Spannendverhaaltje.nl

Zalige Kerstdagen

-
16-08-2010
Toen ik thuis kwam van de laatste werkdag voor de Kerstvakantie, lag er nog heel wat werk voor ons. We pakten eerst alle Kerstcadeauís in en daarna de kleren. Het is toch altijd ongelovelijk hoeveel spullen we iedere keer meenemen als we op reis gaan. Wonderboven wonder past het toch altijd weer in de auto en nog zonder de bank plat te gooien. We zijn nu al zo geraffineerd dat we binnen het half uur klaar waren en wat televisie gingen kijken.. Om tien uur waren we het al zat, kleede ons uit en kropen half naakt te bed. Mín vriendin was supergeil toen ze het bed insprong, want ze bood direct haar tepel aan. Zoín aanbod laat ik niet voorbij gaan, dus begon ik aan de tepel te zuigen. Ze lag te kronkelen van genot, terwijl mijn hand afdaalde naar haar slip en ik mijn hand over haar venus heuvel begon te bewegen. Ze wilde me neuken zei ze, maar met de slips aan. Ze zocht naar mijn penis door de stof heen en haalde hem door de zijsluiting.
De kleine jongenheer stond rechtop en ik bewoog hem richting richting haar lippen die om het elastiek van haar slipje naar buiten puilden, want mín vriending vingerde zich nat zodat de rode loper een rode glijer werd. Zuigend op haar borsten begonnen wij heel langzaam te neuken. Zodanig dat ik iedere keer mijn penis er uitnam tot slechts het puntje van de eikels tussen de schaamlipjes gekemd was. Daarna duwde ik hem weer terug, soms niet snelgenoeg waardoor mijn vriendin zich naar onder bewoog om hem verder in haar te krijgen. Het was uiterst geil voor ons beide. Soms zond ze signalen met haar kut spieren. Dit heeft ze van mij geleerd! Ik vroeg haar eens terwijl ik mijn penis in haar vagina had, te proberen simuleren als of ze aan het stoppen was om te piesen. Haar vagina trok samen en gaf mij een fantastisch gevoel om mijn penis. Ook deze keer weer. Met genoegen zond ik de pulsen door door ook het stoppen van plassen te simuleren.
Aan de buitenkant van haar schaamlippen voelt ze dit het duidelijkst. We draaide ons om waardoor zij boven kwam te zitten. Ze reed op mijn neuklat terwijl ik haar borsten masseeerde. Maar kennelijk niet gaf haar dit niet genoeg voldoening want ze vroeg mij te bijten op haar tepels. Dit is meestal het einde want hier door komt ze snelklaar. Dus vroeg ik haar na het vrijen de slip een tijdje aan te houden zodat het geil uit haar kutje droop en zich op zamelde in het kruis van de slip. Niet lang daarna kwam ik klaar en beet hard op haar tepel. Nu kreeg zij zwaar hijgend een orgasme. Na het uitrusten in elkaars armen hebben we nog wat zaken opgeruimd, zodat de oppas niet kon struikelen over dingen op de grond. Toen mijn vriendin zich voorover boog kon ik duidelijk de natte geile plek in haar slip zien. Ik kreeg daar alweer een stijve en begaf mij naar de badkamer om deze ongedaan te maken. Bij haar ouders De deur stond open en ik zat te spelen met mijn net nieuw gekochte camera. Heel onschuldig zat ik daar op de bank alle functies uit te door te lopen met een demo. Ik richtte mijn camera op de aanstaande televisie en merkte op dat het beeld bewoog. Wat je met het blote oog niet ziet is dat de beelden laag voor laag worden op gebouwd, maar met de camera lijken de beelden als bij een mislopende oude 8mm film te verlopen.
Zodra de demo "steady shot" inschakelde, was dit verschijnsel van de opbouwende beelden verdwenen. Langzaam roteerde ik de camera naar de deur die naar de keuken leidt. Het zusje van mijn vriendin stond in de keuken kleine keekjes te bakken. Ze schonk het zojuist geslagen beslag in de vormpjes. Als ik via mij beeldscherm keek, demonstreerde de camera de "30x zoom". Ze droeg en T-shirt en een losse onderbroek. De camera zoomde in op haar kleine puntige tietjes. Haar tepels staken door de stof. Ik ben gek op harde tepels en ik dacht aan hoe ik op die puntjes van mijn eigen vriendin vaak zuig en speels bijt. De camera liet dan de volgende functie zien. "Night Shot" het beeld werd groen en tot mijn verbazing kon ik door haar T-shirt het tepelhof zien. Ik keek op om het verschil met de werkelijkheid te vergelijken. Als ik weer naar het scherm keek, was dat gericht op haar benen. Ik probeerde de camera weer ophoog te richten, terwijl zij naar mij toe draait.
