Spannendverhaaltje.nl

Wendy in het zwembad

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Beer Op een zwoele avond, wou ik toch wel een overheerlijke verfrissing. Ik nam een zwembroek, handdoek en fototoestel mee en begaf me naar het zwembad. Je wist maar nooit wie je daar tegenkwam. Ik ben verslingerd op lingerie en badpakken. Als je een vrouw of meisje tegenkomt in een nauw aansluitend badpak, waarvan je de rondingen van haar borsten en billen goed ziet, is mijn dag direct goed. Ik kleedde me volledig uit, trok mijn zwembroek aan, legde mijn kleren weg en dook het verfrissende water in. Na een paar rondjes gezwommen te hebben, zag ik Wendy binnenkomen met haar kinderen.
Ik kon mijn ogen niet geloven ! Wendy was een aantrekkelijke vrouw van een jaar of 30, die naast me zat op het werk. Ik had al een hele tijd over haar gefantaseerd, hoe ze er naakt uit zou zien. Haar zwart badpak stond haar geweldig. Het liet weinig te wensen over wat ze eronder droeg. Kleine borstjes waarvan je haar tepels zo door de lycrastof zag priemen. Het zicht deed mijn hart sneller slaan. Wendy zag me zwemmen en begroette me hartelijk. Ik bleef natuurlijk bij haar in de buurt en begonnen een babbeltje te slaan. Tijdens ons gesprek kon ik het niet nalaten om Wendy te bewonderen. Het was alsof haar borstjes onder haar nat badpak me aantrokken. De kinderen vroegen om uit het water te komen, maar vlak voor mijn neus ging Wendy uit het water en kreeg ik een reuze zicht op haar achterste. Haar nat badpak spande mooi rond haar billen en verdween tussen haar mooie lange benen. Ik bleef in het water, want ondertussen had ik een erectie van jewelste. De kinderen sprongen 1 voor 1 in het water, waarna Wendy zelf volgde. Toen ze boven water kwam, kon ik mijn ogen niet geloven. Een bandje van haar badpak was afgezakt. Ik zag een deel van haar mooie rooskleurige tepel… Haar tepel stond stijf van de kou. Ik werd zo rood als een biet en wees Wendy op wat er gebeurt was. Ze glimlachte eens, spande haar badpak weer rond haar borst, maar reageerde er verder niet op. De kinderen kwamen terug met ons spelen. Ze probeerden me onder water te duwen, maar kregen me er niet onder. Wendy kwam haar kinderen helpen. Dit was voor mij een ultieme kans om haar lichaam te ontdekken. Telkens ze me wou onderduwen, nam ik haar lichaam vast en klemde mijn been om haar. Ik profiteerde ervan en liet mijn handen verder glijden dan haar zij. Ik had Wendy’s heerlijke kleine borstjes opeens in mijn handen.
Deze aanraking en de gedachte aan haar lichaam deden me een enorme erectie krijgen. Wendy probeerde uit mijn klem te geraken en wreef plotseling over mijn lul. Ze keek me aan, maar deed verder niets. Na een tijdje werden de kinderen moe en gingen ze uit het bad. Onder de douche keek ik terug naar dat mooie lichaam van Wendy. Haar zwart, nat, nauw aansluitend badpak stond haar schitterend. Haar handen gleden over haar lichaam met shampoo. Ik fantaseerde erover hoe het mijn handen waren, maar toen ik voelde dat mijn lul terug begon te steigeren, vluchtte ik snel weg op zoek naar mijn kleren. Toen ik mijn kleren nam, dacht ik opeens terug aan mijn fototoestel ! Mijn adem begon te stokken met de gedachte dat ik kon proberen een glimp op te vangen van Wendy, volledig naakt! Wendy ging met haar kinderen in een familiekleedhokje. Toen ze de deur achter haar dicht deed, begaf ik me in het kleedhokje ernaast. Voorzichtig stak ik mijn fototoestel onder het tussenschot. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik had een super uitzicht! Wendy was zich aan het afdrogen. Haar billen staken een beetje achteruit. En toen opeens nam Wendy een bandje vast en liet haar badpak van haar borstjes glijden. Daar stond ze dan voor me te pronken en het was nog niet gedaan! Ze liet zelfs volledig haar badpak vallen, zodat ik een mooi zicht kreeg op haar naakt lichaam! Dat ik Wendy ooit naakt ging zien, had ik nooit gedacht. Haar borstjes bengelden zachtjes heen en weer toen ze zich bukte. Zelfs haar schaamlipjes stonden een beetje open. Dit was het perfecte beeld! Wendy’s schaamlippen kunnen zien tussen haar lange benen. Ze nam een satijnen slipje en deed dit sensueel aan. Met een handigheid zoals alleen maar vrouwen kunnen, deed ze ook haar BH aan. Ik had nooit gedacht dat ik Wendy met een striptease zou kunnen begluren. Wendy deed zelfs een kort rokje aan, iets wat ik haar nog nooit zien dragen had. Van dit alles had ik natuurlijk een reeks foto’s gemaakt zonder dat het opviel. Toen iedereen klaar was begaven we ons naar Wendy thuis. Ik kon haar niet uit mijn hoofd zetten. Wendy bleef maar naakt door mijn kop spoken.
