Spannendverhaaltje.nl

Wraak van de Slavin (deel 2 - slot)

-
24-08-2011
Dit verhaal is geschreven door SMuisje meer verhalen van SMuisje "Ik heb besloten… Dat ik dit een stuk interessanter voor je ga maken, subje." "Hoe wil jij… uhm… wilt U dat doen, Meesteres?" Ik keek je lief aan en gaf je een felle tik op je borstkas. "Vragen stellen doe ik, sub! Begrepen?" "Ja, Meesteres." "Nu zit ik toch te twijfelen of ik je verder ga straffen voor je acties of dat je nu wel wat genot zou kunnen gebruiken. Wat vind jij dat ik zou moeten doen?" "Nou, een beetje genot zou niet verkeerd zijn." "Oké, straf it is then. Wanneer ik iets doe, is het ten eerste niet iets wat ik zou MOETEN doen. Ik doe iets omdat ik het wil. Als ik vraag wat jij vind dat ik zou moeten doen, is de correcte antwoord: U moet doen wat U wilt, Meesteres."
Je keek me aan met verontwaardiging en een tikkeltje angst. Ik pakte de blinddoek en deed deze weer bij je om.
‘Ongehoorzame subjes dienen niet te mogen zien, vind je niet?’ ‘Ja, Meesteres.’ Zei je met een trillende stem. Ik wreef weer over je hoofd, wetende dat het je geruststelt.
‘Vind je het niet geweldig om zo overgeleverd te zijn aan je zintuigen? Voelen dat wanneer eentje wegvalt, de anderen alleen maar sterker worden. Dat de grens tussen pijn en genot alsmaar minder duidelijk wordt en dat je ze door elkaar gaat halen… Zoals dit?’ Ik kneep in jouw rode tepel en draaide deze nog een beetje rond. Je begon met een schreeuw van pijn wat overliep in een kreun van genot.
‘Ow ja, Meesteres! Ik vind dit ge-auw auw auw-weldig.’ Ik liet los, boog voorover en likte je pijnlijke, nog rodere tepel. Je rilde van opwinding en nadat je uit gerild was, zette je jouw zintuigen op scherp, want ik was weg.
Je kon me niet horen, ruiken, voelen. Je hoorde de deur dichtslaan en je voelde je in de steek gelaten. Eerst was je houding afwachtend. Ik kon je gedachten haast lezen; je wist wel dat ik terug zou komen, je zou echt niet zomaar vastgebonden aan het bed achter gelaten worden.
‘Meesteres? Bent U daar?’ vroeg je voorzichtig. De rust en hoopgevende gedachten deden je gedrag omslaan in paniek. Je probeerde weer tevergeefs jezelf los te krijgen.
‘Maak me los! Ik zweer het! Doe het!’ Ik was vaak genoeg vastgebonden geweest om te weten hoe het correct moest. Dit was gewoon de laatste noodkreet. Je dominante instelling sloeg om in wanhoop.
‘Kom terug! Meesteres! Alstublieft! Ik beloof dat ik braaf zal zijn! Alstublieft!’
Op je gesmeek werd niet gereageerd. Je spitste je oren om er achter te komen waar ik me bevond, maar het enige geluid wat je horen kon, was het geklop van je hart. Het duurde een tijdje, maar jouw hartslag werd steeds minder hard en snel. Je kwam tot rust, ook al leek de situatie toch hopeloos. Vastgeketend aan het bed. In deze situatie had je jezelf nooit verwacht. Je dacht na over wat er allemaal gebeurd was net. Je had jezelf nog nooit in zo’n onderdanige situatie gezien. Altijd was jij de dominante van ons beiden. Gevoelens van pijn, onderdanigheid en vernedering draafden door mijn hoofd. Deze werden overstemd door gevoelens van genot. Deze tweezijdigheid zette je aan het denken. Diep verzonken in gedachten, bracht een klap je weer terug.
De pijn brandde en je wist niet waar het vandaan kwam. Het duurde even voordat je besefte dat ze gewoon in de kamer zat met je, maar die besef maakte de tweede tik niet minder pijnlijk. Je kreeg stiekem een lach op je gezicht bij het idee dat ik met je in de kamer zat. Ik was dichtbij, je kon het voelen. Je voelde ook iets over je borstkas bewegen en het was weer weg. Daarna kwam het in een tikkend ritme terug. Het veegde over je borst.
‘Zoals je al zei, dit is een beweging die makkelijk lang vol te houden is.’ Met de gesel draaide ik rondjes die tegen je borst heen klapte. Je lag daar kronkelend en voelde het branderige gevoel op je borst toenemen. Het ritmische getik zorgde voor een rode, egale kleur en ik kon niets anders dan kijken naar hoe de intensiteit toenam.
