Spannendverhaaltje.nl

Wie heeft de grootste tent?

-
16-08-2010
Het is een mooie nacht. Het ik op de camping helemaal donker als ik haar zie lopen. Haar mooie gestalte loopt recht op me af. Ik zit op het terras en kijk naar haar. Ze blijft in het midden van het plein staan en kijkt omhoog. Ze haalt de strik uit haar lange mooie donkere haar en schudt het los. Ze wacht op iemand. Ik weet meteen wie. 'Amber' Hij komt al aanlopen. Ze draait zich om en loopt op hem af. 'he lekker ding' hoor ik haar zeggen. Ik voel me kut, ze heeft dus iemand. Ze beginnen op het plein te zoenen en 2 seconden later heftig te tongen. Hij tilt met zijn hand haar been over zijn heup. Haar handen strelen zijn borstkas en zijn rug. Ik zie een van zijn handen in haar broek gaan door de dunne stof zie ik dat hij verder dan haar billen gaat en even stopt ze met zoenen. daarna gaat ze weer verder, en gaat ze met haar hand naar zijn lul.
Zijn broek gaat open. Amber begint te kreunen. 'kom' zegt de jongen. 'frank' kreunt amber. Ze lopen nog steeds elkaar strelend naar een muurtje achter het terras dat ook wel bekent staat als het 'neukplekje' van de camping. Daar kan niemand ze zien, maar ik wel. Als ze er staan gaan al snel ambers truitje uit. En van boven heb ik een mooi zicht op haar mooie ronde volle borsten. Ze heeft geen bh aan. Daarna haar broek ook. Daarna gaan frank zijn kleren ook snel uit. Tot hij naakt en zij in haar string staat. Hij masseert haar borsten en likt en zuigt eraan. Maar ze duwt zijn hoofd verder naar beneden naar haar kutje. De string gaan nu ook uit. 'jezus!' roept frank. 'wat?' vraag amber. 'Jezus, wat ben je nat, heb je in de douche jezelf al staan opgeilen ofzo?' 'ja, dan wat?' zegt ze. Ze duwt zijn hoofd weer in haar kruis en gaat gespreidt in een hoekje staan.
Eigenlijk wil ik dit van dichterbij zien denk ik. Dus sluip ik naar de bosjes vlak bij het muurtje. Daar stoot ik tegen iemand aan. Het is een meisje. 'sorry,' zeg ik. 'niks sorry, kom erbij en geniet van de show, ik ben alana,' 'o' zeg ik 'ik ben simon.' dus ik ga zitten en kijk naar amber en frank. Ze doet nu mee met zijn bewegingen. Ze duwt zijn hoofd hard tegen haar kutje. En kreunt niet bepaald zachtjes. Nu ik haar zo geil daar zie staan kan ik niet verhinderen zelf ook geil te worden. ik kijk naar alana. Ze zit met haar hand in haar broek. Opgelucht haal ik mijn grote lul uit mijn broek. Ik zie alana ernaar kijken. 'zullen we ons maar gewoon uitkleden?' vraagt ze. 'ja, is wel makkelijker he,' zeg ik. En 10 seconden later zitten we naakt in de bosjes. Alana is best mooi, niet zo mooi als amber maar ze kan ermee door. Ik kijk om van een harde gil. Ik zie dat amber haar vinger in haar grotje duwt. maar frank haalt ze weg. 'nee, geile lul, van me, je kan me niet zomaar laten, ik wil komen nu,' ik snap dat frank vlak voordat amber ging komen is opgehouden. 'nee, je kan wel wachten en alles voor straks sparen, nu wil ik.' zegt frank.
Boos kijkt amber hem aan. 'nou goed dan' ze geeft hem een zoen glijdt met haar mooie handen over zijn borst en gaan op haar knieen zitten, zo met haar kontje naar achter. En alana en ik kijken zo haar natte spleet binnen. Ik begin mezelf te rukken. Ik kijk om en zie dat alana ook al flink bezig is. Amber kietelt frank zijn ballen en streelt zijn lul die behoorlijk groot is. Frank begint snel te kreunen. Met haar handen brengt amber de lul naar haar mond. Ze likt er even aan. En nog een keer, en geeft er dan een kusje op. Ze kust ze lul overal en dan precies op het puntje. Het is een tongzoen want haar tong komt naar buiten en likt de punt voor zover ze haalt helemaal af. 'oh verder,' kreunt frank. Ik ruk mezelf wat harder. En hoop dat ze dit bij mij zou doen. Ze likt nu de hele staaf zodat ie glimt. Dan neemt ze hem helemaal in haar mond. Wat ze met haar tong doet weet ik niet en kan ik ook niet zien.
