Spannendverhaaltje.nl

Wintersport in Itali.

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Lia Hemel Het is nu drie jaar geleden dat wij naar Itali zijn verhuist. Mijn ouders waren een hotel begonnen in de Dolomieten. Mijn zus en werkte achter de receptie en mijn broer is skileraar. Zelf kon ik ook wel aardig skin.
Het was het begin van het hoogseizoen. Ik zat in de lobby met mijn ipod een boek te lezen. De gasten konden elk moment komen. Buiten sneeuwde en was het ijskoud. Ik keek naar buiten en zag dat de bus van de reisorganisatie aan kwam rijden. De gasten kwamen n voor n binnen en liepen naar de receptie om in te tjekken. Het waren voornamelijk gezinnen met kleine kinderen. Na een half uur kwam de volgende bus. Buiten was het harder gaan sneeuwen. Ik was weer verder gegaan met lezen. Er kwamen weer gasten binnen. Ik zag dat er een klein groepje jeugd binnen kwam. Ze waren erg rumoerig en luid aan het praten. Ik hoorde dat zijn Nederlands waren. Het waren leuke jongens en al gauw viel mij oog op n van de jongens. Hij had half/lang zwart haar en donker blauwe ogen.
In zijn gezicht had hij een paar piercings. Na een minuut staren keek zag hij dat ik zat te kijken. Hij gaf een lach en een knikoog. Ik lachte terug en ging snel weer lezen.
In ons Hotel hadden mijn ouders ook en discotheek waar je wat kon drinken en loungen.
Die avond had ik zin om mijn uitleven op de dansvloer. Mijn broer stond die avond achter de draaitafel. Ik was alleen aan het dansen en zag in mijn oog hoek dat die jongens van vanmiddag ook aan het dansen waren. Na een tijdje had ik zin in een drankje. Uit het niets hoorde ik dat iemand in het Italiaans tegen mijn aan het praten was. Ik draaide mijn om en zag de het die jongen was. In zijn beste Italiaans vroeg hij of dat ik hier ook op vakantie was. Nee, zei ik in het Nederlands; Ik woon hier. Hij moest lachen; Dus je bent Nederlands XD. Ik ben Jason en jij. Ik ben Lia. Dus je woont hier. Ja, het Hotel is van mijn ouders. Oow Cool. Na kwartier praten had ik wel weer zin om te gaan dansen.
Heb je zin om te dansen vroeg ik aan hem. Ik pakte zijn hand en trok hem op de dansvloer. Met mijn rug naar hem toe begon ik te dansen. Al gauw voelde ik zijn handen om mijn middel. Zijn warmen handen onder mijn topje. Hij wreef over mijn buik en fluisterde wat in mijn oor. Na een paar liedjes kwam er een rustig liedje. Hij draaide mij om en legde mijn armen in zijn nek. Na een tijdje werd hij geroepen door zijn vrienden. Hij pakt mijn hand en liep naar de bank waar de jongens zaten. Wie is je vriendin vroeg zij. Hai ik ben Lia zei ik. Jason ging ben de jongens zitten en vroeg of dat ik er ben kwam. Nee, ik zie jullie morgen wel op de piste ok. Ik gaf hem een zoen op zijn wang en liep weg.
De volgende morgen werd ik al vroeg wakker. Ik ging even snel onder de douche en trok mijn skipak aan. Buiten aan gekomen zag ik dat mijn broer bezig was met het voor bereiding op de skiles. Ik pakte wat sneeuw en maakt een sneeuwbal. Met een vaart gooide ik die tegen hem aan. Lia!! Ik grijp je Ik rende gillend de piste op maar het was al te laat. Mark pakte mij op en hield mij onderste boven. Laat mij los zei ik lachend. Door het ijs en sneeuw vielen we met een smak op de grond. Al gauw begon hij te praten over gisteravond. Was gezellig zeker gisteravond. Jah ik heb lekker gedanst. Jah maar niet alleen. Nee niet alleen en ik stak mijn tong uit. Ik stond op en liep snel naar de skilift. Doe je wel voorzichtig zei hij nog. Van uit de lift zag ik dat Jason en zijn vrienden ook in de lift stapte. Boven aan gekomen trok ik mijn skin aan. Ik boog voor over om mijn schoenen vast te maken. Ik voelde een hand op mijn kont. Geschrokken kwam ik omhoog en zag dat het Jason was. Hij pakte mijn hooft en gaf mij een zoen op mijn mond. Ik sloot mijn ogen en zoenden hem terug. Heb je lekker geslapen vroeg hij. Nee, zei ik het was erg koud. Nou dan moet ik je vanavond maar warm houden. Na een middag skin zijn wij wat warms gaan drinken in het hotellobby. Al gauw werd het avond en begon het te stormen. Ga je mee vroeg ik aan Jason. Waar naar toe? Dat zie je wel zei ik lachend, ga nou maar mee. Ik trok hem mee de lift in. Op de bovenste etage is mijn kamer fluisterde ik in zijn oor.