Zij stond nu praktisch naakt voor me en zwaaide. Ik kon haar poesje zien door het dunne materiaal, de camera ging over naar de volgende functie toen zij mij iets vroeg. Met een rood hoofd keek ik op en vroeg nog eens naar wat zij zei. Ze vroeg of ik haar al lang in haar nacht hemd aan het filmen was. Ik zei dat ik alleen de functies door ging en niets opgenomen had (helaas). Ze ging even weg en kwam later weer terug met haar jogging broek. Daar had ze mij bijna door. Onderweg Na de Kerstdagen gingen wij met een grote groep vrienden de bergen in voor een ski-vakantie. We hadden twee huisjes gehuurd. Een van de twee huisjes werden op gevuld met drie koppels, waaronder een vriendin van mijn vriendin (Eva) en haar vriend, mijn schoonzusje en haar vriend en mijn vriendin en ik. Tijdens de rit zat ik al behoorlijk te fantaseren over Eva, want de keer dat ze bij ons op bezoek was, was het hoog zomer. Daar zag ik voor het eerst haar borsten, toen zij haar T-shirt zonder na te denken om hoog trok om haar BH te laten zien, passend bij het kanten slipje.
Ze realiseerde zich echter niet dat ze geen BH aan had. Echt schaamen deed ze zich niet... Maar het meest werd ik wel opgegeild toen ze pal voor me stond en ik op de bank zat. Ze had namelijk een zeer loshangende T-shirt aan en een bikini-slipje, wat nu op slechts 50 cm van mijn neus verwijdert was. Ik keek naar de randen van haar slipje en zag enkele schaamharen onder het elastiek vandaan komen. Het waren lange donker blonde haren. Ik droomde ervan om haar poesje tegen mijn gezicht te voelen. Ik kon haar spleetje duidelijk door het stof zien en meende haar vocht te kunnen ruiken. Wat misschien enkele seconden duurde, lijkt wel een half uur te hebben geduurd. Luid getoeter bracht me weer terug in de realiteit, maar wat zou ik niet graag weer een glimp van haar willen zien. Aankomst In De Berghut We waren net aangekomen van een middellange trip, en hadden net de ski-uitrusting gehuurd in het dichtsbijzijnde dorp en niet te vergeten het vuurwerk voor oude jaarsavond.
We begonnen nu met het uitpakken en daarna wat te koken, mijn vriendin had al honger gekregen en moest snel wat eten anders zou ze niet te genieten zijn. Na het eten wilde ik me graag douchen. Mijn vriendin ging met me mee, dit deden we wel vaker samen onder de douch, maar bij haar ouders is het toch nog wat vreemd. We kleedden ons uit en zoende elkaar heftig, met onze naakte lichamen tegen elkaar. Zoals altijd kreeg ik daar een stijve lul van... Mijn vriendin kent eigenlijk mijn penis eigenlijk niet in slappe toestand, grapt zij vaak tussen ons. Ik raak van het geringste al opgewonden. Ze draaide zich om en stond met haar welgevormde kont naar mij toe. Speels plantte ik mijn paal tussen haar billen. Verder kan ik niet gaan, want in haar aars wil ze het niet. We stappen onder het vallende water en beginnen elkaar in te zepen. Haar prachtige borsten voelen hemels aan in mijn zepige handen.
Ik kneep zacht in haar tepels. Ze kreunde zachtjes... mijn gliberige half harde pik floepte tussen billen en mijn rechter hand daalde al af naar haar clitoris. Ik smoorde haar gekreun met een tongzoen. Ik probeerde een vinger bij haar naar binnen te brengen, maar ze liet te weten dat ze op het moment en deze plek geen seks wilde. Teleurgesteld zeepte ik haar rug in en masserde haar nek, in de hoop haar weer gunstig te kunnen stemmen. En dat werkte, want ze steldde voor mijn rug ook te doen. Na een korte massage draaide ik mij om, waarop zij mijn piemel inzeepte. Ze trok de voorhuid naar achteren en wreef met haar fluweel zachte handje over mijn eikel. Ze keek omhoog in mijn ogen, terwijl ze door haar knieen ging. Ze spoelde de zeep weg en nam hem in haar mond. Langzaam liet ze haar tong over het gaatje van de glans gaan, daarbij proefde ze een druppel voorvocht. Ze vond dat nooit echt lekker, maar nu zei ze dat ze dit lekker begon te vinden. Langzaam trok ze me met haar hand af en maakte ze soppende geluiden met haar mond.