Maar frank kreunt harder en harder en ik neem aan dat het heerlijk moet zijn om door haar gepijpt te worden. Ik voel dat ik ga spuiten en naast me hoor ik ook zwaar hijgende geluiden. Ik kijk en alana zweet over haar hele lichaam. Nog harder gaan de geluiden van frank, de lul gaat in en uit ambers mond en ze kneed zijn ballen dan houdt ze op. 'zo eikeltje dat voelt niet zo fijn he.' zegt ze. Frank grijpt zijn lul en begint ze trekken. Ze trekt zijn hand weg. 'a-a dat mag niet.' 'o gore trut kom met je natte kut hierheen en ik neem je zoals je nog nooit genomen bent.' schelt frank. alana komt hevig klaar. Ze bijt op haar lip om het niet uit te schreeuwen zie ik. Van dat aanblik kom ik ook en spuit haar perongeluk onder. Ze doet haar ogen open en kijkt me ontzettend geil aan. Ik mompel een sorry en dan kijk ik weer naar amber en frank. Ze zit nu op zijn heupen met haar benen om zijn middel. Ze pakt zijn lul en duwt hem bij haar naar binnen. Ze schud haar haren naar achter en begint op en neer te gaan. Frank wil harder maar dat doet ze niet.
Dan draait hij zich om duw haar tegen de muur en stoot flink in haar. Ze begint te kreunen en hij ook. Ik kijk om naar alana. Ik kruip naar haar toe en lik mijn sperma van haar af, haar hand gaat weer naar haar grotje. Ik kijk en zie dat hij zeiknat is. Ik lik het daar ook schoon. Dat richt ze zich op en pakt mijn lul die gelijk weer stijf wordt. Ze likt daar het sperma ook wan af en zegt geil tegen me 'ik wil deze lul in me voelen dus hup' dat laat ik me geen twee keer zeggen en duw mijn lul in haar. Ik zorg dat haar harde klitje ook meedoet. Ze begint te kreunen en te hijgen. En ik doe met haar mee. Ze wil bovenop en rolt zich om zo rollen we de bosjes uit. Ik kijk naar amber die net gilt van haar orgasme en zo frank ook laat komen ik zie haar schokken en van schrik omkijken naar ons. Alana kijkt ook maar blijft gelukkig heen en weer bewegen.
Haar natte kutje om mijn dikke lul voelt heerlijk. Frank kijk ook om, trekt zijn lul uit amber en snelt naar alana. Hij likt haar kontgat flink nat en stopt zijn nog natte lul snel en diep in haar. Hij begint te pompen en ik voel dat ik al ga komen dus ik spuit diep in de geile alana en zij komt gelijk ook klaar ze trekt samen en ik hoor frank schreeuwen 'lompe hoer jezus je blijft lekker aaaaaaaaah' hij komt ook. Ik haal mijn lul uit alana en frank ook en ik zie amber al het geil dat uit alana’s kutje en kontgaatje druipt oplikken. Mijn lul stijgert alweer. Ik stop mijn lul diep in ambers kutje terwijl frank doorgaat met het werk dat amber deed. Ze is nauwer dat alana en lekkerder. Ik lik haar borsten en stoot in haar harder en harder. En ze trekt samen en weer los en ze pakt mijn kont en duwt me nog dieper in haar ze kreunt en gilt soms. Ik hijg alleen maar en weet niet hoe diep en hard ik moet. Na 7 minuten trekt ze samen en kom ik ook klaar.
Ik spuit mijn warme zaad in haar en laat haar los. Ik kijk om me heen en zie alleenmaar geile blikken. Frank die zichzelf rukt. alana die net weer is gekomen door de likbeurt van frank en amber door de neukbeurt van net. 'ik wil in je kont' zeg ik tegen amber. 'ik wil mijn hand in haar kut douwen' zegt amber. 'ik wil je hand in mijn kut voelen' zegt alana. 'ik wil je keihard in je fucking kut neuken'zegt frank. Ik begin ambers kontje te likken en duw mijn dikke lul in haar. Ik ga op mijn rug liggen. Amber slaat haar benen om franks schouders en zo gaat frank in haar. Ik zie ze kut die ik geneukt heb boven me en zie ambers hand erheen gaan. Amber streelt alana’s klitje en alana begint te kreunen. Ik kreun met haar mee door ambers gaatje, nauw en warm en ontzettend geil. Er valt een druppel geil van alana op mijn wang, en ik lik het af. Amber begint ook te kreunen en frank nog harder.
Ik zie ambers vinger in alana verdwijnen. En nog een, en nog een. Alana kreunt het hardst van allemaal. Al ambers vingers zitten in alana’s zeiknatte kut. Ze duwt door en ik zie tot mijn verbazing dat haar hele hand in alana verdwijnt. Ik voel dat ik amber helemaal vol ga spuiten. Maar frank komt eerst, hij schreeuwt het uit. Amber ook, ze trekt samen begint weer te schokken en ik kom ook ik spuit mijn geil diep in haar. Keihard. Amber schokt nog harder en daardoor duwt ze haar hand nog verder in alana. Ik vraag me af hoe het er allemaal in past. Ze begint heen en weer te gaan en ik hoor soppende geluiden, ik besef dat het voor alana ook niet meer zo lang zal duren of ze komt. Ik haal mijn lul met moeite uit amber en ik zie dat frank hetzelfde doet. Haar geil, franks geil en mijn geil druipt op de grond. Ik kom onder amber vandaan en ga alana’s klitje eens lekker likken. Het duurt maar 5 seconden en alana zakt in elkaar, schokken en gillen komt ze heerlijk klaar. ‘Wie heeft de grootste tent van ons allen?’ vraagt frank.
Aantal keer gelezen:
1054
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)