‘Ik heb je borst mooi rood gemaakt, subje. Ik wou dat ik het je kon laten zien, maar een sub als jij verdient het nog niet om zijn zicht terug te krijgen.’ ‘Ja, Meesteres.’ Ik hoorde je stem trillen van opwinding. Je stijve was weer terug gekeerd. Ik legde de gesel neer, kuste de rode plek op je borst en liet er een nog rodere afdruk van mijn lippenstift achter.
‘Staat je beeldig, sub.’ Ik kreeg geen antwoord terug, dus daar moest wat aan gedaan worden.
‘Wat zeg je als ik je een complimentje geef?’ Met de gesel gaf ik je een harde tik op je onderbuik.
‘AUW! Dankuwel, Meesteres!’ ‘Als ik je iets vraag, dien je te antwoorden, subje! Dit zou je toch moeten weten. Dit geldt ook voor complimentjes. Als ik je een complimentje geef, bedank je me. Als ik nies, zeg je gezondheid. Blijkbaar heb je echt nog wat lesjes in fatsoen nodig. Hier gaan we aan werken. Begrepen?’ ‘Ja, Meesteres.’
Ik plaatste mijn twee wijsvingers onder de bovenrand van je boxershort.
‘Eens kijken hoe mijn subje zich gedraagt zo helemaal naakt. Vind je het erg dat je boxer kapot gaat?’ ‘Nee, Meesteres.’ Ik liep weg en pakte een schaar. Dit koude, metalen voorwerp liet ik over je borst en buik glijden en zag kippenvel ontstaan. Ik zette de schaar in een van de pijpen en begon te knippen. Je hield je adem in bij het idee dat er een scherpe voorwerp bij je lul in de buurt was. Ik knipte daarna de andere pijp open en kwam hierbij opzettelijk tegen je lul aan. Je schrok hiervan en verwachtte de pijn. Maar deze bleef uit. Ik schoof de stukken stof opzij en daar lag je dan. Geblinddoekt, gespreadeagled en helemaal naakt. Je wangen werden rood en ik duidelijk zien dat je je erg ongemakkelijk voelde in deze positie. Ook zag ik je lul langzaam maar zeker minder stijf worden. Daar moest iets aan gedaan worden. Ik ging op je buik zitten, maar in plaats van naar beneden, schoof ik naar boven. Ik liet jouw gezicht tussen mijn borsten glijden, daarna langs mijn buik. De geur van mijn poesje werd alsmaar sterker en je had zo’n vermoeden wat komen ging. Ik pakte je hoofd vast en duwde je mond tegen mijn clitje.
‘Likken sub! En goed! Anders laat ik je nog wel een tijdje vast zitten.’
Je tong begon als een bezetene mijn kutje te likken. Je zoog aan mijn clit en sabbelde aan mijn schaamlippen. Ik trilde en beet op mijn onderlip. Dit was echt heerlijk, maar hij moest en zou beter zijn best moeten doen.
‘Lekker glad geschoren, vind je niet?’ Met je gezicht nog tussen mijn dijen in wist je te antwoorden.
‘Ja, Meesteres.’ Ik liet je nog even doorgaan. Het voelde heerlijk om je tong en je adem tegen mijn drijfnatte kut aan te voelen. Ik voelde rillingen over mijn hele lichaam en wist dat het hoogtepunt nabij was. Ik trok me terug en zag hoe jij je hoofd naar voren bewoog om te proberen nog bij mijn kutje te komen. Ik wilde je wel laten doorlikken, maar nu waren andere dingen belangrijker. Ik bewoog naar beneden en voelde jouw penis, nu harder dan normaal, tegen mijn natte kut aankomen.
Maar daar stopte ik niet, ik ging verder naar beneden. Ik plaatste me tussen jouw benen en pakte je lul vast. Blijkbaar schrok je hiervan, maar genoot je tegelijk. Ik begon mijn hand op en neer te bewegen over de schacht met af en toe extra nadruk leggende op je eikel. Ik hoorde je kreunen en dit was weer een bevestiging dat ik wist wat ik deed. Ik plaatste mijn mond op je eikel en begon te zuigen. Volgens mij had je wel gehoopt dat ik dit zou doen, maar had je het nooit verwacht. Ik nam je penis gretig in mijn mond en bleef je door pijpen. Mijn tong draaide rondjes en jouw ademhaling nam toe. Met mijn andere hand masseerde ik je ballen en dit maakte je gekreun iets harder. Ik kwam weer overeind, maar mijn handen gingen door.
