Spannendverhaaltje.nl

Zaken, zaken en andere zaken in Spanje 2

-
05-07-2011
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Toen ik de aankomsthal in stapte zocht ik de persoon die me zou komen ophalen. De vorige keer zou ik door de receptioniste opgehaald worden, maar dat werd uiteindelijk de stinkende lelijke schoonmaakster van het bedrijf. Gelukkig stond daar de receptioniste met het bordje met de naam van het bedrijf van mijn werkgever. Ze had me na mijn eerste verblijf wel weggebracht en daarom wist ik precies wie het was. Daar stond ze dan. Exact zo als ik me herinnerde. Git zwart kort haar, donker bruine ogen, lekker slank, kleine borsten, brede heupen en lange benen. Haar figuurtje werd geaccentueerd door haar kleding, die geen detail van haar lichaam verborg. Jummie!! Een donker blauw getailleerd jasje, witte blouse, een donker blauw rokje tot op de knieën en schoentjes met kleine hakjes sierden haar lijf. We liepen naar buiten en weer liep ik tegen een muur van warmte. Ik dacht direct aan het naaktstrand, waar ik zeker weer naar toe zou gaan. In de auto raakten we aan de klep en bekeek ik haar bruin gekleurde dijen, van de zon, die bloot waren gekomen door het opkruipende rokje. Ik schatte haar leeftijd op een jaar of 35. Haar naam was Francisca en werkte al 10 jaar voor mijn klant. We reden het dorpje binnen en langs het gebouw van mijn klant met de blauwe warmtewerende ramen. Ze stopte voor het hotel en wenste me goede zaken en een fijn verblijf in het hotel van haar zus. Hoorde ik dat nu goed. Van haar zus? Als ze net zo geil was als haar zus…….Met enige geile spanning, vanwege dus die ervaringen van de vorige keer, stapte ik het hotel binnen en keek direct of de eigenaresse of Maria of Victoria achter de receptie stond. Tot mijn blijdschap stond Maria er achter.
“There he is! Finaly!” zei ze en kwam achter de balie vandaan. Nog mooier dan in mijn herinneringen stond ze “life” voor me. Ik kreeg eerst twee zoenen op mijn wang en een derde vol op mijn mond.
“My mother, Victoria and myself missed you” complimenteerde ze me met een knipoog.
“Well, I missed you and the “Full Service” of your hotel too” zei ik met een lach en een knipoog. Ik vroeg nog of Isabelle er was en als antwoord kreeg ik dat zij verhuisd was naar zuid Spanje. We spraken nog wat en uiteindelijk drukte ze op de bel. De zelfde bellboy als toen kwam aanlopen, liet blijken dat hij mij herkende, begroette me en pakte mijn koffer. Toen ik de lift in stapte zag ik, voordat de liftdeur dicht schoof, nog net dat Maria de telefoon pakte. De lift ging nu niet naar de eerste verdieping maar naar de bovenste. De bellboy opende de kamerdeur en we stapten binnen. Ik had een grotere kamer gekregen. De kamer had een slaapgedeelte die afgescheiden was de zitruimte. Ieder gedeelte had een flat screen tv en de badkamer was veel ruimer. Geen douche boven een bad, maar een inloopdouche en een bad. Ook had ik nu een balkon. Ik bedankte hem met een briefje van tien, pakte mijn koffer uit en startte mijn laptop op. Ik had nog een uur voordat het dinerbuffet begon. Ik las nog wat privé en zakelijke mailtjes en friste me op. Daarna trok ik luchtige kleding aan, liep het balkon op en keek over de zee. Wat is het leven toch goed!
Om een moment werd op de deur geklopt en liep ik naar de deur. Toen ik deze open had gedaan zag ik de eigenaresse voor me staan. Ze had een trolley bij zich met allerlei lekkernijen er op.
“I have heard that you had arrived this afternoon and I thought; lets bring him some food” zei ze nadat ze mij, op dezelfde manier als Maria, begroet had. Ze zag er adembenemend uit! Ze vroeg of ik haar naam wist en toen ik ontkennend antwoordde vertelde ze dat ze Helena heette. Volgens mij had ze geen bh aan, want haar stevige tieten schommelden in haar witte blouse bij iedere stap die ze deed. Ze dekte de tafel en nodigde me uit om te gaan zitten. We zaten tegen over elkaar, spraken over van alles en aten alles lekker op. Tijdens het eten keek ik in haar decolleté en zag de aanzet van haar stevige borsten. Toen ze zich even uitrekte drukten haar tepels door haar blouse. De contouren van haar grote donkere tepelhoven waren duidelijk zichtbaar. Geregeld wreef ze langs haar tieten als of ze jeuk had. Ik schatte haar bh-cup op een C-75. Bij mij begon mijn pik in mijn broek te groeien. Na het eten ruimde ze de tafel af. Ze deed dat op een sexy manier. Ze boog niet zo maar naar voren om iets van de tafel te pakken, maar ze deed dit met gestrekte en licht gespreide benen en met een rechte rug. Daarbij wiegde ze met haar heupen heen en weer. Omdat haar rokje lekker kort was, keek ik recht tegen haar licht blauwe string. Nadat ze alles op de trolley had gezet dacht ik dat er een flinke neuksessie zou komen, maar niets was minder waar. Na een zoen liep ze met een ondeugende lach om haar lippen de kamer uit en sloot ze de deur. Flink opgegeild stond ik lichtelijk teleurgesteld in mijn kamer.
Net toen mijn leuter weer slap was, werd er weer geklopt. Weer deed ik open. Nu stond er een kamermeisje voor me die ik niet kende. Ze zei dat ze even kwam kijken naar het bed, want ze had van de eigenaresse gehoord dat deze niet goed was opgemaakt. Ze liep met haar maatje 40, ronde kont en een c-cup richting het bed en toen ze bukte om het beddengoed op de juiste manier op het bed te leggen, keek ik weer tegen een slipje aan. Dit slipje was of te klein of ze had hem hoog opgetrokken, want het kruisje zat tussen haar dikke schaamlippen. Ze deed er wel erg lang over en ik moest er eigenlijk wel om lachen hoe de eigenaresse dit geënsceneerd had. Toen ze klaar was deed ze als of ze last van haar rug had en drukte haar handen in haar onderrug en duwde daardoor haar borsten naar voren.
