Spannendverhaaltje.nl

Wie wil het kutje van mijn vrouw verwennen?

-
16-08-2010
Mijn naam is Rik en ik ben 28 jaar oud. Sinds 3 jaar ben ik getrouwd met Christine, een wulpse blondine van 24. Met haar stevige ronde borsten is zij bijzonder sexy. De rest van haar lichaam is ook subliem en zij pijpt als geen andere. Waarschijnlijk omdat zij de smaak van sperma zo zalig vindt. (Haar heet zacht kutje moet echter niet onderdoen voor haar pijpkunst.) Vermits wij allebei op seks verlekkerd zijn, vormen wij een reuze koppel. Sinds een jaar werkt Christine als directiesecretaresse bij een klein import-export bedrijf. Ze zijn maar met 3 personeelsleden en haar 2 bazen zijn vaak in het buitenland – vooral Afrika. Als haar beide bazen op reis zijn en Christine op kantoor moet blijven voor eventuele telefoontjes, ga ik haar vaak neuken. Ik vind dit heerlijk, vooral terwijl zij aan de telefoon is - liefst met een van haar bazen.
Toen ze er pas werkte, vroeg ze mij of ik het leuk zou vinden als ze haar poesje zou scheren. Natuurlijk wou ik dat! Toen ik ’s avonds op haar wachtte – meestal werkt ze laat als haar bazen op kantoor zijn – had ik reeds een porno cassette klaar en mijn lul stond al stevig recht, bij de gedachte haar kaal kutje te neuken. Toen ze thuis kwam, ging ze onmiddellijk naar de badkamer, in plaats van mij eerst te kussen. Ik volgde haar dus en zag onmiddellijk dat haar slipje doornat was. Een sliert sperma liep langs haar benen naar beneden. Ze barstte in tranen uit en zei dat ze met haar baas Youssouf geneukt had. Hij was diegene die haar gevraagd had haar poesje te scheren. Toen ze mij vertelde dat ze reeds van bij het sollicitatiegesprek met haar baas had geneukt, werd mijn lul superstijf. In gedachten zag ik ze wild hijgen met de grote lul van haar baas in haar kut – als Afrikaan moest hij een enorme lul hebben.
Christine zei dat ze regelmatig met hem neukte en geen andere keuze had, tenzij haar (goed betaalde) job opgeven. Dat wou ik in geen geval en ik vertelde haar dat het ganse verhaal mij behoorlijk opwond. Ze keek naar mijn stijve pik en begon hem zacht te strelen. Ik vroeg haar of ze het leuk vond met haar baas en ze knikte beschaamd. Toen vertelde ik haar wat ik altijd al had gedacht: de mens is van nature een polygaam dier en zolang ze mij niet zou beliegen, had ik er geen enkel probleem mee dat zij zich zou vermaken met andere mannen. Ze was helemaal opgelucht en vertelde mij dat ze eigenlijk met allebei haar bazen neukte, soms pijpte ze de ene, terwijl de andere haar neukte. Toen ik dat hoorde, was mijn lul niet langer te houden en ik smeekte haar hem leeg te zuigen. Vol overgave begon zij eraan en het duurde niet lang, voor ik mijn ganse lading in haar mond spoot. Toen ik bekomen was van mijn orgasme, vroeg ik of ze bereid was haar bazen bij ons thuis uit te nodigen en mij te tonen hoe ze hun beide lullen tegelijk verwende.
Eerst keek ze mij verbaasd aan, maar toen ze zag dat ik het meende, kwamen pretlichtjes in haar ogen. ’s Anderendaags was het zover. Haar bazen wilden vermijden dat zij ontslag nam en wilden haar natuurlijk verder blijven neuken. Dus hadden ze ingestemd met mijn voorstel. Toen ze toekwamen, waren ze eerst nogal schuchter. Wij zaten alle vier in het salon. David, de blanke baas, naast mij en Christine en Youssouf, haar Afrikaanse baas, aan de andere kant van het salontafeltje. Ik had Christine gevraagd haar zwart minirokje aan te trekken. Dat rokje is niet alleen superkort, maar telkens als ze zich bukt, gaat het omhoog en komt niet meer naar beneden. Verder droeg ze een string en een diep uitgesneden bloesje zonder BH. Ik opende een fles champagne en vroeg Christine om de glazen te vullen. Vermits ons salontafeltje zeer laag is bukte ze ver door, zodat David en ik een prachtig zicht kregen op haar leuk kontje, terwijl Youssouf een mooie kijk had op haar borsten. Ik vroeg aan David of hij haar string wou uitdoen en aan Youssouf om haar bloesje open te maken.
In 5 seconden lag de string op de grond en was het bloesje open. Ik vroeg aan Christine om haar benen wat te spreiden, zodat David een beter zicht kreeg op haar mooie kale kutje. Terwijl ze dit deed, ging haar rokje naar boven. Ik vroeg David om dat lief kutje te strelen en aan Youssouf of hij zijn neukpaal wou tonen aan mijn vrouw. Christine’s kutje was al behoorlijk nat en de neukpaal van Youssouf was half stijf en - zoals verwacht - supergroot. Willen jullie AUB mijn vrouw een keer verwennen, vroeg ik zeer vriendelijk. Toen was alle schuchterheid verdwenen. De lul van Youssouf verdween prompt in haar mondje en David begon haar te beffen, terwijl hij zijn pik bovenhaalde. Christine trok Youssouf aan onze kant van de tafel, zonder zijn lul uit haar mond te laten schieten en ging zachtjes op de neukpaal van David zitten. Die schoof vanzelf naar binnen. Ik begon haar borsten te strelen en haalde ook mijn pik uit mijn broek.
