Spannendverhaaltje.nl

Wendy en Maureen

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Ben Dover meer verhalen van Ben Dover Je gaat met je hand onder haar truitje en glijdt met je hand over haar borsten. Haar tepels worden hard. Je rolt met je duimen haar tepels nog harder. Je kijkt haar diep in de ogen en ze kijkt met een geile blik naar je. Dit gaat lukken denk je bij jezelf, die Maureen is een nog geilere teef als ik. Je trekt haar truitje uit en zoent haar weer vol op de mond. Ze doet haar mond open en je likt over haar lippen en haar tong. Ondertussen ga je met je hand omhoog langs haar dij tot vlak bij haar kutje. Je voelt door de string de warmte van haar natte spleet en schuift de stof opzij. Ze doet haar benen iets verder uit elkaar en je streelt over haar platte kut. Je voelt dat deze helemaal kaal is en streelt zachtje over haar schaamlippen. Ze spreidt haar benen nog verder maar je haalt je hand weg en brengt hem naar haar mond. Als een volleerde teef begint ze op je vingers te zuigen. Met haar vuurrode lippen en bruine streep om haar bekkie lijkt ze net een straathoertje, je voelt dat je zelf ook geil wordt en trekt met de andere hand haar string uit. Ze tilt gewillig haar kontje op en blijft ondertussen lekker op je vingers zuigen. Je haalt de vingers uit haar mond en trekt snel je kleren uit. Je gaat op haar schoot zitten en begint weer met haar te zoenen. Haar handen glijden naar je kont en trekken je billen uit elkaar. Dit is niet de bedoeling denk je bij jezelf en staat op en gaat tussen haar benen zitten. Je likt haar oor en gaat via haar nek en borsten omlaag naar haar navel. Je draait een paar rondjes om haar navel en kijkt haar ondertussen diep in de ogen. Wat een lekkere geile kop heeft dat mokkel toch ook denk je bij jezelf en je glijdt met je tong verder naar beneden. Je plaagt haar een tijdje door om haar lippen heen te likken en ze kijkt je ongeduldig maar geil aan. “Toe nou” zegt ze plotseling en je denk nu heb ik haar. “Wat moet ik doen dan?” vraag je onverschillig. “Mijn kutje likken natuurlijk !” zegt maureen “Wat dacht je dan?”. “Zou je dat niet even netjes vragen?” zeg je plagend. “Äch hou je bek en lik mijn natte kut !” zegt maureen.
Ze pakt je bij je paardestaart en drukt je mond vol op haar kut. Je ruikt haar lekkere natte spleet en begint te likken. In het begin moet je even wennen, maar na een tijdje krijg je de smaak te pakken. Je likt haar natte pruim of het een lieve lust is. Maureen begint te kreunen en trekt met haar handen in haar knieholtes haar benen zo ver mogelijk uit elkaar. “Ooooh Wendy” zegt ze “Toe lik mijn natte hoerige neukspleet, ik ben zo geil !”. Je kijkt haar even aan en spuugt een keer op haar kut. “Ooooh lekker vies sletje van me ” zegt maureen. Je kijkt naar haar kut en ziet het speeksel langs en over haar kut naar beneden glijden. Je begint haar weer te beffen en steekt je tong zover als je kunt in haar natte spleet. Ondertussen masseer je met je handen haar billen. Je gaat met je tong richting haar klit en begint heerlijk te draaien met je tong. Ondertussen wrijf je met je duimen het speeksel rond en over haar sterretje. Maureen schrikt en zegt “Wat doe je nu ?”. ”Wacht nou maar af en geniet geile snol” zeg je bits en gaat verder met beffen. Na een tijdje begint ze te ontspannen en druk je zachtjes met je duim tegen haar sterretje. Je spuugt nog een keer op haar kont en gaat verder met haar klit. Je likt haar heerlijk en geniet met volle teugen. Je drukt nu je duim harder tegen haar ster en je duim verdwijnt tot de helft in haar strakke anus. “Ooooh“ kreunt maureen “Wat doe je dat lekker, Wendy, als ik had geweten dat het zo was”. Je moest eens weten denk je bij jezelf. Plotseling stop je en loopt naar de slaapkamer om je dildo en andere speeltjes te pakken. Maureen kijkt je vragend na maar zegt niets. Als je terug komt begint ze te lachen. Je zegt niets maar loopt door, stapt op de bank en gaat met je kut boven haar gezicht staan. Jullie kijken elkaar aan en maureen begint ondertussen heerlijk je bolle kut te likken. Je trekt met twee handen je lippen uit elkaar, zodat je goed kan zien hoe haar tong door je natte gleuf heen glijdt. Je ziet hoe haar slettebekkie zich vastzuigt op je klit en deze heerlijk begint te bewerken. Ze likt je kut of ze nooit anders gedaan heeft,. Af en toe voel je hoe haar tong – per ongeluk of niet - even over je anus glijdt.