Ik kon niet anders doen dan kreunen van genot. Af- en toe beet ze even in het vlees wat me enerzijds pijngeeft en mij minder geil maakte, maar anderzijds gaf de pijn een nieuwe dimensie van genot. Toch leek mijn erectie minder te worden, dus nam ze mijn hand en liet me mezelf aftrekken waarbij ze haar tong tegen de eikel hield en af en toe geheel in haar mond stopte. Ik stopte even met rukken en neukte haar mond. Ik wilde met mijn hand haar tepel beroeren, maar ze hield me tegen. Ik vertelde haar dat ik haar kutje likken wilde. Ze glimlachte en ging met haar hand naar mijn bil. Ze had haar vingers al ingezeept met de zeepresten op m'n rug. Ze stak een van haar vingers in mijn anus. Dit gaf een enorme sensatie. Ze bleef mijn poepert vingeren terwijl ik me weer begon af te trekken. Ze bewoog haar lippen opnieuw over mijn pik. Ik kon het niet lang uithouden en voelde een orgasme aankomen.
Ik nam m'n lul uit haar mond en richtte het op haar borsten. De straal van dik wit sperma schoot over haar borsten en nek. De tweede straal rijkte tot aan haar haren en ogen. Ik zakte in elkaar van uitputting en kust haar innig op haar mond. Onze tongen worstelde in elkaars mond. Ondertussen kreeg ik alweer een stijve, maar nu was het mooi geweest zei ze. Ik bedankte haar en we douchte het geil van ons lichaam en droogte ons af. Voor de spiegel staand bemerkte ik een streep van huidschilvers op haar gezicht tussen haar ogen. Toen we er over heen wreven, merkten we dat het gemakkelijk weg te krijgen was. Het bleek de resten van sperma te zijn.. .:) Het Stapelbed Het begon buiten al behoorlijk donker te worden, maar binnen deste gezelliger. 's Avonds om half elf uur begon mijn vriendin slaperig te worden, normaal is eigenlijk tien uur al wel bed tijd voor haar. Ik ben er zo langzamerhand zodanig aangewend dat ik ook al moe begin te worden. We begaven ons dan ook naar de slaapkamer, waar de twee stapelbedden stonden. Helaas was het deze keer onmogelijk samen in een groot bed te slapen.
Daar baalde ik overigens ernorm van, omdat ik zeer gesteld ben op het aanraken van mijn vriendin. Het lekkerste is toch wel haar altijd koude kontje te voelen tegen mijn kruis of eigenlijk mijn liesstreek. Thuis slapen wij geregeld naakt, het geeft een vrij gevoel en het heeft iets erotisch. Ik zal niet erom heendraaien dat ik haast ieder moment van de dag geil ben of kan worden van zo'n aanblik of aanraking, in principe krijg ik al een stijve van een tongzoen en soms zelfs van een kus. Helaas wordt mijn geilheid niet iedere keer met een vrijpartij geblust. Mijn vriedin heeft weinig zin en kan af met een of twee keer per maand. Vele ruzies heeft een compromis opgeleverd dat wij ongeveer een keer per week vrijen. De rest van de behoefte probeer ik te voldoen met mastruberen. Hoevaak ik niet tot een heerlijk ontspannend orgasme ben gekomen op mijn werk. Dit is niet geheel zonder risico, want gesnapt worden door je collega's is wel het laatste wat je gebruiken kan en ik denk dat ik er nog steeds zonder schaden van afgekomen ben.
Maar ik wijk te veel van mijn verhaal af. Gelukig geniet mijn vriendin wel tijdens het vrijen en heeft altijd een fantastisch orgasme waar ik toch weleens jaloers om ben. Het explodeert dan door haar gehele lichaam en resulteert dan in een stevige huilbui of zwaar hoesten of beide. Maar helaas deze dagen weinig kans. We lagen op een kamer voor vier personen en notabenen waren dat haar zusje en de vriend van haar zusje. Mijn vriendin klom in het bovenste bed en ik legde me neer direct benden. Ik deed mijn ogen dicht en viel weg. Ik werd weer wakker omdat naast me Eva stond te praten met mijn vriendin in die in haar bed lag. Ik had geen idee waarover hun gesprek ging, maar mijn aandacht ging daar ook niet naar uit. Ik kon nu namelijk onder het korte nachthemd gluren naar haar borsten. Ze had kleine hangers voor zo ver ik wist.
Ik kijk graag naar borsten, maar ben ook zeer geinteresseerd in de schaamstreek. Ze had een boxershort aan dat waarschijnlijk van haar vriend was. Ik lag niet goed genoeg in positie om er onder te kunnen kijken, dus waagde ik mij te verdraaien zodanig dat enigszins vreemd in bed lag, maar fantastisch uitzicht ware het niet het laken nu te ver over mijn gezicht lag en slechts met een oog kon bespieden en ik bovendien moeilijk kon ademen. Ik besloot met m'n hand het laken te corrigeren. Tot mijn schrik raakte ik de benen van Eva aan. Ze gaf echter geen reactie op mijn aanraking. Ik kon nu pas goed haar schaamhaar zien. Met mijn linkerhand was ik nu af gedaald naar mijn pik en begon ritmisch in mijn eikel te knijpen. Ze ging op haar andere been staan waardoor mij uitzicht geblokkert was.