“Weer geen bh” schoot er door me heen. De aanblik van haar schaamlippen en haar grote tieten hadden mijn pik weer doen groeien. Ik twijfelde of ik haar direct zou nemen. Toch besloot te wachten op wat ging komen. Heupwiegend liep de vrouw mijn kamer uit. Het was ondertussen 21.30 uur geworden en er gebeurde verder niets. Ik ging naar beneden om aan de bar een pintje te nuttigen. Eenmaal beneden liep ik langs de verlaten receptie en nam plaats op een barkruk. De man achter de bar tapte een biertje voor me, die ik in één keer achter over sloeg. Ik bestelde direct een nieuwe en zette mijn hand in het pindabakje. Het was rustig in de bar en omdat het rustig bleef ging ik na het tweede biertje terug naar mijn kamer. De volgende dag moest ik vroeg naar mijn klant en dook daarom direct mijn bed in. De volgende ochtend trok ik na het douchen een pak aan, ging ontbijten en liep de 500 meter naar het kantoor van mijn klant. De receptioniste verwelkomde mij en belde haar baas dat ik er was. Het gesprek met mijn klant duurde de hele ochtend. Na de bespreking werd ik uitgenodigd voor een lunch in de kantine. In de kantine liepen we langs een buffetje, vulden onze borden en namen plaats aan een tafeltje. Mijn klant zat met zijn rug naar de receptioniste en omdat ik tegenover hem zat kon ik haar goed zien. Ze keek verdacht vaak mijn kant op en volgens mij knipoogde ze soms. Tenminste ik hoopte dat ze dat deed. Tijdens de lunch zei mijn klant dat hij mij nog wilde voorstellen aan het team dat mijn spullen weer doorverkocht. Er zaten vooral dames achter de telefoon die er één voor één lekker uitzagen. Na het voorstellen maakte hij subtiel duidelijk dat ik moest vertrekken. Vanwege de producttraining die ik morgen zou geven zei ik tegen mijn klant “tot morgen”.
Met een dikke order in de pocket ging ik richting de uitgang en liep langs de receptioniste. De receptioniste vroeg of ze mij moest wegbrengen. Ondanks dat ik maar 500 meter naast haar in de auto met airco zou zitten nam ik haar voorstel met twee handen aan. Ze belde nog even en zei daarna dat ze even moest wachten omdat haar vervangster er aan kwam. In de auto vertelde ze dat ze vrij had genomen, omdat ze vanmiddag met haar zus naar het strand wilde gaan voordat ze morgen op vakantie ging. We stapten uit en ik liep achter haar het hotel in. Erg vervelend hoor om naar haar achterste te kijken!?! Victoria stond achter de receptie en ook zij begroette mij met een warme kus. Ik kreeg van haar mijn sleutel, het is eigenlijk zo’n kaartje, en liep naar de lift. Ik wilde net de lift instappen toen ik iemand hoorde roepen. Helena kwam op haar hakjes aangerend en vroeg of ik mee ging naar het strand. Nah, daar hoefde ik niet over na te denken en stemde direct in met het voorstel. Nog nooit was ik zo snel omgekleed en terug in de foyer. Helena en Francisca kwamen ook aangelopen. Beide hadden zo’n omslagdoek om de heupen en een bikinitopje aan. Verdorie, zeg! Wat zagen ze er lekker uit. Met mijn melkwitte benen en armen liep ik naast de gebruinde dames richting het, jawel, naaktstrand. Op het gewone strand was het druk en toen we aankwamen bij het naaktstrand lagen er welgeteld twee stellen. Ik keek hoe de twee zussen zich uitkleedden. Twee prachtige lijven lagen even later op één groot strandlaken. Francisca had een iets kleinere cup maat, maar voor de rest kon je duidelijk zien dat ze dezelfde genen en scheermesjes hadden. Hun venusheuvels waren dik en kaal. Ze schoven nog een stukje op en zeiden dat er genoeg plek was voor drie. Met een ietwat opgewonden pik, die langs mijn zware zak hing, nam ik plaats naast Francisca die ongegeneerd naar mijn leuter keek. De dames fluisterden wat, stonden na een poosje op, vroegen of ik ook het water in kwam en liepen voordat antwoord kon geven naar de zee. Voor mij trilden twee paar stevige billen bij iedere stap die de dames maakten. In het water bleven ze op me wachten en toen ik bij ze was, gingen ze ieder aan een kant van mij lopen. Ze sloegen beide een arm om me heen. Direct sloeg ik ook mijn armen om de dames en trok ze stevig tegen me aan. Toen de dames tot aan hun taille in het water liepen, reikte het water bij mij tot aan mijn zak. Ik nam het initiatief en liet mijn handen over hun billen glijden. Ze draaiden allebei een kwart slag, waardoor hun schouders onder mijn oksels kwamen en hun borsten tegen de zijkanten mijn romp drukten. Twee van hun handen gleden nu ook over mijn billen en de andere handen vonden mijn zak en steigerende pik.
“My sister told me about your last horny visit. And I thoughed: I have to experience your dick too” zei ze met een hese stem. Met een tongzoen liet ik blijken dat ik mijn pik wel in haar wilde schuiven. Terwijl Francisca en ik aan het tongen waren, liep Helena terug. Francisca zakte door haar knieën en likte aan mijn zak en stijve pik. Na enig heerlijk likwerk zoog ze mijn pik in haar mond en pijpte me in een rap tempo op een geweldige manier. Ondertussen kneep ze stevig in mijn zak. Omdat het mij een beetje te snel ging, zette ik haar rechtop en duwde mijn tong in haar mondje. Na een natte lange tongzoen duwde ik haar voorzichtig van me af. Omdat ze lekker licht was tilde ik haar zó op, dat zij ondersteboven hing en haar dijen op mijn schouders rustten. Haar kutje zat nu voor mijn mond en haar mondje zat voor mijn pik. Ik drukte mijn mond op haar prachtige openstaande lekkende kut en duwde mijn tong er in. Nadat de smaak van het zeewater verwaterde, proefde ik haar geil. Jummie! Kreunend zoog ze mijn leuter weer in haar mondje. Zelfs op z’n kop kon ze heerlijk zuigen. Ik voelde hoe haar speeksel langs mijn pik en zak droop. Ik zoog afwisselend haar klit en schaamlipjes in mijn mond. En af en toe duwde ik mijn tong zo ver mogelijk in haar zoet ruikende natte pruim. Een paar minuten later tilde ik haar van me af en zette haar in het water. Met een rode kop keek ze me geil aan en sprong in mijn armen. Met haar benen om mijn romp geklemd, leidde ze mijn pik richting haar openstaande kut en liet ze zich naar beneden zakken. Mijn eikel drong tussen haar schaamlippen en verdween in haar geile diepte.
“Mmmm, you’ve got a nice thick and long cock” zei ze. Ik hield haar stevig vast waardoor haar stijve tepels tegen mijn borstkas drukte. In een hoog tempo pompte ik mijn geaderde harde 20 cm in haar warme neukgrot. Met korte hoge kreetjes liet ze blijken dat ze het erg lekker vond en hijgde niet veel later dat ze moest komen.
