Spannendverhaaltje.nl

ze lust er wel pap van..

-
29-05-2011
Dit verhaal is geschreven door roy Ik kom met haar en de praat en we dansen een tijdje en uiteindelijk zoenen we met elkaar.. vlak hierna zei ze dat ze in de stad een kamer had en dat hier ook op school zat. En gelijk begon ze ineens over sex en haar fantasieŽn. Na een tijdje beetje ouwhoeren over dit onderwerp en lekker gedanst te hebben vroeg ze ineens waar ik woonde en ik woon met de trein/taxi 20 min van de stad. Ze zei dat ik wel bij haar mocht slapen.. ik dacht dat ze nogal geil was op dat moment en dat was ook zo. Na een tijdje stemde ik toch maar mee om bij haar te slapen, was immers makkelijk voor mij zodat ik niet op de trein moest wachten.
Op een gegeven moment zitten we elkaar te zoenen en snel hebben we onze kleren al uit en liggen we op bed. Ze zei ineens ik ben zo geil ik wil je en je bent zo mooi, ik wil dat je me helemaal gek maakt. Ik was ondertussen ook al flink geil en had al een stijfe. Zei was inmiddels al behoorlijk nat en ze begon me heerlijk te pijpen en ik haar daarna heerlijk klaarbeffen. Ze zij: neuk met schatje, neuk me lekker hard en diep.. heerlijk was het en ze genoot er echt van. Ze begon op mij te zitten en tijdens het neuken stopte ik mijn vinger in haar kontje was ze erg geil vond en ze begon steeds harder te kreunen. Toen stopte ze en zei ze neuk me in me kontje als je wilt, ik had dit om nooit gedaan en wou dit wel proberen. Eerst likte ik haar kutje nog en ging toen door naar haar kontje en ze werd helemaal gek van geilheid. Ze zei neuk me en ik stopte mijn pik voorzichtig in haar kontje en ze genoot en langzamerhand ging ik wat verder en harder. Heerlijk vond ze het. Ik begon al bijna klaar te komen en dat zei ik ook. Ze zei wacht ik wil dat je klaarkomt in me mondje.. en ik spoot ineens al mijn zaad in haar mond.. heerlijk vond ze het en ze slikte het allemaal door.. en Toen zijn we knuffelend tegen elkaar gaan liggen en vielen we in slaap. Maar het was een te gekke nacht!!.
Heb je genoten of vragen of miss belangstelling naar ook zon nacht:$ kun je me altijd mailen. Boy020-1991 AT hotmail.com (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar boy020-1991@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
874
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)