Spannendverhaaltje.nl

Winkelmeisje genomen

-
16-08-2010
Mijn vriendin en ik hebben al jarenlang een gezonde relatie en sinds een jaar swingen we regelmatig. Ook dit weekend hadden we grootse plannen en daarom ging ik op vrijdagavond nog even langs de winkels om een pak condooms in te slaan. We zijn altijd goed voorbereid en condooms zijn een vereiste. Toen ik bij de winkels binnenliep zag ik een leuke meid achter de kasse staan. Ik schatte haar een jaar of 24, lang krullend donker haar tot op haar schouders en een mooi snoetje. Ook al liet haar bedrijfskleding veel te raden, ik vermoedde dat daar wel een mooi jong lichaam onder zat met zeker een volle C cup. Ik liep naar de schappen met condooms. Naast de reguliere merken zag ik ook een nieuw merk liggen wat ze nog niet eerder verkochtte in deze winkel. De verpakking was in ieder geval spannender dan die van het eigen merk. Ze waren er in drie soorten: normaal, groot en zwart. Zwart was wel wat kinky, dus ik twijfelde tussen de normale en de grote. Mijn lul is van normale lengte, maar is wel erg dik.
Met normale condooms had ik vaak het probleem dat ze knelde en moeizaam om mijn lul schoven. Omdat ze alleen verkocht werden per 24 stuks wilde ik toch wat meer informatie en ging met de normale en grote versie naar de kassa. "Ik twijfel", zei ik tegen het winkelmeisje, "Dit merk ken ik niet en ik weet niet of ik nu de normale of grote versie moet nemen". Ze antwoordde niet naar mijn tevredenheid: "Je kunt ze allebei kopen, dan zit je altijd goed". "Jawel", zei ik, "maar ze worden alleen per 24 stuks verkocht, beetje zonde van het geld. Kan ik ze niet ergens passen, in het magazijn bijvoorbeeld?". "Dat doen we anders nooit, maar je hebt wel gelijk, het is zonde van het geld. Daarbij is het nu toch rustig", antwoordde ze, "Loop maar even mee". Ik volgde haar naar de achterkant van de winkel, waar we een deur inliepen met het bordje personeel. We kwamen in een slecht verlichtte ruimte die vol stond met kartonnen dozen en pallets. "Hier kun je even je gang gaan", zei ze, "maar als je ze allebei opent dan moet je ze ook allebei kopen, maak dus een goede keuze". Ze glimlachte even om haar eigen scherpe opmerking en liep toen weer terug naar de winkel.
Daar zat ik dan, in een donkere ruimte. Ik had het winkelmeisje nog goed kunnen bekijken en het leek me heerlijk om mijn stijve lul in haar kut te kunnen laten glijden. Maar hoe moest ik dat aanpakken? Ik besloot om te blijven zitten totdat ze me weer kwam halen, wat ik daarna zou ondernemen zou ik dan wel zien. Ik probeerde op mijn horloge te kijken. Bij een lichte schemering kan ik net zien dat het bijna 9 uur was en de winkel zou zo moeten gaan sluiten. Dat had het winkelmeisje ook bedacht, want ze kwam polshoogte nemen. Ze klopte even op de deur en vroeg: "Heb je al een keuze kunnen maken?". "Nee, het wil niet zo lukken", loog ik, "ik kan hier geen stijve krijgen". Voorzichtig kwam ze het magazijn binnen. "Misschien dat je me kunt helpen", vroeg ik brutaal. "Hoe dan?", vroeg ze. "Volgens mij heb je wel een lekker stel tieten, zou je ze willen laten zien?". Ik had een klap in mijn gezicht verwacht, maar ze begon geruisloos haar witte winkels blouse open te knopen.
Al snel kon ik haar ronde volle boezem zien die verpakt zat in een mooie witte kante BH. Ook al was de ruimte slecht verlicht, ik kon voldoende zien om spontaan een stijve te krijgen. Ik ritste mijn gulp open en liet mijn broeken zakken. "Dat heeft wel het gewenste effect", zei ze terwijl ze naar mijn harde lul staarde, "een mooie exemplaar, hoor". Ik pakte snel de verpakking van de grote maat en haalde een condoom eruit. Het bleek de juiste keuze te zijn, hij zat als gegoten en rolde makkelijk af. "Kijk", zei ik, "Deze is perfect, ik hoop alleen dat er geen sterke rubber smaak aan is, kun je dat even testen?". Ook nu dacht ik weer te ver te gaan, maar blijkbaar had ze wel zin gekregen in die dikke lul van mij. Ze knielde voor me en sloot haar lippen om mijn lul. Ik was inmiddels al erg geil geworden en kon met niet bedwingen. Ik pakte haar bij haar achterhoofd en duwde haar hoofd over de volle lengte van mijn lul. Ze kwam even lucht te kort, dus liet ik hem weer langzaam terug glijden om meteen haar hoofd weer naar beneden te duwen. Dit maal deed ik het wat harder.