“Oooh, yeah, mmmm, oooh shit, yeah, I have to come, ooooooh, I am coming” kreunde ze luid. Ik voelde haar kutje om mijn glijpaal verkrampen. Trillend in mijn armen kwam ze tot een climax. Ondertussen bleef ik haar stevig door neuken. Haar sappen stroomden rijkelijk uit haar kut, om via mijn pik en zak in het zeewater te druppelen. Toen ik meldde dat ik moest komen kreunde ze dat ik haar kutje vol moest spuiten.
“Give me your cum, oooh, yeah, do it, give it to me” hijgde ze in mijn oor. Natuurlijk kon ik dit verzoek niet weigeren en even later spoot ik mijn zaad in de gewillige vrouw. Straal na straal verdween mijn roomwitte zaad in haar roompotje en toen ze voelde dat mijn pik slapper werd, ontdeed ze zich van mijn greep, zakte door haar knieën en zoog ze het laatste beetje sperma dat uit mijn eikel droop in haar mondje. Nadat we onze onderlichamen had schoongespoeld, liepen we terug naar het strand. Toen haar kutje weer boven het water was, dipte ze met haar vingers in haar poesje en likte haar vingers kreunend van goedkeuring af. Toen we ons op het strandlaken lieten vallen zei Helena: “And….nice?” “Nice? Very very nice!” antwoordde Francisca. It’s a pitty that I am going on a holyday tomorrow” vervolgde ze.
“That is why I left you two alone, so you could have him alone. I will have enough chances on a nice fuck with him” reageerde Helena met een knipoog naar me.
“Jesus, your sperm is still dripping out of my cunt towards my ass” zei Francisca zittend met haar benen wijd. Ze trok haar schaamlippen van elkaar en keek hoe mijn zaad uit haar poesje sijpelde. Helena kon het niet laten om te kijken en zei dat ze er wel een oplossing voor wist. Ze had het amper gezegd of ze dook met haar hoofd tussen de benen van haar zus en zoog zich aan haar schaamlippen vast. Direct viel Francisca achterover en kreunde dat Helena haar moest laten komen. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd en Helena reageerde door het kutje van haar zus te neuken met haar tong. Ik ging zo zitten dat ik kon zien hoe de tong van Helena de kut van Francisca penetreerde. Francisca trok ondertussen haar tepels uit haar tepelhoven en kreunde zo luid dat de twee stelletjes naar ons keken. Helena veranderde van techniek en schreef nu het alfabet op het klitje van haar zus. Ik zag hoe het puntje van haar tong telkens de klit van haar zus raakte. Haar zus reageerde door steeds luider te kreunen. Mijn pik stond inmiddels weer stijf. Omdat Helena op haar knieën de kut van haar zus bewerkte nam ik op mijn knieën achter Helena plaats en besloot haar niet te laten wachten op een volgende kans. Ik mikte mijn eikel op haar glimmende schaamlippen en duwde mijn pik in één keer diep in haar natte kutje. Omdat dit voor haar toch onverwachts kwam slaakte ze een luide kreet. Ze keek over haar schouder en toen ze me zag lachen ging ze verder met de kut van haar zus. Nu duwde ze twee vingers in de dampende gleuf van Francisca die luidkeels riep om meer. Ik ramde mijn pik wild in de onverzadigbare hoteleigenaresse en bewerkte ondertussen met mijn duim haar sluitspier.
“Harder, deeperrrrr, ooooh, yeah, harderrrrr, pleasssss” kermde Helena en haar zus riep het zelfde. Toen ik twee duimen in haar kontje had en haar sluitspier flink oprekte kwam Helena klaar. Ongecontroleerd duwde ze haar kontje naar achteren toen haar kutje verkrampte. Ze perste haar geil langs mijn pik naar buiten, waardoor mijn leuter soppend in en uit haar neukgleuf gleed. Omdat mijn pik bikkelhard en lekker glad was, schoof ik hem even later in de kont van Helena. Ik liet haar niet wennen en propte hem diep en hard in haar. Kreunend riep ze dat het zeer deed, maar na een paar keer pompen hijgde ze dat ze het erg lekker vond. Helena had inmiddels 4 vingers in de flamoes van haar zus gestoken en net toen ze de vijfde vinger er bij wilde doen hijgde Francisca dat ze moest komen. Ik haalde mijn pik uit de kont van Helena, trok haar weg en drukte mijn pik snel in de kut van haar zus. Na twee lange halen voelde ik wederom haar kutje verkrampen. Tijdens haar tweede climax voelde ik mijn zaad omhoog borrelen. Nadat ze gekomen was, trok ik mijn neuklat uit haar gleuf. Vervolgens hield ik mijn eikel voor de mond van Helena. Ze stak haar tong uit haar mond en toen ik mijn eikel op haar tong legde spoot het zaad uit mijn paarse genotsknop. Verwoed probeerde ze alles door te slikken, maar omdat ik dus de afgelopen weken flink wat zaad gespaard had, kreeg ze het niet allemaal in één keer doorgeslikt. Mijn sperma droop langs haar kin en druppelde op haar lekkere c-cup. Haar zus was de beroerdste niet en likte het zaad van haar tieten, kin en lippen. Daarna moest mijn eikel nog schoon gelikt worden. De twee tongetjes gleden langs mijn gevoelige eikel. Mmmm! We liepen naar het water en spoelden ons schoon. We zwommen nog wat en gingen even later liggen zonnen. Plotseling ging er een alarm af. Het was het wekkertje op de gsm van Helena.
“I have to go back to the hotel” legde ze uit. Omdat ik aardig verbrand was zei ik dat ik ook ging. Bij het hotel nam ik afscheid van Francisca.
“Till a next time” zei ze nog toen ze in haar autootje stapte. Helena en ik wensten haar nog een fijne vakantie en liepen naar binnen. Ik ging me snel douchen en aankleden om daarna de order van vandaag naar mijn baas door te mailen. Om 20.30 liep ik naar beneden om te gaan eten. Victoria en Maria stonden beide bij de receptie en knipoogden naar me.
“Had Helena al weer alles verteld” vroeg ik me af. De avond en nacht gingen voorbij en de volgende dag hield ik mijn verhaaltje bij mijn klant.
“Zo, vrij!! De komende 3 dagen lekker zonnen en doen wat ik wil” schoot er door me heen, toen ik aan het eind van de middag mijn attaché in de hoek van mijn hotelkamer mikte. Nog wel even mijn mail checken en dan was het echt gedaan met het werk.
Nadat ik me zomers had aangekleed hoorde ik wat gestommel op de gang en nam polshoogte. Het kamermeisje, die bij mij de eerste avond het beddengoed recht had getrokken, had verschillende dingen van haar wagentje af laten vallen. Ze stond gebukt om alles op te rapen. Vanwege haar korte rokje zag ik weer dat ze een slipje aanhad dat tussen haar schaamlippen zat. Ik liep naar haar toe en hielp haar. Toen we ons beide weer oprichtte stonden we dicht bij elkaar.
