Spannendverhaaltje.nl

Wroahh i love you

-
16-08-2010
Cleveland ohio!!! Wachtend bij de bus met een wel heel speciaal. Pakketje, nl een jong tijgerwelpje. In de zoo waar ik werk als verzorgster van wilde dieren. Zou ik hem overbrengen voor extra zorg! Staande bij de halte de regen stroomdend langs mijn benen. Zag ik in de verte de oversteek plaats vinden van eeen groep wilde paarden. Ik was vanddag sexy gekleed!!! Lange zwarte haren een kort rokje, geflatteerd door mexican boots. Gaven mij een haast ontembaar uiterlijk. En ik was wild uit het hart!!!
Net zoals het welpje naast mij. In de regen tekende mijn tepels zich dapper af, en dacht aan al die mooie slanke kontjes. Die ik had gezien tijdens het surfen deze morgen. Als de bus arriveert stap ik snel in. En zie tot mijn verbazing dat hij helemaal leeg is!! Behalve mij en de chauffeur, is hij totaal leeg. Zijn brede contouren vallen mij al gelijk op, als ik schijn tegenover hem ga zitten, met het welpje naast mij in de stoel. Hi, ik ben jim!!! zegt de chauffeur wat plompverloren mij bespiedend vanuit de grote spiegel. Hi, ik ben april!!!.
Stamel ik wat timide terug. Al gelijk onstaat er tussen ons een zekere intimiteit. Als ik zie hoe hij de lange versnellingspook hanteert. Onbrand er in mij spontaan een dierlijke lust. Het welpje speelt er lustig op los, en speelt tussen mijn slanke benen in. Telkens weer zet hij gemeen zijn scherpe nageltjes in mijn doorregend vlees. En voel een lichte prikkeling gaan door mijn hele kruis. En zie de chaufeeur vertederend kijken naar het aan stekelijk schouwspel, tussen mij en het welpje. En zie de lust branden, als hij mijn nat en hitsig lichaam langzaam aan verkend.
En ik het spel wat opvoer door verleidelijk met mijn lippen langs mijn mond te gaan. Onbewust sla ik mijn benen om de leuning. Ergens wetende dat hij nu alle zicht heeft op mijn edele delen. En zie hem steeds loeren, en zie de lust naar mij groeien. Hij heeft nu alle zicht op mijn rode pikante slipje. En op mijn roomkleurige dijen. Plots springt het mormeltje met een sprong voor op het dashboard. Ervaren als de chauffeur is rijd hij door. En al zoekende tussen zijn benen in, pak ik het wildgeworden welpje.
En voel per ongeluk de ferme zwelling pulseren door zijn stof. En fluister wat hees, sorry!!! Hij werd opeens wat wild!!! En ga weer zitten met het welpje stevig in mijn handen geklemd. Die vervolgens gemeen hard met zijn scherpe nageltjes in mijn vlees snijd. In een onbewaakt moment glipt hij weer uit mijn handen en springt vervolgens voor het raam van de chauffeur. Om als een dolle heen en weer te jumpen. En de chauffeur stopt de grote bus, als een ervaren rijder. In het midden van de berm van de verlaten snelweg. De windstoten doen de bus trillen, en de donder van de bliksem verlicht de hele bus.
Het mormeltje rolt door naar achteren en blaast in het wilde weg. En kruipt snel onder de banken. Als de chauffeur achter zijn stoel klautert! Spring ik als een wilde kat in zijn stevige armen, en zoek wild zijn grove lippen op. Opgewonden begraaft hij zijn lippen vol om mijn tepels heen, en scheurt met 1 ruk mijn hemdje open. Vervolgens trek ik hem in de stoel, en kniel voor hem neer. En trek in 1 ruk zijn pantalon omlaag, en zijn harde lul zoekt spontaan zwengelend de volle vrijheid. Gulzig en als een wilde amzone sluit ik mijn lippen vol om zijn brede top. Mijn haren slaan wild in de lucht als ik het tempo opvoer, en zet mijn nagels gemeen snijdend hard in zijn gespierde dijen. Opgehitst trekt hij mijn rokje omlaag en graait naar mijn slipje.
En scheurt hem van mijn billen af. Als een poema veer ik omhoog zijn eikel los- latend en, en buig me voor zijn pulserende penis. Langzaam laat ik mij over hem zakken en hij vult mij totaal op. Vol passie en als een ervaren amazone, bereid ik zijn mooie lul vol overgave. De flitsen verlichtten onze zwetende lichamen. En de donder laat de bus trillen op zijn grond- vesten. Als we in een genadeloos tempo als 2 wilde beesten het hoogtepunt naderen.En onze oerkreten zich verstommen over de woeste vlaktes, die uit onze kelen is ontsnapt.
Het zinderend hoogtepunt genaderd, vleien we over elkaar heen. En ik tuur wat naar buiten, en zie in de verte het welpje rennen. Naar de meute in de verte. En bedenk me!!! Nu is hij weer vrij!!! Net zoals mij!!! Vrij van hart. En als plots de speakers in de bus aanslaan. Horen wij de volgende woorden klinken!!!!...Wroaaaahhhhhhhh wild thing i think i love youuuuuuuuuuuuuuu.....En moeten hardop lachen. En als ik weer aangekleed op de luxe stoel zit, te turen naar de verte. En de chauffeur weer plaats heeft ge- nomen achter zijn brede stoel.
Bedenk ik vast een goede smoes, als ik zonder welpje aankom in het wildpark. Waar ik werk als dierentemster, alias verzorgster!! Maar voel me ook voldaan, want hij heeft nu de vrijheid. En is wild uit het hart!!!!!!
Aantal keer gelezen:
694
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)