Ogen dicht. Ik deed de deur open en trok hem naar binnen. Jah doe maar open. Na een paar sec. Stilte zei hij; dit is groot. Vind je het mooi. Niet zo mooi als jij en hij gaf mij een tongzoen. Ik trek even iets anders aan, als je wil kan je je even op frissen in de badkamer.
Ik trok mijn skikleding uit en pakt mijn pyjama. Het was een klein zwart jurkje met bloemen. Ik deed mijn lang bruinen haar los en deed nog even parfum op. Toen ging de badkamer open en kwam Jason de kamer binnen. Met open mond keek hij mijn aan. Mooi? Vroeg ik. Je bent Beeldschoon. Hij liep op mijn af en begon mij hevig te zoenen. Hij tilde mijn op en legde mij voorzichtig op bed. Snel trok ik zijn T-shirt uit. Ik zag dat zijn lichaam onder de tattoos zaten. Hij had ook een piercing in zijn tepel. Al snel zat ik boven op hem. Ik maakte de rits van mijn jurkje los en trok hem uit. Mijn haren hingen over mijn borsten en zijn handen gingen zoekend door mijn haren. Ik boog voor over en ging zoenend van zijn mond naar zijn tepel. Ik beet zachtjes in zijn tepel en trok een beetje aan zijn piercing. Ik stond op en ging voor het bed staan. Ik probeerde zijn broek uit te doen mijn hij pakt mijn hand. Weet je zeker dat je dit wil? Met een glimlach knikte ik en ging verder met zijn broek. Snel trok ik zijn broek uit en ging op het bed liggen. Hij ging op zijn knien op het bed zitten en duwde mijn benen iets uit elkaar. Hij trok mijn naar hem toe en begon mijn buik te zoenen/likken. Met zijn handen trok hij mijn string uit en werf over mijn rug. Langzaam ging hij zoenend over mijn buik naar mijn kutje. Langzaam schoof hij zijn vingers tussen mijn lippens. Een kreun ontglipte mijn mond en mijn lichaam maakte een kleine beweging. Mijn ogen waren gesloten en mijn mond open. Tussen zijn duim en zijn wijsvinger kneed hij zacht mijn klitje. Hij boog voorover en likt tussen mijn lipjes. Mijn klitje in zijn mond en zijn handen op mijn benen. De kriebel in mijn buik werd zo groot dat ik met groten schokken klaar kwam. Mij lichaam krulden op en kutje was warm en nat. Door mijn klaarkom schokken was hij zo geil geworden dat zijn pik al stijf was. Snel trok hij zijn boxer uit en kwam naast mijn liggen. Ik kam omhoog en ging op hem zitten. Langzaam liet ik mijn zakken over zijn pik. Ik sloot mijn ogen en pakte mijn borsten vast. Met zijn handen op mijn heupen bracht hij mij op een sneller ritme. Hij kwam overeind en pakt mij vast. Ik voelde de zweetdruppels van onze lichamen afglijden. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder en begon hard te hijgen in zijn oor.
Ik kwam weer klaar en schokte lekker na. Ik ging naast hem liggen en zag dat hij op mij ging liggen. Ik sloeg mijn benen om mij heen. Hij drukte zijn pik weer naar binnen maar nu sneller en dieper. Ik begon hevig te kreunen en te hijgen. Na een paar lange stoten haalde hij snel zijn pik uit mij en trok hem leg over mijn buik. Na een paar minuten gewoon te hebben gelegen namen we samen en douche. Hij nacht heeft hij bij mij geslapen. De volgende morgen had hij een heerlijk ontbijt besteld, met aardbeien en lekkere broodjes. Samen naakt in bed, aan de aardbeien. Die vakantie was de beste van mijn leven, maar we wisten dat er ook weer een einde aan kwam.
Het afscheid was heel emotioneel. Ik had een klein goud kettinkje van hem gekregen.
Hij is toen nog een paar vakantie geweest, maar toen besloot hij om te blijven. Hij kreeg een baan in het Hotel en na een relatie van 7 jaar hebben wij ons eerste kindje gekregen.
Aantal keer gelezen:
918
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)