“Do you know the full service of this hotel” vroeg ik haar in geile stemming. Als antwoord draaide ze zich om, leunde tegen de muur naast de lift, duwde haar kontje naar achteren en zei hees dat er maar voor een paar klanten de “full service” gold. Ze voegde er aan toe dat er nu niemand op deze etage was en dat we vrij spel hadden. Ik had geen zin in een lange sessie, maar in een korte wip. Ik trok haar rokje omhoog en scheurde het slipje van haar onderlichaam. Snel haalde ik mijn harde leuter uit mijn broek en voelde tegelijker tijd of ze al nat was. Nou, dat was ze! Onbeheerst propte ik mijn pik in haar schede, pompte die hard in haar onderlijf en zei dat ik een korte wip wilde.
“Oh, yes, oooh, yes, yeah, ooooooh, so nice. I like quick fucks” geilde ze, terwijl ze me over haar schouder aankeek. Mijn leuter gleed soepeltjes in en uit haar nauwe natte kut. Mijn kloten schommelden zwaar in mijn zak. Ondertussen schoof ik haar blouse over haar tieten. Ze droeg weer geen bh, waardoor ik snel haar harde tepels gevonden had. Ik trok aan haar tepels terwijl ik mijn neuklat diep in haar schoof. Met één hand ging ik voor langs naar haar klit en drukte er op. Ze reageerde direct door nauwer te worden. Kreunend riep ze dat ze moest komen en dat ik haar stevig moest door neuken. Toen ze klaar kwam duwde ze, trillend op haar benen, haar kont naar achteren. De pulserende kut masseerde mijn leuter en maakte haar neukopening nog gladder. Haar geil droop langs mijn pik en zak.
“Ooooh, fuck, ooooh, yeah, fuck me deep and hard, oooooh só nice!!!!!” kermde ze luid. Ik stopte even en bewoog langzaam naar achteren en trok haar mee, waardoor ze met haar lijf steeds verder van de muur kwam. Ze hield de handen tegen de muur, waardoor haar rug hol werd. Op een of andere manier kwam mijn neuklat daardoor nog ietsjes dieper in haar glibberige nauwe poes. Opnieuw pompte ik mijn pik hard en diep in haar en masseerde een tiet en haar klit. Ze had er ten slotte om gevraagd. Toen ze voor de tweede keer klaar kwam, trok mijn zak om mijn kloten en borrelde mijn zaad omhoog.
“Ooooh, fuck, I’m coming!!!” kermde ik. Toen haar hoogtepunt voorbij was, duwde ik mijn eikel tegen haar baarmoeder en loosde mijn sperma. Ik pompte mijn zaad diep in de geile vrouw. Plotseling klonk het belletje van de lift als teken dat de lift deze verdieping bereikt had. Snel trok ik mijn nog na schokkende lul uit haar en propte hem in mijn broek en het kamermeisje fatsoeneerde zich snel. We hadden ons nauwelijks gefatsoeneerd of een man en vrouw van een jaar of 60 kwamen de lift uit. Met een rode kop en bewust van de sexlucht die er moest hangen, begroetten we het stel. Op het poetswagentje van het kamermeisje hing haar slipje over een fles schoonmaakmiddel. Op de plek waar zij tegen de muur had gestaan zag je een nat plekje op het tapijt van het naar beneden gedruppelde geil. Je zag het stel verbaasd naar het wagentje en onze rode koppen kijken. Toen het stel hoofdschuddend uit zicht verdwenen was, stelde ze zich voor als Eloise en gaf me nog een kus op mijn mond. Ze pakte een tissue van het karretje en veegde daarmee haar kutje en de binnenkant van haar dijen schoon. Terwijl ze dit deed zag ik dat ze een streepje schaamhaar liet staan.
“It was very nice, quick and exciting” fluisterde ze nog voordat ze wegliep. We hadden hooguit tien minuten staan ketsen. Mijn horloge gaf aan dat het nog geen 19.00 uur was. Ik besloot om mijn pik en zak nog even te wassen en een andere onderbroek aan te trekken om daarna het dorpje in te gaan voor een heerlijk diner. Toen ik het hotel wilde verlaten riep Victoria mij. Ze vroeg me wat ik ging doen en toen ze mijn antwoord hoorde zei ze dat ze een leuk restaurantje wist, waar geen toeristen komen.
“May I join you?” vroeg ze me.
“Off course, you may” antwoordde ik. Ze vroeg me om te wachten en een kwartier later kwam ze in vrije tijd kleding aangelopen. Een haltertopje, die haar ronde stevige b-cup accentueerde, een kort broekje en leuke gympjes had ze aangedaan. Na een tien minuten lopen kwamen we bij een visrestaurantje. Tafels met formica bladen en “Ikea” stoeltjes stonden op ons te wachten in een kil tl-licht. Een koelvitrine stond voor de openkeuken. We wezen de vis aan die we wilden eten en Victoria vertelde de ober hoe ze deze vissen graag bereid wilde zien. Ze had een goede keuze gemaakt, want de vis was heerlijk bereid. De vis verdween samen met de Spaanse witte wijn in onze magen. Een paar uur later liepen we over de stoep terug naar het hotel. De witte wijn was naar haar hoofd gestegen, waardoor ze minder stabiel liep. Ik ondersteunde haar natuurlijk maar al te graag. Met mijn arm om haar taille en de zijkant van haar stevige rechterborst tegen mijn romp liep ik de foyer in. Het zachte vlees van haar borst en de ronding van haar heupen maakten weer eens een geil gevoel bij me los. Maar om een lichtelijk beschonken vrouw te “nemen” vond ik geen goed idee. Ik had trouwens net Eloise gepakt. Vanwege deze twee redenen bracht ik haar naar Helena die Victoria onder haar hoede nam. Zelf ging ik naar de bar en ging verder met het drinken van de Spaanse witte wijn. Ik sprak wat met andere gasten, totdat Maria om 23.00 uur kwam aan gelopen. Ze zei dat ze het lief van me vond dat ik Victoria naar het hotel geholpen had. Ook zei ze dat haar dienst er op zat. Ook zij nam een wijntje en vertelde me wat erg leuk in de buurt was om te gaan bekijken. Ik mocht morgen alleen gratis gebruik maken van de “rental car” als zij met mij mee mocht. Lachend keek ze me aan. Ik zei dat ik het chantage vond, maar dat ik er mee instemde. Nog steeds lachend wensten we elkaar een goede nacht.