Je voelt een orgasme opkomen en stapt snel van de bank. Je pakt de dildo en geeft deze aan maureen. Ze stopt hem in haar mond en zuigt erop of het een echte lul is. Ze steekt hem zover mogelijk in haar mond en geeft hem terug aan jouw. Je gaat weer tussen haar benen zitten en stopt ondertussen de dildo in je kut. Je begint langzaam op en neer te bewegen en jullie kijken samen hoe het gevaarte in en uit je natte pruim glijdt. Maureen geeft je een tongzoen en gaat wijdbeens voor je op de bank liggen. Je begint haar kut vol overgave te likken. Na een tijdje wisselen jullie van positie en likt maureen jouw natte kut. Jullie worden steeds geiler en je slaat maureen op haar kont. Ze kreunt het uit van genot en staat op het punt klaar te komen. “Nog niet komen” zeg je tegen haar “Ik heb nog een verrassing”. Ze kijkt je vragend aan en je pakt haar handen samen en bind ze op haar rug. Je loopt naar de slaapkamer en komt terug met een voorbind penis. Je doet hem om en gaat voor maureen staan. “Kom”zeg je tegen haar “Zuig mijn stijve lul maar eens even met die hoerige bek van je !” Met haar handen op haar rug en de dildo in haar kut begint ze te zuigen. Je begint neukbewegingen te maken in haar mond en de dildo glijdt iedere keer een stukje dieper in haar keel. “Dat vind je lekker hè, teefje van me !” ze kan niets zeggen maar je ziet aan haar geile kop dat ze met volle teugen geniet. Je haalt de kunstpik uit haar mond en gaat achter haar staan. Je duwt haar voorover en spuugt een keer op haar kont. “Ik ga je in je reetje neuken, maureen en je zult ervan genieten !” zeg je. Maureen kijkt geil achterom maar kan niets doen omdat haar handen op haar rug vastzitten. “Ontspan je nou maar” zeg je “dan valt het best mee”. Je zet de lul voor het sterretje en drukt zachtjes door. Eerst verdwijnt de eikel, dan de helft, tot het hele apparaat in haar kont zit. Je bent verbaast over hoe makkelijk dit ging. Zou ze dit vaker gedaan hebben vraag je je af. Je wacht even om haar kont te laten wennen aan het idee. Maar tot je verbazing zie je dat ze zelf al heen en weer begint te bewegen. Je pakt haar bij de heupen en begint haar langzaam in haar reet te neuken. Maureen kreunt van genot. “Oooooh wat geil ! Nu is het net of ik door twee kerels genomen wordt.” Je grijpt haar vanachter bij de tieten en begint haar steeds harder te neuken.