Er werd me een biertje aangeboden, de kinderen gingen op hun kamer spelen en Wendy nam plaats in de zetel voor me. We begonnen gezellig te keuvelen, maar tijdens ons gesprek kon ik me moeilijk concentreren. Zoals Wendy daar zat kon ik zo tussen haar benen kijken en zag ik weer haar satijnen slipje. Telkens als mijn ogen naar haar slipje gleden, dacht ik aan wat er allemaal al gebeurd was. Mijn ballen kookte gewoon van opwinding. Ik werd zo euforisch dat ik wel nieuwsgierig was wat Wendy nog liggen had van lingerie. Ik zei tegen haar dat ik even naar het ‘groot’ toilet moest en dat het wel even kon duren. Ik begaf me naar beneden, maar in plaats van naar het toilet te gaan, opende ik stilletjes de deur van Wendy’s slaapkamer. Ik begaf me in het hol van de leeuw. Mijn adem stokte, want elk moment kon ik betrapt worden. Er stond een hele grote dressoir. Toen ik een van de schuiven opende, lag haar intiemste lingerie zomaar voor me. Ik kon het niet laten om er in te snuffelen. Alles moest eens vastgenomen worden. Satijn, kant, microfiber, lycra, ik kikte er gewoon op. En zeker als het lingerie was van iemand anders dan dat van mijn eigen vrouw. Ik wreef over een satijnen slipje terwijl ik aan een ander slipje rook. Mijn lul spande zo hard dat ik hem moest bevrijden. Ik liet hem zomaar rondzwieren terwijl ik mijn fototoestel nam dat nog in mijn zak zat. Ik kreeg een lumineus idee. Ik nam een paar foto’s van Wendy’s lingerieschuif. Daarna legde ik verschillende lingeriesetjes op haar bed, zodat ik thuis rustig Wendy’s lingerie kon bekijken. Ik fotografeerde zoveel mogelijk setjes. Wat ik niet wist was dat de deur op een kier stond en telkens de flash afging, Wendy dit opmerkte. Toen ik bijna klaar was, smeet Wendy opeens de deur open en vroeg ze of ik me amuseerde. Ik kon niets meer zeggen, maar Wendy deed teken dat ik me beter op andere manieren moest amuseren en schoof haar rokje omhoog. Ze liet me zonder pardon haar satijnen slipje zien. Wendy nam mijn hoofd vast en duwde me tot vlak voor haar slipje. Ze vroeg me of ik het plezant vond mensen te begluren en tussen hun lingerie te neuzen. Ik knikte bevestigend. Wendy vond het wel leuk dat ik haar begluurde in het zwembad.