De volgende ochtend douchte ik me, scheerde mijn kin, zak en pik, trimde mijn schaamhaar en deed een zwembroek, slippers en een t-shirt aan. Na het ontbijt wachtte ik in de foyer op Maria. Na een kwartiertje kwam ze aangelopen. Ze had zo’n stretch jurkje aan die tot net over haar billen kwam. Haar borsten zaten strak verpakt net als haar taille, heupen en billen. Fantastisch, gewoon fantastisch mooi!!
“Lets go” was het enige wat ze zei en draaide zich om, om richting de deur te lopen. Toen ik naar haar billen keek, vroeg ik me af of ze wel een slip aan had. We stapten in de cabrio en reden weg. Natuurlijk kon ik het niet laten om haar benen te bekijken. Haar lange bruine benen waren bijna in zijn geheel te bewonderen. Ik kon net niet zien of ze een slipje aan had. De gordel bevond zich tussen haar borsten, waardoor ze nog beter uitkwamen. Ik zag geen doordruk van de bh, maar wel de tepels die door het stofje heen drukten. We reden door de mooie natuur en ze liet me leuke dorpjes zien. Maar wat de grootste indruk op me maakte waren haar benen en borsten. Na het middageten reden we weer langs de zee. Het zonlicht vormden miljoenen witte parels op het blauwe zeewater. Halverwege de middag sloeg ze af en reed ze de heuvel af richting een strandje met een strandpaviljoen. Het bleek dat de eigenaren vrienden van Maria waren. Het was er rustig en we zaten op het terrasje wat te drinken.
“Do you want to take a dive?” vroeg ze me in eens tijdens ons gesprek. Ik vond het best en samen liepen we naar het water. Ik hield haar vast, draaide haar om en trok haar jurkje over haar hoofd. Welwillend stond ze dit toe. Ze was direct naakt.
“I did wonder if you wore any string. Now I have my answer” zei ik hees. Ze hielp me snel uit de kleren en zei met een lichte trilling: “I want to feel your cock in side me só badly.” Ik drukte me tegen haar aan, waardoor mijn groeiende pik in de knel kwam te zitten. Onze tongen draaiden in rap tempo rondjes en onze handen gleden over onze naakte verhitte lijven. Ik ging op het zand liggen en Maria ging op me liggen. We gingen verder met tongen terwijl het zeewater over onze lichamen spoelde. Ze bewoog met haar bovenlijf, zodat ik haar harde tepels over mijn romp voelde gaan. Haar onderlijf drukte ze stevig op mijn harde pik. Ze onderbrak het tongen, tilde haar onderlijf op, richtte met een hand mijn leuter op haar kutje en zakte naar beneden. Langzaam gleed mijn neuklat in haar warme natte kut. Ze ging weer op me liggen en tijdens het zoenen kantelde ze haar bekken en kneep ze met haar kutje. Haar kutje bewoog heerlijk om mijn geaderde lul. We rolden om en wel zo dat mijn lul in haar bleef. Nu schoof ik in een langzaam tempo mijn pik in haar terwijl onze tongzoen bleef voortduren. Weer rolden we om en ze bewerkte mijn pik op de zelfde manier als zo net. Ze verbrak de tongzoen, ging recht op zitten, leunde naar achteren, plaatste haar handen op mijn enkels en begon op en neer te wippen. Ik kon mooi zien hoe strak haar schaamlippen om mijn pik spanden en hoe deze meebewogen als ze op en neer ging. Haar geil vormde een wit randje onderaan mijn leuter. Elke keer als ze naar beneden zakte petste haar billen op mijn onderlichaam. Haar tieten hingen mooi stevig ietsjes naar buiten. Doordat ze een beetje peervormig waren wezen haar erecte tepels lichtjes opzij en omhoog. Aan haar steeds luider gehijg en nauwer wordende kut merkte ik dat zo moest komen.
“Ooooh, yeah, mmmmmm, I have to come. Ooooh, so nice, yeah, I am coming!!” kreunde ze wel erg luid. Ik voelde haar kutspieren verkrampen toen ze kwam. Ze bleef door wippen terwijl ze haar geil naar buiten perste. Toen ze ontspande liet ze zich naar voren vallen. Ik tilde haar heupen een 15 cm op en schoof mijn harde leuter steeds sneller in en uit haar gevoelige kutje totdat ik voelde dat ik moest komen.
“Oooooh, pfffff, mmmmm, yeah, yesssss, I am coming” hijgde ik in haar oor en duwde mijn eikel tegen haar baarmoeder.
“Ooooh, yeah, give my your cum, mmmmm” fluisterde ze in mijn oor. Met kracht spoot ik mijn zaad diep in haar kut. Toen ik mijn pik slapper voelde worden, haalde ik mijn lul uit haar. Ze ging op mijn buik zitten en keek me nog steeds met een geile blik aan. Ze spande haar onderlijf aan en toonde mij hoe ze mijn zaad uit haar poesje perste. Toen het sperma op mijn buik viel spoelde het zeewater het direct weg. Ze wees naar het strandpaviljoen en toen ik keek zag ik hoe de eigenaar de eigenaresse aan het neuken was. Zij stond naakt tegen een hekje geleund en hij stond er achter. Aan hun lichamen te zien kwamen ze klaar en even later liepen ze weg. We doken in het water om even later weer aangekleed en wel een drankje te pakken. Toen de eigenaar de drankjes neer zette, zei hij retorisch: “Was your fuck just as nice as ours?” Na het drankje reden we terug naar het hotel en na een innige tongzoen ging ik naar boven om me op te frissen voor het avond eten.
De volgende dag was het alweer donderdag en morgen om 15.00 uur zou mijn vliegtuig vertrekken.
“Maar goed, zover is het nog niet” bedacht ik me toen ik om 8.00 uur naakt in bed lag. Terwijl ik aan de neukpartijen van de afgelopen dagen dacht, trok ik aan mijn steeds stijver wordende pik en toen ik voelde dat ik moest komen, liet ik mijn pik met rust. Even later stapte ik met een half stijve pik de badkamer in om vervolgens fris en fruitig te gaan ontbijten. Na het ontbijt liep ik naar de lift en toen ik de lift in wilde stappen botste ik tegen een vrouw aan. De vrouw schrok zich een hoedje en verontschuldigde zich. Ik zei dat ik beter kon uitkijken en deed dat vervolgens ook. Ik keek mijn ogen uit, want deze vrouw zag er erg prettig uit. Voor mijn gevoel, gaf de vrouw mij genoeg tijd om haar te bekijken. Toen ik in haar ogen keek, zag ik guitige groene ogen.
