Spannendverhaaltje.nl

Zalige sex

-
12-07-2012
Dit verhaal is geschreven door Kees B meer verhalen van Kees B we hadden op een avond afgesproken met kennisen. samen met Ingrid heb ik handbal meiden gecoached.
na het seizoen besloten we om er samen met de trainer en onze partners een afsluitende avond te houden.
we waren kampioen geworden en besloten alle twee te stoppen met coachen.
op de avond zelf belde de trainer op met de mededeling dat hij niet kon komen.
de borrels en hapjes waren al in huis dus wij gaan het evengoed gezellig maken..
de avond begon rustig en werd over van alles en nog wat gesproken. het bier en wijn vloeide moet ik zeggen rijkelijk.
Mijn vrouw kan het inmiddels prima vinden met haar man en zitten in een pittig gesprek verwikkelt.
af en toe wat hapjes en bier halen vanuit de bijkeuken. op een gegeven moment zeg Ingrid, ik help je wel even en loopt mee naar de bijkeuken.
op het moment dat ik buk om uit de koelkast het bier te pakken voel ik twee handen op mijn billen. ik draai me half verschrikt om en zie Ingrid met een iet wat rood hoofd mij aankijken.
het staat haar wel lief en kom wat dicht bij haar staan. ik voel haar warme adem in mijn gezicht maar ook haar zalig aanvoelen de billen in mijn handen. heel zacht beroeren om ze lippen elkaar. ik voel haar lichaam trillen van opwinding. ook haar ademhaling wordt zwaarder en haar tepels priemen tegen mijn borstkas.
via het glas in de kast zie ik dat het in de woonkamer ook wat aan het broeien is, mijn vrouw zit aardig dicht bij Henk. Die heeft zijn hand al tussen haar benen. Ik zie dat ze het ook erg prettig vindt want ze gaan langzaam wat meer uit elkaar.
mijn handen zijn ook op verkenningstocht, te beginnen bij Ingrids billen. Ik trek haar wat strakker tegen mij aan zodat zij mijn inmiddels stijf geworden pik goed kan voelen. Met mijn linkerhand ga ik wat meer op verkenning naar haar borsten, die heb ik altijd al een keer stevig willen beet pakken. Ze heeft een dun jurkje aan zodat ik haar borsten goed kan voelen maar ook kan ik haar tepel goed vast pakken.
zachtjes laat ik de tepel tussen mijn duim en wijsvinger rollen. Een zacht gekreun komt uit haar mond. Ik probeer nog iets harder te knijpen, ze begint alleen maar meer te kreunen.. Dat zit dus wel goed.
met de rechterhand streel ik langs de zijkant van haar lichaam naar boven richting haar andere borst, ze begint te kronkelen
Ingrid heeft ondertussen mijn broek losgemaakt en is mijn pik aan het strelen. Wat is dat toch lekker een paar zalig vrouwen handen aan je pik te sjoren.
Voordat het me teveel wordt zet ik Ingrid op het aanrechtblad en trek haar string uit. Een mooi geschoren kutje komt te voorschijn. Ik zak door mijn knieen en begin heel zacht met het puntje van mijn tong de vagina te beroeren, ze begint opnieuw te trillen.
uit de woonkamer komen nu ook kreun geluiden van Henk, ik vermoed dat mijn vrouw aan een stevig pijpbeurt bezig is. Mijn pik wordt er nog harder van, wat een zaligheid dat we er beiden pap van lusten.
Ingrid pakt mijn hoofd vast en drukt mij stevig tegen haar zalige vagina aan. Met lange halen lik ik d'r hele vagina. Wanneer ze meer begint te schokken begin ik weer te teassen. Ze probet dat te voorkomen door mijn hoofd weer te pakken, maar ik weet mij hier uit te werken. Dit gebeurd nog tweemaal waardoor Ingrid bijna ontploft van genot. Tenslotte blijf ik haar stevig likken en komt op een zalige manier bijna spuitend klaar.
Wanneer ze ligt bij te komen sta ik op en stop mijn pik in haar natte, druipende vagina.
Heel langzaam stop ik hem er helemaal in, Ingrid begint weer te sidderen en wil diep en hard geneukt worden.
ik merk dat ik het zelf ook niet lang meer volhoud, zeker niet nu ik in de woonkamer mijn vrouw op een goddelijke manier hoor klaarkomen.
Mijn pik ontploft en spuit meerdere ladingen in haar kutje.
Wanneer we ons oprichten om ons weer naar de woonkamer te begeven, zie ik tot mijn schrik dat haar dochter Petra, ook een speelster bij ons in het team, heeft staat te kijken. ingrid schrikt niet, die had het waarschijnlijk al gezien.
Ze staat met een hand in haar broekje en zie dat het broekje ook al aardig vochtig is.
Petra komt naar mij toe en fluistert, als je mijn moeder zo zalig kunt laten klaar komen moet je datbij mij ook doen.
Ik kijk Ingrid verschrikt aan en zie haar wat lachen en knikken.. Ook mijn vrouw was inmiddels de keuken ingekomen en hoor dit alles aan, maar ook zij stond te lachen.
Gelukkig weet ik dat Petra net twee maanden geleden 18 is geworden, dus dat scheelt.
Ze staat nog steeds vlak bij mij en voel haar warme adem in mijn nek.
Met mijn handen ga ik weer op zoek naar de billen en borsten. Petra's borsten zijn nog een maatje groter dan die van haar moeder, maar ook gevoeliger.
Ik voel dat zij inmiddels ook flink vochtig is geworden en zet haar ook op de aanrecht.
ik doe hetzelfde als bij moeders. Het duurt dan ook niet lang of ze komt al bijna klaar, maar ik weet het weer net aan te voorkomen door aan het tepels te zuigen.
Naast me krijg Ingrid stevig onderhanden genomen door Henk en mijn vrouw. Afwisselend pakt mijn vrouw henk zijn lul, Ingrids vagina en mijn lul in haar hand of mond. God wat een zaligheid is dat toch.
Na ook Petra een paar maal te hebben geteassed komt ze op een ongeloofelijke manier klaar, maar zij spuit wel. Niet zo heel erg veel maar mijn gezicht is wel nat.
mijn pik is inmiddels door al dat gezuig weer hard, ik ga voor Petra staan mijn lul tegen haar kutje aan. Ik wavht haar reactie af maar zie al snel dat ze er geen bezwaar tegen heeft en stoot hem in 1 keer diep tot aan haar baarmoeder.
mijn vrouw komt achter mij staan en gaat in het tempo mee neuken, maar pakt ook mijn tepels vast.
Niet stevig maar ze knijpt er hard in zo hard dat het bijna zeer doet, maar nog wel zo dat het erg opwindend blijft.
Na een paar keer stevig te hebben geneukt zie ik dat Petra alwr klaar komt. Ik zie het niet alleen maar voel ook dat haar kut mijn pik samenknijpt, dit is zo'n zalig gevoel dat ik ook direct begin te spuiten.
uitgeput vallen we allemaal op de keken vloer. Zullen we hier dan de borrel maar opdrinken....(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar Hotmail1960@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
869
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)