Terwijl ik het schouwspel bewonderde, begon ik hem af te trekken. Mijn vrouw genoot duidelijk van die 2 neukpalen. Haar tepels stonden bikkelhard en haar ademhaling werd heviger, naargelang zij de pik van haar baas bereed. De immense zwarte paal van Youssouf schoof dieper en dieper in haar mond. Dit gaf mij een onbeschrijfelijk aangenaam gevoel. Alle mannen, die het geluk gehad hebben hun vrouw te zien neuken met andere mannen, begrijpen mij zeker. De handen van een vreemde man op de borsten of tussen de benen van je vrouw geeft je een immense kick. Haar te zien pijpen, terwijl ze een andere heftig zit te neuken, brengt je in opperste extase. Ik vroeg of zij even wilden wisselen. Christine knikte goedkeurend, ging op haar knieën zitten en begon aan David’s lul te sabbelen. Youssouf pakte haar langs achter beet en schoof langzaam zijn zwart pronkstuk in het supernatte kutje, terwijl hij haar tepels streelde.
Na een tijdje kwam David klaar en zoals gewoonlijk zoog Christine tot de laatste druppel uit zijn pik. Ik liet mijn lul los en kuste haar teder op de mond. De smaak van David’s warme sperma in haar mond deed mij bijna klaarkomen. Tijdens onze hete kussen kwam Youssouf ook klaar onder zwaar gehijg. Een deel van het sperma liep uit haar kutje. Vermits Christine en ik nog niet klaargekomen waren, stelde ik voor dat zij in 69 positie op mij zou komen liggen. Terwijl ze met haar kutje op mijn mond kwam zitten, liep het sperma van Youssouf al in mijn mond. Hoe meer ik likte, hoe meer er uit kwam, terwijl mijn vrouwtje mij deskundig pijpte. Intussen genoot ik nog na van het schouwspel. Ik vond het enig, mijn vrouw te zien verwennen door die twee vreemde mannen. Christine kwam schokkend klaar. Enkele seconden later spoot ik ook haar mond vol. Uitgeput gingen wij zitten en dronken onze champagne op. Om ons te bedanken voor de heerlijke neukpartij, nodigde David ons uit op restaurant. Wij kregen een ronde tafel, een beetje verstopt voor de rest.
Ik nam plaats tegenover Christine, die al tussen Youssouf en David zat. Regelmatig kusten zij mijn vrouw op de mond en op de borsten. Hun handen zaten natuurlijk vaak onder haar rokje, terwijl Christine regelmatig haar bazen in het kruis streelde. Af en toe voelde ik haar blote voet tussen mijn benen. Ik maakte mijn lul bloot en ze nam hem tussen 2 tenen. Dit alles onder het tafelkleed. Het tafereel was vooral leuk als de kelner langs kwam. Zou hij iets gemerkt hebben? Terug thuisgekomen, stelde ik voor dat Youssouf en David bij ons zouden blijven slapen. Zij konden samen met Christine in ons bed liggen, terwijl ik in de logeerkamer zou liggen. Natuurlijk waren zij onmiddellijk akkoord. Ik denk niet dat zij veel geslapen hebben, want ik hoorde ze regelmatig hijgen en aan de kreetjes te horen is Christine 4 keer klaargekomen. Ikzelf trok mijn lul telkens af, geholpen door de gedachte hoe ze mijn vrouwtje lagen te verwennen. Ik raad iedereen dit soort avontuurtjes aan, het ligt in eenieders bereik en het geeft een enorme kick!
Onnodig te zeggen dat ik ’s anderendaags voorgesteld heb dat we dit vaker moesten doen. Maar ze hadden ’s nachts nog iets leuker bedacht: ze zouden Christine regelmatig meenemen naar Afrika. Daar zou ze hun bazen helpen contracten te tekenen, door hun klanten en prospects te verwennen. Ze zou een leuke commissie krijgen op elke verkoop die ze mee hielp bereiken. Christine was wild enthousiast, vooral omdat ze nu ongestraft met een heleboel grote zwarte lullen zou mogen spelen. Naar ’t schijnt doet ze dit veel beter dan een professionele hoer. Dat kan ik mij best voorstellen, vermits hoertjes het voor het geld doen, terwijl mijn vrouwtje het voor het pure plezier doet. Terwijl Christine in Afrika is, mag ik Youssouf’s vrouw en dochters neuken. Die Afrikaanse meiden hebben geen schroom. Ze neuken met iedereen als ze er zin in hebben. En ze hebben er vaak zin in. Het is nu reeds10 maand dat mijn vrouw zich door een heleboel Afrikaanse pikken laat volspuiten.
Intussen zijn wij behoorlijk rijk geworden, dankzij de commissie van Christine. Maar het heerlijkste vind ik de verhalen, die ze mij vertelt, telkens als ze terugkomt uit Afrika. Mijn lul floept uit mijn broek als ze begint te vertellen. Ik neuk haar dan minstens 3 keer na mekaar, terwijl ze haar verhalen brengt. Daarover vertel ik een andere keer (als jullie dat tenminste willen).
Aantal keer gelezen:
1201
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)