“Do you like it? vroeg ze me. Lichtelijk verrast wilde ik een antwoord geven. Stamelend zei ik dat, wat ik kon zien, erg prettig vond. Met een knipoog liep ze door en toen ik over mijn schouder keek, zag ik dat ze extreem heupwiegend weg liep. Voordat ze de deur van de ontbijtzaal door liep, vulde ze haar kamernummer in op de ontbijtlijst en keek achterom. Lachend knipoogde ze weer en verdween door de deur. Ik liep terug naar die ene deur en keek naar het laatst ingevulde kamernummer (kamer 312). Hoe ze naar me keek, deed me vermoeden dat ze graag genomen wilde worden. Omdat ik van het “dienende” soort ben, vooral in dit soort gevallen, besloot ik op haar etage te wachten. Haar c-cup en ronde billen bleef ik maar voor me zien. Het nauw sluitende t-shirtje en korte strakke rokje lieten niets aan de verbeelding over. Ze was volgens mij wel wat ouder (49 jr.) dan ik ben, maar goed…….Mijn leuter was inmiddels weer gegroeid tot halverwege de volledige oorlogssterkte. Ik ging naar de derde verdieping en plofte in de stoel die naast de schoenpoetsmachine stond. Verscheidene keren ging de liftdeur open, maar iedere keer kwam er een ander persoon naar buiten. Na een drie kwartier stond ik op en drukte op de knop voor de lift. Voordat de deur openschoof hoorde ik stemmen in de lift. Victoria en die ene vrouw kwamen de lift uit. Victoria en de vrouw waren verrast mij op deze verdieping te zien.
“Hey, how are you?” vroeg Victoria en gaf me een kus op mijn mond. Ik pakte haar bij haar heupen vast en drukte mijn mond wat langer op de hare.
“I’m fine! And you?” antwoordde ik. Ze hield mij ook bij mijn heupen vast en trok mijn onderlichaam even tegen de hare. Ze moest mijn half harde pik gevoeld hebben, want ze antwoordde dat zich lekker voelde en dat ze merkte dat het goed met me ging. De vrouw keek verbaasd met een licht geopende mond naar ons. Ik zei tegen Victoria dat ik even naar mijn kamer ging en knipoogde naar haar. Ze knikte dat ze me begrepen had en liep met de vrouw naar kamer 312. Voordat de liftdeur langzaam dicht schoof zag ik dat de vrouw en Victoria nog even omkeken. Éénmaal in mijn kamer wachtte ik op Victoria. Ik was vanaf vanochtend al aardig geil, maar nu was ik bloedje geil. Ik trok snel mijn onderbroek uit en mijn korte broek weer aan, omdat ik Victoria verwachtte. Voor de spiegel zag ik hoe mijn half stijve leuter tegen de binnenkant van mijn korte broek aan drukte. Eerder dan verwacht werd er op mijn deur geklopt. Opgewonden liep ik naar de deur en deed hem open. Tot mijn verrassing was het niet Victoria, maar die ene vrouw. Ze stapte naar binnen en zei dat Victoria opgeroepen was en naar beneden moest komen.
“Why did you come to my room?” vroeg ik haar. Ze bekeek me van kop tot teen. Toen ze naar mij kruis keek en zag hoe mijn leuter een dikke bult in mijn broek vormde zei ze dat ze het ook erg prettig vond van wat ze zag, maar dat ze eigenlijk meer wilde zien. Ook vroeg ze zich af, waarom ik op de 3de verdieping was. Terwijl ze dat zei trok ze haar shirt over hoofd en haar bh van haar romp. Kijk…..hier hou ik nu van…..van duidelijkheid. Ik bewonderde haar licht hangende c-cup en keek hoe ze haar rokje en slipje richting de vloer werkte. Haar kale venusheuvel trok mijn aandacht en ik zakte door mijn knieën. Ze spreidde haar benen en trok met haar vingers haar schaamlippen van elkaar. Ik drukte mijn tong tegen haar kittelaar, wat een kreunende reactie opleverde. De zoete smaak van haar vocht, drong door tot mijn hersenen. Mijn tong flitste over haar genotsknopje en even later sloot ik mijn lippen om haar klitje en zoog deze in mijn mond. Trillend op haar benen genoot ze van deze behandeling. Ze maakte zich los en draaide zich om en leunde met haar handen op de zitting van de stoel. Ik likte over de volle lengte van haar grote schaamlippen, om daarna mijn tong tussen haar kleine schaamlippen te duwen. Langzaam neukte ik de kreunende vrouw haar natte nauwe kutje met mijn tong.
“Mmmm, yeah, so nice, mmmm, yeah, go on!” hijgde ze. Een paar minuten later haalde ik mijn tong uit haar neukgrotje en trok nu met mijn vingers haar schaamlippen ver van elkaar. Haar wijdbeensroze glom me tegemoet. Weer duwde ik mijn tong diep in haar kut. Alleen nu veel sneller.
“Ooooh, yeah, ooooh, jesus, mmmmm, lovely, mmmmm, ooooh, I want to feel your cock, mmmmmm” hijgde ze zwaar. Ik vond dat nog te vroeg en stak een paar vingers in haar poesje. Wild pompte ik 3 vingers tussen haar schaamlippen die mijn vingers strak omsloten.
“Oooh, fuck, oooh, shit, I’ve to come, aaaaaaiiiiiiii, aaaaaaiiiiiii, yeah, mmmmmm, I’m coming” schreeuwde ze uit toen haar kutje verkrampte. Ik trok mijn vingers uit haar schede en drukte mijn mond op haar pulserende kut. Met knikkende knieën, perste ze haar geil naar buiten. Gulzig dronk ik uit haar schede en slikte alles door. Terwijl ze nog stond bij te komen van het intense klaar komen, trok ik mijn kleding uit en ging op mijn rug op bed liggen. Met loensende ogen van geiligheid en haar haren die voor haar ogen hingen klom ze op bed. Ze boog voorover en zei: “Mmmm, what a nice cock.” “Do you like a blowjob?” vroeg ze retorisch en likte aan mijn eikel. Direct stroomde mijn voorvocht uit mijn paarse kloppende eikel. Ze duwde haar tong in het pisgaatje, wat er voor zorgde dat er nog meer voorvocht uit stroomde.
“Mmmmm, your a horny bastard” lispelde toen ze het vocht weg likte.
“Mmmmm so nice!” kreunde ze. Ik zag haar tieten bungelen toen ze mijn leuter diep in haar pijpebekkie zoog. Mijn eikel raakte haar huig, wat er voor zorgde dat ze moest kokhalzen. Dapper zoog ze door totdat mijn eikel achter haar huig schoot en haar lippen mijn getrimde schaamhaar bereikte. Ze liet mijn eikel lang achter in haar keeltje. Toen ze ze mijn pik uit haar mondje liet schieten, kletste deze drijfnat op mijn onderbuik. Met betraande ogen en doorgelopen mascara kreunde ze dat ze mijn pik lekker lang en dik vond. Ze trok mijn lul rustig af terwijl ze keek hoe mijn voorhuid over het randje van mijn glimmende natte eikel schoof. Even later verdween mijn eikel weer achter haar huig. Dit herhaalde zich een paar keer tot dat ze er genoeg van kreeg. Ze ging op handen en knieën zitten en zei dwingend: “Fuck me hard and deep, lovely boy!” Ik ging op mijn knieën achter haar, drukte mijn eikel richting haar openstaande lekkende kut en duwde hem langzaam naar binnen. Het ging haar te langzaam en ze duwde haar kont naar achteren. Kreunend reageerde ze: “Mmm, so nice long and thick”.
