij snel met zijn camera achter een boom moet gaan staan. Hij begrijpt niet wat ik bedoel, maar als ik hem beetpak en hem meetrek achter een boom fluister ik zachtjes wat ik van plan ben. Mijn vriendinnetje is inmiddels op de afgesproken plek aangekomen en kijkt om zich heen. Ik sluip op mijn beurt van boom tot boom haar kant op totdat ik plots achter haar sta. Ik doe mijn sjaal snel af en bindt deze voor haar ogen. ‘Waar zat je nou’, zegt ze zachtjes meteen wetende dat ik het ben. Ik duw mezelf tegen haar aan en trek haar sweater omhoog.
Twee witte tieten genieten van de buitenlucht. ‘Geen bh-tje, hè?’, fluister ik in haar oor, ‘wat was je van plan’. Ik laat een hand in haar joggingbroek verdwijnen en trek links en rechts het dunne koordje van haar string boven haar broek uit. Het snijdt in haar huid als touw in een stuk rollade. ‘Wat een geil gezicht is dat toch’, denk ik bij mezelf. Ze duwt haar kont naar achteren en kronkelt zich nog steviger tegen me aan. Ik duw haar richting de boom waar de leerling-fotograaf achter zit en gebaar hem dat hij foto’s moet maken. Hij is met stomheid geslagen, maar als hij haar eenmaal in zijn vizier heeft klikt hij er lustig op los. Haar handen zoeken de touwtjes van mijn trainingsbroek maar de dubbele knoop moet ik zelf los maken. Die zit echter zo vast dat het langer duurt dan gewenst. Ik duw haar even van me af en als een soort ingeving gebaar ik de student dat hij mijn plaats in moet nemen. ‘Kom, kom’, gebaar ik.
Hij staat er een beetje stuntelig bij. ‘Kom nou!’, fluister ik zo zacht mogelijk, maar blijkbaar overtuigend genoeg. Ik mompel dat hij zijn broek moet uit doen en dat hij achter haar moet gaan staan. ‘En geef mij die camera maar’, begrijpt hij al liplezend. Als hij zijn broek laat zakken en tegen haar aankruipt zitten haar handen in no-time om zijn flinke jonge heer. Ze begint hem af te trekken denkende dat ze mijn lul in haar handen heeft. Ik maak de eerste foto’s en merk dat hij er wat onwennig bij staat. Ik moedig hem aan om lekker haar tieten beet te pakken. Mijn liefje wordt met de seconde geiler en pakt zijn hand om die in haar broek te laten verdwijnen. Hij komt iets losser en vingert haar langzaam. Ze kreunt zachtjes. Dan trekt hij haar slipje iets opzij om zichzelf makkelijker toegang tot haar klitje te geven.
Zijn vingers maken rondjes en dat heeft effect. Ze kreunt luider en zegt met een zwoele stem dat ze zo geil is. ‘Oooooooohhhh, mmmmmmmm’, kreunt ze, ‘ik geloof dat ik nu al kom, mmmmm, oooooo, ik kom, ik kom op je vinger, mmmmmmmmm’. Ze schokt even en draait zich om en gaat op haar knieën voor hem zitten. Ze wilt haar sjaal af doen, maar dat kan hij gelukkig voorkomen. ‘Wil je dat ik hem omhoud?’ vraagt ze geil, ‘vind je dat spannend?’ en ze likt aan zijn eikel. ‘Mmmmmmmmmm’, kreunt ze, ‘wat heb je toch een lekkere pik’. Ze moest eens weten. De jongen kijkt mij aan met de vraag of ik dit wel goed vind, maar ik maak hem duidelijk dat hij zich geen zorgen moet maken. Het houterige is er inmiddels bij hem vanaf. En als ze zijn pik langzaam in haar mondje laat verdwijnen komt hij los. Ze slaat af en toe zijn pik tegen haar tong en likt zijn ballen. ‘Vind je het lekker?’, vraagt ze. Terwijl ik nog steeds de fotograaf uithang houdt hij wijselijk zijn mond.
Ze zuigt aan zijn eikel en likt zijn stam van onder tot boven. Dan lijkt ze te besluiten dat het tijd wordt dat hij maar eens klaar moet komen en ze zuigt haar wangen hol en trekt hem tegelijkertijd af. Ze pijpt zo wild en vastberaden dat hij begint te kreunen. Als ze goed zou luisteren zou ze horen dat ze een vreemde aan het pijpen was, maar ze zit zo in haar rol dat het niet opvalt. Gelukkig. Af en toe haalt ze zijn pik uit haar mond om te vragen of hij lekker in haar mondje wilt spuiten of over haar tieten of in haar gezicht. Maar bij elk antwoord zou hij zichzelf verraden. Hij pakt haar bij haar hoofd en zorgt er zo voor dat ze geen vragen meer kan stellen. Hij stoot zijn pik in haar mond alsof hij haar aan het neuken is. Ze kreunen beiden en als hij klaarkomt, hoor ik haar slikken om al zijn zaad te kunnen verwerken. Nu is het zaak om adequaat te reageren. Ik geef hem zijn camera terug en fluister dat hij zijn gegevens bij de receptie moet achterlaten.
Dan laat ik mijn broek zakken en geef hem een knipoog. Mijn volgespoten vriendinnetje vraagt echter snel mijn aandacht en vraagt of ik haar nog kan neuken. ‘Ik ben zo heet’, zegt ze hees, ‘neuk me, neuk me’. Ze maakt de sjaal los, moet even wennen aan het daglicht en draait zich om. Haar kont wijst uitnodigend omhoog. ‘Kom’, zegt ze, ‘neuk je sletje’. Als ik mijn pik tegen haar kut aandruk is ze verbaasd. ‘Zo, hij is nog hartstikke stijf!, zegt ze blij. Ik schuif hem naar binnen en begin met een tempo wat ik langzaam opvoer op haar in te beuken. Bij elke stoot schudden haar billen heen en weer. Het kreunen verandert in kleine gilletjes. ‘JAA, JAA, OOOO, JA, JA’, ze komt voor de tweede keer die ochtend klaar. En ook ik sta op het punt en trek daarom mijn lul uit haar en automatische belandt ze weer op haar knieën. Ze trekt haar sweater uit. ‘Ga je me nou weer onderspuiten?’, vraagt ze terwijl ze me geil aankijkt.
Ik trek mezelf af en de gehele gebeurtenis van die ochtend zorgt ervoor dat ik het sperma uit mijn pik blijft stromen. Het glijdt langs alle kanten van haar gezicht. ‘Oooooh, mmmmmm’, kreunt ze, ‘waar haal je het vandaan, mmmmmmmm’. Witte klodders vallen op haar tieten, haar buik en dijen. ‘Zo’, zegt ze, ‘zoveel heb je nog nooit gespoten’ en vraagt hoe dat komt. ‘Hallo’, zegt ze, ‘hoor je me wel, waar zit je?’ Ik kan aan niets anders denken dan aan de foto’s die zojuist genomen zijn. ‘O, eh, nergens, ik moet straks wel even naar de receptie....’
Aantal keer gelezen:
941
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)