Ze keek wat verschrikt omhoog, maar dat vond ik alleen maar geil en was voor mij het sein om dit nog even vol te houden. Na een paar minuten voelde ik, dat mijn lul op springen stond en liet haar hoofd los. Onmiddelijk liet ze, mijn harde paal uit haar mond glippen. "Hé, het hoefde niet zo hardhandig hoor, je mag blij zijn dat ik je help", zei ze een beetje kribbig. Ze stond op en draaide zich om. Ik dacht dat ze zou vertrekken, maar in plaats daarvan schoof ze haar rok omhoog. Ik kon duidelijk een witte tanga zien zitten tussen haar bilspleet. Terwijl ze de tanga opzij schoof zei ze schor: "Neuk me maar, dat wil je toch?". Ik liep op haar af en pakte haar bij haar brede heupen. Ze bukte automatisch voorover en hield zich vast aan een stapel dozen. Ik leidde mijn lul naar haar kutje. Ze was blijkbaar toch lekker nat geworden, want mijn lul gleed makkelijk naar binnen. Ze was nog lekker strak en mijn dikke lul duwde haar lippen flink opzij. Ik duwde mijn lul nog verder naar binnen en voelde hoe haar hele schacht werd gevuld. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik trok langzaam terug, greep haar nog wat steviger bij haar heupen en ramde toen mijn hele lul hard en diep in haar kut.
Een kleine gil kon ze niet voorkomen en ik begon hevig op haar in te beuken. Ze keek even achterom en recht in mijn ogen. Haar mond viel open en zag een supergeile blik in haar ogen. Ook dit duurde een paar minuten, want met haar kurspieren wist ze me goed uit te melken. Ik voelde dat het sperma zich omhoog begon te stuwen. Snel trok ik terug. Ik vroeg: "Zijn deze condooms ook geschikt voor anale sex?". Ze keek om en zei: "Dat weet ik niet, staat dat niet op de verpakking?". Ik loog: "Nee, dus dat zullen we ook even moeten testen". Ik plantte mijn paal tegen haar aars en wilde hem voorzichtig naar binnen drukken. Ze kwam plotseling wat rechtop en zei: "Nee, dat wil ik niet, ik ben daar nog maagd!". "Als je wilt klaarkomen, doe je dat maar in mijn kut". Dat was ik echter niet van plan en duwde haar met flinke kracht weer voorover. Ze voelde dat ik niet naar luisterde en sprong op. Meteen pakte ik haar bij haar arm, maar ze wist zich los te rukken. Ze keek me even angstig aan en zag meteen in mijn ogen dat ik niet van plan was om op te geven. Dat was voor genoeg en probeerde weg te komen, ze rendde met haar slip nog op haar knieen naar de deur achter in het magazijn.
Ik snelde haar achterna en we kwamen in een halletje uit. Ik zag dat ze het toilet in wilde en kon nog net voorkomen dat ze de deur achterzich dicht trok. Deze kleine achtervolging had me alleen maar geiler gemaakt en draaide haar bruut om. Opnieuw pakte ik haar bij haar hoofd en duwde hem met al mijn kracht naar beneden. "Ik wilde voorzichtig zijn, maar nu vraag je erom!", schreeuwde ik haar toe. Haar hoofd zat bijna in de toiletpot en haar ronde billen staken omhoog. Ik tufte wat speeksel tussen haar bilspleet en drukte mijn, nu keiharde, lul direct in haar bruine holletje. Ze gilde hard en probeerde uit alle macht er onderuit te komen. Maar het toilet was klein en ik bleef haar stevig naar beneden drukken. Ze kon onmogelijk weg. Ik begon hard in haar in te beuken en ik hoorde haar snikken en gillen. Langzaam begon ze de strijd op te geven en zakte ze een beetje door haar knieen. Hierdoor kon ik haar nog verder naar beneden duwen en haar hoofd stak nu in de toiletpot.
Met één hand bleef ik haar naar beneden duwen, terwijl ik met de andere naar het koord greep. Het toilet maakte een bulderen geluid en stortte liters water in de pot. Haar mooie gezichtje was in 1 klap zeiknat geworden en haar natte haren plakte in haar gezicht. Dit gezicht was zo geil en bleef lekker stug doorpompen. Terwijl ik haar zo hardhandig neukte, trok ik nog een paar keer aan het koord. Het was voor een complete vernedering om zo geneukt te worden. Ik voelde dat ik het niet lang meer vol zou houden en beleefde 1 van mijn heftigste orgasmes. Ik voelde zeker 6 golven door mijn pik heen trekken. Toen ik klaar was, trok ik me langzaam terug. Haar kontje zag rood en rauw geneukt en bleef voor een paar seconde mooi open staan. Langzaam sloot haar kringspier zich. Het tuutje van het condoom zat flink vol en ik stroopte het van mijn lul. Ik pakte haar stevig bij de arm en draaide haar ruw om. Door deze ruk, verloor ze haar evenwicht en belandde hard met haar billen op de wc-bril.
Ik hield met 1 hand haar arm stevig achter haar rug en met de andere hand kneep ik het condoom leeg boven dat mooie smoeltje dat nu er verlopen uit zag met haar doorlopen make-up en natte haren. Grote druppels vielen op haar lippen en kin. Klodders dropen langzaam naar beneden en vielen op haar volle tieten. Het condoom gooide ik weg in de pot en trok nog een keer door. Voordat ik wegging pakte ik nog even stevig een tiet vast en draaide nog even hardhandig een tepel om. Snel trok ik mijn broek omhoog, liep terug door het magazijn. Pakte de pakken condooms en liep de winkel uit. Later kreeg ik nog een smsje van haar dat ze dan dit geile spel enorm had genoten en vroeg wanneer ik weer kwam.
Aantal keer gelezen:
827
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)