Ze beukte haar kontje naar achteren om te benadrukken dat ze hem echt hard en diep wilde. Ik pakte haar heupen vast en ramde mijn pik diep in haar. Soppende geluiden, gekreun, gehijg, geile taal en sexgeur vulde de ruimte.
“Oooh, yeah, fuck my cunt, ooooh, yeah, harder, harder” schreeuwde ze. Bezweet propte ik mijn pik keer op keer in deze geile vrouw. Haar tieten schommelden flink heen en weer. Ik liet ze lekker schommelen en gaf de vrouw waar ze om vroeg. Bij iedere beuk, petste mijn onderlijf tegen haar stevige ronde billen. Ik voelde mijn zaad borrelen en kondigde mijn lozing aan.
“Mmm, give me your cum, yeah, give it to me, mmmmmm” moedigde ze me aan. Ik drukte mijn eikel tegen haar baarmoeder en spoot mijn zak grommend leeg. Nadat ik mijn zaad gedumpt had, liet ik me op mijn rug vallen. Ze ging naast het bed met gespreide benen staan en lepelde haar kutje leeg. Ze likte haar vingers schoon en kleedde zich vervolgens weer aan.
“Thanks” was het enige wat ze zei en liep de kamer uit. Met een natte glibberige pik liep ik naar de douche.
De dag verliep verder zonder bijzonderheden en toen ik ’s avonds, na barretje in het dorp bezocht te hebben, weer naar boven wilde gaan, liep Victoria met mij de lift in en zei verrassend: “So you have met my mom this morning?!?” “Nice body for a woman of 55, hasn’t she?” voegde ze er aan toe. Even was ik stil, maar zei uiteindelijk dat ze er nog jong uitzag, nog steeds in vorm was en goede conditie had. Ze drukte zich tegen me aan en vroeg: “Did she left some cum for me?” “Ooh yes, she did” antwoordde ik en drukte mijn mond op haar mond en mijn tong naar binnen. Toen de lift op mijn verdieping was gekomen stopte we met tongen en liepen arm in arm naar mijn kamer. De deur was nauwelijks op slot of we trokken elkaars kleding van het lijf (figuurlijk).
“I can stay the night, if you want?” zei ze tegen me.
“I would like that!” antwoordde ik en duwde een hand tussen haar benen. Direct spreidde ze haar benen, zodat ik gemakkelijk bij haar kutje kon. Met gesloten ogen ontving ze een vinger. Ze was al lekker nat! Haar hand vond mijn harde geaderde leuter. Al vingerend en trekkend stonden we midden in de kamer te tongen. Ze maakte zich naar een paar minuten los uit onze innige omhelzing. Ik bekeek haar ronde stevige b-cup. Haar grote tepelhoven met harde tepels keken me aan. Uiteindelijk trok haar driehoekje op haar venusheuvel de meeste aandacht. Ik duwde haar op het bed, trok haar billen over de rand van het bed en nam plaats tussen haar benen. Toen ik mijn mond op haar kutje drukte rook en proefde ik haar geil. Haar klitje nam ik eens flink onder handen. Ik schreef het alfabet en héél véél achtjes op en om haar kittelaar. Ze liet zich kreunend achterover vallen.
“Mmmmm, you are doing it nice, very nice” fluisterde ze hees. Met mijn mond op haar klit keek ik over haar venusheuvel heen en zag hoe ze aan haar tepels trok. Ik haalde mijn mond van haar gleuf, trok haar schaamlippen van elkaar en duwde twee vingers in haar gleufje. Terwijl ik mijn vingers in haar steeds nauwer worden kut schoof tikte ik snel achter elkaar met mijn tong tegen haar klitje. Haar gehijg ging sneller en haar kutje werd nauwer. Ik verhoogde het tempo met mijn vingers, waardoor mijn vingers, in samenwerking met haar poesje, soppende geluiden maakten. Haar gehijg ging nu niet alleen sneller, maar werd ook luider. Niet veel later “ontplofte” haar kutje. Haar poesje verkrampte en ze perste met veel kabaal haar geil uit haar neukdoosje.
“Ooooh yeah, shit, aaaaaaaiiiiii, fuck, sóóó nice, damn, I’m comiiiiiiiiing” gilde ze. Ik zag haar kutje gedurende een kleine minuut continue samentrekken. Haar geil droop uit haar kutje, zo langs mijn vingers en pols. Toen ze ontspande trok ik mijn vingers uit haar roompotje, waardoor het laatste beetje vocht naar buiten golfde. Met mijn tong ging ik langs haar gevoelige schaamlippen, om deze schoon te likken. Bij iedere aanraking rilde ze.
“Ooooh, fuck, my cunt is sóó sensitive” hijgde ze na. Ik ging op mijn zij naast haar liggen en sloeg een arm over haar romp. Ze draaide zich op haar zij en drukte haar billen tegen mijn harde pik.
“Mmmmm, so hard, mmmmm” mompelde ze toen ze mijn leuter tussen haar billen voelde. Ik pakte een borst van haar vast en kneep er stevig in, wat een goedkeurend gekreun en gedraai met de heupen opleverde. Ze schoof met haar billen omhoog en zette haar linker voet op haar rechter knie. Haar linker hand ging tussen haar benen en trok mijn kloppende dikke eikel naar haar gleufje. Ze zakte weer iets naar beneden, waardoor mijn genotsknop tussen haar natte schaamlippen schoof.
“Mmmm, yeah, ooooooh” kreunde ze toen mijn eikel haar moeder aan tikte. Haar natte warmte voelde weldadig aan. Rustig schoof ik mijn leuter in en uit de hijgende geile vrouw. Met mijn linker wijsvinger drukte ik even later op haar klitje. Al drukkend draaide ik rondjes op haar gevoelige plekje.
“Yeah, mmmm, go on, oooh yeah, mmmm, nice!” kreunde ze. Langzaam verhoogde ik het tempo, zowel met mijn heupen als met mijn wijsvinger.