‘Je bent zelf ook netjes geschoren hoor, subje.’ ‘Dankuwel, Meesteres!’ Kwam met moeite uit je keel. Weer zette ik mijn mond aan het werk en het gekreun werd alsmaar intenser. Volgens mij wilde je maar al te graag zien hoe ik bezig was, maar dat stond ik niet toe. Geblinddoekt moest je maar voelen wat er gaande was, maar dat nam nog steeds niet weg dat je intens genoot.
Mijn mond verliet jouw lul en baande zich een weg omhoog. Ik zoende en likte jouw onderbuik. Mijn tong draaide cirkels om je navel en nog bleef een van mijn handen op en neer gaan. Ik kwam langs de lippenstift afdruk op je borstkast, maar die liet ik onaangetast achter en ging er netjes omheen. Ik zoende je nek en beet af en toe zachtjes. Ik kon voelen hoe opgewonden je hier van werd. Je ademde steeds iets dieper in op de momenten dat ik beet. Bij het uitademen ving ik zelfs af en toe een klein kreuntje op. Ik zette beide handen naast je neer en steunde erop. Ik duwde mijn onderlichaam tegen die van jou aan en begon kleine draai beweginkjes te maken.
Voorzichtig liet ik je eikel tegen mijn schaamlippen aanwrijven en geconcentreerd keek ik naar je reactie. Je wilde hem in me duwen, maar je hield jezelf tegen ook al was het erg moeilijk. Slimme zet, want anders was het je duur komen te staan. Langzaam liet ik mijzelf over je glijden. Ik duwde nog extra om je dieper in me te voelen. Er is niks heerlijkers dan een man die je goed vult. In een tergend langzaam ritme bewoog ik mezelf op en neer.
‘Subje?’ ‘Ahhh, ja, M-m-meesteres?’ ‘Ik heb besloten dat je mag kijken. Je hebt me laten zien dat je een braaf subje kan zijn, als je het maar wilt. En goed gedrag dient beloond te worden.’ Ik deed de blinddoek bij je af en je moest even wennen aan het licht. Fel was het niet, maar al die tijd geblinddoekt zijn deed toch wat met je. Je zag me op je zitten, jou in mij zitten. Je keek naar mijn borsten die ritmisch op en neer bewogen.
Je voelde mijn warme, natte kut om jouw lul heen en het voelde heerlijk en vertrouwd. Ik keek je aan met een doordringende blik.
‘Kom dan, subje… Ik wil je warme zaad in me voelen.’ ‘Ja, Meesteres.’ Ik begon steeds sneller en sneller te bewegen. Ik gooide mijn haar naar achteren en leunde achterover zodat je prachtig beeld op mijn open gespreide kut had. Mijn drijfnatte, strakke kut waar jij met je hard lul in lag te duwen. Ik zag hoe graag jij mijn heupen wilde vastpakken en me op en neer wilde bewegen in jouw ritme, maar die handen van je gaan niet los. Nog niet in ieder geval. Het ritme ging steeds sneller en ik kwam weer overeind en begon met mijn borsten te spelen. Van ons beiden werd het gekreun steeds luider naarmate het ritme omhoog ging.
Gaf ik je eindelijk je zicht weer terug, kneep je van genot je ogen dicht. Daar kon ik wel om lachen. Maar dat zijn niet de gedachten die in me om horen te gaan op zo’n moment. Je keek me weer aan en ik leunde iets naar voren, onze lippen raakten elkaar net niet aan. Ik voelde dat je er bijna was. Het ritme ging nog verder omhoog en ik keek je aan met mijn meest doordringende blik ooit en liet mijn adem jouw mond in gaan. Die hitte en intimiteit waren de druppel.
‘Kom, nu.’ ‘Ow… Ja…’ Met hevige schokken en samentrekkende spieren voelde ik hoe je me volspoot.
‘Meesteres…’ Een warme vloeistof die me vulde en langzaam weer naar buiten droop. Ik bleef doorgaan en voelde hoe ik jou tot het uiterste dreef. Je was kapot, volledig uitgeput, maar ik wilde meer. Ik bleef doorgaan tot elke spier in je lichaam mij tegensprak en stopte met bewegen. Ik liet je even op adem komen en keek je daarna met een voldane glimlach aan.
‘Wat zeg je dan, subje?’ ‘Dankuwel Meesteres.’ ‘Braaf subje, braaf.’ Uitgeput viel ik weer naast je in slaap, terwijl ik je nog in de boeien liet. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar SMuisje@live.nl)
Aantal keer gelezen:
1120
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)