Je kijkt hoe de kunstlul in en uit haar hoerige reet glijdt. Je begint haar nu met je rechterhand te vingeren en zegt. “Dit vind je lekker hè geile teef !” “Jaaaah“ kreunt maureen en ze komt schokkend klaar. “Nu is het jou beurt” zegt maureen. Ze haalt de dildo uit haar kut en loopt naar de keuken om de voorbindlul schoon te maken. Je pakt de dildo en ruikt eraan. Wat een lekker geil geurtje denk je bij jezelf. Net als je de dildo in je mond wil stoppen gaat de deurbel. Jullie schrikken je de tering en maureen rent met de speeltjes naar de slaapkamer. Je doet snel je ochtend jas aan en loopt naar de deur. Je haalt diep adem en doet de deur open. “Hallo buurvrouw” zegt Henk de buurman. Je kijkt hem aan en zegt “Hallo”. “Kun jij even op Boris passen ?” en hij wijst naar zijn hond een duitse herder. “Dat ligt eraan voor hoelang “zeg je. “Oh ik moet even sigaretten halen en ben zo terug”. Zegt Henk. “OK” zeg je en je laat boris binnen. “Nou tot straks dan maar “ zegt Henk en hij loopt weg. Je doet de deur dicht en loopt de kamer in. “Wie was dat ?” zegt maureen. “Henk, de buurman” zeg je “We moeten even op boris passen”. “Boris ?” zegt maureen. “Ja zijn herdershond”en je wijst naar boris. Boris zit ondertussen bij de bank en snuffelt op de plek waar jullie lekker gebeft hebben. Hij merkt het dat zie je, want zijn pik komt naar buiten.Jullie kijken en beginnen te lachen. Boris loopt naar jullie toe en begint te snuffelen aan je kut. Maureen ziet het en begint je te zoenen. Op dat moment begint boris je kut te likken en je weet niet wat je moet doen. “Ach laat hem toch !” zegt maureen “Het is toch best lekker”. Je twijfelt maar het duurt niet lang want je bent nog steeds bloedgeil. Jullie lopen naar de bank en je gaat wijdbeens op de bank zitten. Boris loopt achter je aan en begint weer te snuffelen en likken. Maureen komt naast je zitten en jullie kijken samen hoe boris je kut likt. Alleen de geluiden al maken je bloedgeil. “Slap, slap, slap” klinkt het de hele tijd.
Je buigt iets voorover en neemt de kunstpik die maureen om heeft gedaan in je mond. Je zuigt het gevaarte naar binnen terwijl boris vrolijk verder likt. Na enige tijd krijg je pijn in je nek en gaat voor maureen op de grond zitten. Je neemt de pik opnieuw in je mond en je ziet dat maureen naar boris kijkt. Boris loopt ondertussen ongeduldig heen en weer en ruikt af en toe aan je kut en kont. “Toe maar boris” zegt maureen “Geef dit teefje maar een beurt !”. Boris kijkt vragend naar maureen en die haalt de hond naar zich toe. Je voelt hoe zijn pik langs je kut en kont schuift. Boris zet zijn poten naast je op de bank en maureen pakt zijn pik en zet die recht voor je kut. Boris begint te rijden en de pik schuift diep in en uit je kut. Je voelt steeds zijn ballen tegen je buik slaan en wordt steeds geiler. Met de kunstlul nog in je mond kreun je het uit “Ooooohh, wat is dit lekker ordinair”. “Ik vind het heerlijk, om smerige spelletjes te spelen” schreeuw je. Boris is nog steeds driftig aan het rijden. Op dat moment kom je heftig klaar en zit de lul van maureen diep in je keel. Boris is nog niet gekomen en stoot op dat moment zijn pik naast je kut. Je gaat snel op de bank zitten en boris begint weer te likken. Je komt voor de tweede keer heftig klaar en je tong hangt zowat een halve meter uit je mond. Op dat moment gaat de bel weer en boris begint te blaffen. Je schiet weer snel in je ochtend jas. En maureen sprint weer naar de slaapkamer. Je loopt naar de deur en doet deze open. “Nou ? is boris lief geweest” vraagt Henk. “Ja hoor, het is een lieve hond !”zeg je met een tinteling in je ogen.
Aantal keer gelezen:
1501
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)