“Oooh, you driving me crazy, mmmmm, do it, ooooh” fluisterde ze. Ik legde mijn linkerhand op haar heup en met mijn andere hand duwde ik haar rug van me af. Mijn pik kwam haakser op mijn lijf te staan, waardoor mijn eikel en pik nog dikker werden. Ik ging met mijn romp wat verder van haar af, zodat ik kon zien hoe mijn dik geaderde lans in haar stak en nat in en uit haar schoof. Op een moment legde ze haar linker been op haar rechter, waardoor haar kutje nog nauwer aanvoelde. Zo snel mogelijk pompte ik nu mijn pik in haar. Ooh, wat wilde ik haar graag vol spuiten. Na een paar minuten gromde ik dat ik moest komen. Ze kermde dat ik haar roompotje vol moest spuiten.
“Do it, oooooh, aaaaaiiii, mmmmm, give me your cream, go on, oooh, go on , I’ve to come too, aaaaaaaiiiii” riep ze uit. Tegelijker tijd beleefde we onze climax. Haar pulserende kut melkte mijn spuitende pik. Straal na straal pompte ik diep in haar neukgrotje. Haar vocht en mijn sperma zorgden er voor dat het erg glibberig tussen haar benen werd. Na ons hoogtepunt, duwde ze me op mijn rug en ging in standje 69 op mij zitten. Ik moest, en dat vond ik niet erg, haar kutje schoonlikken terwijl zij verwoed mijn leuter onder handen nam. Ze drukte haar kut stevig op mijn mond en ik proefde het heerlijke geile mengsel. Ik voelde hoe haar tong mijn stam en eikel likte en hoe ze af en toe mijn langzaam slapper wordende pik in haar mondje zoog. Even later lagen we lepeltje-lepeltje en vielen in slaap.
Om 10.00 uur werden we wakker. Ik zei tegen haar dat we mooi te laat waren voor het ontbijt.
“I will take care of the breakfast” antwoordde ze simpel. Om te laten merken dat ze geen haast had, drukte ze haar tong in mijn mond. Na de korte tongzoen zei ze dat ze zin in mijn pik had. Ze ging met haar kut op mijn rechter been zitten en schuurde met haar schaamlippen over mijn knie. Haar hand vond mijn slappe leuter en trok hem vervolgens stijf. Door het schuren over mijn knie werd haar kutje natter en natter. Ze begon lichtjes te kreunen en ik voelde hoe mijn knie ook nat werd. Uit mijn eikel stroomde wat voorvocht. Ze trok me lekker langzaam af en liet mijn voorhuid dit vocht over mijn eikel verspreiden. Ze ging met haar kutje boven mijn lul hangen en zakte naar beneden. Ik zag hoe mijn eikel haar vochtige neukopening binnen drong en hoe haar schaamlippen zich om mijn stam spanden. Met haar ogen dicht begon ze zwaar hijgend op en neer te wippen.
“Oooh, damn, fuck, mmmmm, I love to fuck your cock, yeah” kreunde ze. Als of ze in trance was, liet ze mijn lul tergend langzaam in en uit haar neukkanaal glijden. Ogen dicht, haar kin op de borst, haar haren voor haar ogen en steunend met haar handen op mijn schouders.
“I want to watch how your dick penetrates me” fluisterde ze. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en keek hoe mijn neuklat in haar schoof.
“Mmmmm, só beautifull” mompelde toen ze weer recht op ging zitten. Ze verhoogde het tempo met het daarbij horende geluid. Ritmisch klonken de “aaah”s”, “aaaaaaiii’s” en de “ooooh”s”.
Het neerkomen van haar billen op mij onderlijf was de “ondersteunende drum”.
Ze draaide zich even later om en zakte nu met haar rug naar me toe over mijn glijpaal. Tijdens het wippen leunde ze dan weer naar voren en dan weer naar achteren. Mijn eikel gleed hierdoor langs ieder gevoelig plekje in haar natte warme binnenste. Kermend kwam ze klaar.
“Aaaaaiiiii, ooooooh, mmmmmm, ooooh shit, damn, yeah, I am coming, mmmmmmm” riep ze toen ze trillend haar vocht uit haar kut perste. Nadat ze wat was bijgekomen, tilde ik haar billen omhoog, pakte mijn pik vast en richtte mijn eikel op haar sterretje. Ik drukte mijn eikel tegen haar anus en duwde door. Mijn natte gladde eikel schoot achter haar sluitspier.
“Oeffff, pfffffffff” zuchtte ze. Omdat ik haar sluitspier niet had opgerekt, liet ik haar wennen. Uiteindelijk bepaalde ze zelf wanneer ze gewend was. Ze zakte langzaam naar beneden.
“Ooooh, pffffffff, mmmmmmm, nice!” hijgde ze. Zonder waarschuwing begon ik haar kontje hard te neuken. Ik tilde haar billen iets van mijn onderlijf en beukte mijn pik hard in haar aller nauwste neukgaatje.
“Oeiiii, aaaaaaiiii, pfffff, oefffff, oeiiiii, mmmmm, oooooh, yeah, do me hard” kreunde ze. Mijn eikel was door al het gewip al aardig gevoelig, waardoor ik al snel kwam.
“Ooooh, shit, I have to come” gromde ik. Ze liet mijn paal uit haar glijden en trok me verder af. Mijn zaad spoot eventjes later uit mijn eikel en kwam neer op mijn romp en haar handen. Ze bleef me wild afrukken, waardoor mijn sperma als glijmiddel fungeerde. Soppend gleed mijn pik in haar hand en bleef tot mijn verbazing stijf. Snel ging ze weer boven mijn pik hangen en propte mijn pik weer in haar anus.
“Mmmmmmm” klonk het er bij. Ik pakte haar tieten vast en kneep er hard. Na een paar minuten vond ze het tijd voor wat anders. Ze ging op handen en knieën en wiebelde met haar kontje. Snel ging ik achter haar op mijn knieën en duwde mijn pik in haar kut. Wild ramde ik mijn lul in haar.
“Oooh, do me hard and deep, pleasssssssss” smeekte ze. Met twee handen op haar heupen trok ik haar kut hard over mijn lul. Keer op keer kwam ze klaar. De ene climax volgde binnen een paar minuten op de andere. Minuten lang pompte ik mijn harde neukstaaf hardhandig in haar. Dit keer wilde ik haar kontje vol spuiten en wisselde van neukgat. Na tien keer pompen spoot ik mijn sperma in haar darmen. Bezweet vielen we beiden op het bed.
“Oooh jesus, my cunt, ooooh, I think that I can hardly walk” zei ze lachend. Ze belde de roomservice en vroeg of er een ontbijtje voor twee naar mijn kamer kon komen. Na het douchen werd er op de deur geklopt en bracht Eloise de trolly met de broodjes binnen. Toen ze Victoria zag, onderdrukte ze een glimlach.
“Full service? I thought so” zei ze toen ze onze lach zag en liep weg.
Later op de dag stapte ik met een big smile en een lege zak in het vliegtuig en dacht: “Het leven is mooi! Lang leve de vrouwen!”
Aantal keer gelezen:
811
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)