Het wond haar op dat ze voor mij naakt paradeerde in het bijzijn van haar kinderen. Daarom dat ze nog niks gezegd had. Wendy had me in haar slaapkamer zien binnen sluipen. Ze ging het verraden aan mijn vrouw indien ik niet deed wat ze vroeg. Ze beval me haar volledig te bekijken. Ik zag op haar satijnen slipje een natte vlek. Wendy was dus zelf goed opgewonden! Met haar volledig te bekijken moest ik niet alleen mijn ogen gebruiken, maar ook mijn handen. Aarzelend schoof ik haar satijnen slipje opzij en kreeg ik Wendy’s natte schaamlippen te zien die een beetje openstonden van opwinding. Ik moest mijn tong over haar schaamlippen laten glijden en tegelijkertijd met een vinger over haar genotsknobbeltje wrijven. Wendy begon te zuchten en te kreunen. Ik had echt wel schrik dat haar man ging thuis komen of dat de kinderen haar hoorde, maar daar trok Wendy zich niks van aan. Als zij zich zo gedroeg, deed ik mee gaf haar een innige tongzoen. We vielen samen op haar bed. Wendy trok de kleren van mijn lijf en begon me een fabuleuze pijpbeurt te geven, iets wat mijn vrouw nog nooit gedaan had. Ik genoot enorm en het duurde dan ook niet lang of mijn sperma schoot Wendy’s keel in en kwam ik brullend klaar. Ik dacht dat mijn lul ging flauwvallen, maar Wendy nam hem vast, deed haar satijnen slipje opzij en spietste zich op mijn lul. Terwijl Wendy me kreunend bereed, deed ik haar T-shirt en BH uit en knabbelde aan haar priemende borstjes. Wendy schreeuwde om klaar te komen, maar het duiveltje in mij rolde opzij en liet haar liggen.
Ik nam een sjaal en sjorde Wendy vast met de armen boven haar hoofd en haar benen wijd open. Zo kon ze niet weg geraken en kon ik alles doen. Ik nam mijn fototoestel terug en fotografeerde er op los. Alle intiemste delen van Wendy verschenen voor mijn lens, haar borstjes met vooruit priemende tepels, haar schaamhaar, schaamlippen die ik opentrok om haar genotsknobbeltje, heel haar ranke lichaam moest er aan geloven. Wendy stribbelde tegen dat ik foto’s trok, maar ze kon er niets aan doen. Toen ik voldaan was. Kroop ik tussen haar benen, trok haar schaamlippen open en likte ik haar van tussen haar bilspleet tot aan haar genotsknobbeltje, over haar schaamlippen. Wendy kirde het uit van genot. Haar sappen stroomden letterlijk uit haar kut. Mijn middelvinger gleed zonder probleem in haar. Opeens kwam Wendy schokkend klaar, blijkbaar had ik haar G-spot gevonden. In combinatie met de strelingen over haar genotsknobbeltje, was dit voor haar een feest. Toen ze bekomen was maakte ik haar los. Omdat ik Wendy intens had bevredigd ging ze mij verwennen. Ik moest me ook neerleggen en werd op dezelfde manier vastgemaakt. Enkel mijn bekken kon ik nog bewegen. Wendy nam een sexy satijnen slaapkleedje met dunne bandjes en een bijhorend slipje. Ik lag naakt voor haar met een lul die pijl omhoog stond. Zachtjes kwam Wendy naar me toe en wreef met heel haar lichaam over mijn lichaam. Ik voelde hoe het satijn over mij schoof en werd bijna knetter van het gevoel. Daarna schoof Wendy een bandje weg en bood me een tepel aan vlak voor mijn mond. Als een baby begon ik er aan te knabbelen en Wendy glimlachte enkel maar. Opeens schoof ze haar satijnen slipje opzij en kwam ze met haar kut over mij zitten. Ze trok haar schaamlippen uiteen en vroeg me om haar sappen weg te likken.
Ik deed dit zonder aarzeling en Wendy begon terug te kreunen. Na een paar minuutjes had ze er genoeg van en likte ze mijn lul met lange halen weer stijf. Daarna kroop ze terug op mij en liet mijn lul diep in haar kut zakken tot tegen haar baarmoeder. Wippend en zuchtend voelde ik haar spieren samentrekken. Alle twee kwamen we schreeuwend klaar en vielen in een innige omhelzing. Zo klaar komen was echt lang geleden! We maakten ons allebei weer in orde en gingen terug naar de living. Een paar minuutjes later kwam haar man binnen en begroette me hartelijk. De kinderen kwamen hun kamer uit en zeiden tegen hun papa dat de buren zitten schreeuwen hebben. Wendy en ik knipoogde eens naar elkaar en zwegen over dit alles…
Aantal keer gelezen:
1441
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)