Weer deed ik een poging mij te verleggen en weer raakte ik duidelijk haar benen. Ze keek me aan tussen haar armen die op het bed lagen door en glimlachte naar me. Ze zei tegen mijn vriendin, zoiets als dat ik lief lag te slapen. Ik was nu gesnapt en moest even me beraden. In feite vond ze het niet erg, denkende aan dat ze loog tegen mijn vriendin. Met dit in mijn achterhoofd ging ik verder. Mijn hand schoof langzaam langs de binnenkant van haar rechter been omhoog, opweg naar de schaamstreek. De warmte van haar huid nam geleidenlijk toe. Vlakbij haar kutje aangekomen voelde ik al het vocht uit haar sijpelen. Ik drukte met vinger tegen haar schaamlip en ging met mijn vinger door haar natte spleet. Ik verliet haar natte pruim voor een tocht omhoog. Ik wilde haar borsten aanraken en in haar tepels knijpen, dus ging mijn hand onder haar nachthemd. Over haar onderbuik en navel ging de tocht naar haar borsten.
Met mijn vingers maakte ik een spiraal vormige cirkels rond om haar borst tot aan haar tepelhof. Daarna kneep ik iets te hard in haar tepel, waarop ik haar hoorde kreunen tussen het fluister gesprek door... Ik hoorde een beweging van mijn vriendin, er werd nog wel gesproken door de twee meiden, maar steeds minder. Ik daalde weer af naar met mijn hand, want ik wild haar kutje vingeren en eigenlijk ook proeven. Ik trok stoutmoedig haar de boxershort naar beneden die op de grond viel. Ze deed haar benen uit elkaar om mij meer ruimte te geven. Dit keer wreef ik met mijn duim over haar clitje, waarbij ze met haar heupen begon te draaien. Mijn duim vervolgt zich tussen de opgezwollen lippen door en krijgt een slijmerige coating. Ik druk mijn duim haar vagina in en hoor een gesmoorde kreun. Een tijdje liet ik mijn duim in en uit bewegen, tot ik hem er onder protest van Eva er uittrok (ze klemde mijn hand tussen haar benen).
Ik likte mij duim en proefde haar kutsappen. Wat speeksel tussen mijn duim en middelvinger achterlatend bracht ik de duim weer terug op de clitoris. Toen ik dit keer mijn duim weer in haar kut bracht, stak ik mijn middelvinger in haar aars. Ze begon heftig klaar te komen, waarbij ze haar benen om hand klemde. Tot mijn verbazing slaakten zij en mijn vriendin kreten die leiden tot een kosmisch orgasme. Wat ik tot dus ver niet wist, was dat mijn vriendin gevingerd werd door haar vriendin! De sappen stroomde rijkelijk over mijn hand. Ik hoorde mijn vriendin die gewillig een andere positie in nam zodat haar kutje gelikt kon worden. De benen van mijn vriendin hingen over de berand en klemde de hoofd van Eva, zodat ze niet meer weg kon. De tong van Eva ging over de clitoris en tussen de warme kutlipjes. en mijn vriendin kreunde van genot. Ik wilde pakte mijn kussen en plaatste dit onder mijn kont, terwijl ik mezelf draaide om op de rand van het bed te zitten en met mijn eigen benen tussen die van Eva wrong.
Ze kon niet anders dan haar benen uit elkaar zetten en daarna op mijn schoot te gaan zitten. Mijn paal was nu op volle oorlogsstrekte en ik zette deze tegen haar natte kutlipjes. Langzaam hief ik haar lichaam op bij haar billen. En liet mijn pik in haar glijden. Ritmisch bewoog ik haar over mijn neuklat. Het heerlijke soppende geluid en seksgeuren vulde de ruimte. Ik vingerde haar kutje met een vinger van achter haar kontje, terwijl mijn lul in en uit haar grotje ging. De spekgladde vinger bewoog ik nu naar haar kontgaatje toe en smeerde dit in, zodat ik mijn vinger na een tijdje in en uit kon bewegen zonder weer stand. Toen haar sluitspier zich samen trok ontlaadde zij zich in een geweldig orgasme. Ook mijn vriendin kwam zwaar hijgend klaar en niet lang daarop spoot ik mijn zaad diep in Eva's kutje.
Aantal keer gelezen:
874
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)