Spannendverhaaltje.nl

Weekendje met mijn neefje

-
14-05-2012
Hoi ik ben Angel een jonge dame van 26 jaar. Dit verhaaltje speelde zich afgelopen zomer af. Eigenlijk schaam ik me er diep voor maar ik moest het gewoon kwijt en wat beter dan het op ter schrijven en te delen!
Afgelopen zomer hadden we een familie weekend in Center Parks. Het was toevallig een van de spaarzame mooie weekeinden van afgelopen zomer. Ik pakte mijn koffer in en nam een extra bikini mee en verder alle benodigdheden die een vrouw nodig heeft. Mijn ouders kwamen me ophalen en we vertrokken met de auto naar het park.
Bij het park aangekomen was bijna de hele familie compleet. Toen de laatste arriveerden ging mijn vader en mijn oom naar de receptie om ons aan te melden. Niet veel later kwamen ze naar buiten en vertelde ze dat door een fout er een bungalow te weinig is. Mijn vader vroeg of ik het erg zou vinden om een kamer te delen met mijn neefje Nico. Hier had ik geen problemen mee en hij ook niet. We kregen allemaal sleutels en gingen naar onze bungalo's. Deze dag gingen we nog niets doen met de familie dus die konden we zelf doen wat we wilden. Ik ging met Nico naar onze bungalow. Het was een mooie ruime bungalow. We liepen naar binnen en ik ging direct naar de slaapkamer en begon mijn spullen uit te pakken. De kamer moest ik blijkbaar echt delen want er was geen tweede slaapkamer. Gelukkig waren er wel twee ruime bedden. Nico dumpte zijn koffer op de grond zonder ook maar iets uit te pakken.
Nico: Hey Angel zullen we zo gaan zwemmen? We kunnen zo vanuit ons huisje het water in.
Angel: Ja lekker een beetje zonnen en zwemmen, goed plan.
Ik pakte mijn bikini en liep naar de badkamer om me om te kleden. Nadat ik klaar was pakte ik een boek, handdoek en de zonnebrand.
Angel: ik ga alvast naar buiten Nico.
Nico: Is goed ik moet me toch nog omkleden.
Ik legde me handdoek neer vlak bij de waterkant en begon mijn boek te lezen. Niet veel later kwam Nico eraan. Hij kwam dichterbij en toen dacht ik zo, die is goed opgedroogd. Dat was mijn eerste stoute/foute gedacht van die dag. Nico was net 16 geworden en een zeer knappe jonge. Ik schat hem ongeveer 1m80, mooi strak gespierd lichaam met zwart stekeltjes haar strak omhoog door de gel, mooie grijs/blauwe ogen en zo'n grote nep diamanten oorbel. Hij had een vrolijke zwem short aan met bloemetjes motief. Hij legde zijn handdoek naast me neer en ging ook liggen.
Nico: Heb jij zonnebrand bij je Angel? Ik ben de mijne vergeten,
Angel: Ja dat heb ik Nico, en ik gaf het aan hem.
Nico: Kan jij me niet even insmeren?
Angel: Je bent toch een grote jonge?
Nico: Aah please, dan smeer ik jouw ook in.
Angel: Vooruit dan maar.
Ik begon zijn armen, nek en buik in te smeren. Damn dacht ik wat een strak lichaam zeg een en al spieren. Daar ging ik weer. Gedraag je! Nadat ik klaar was smeerde ik zijn benen in en zijn lichaam glinsterde van de zonnebrand en de zon die daarop scheen. Zag ik nu een bobbel in zijn broek ontstaan? Ja hoor hij raakte blijkbaar licht opgewonden.
Angel: jouw beurt Nico.
Hij begon met mijn nek en direct raakte ikzelf opgewonden. Het was al weer zo'n 5 maanden geleden dat ik voor het laatst aangeraakt was door een man. Ik liet het maar over me heen komen. Ik kreeg stijve tepels en Nico had het door want hij kon zijn ogen niet van mijn bikini topje afhouden. Hij begon me verder in te smeren en toen hij klaar was ging hij terug op zijn handdoek liggen. Ik begon wat te lezen om mijn gedachten te verzetten. De tijd vloog voorbij.
Nico: Zullen we wat gaan zwemmen?
Angel: Ja is goed!
Ik kon wel wat afkoeling gebruiken. We zwommen iets uit de kant. Plots verdween Nico onder water en voor ik er erg in had dook hij achter mij op en kneep in mijn kont.
Angel: Hey! Laat dat Nico.
Nico: Je hebt zo'n lekker kontje Angel!.
Angel: Nou zeg gedraag je.
Stiekem raakt ik er opgewonden van maar bleef hem streng aankijken zo van dat doe je niet meer!
We zwommen nog wat en na zo'n 10 minuutjes ging ik wat dichter bij de kant zodat ik net kon staan in het water. Weer hoorde ik Nico achter me opduiken. Nu kwam hij tegen me aan staan en greep mijn middel vast. Het voelde gewoon lekker en ik besloot er niets van te zeggen. Ik kon voelen dat zijn penis hard werd. Met een hand gleed hij zo mijn slipje in en begon mijn schaamlipjes te masseren. Ik kreunde wat en kon niets meer uitbrengen. Zijn andere hand gleed mijn topje in en hij begon met mijn borst te spelen. Hij kuste en likte me in mijn nek en begon me te vingeren. Ik was nu zo geil dat het niet lang duurde voordat ik een orgasme kreeg. Ik draaide me om en we keken elkaar geil aan en we begonnen te tongen terwijl mijn hand zijn zwemshort in gleed en ik aan zijn penisje begon te trekken. Penisje want echt groot geschapen was hij niet, net een handje vol. Ik begon heftig te trekken en hij kwam klaar. We zwommen nog even om af te koelen en gingen daarna weer op onze handdoeken liggen.
Nico: Dit was lekker schatje.
Angel: Heerlijk Nico.
Wil je weten wat er verder nog gebeurde, wil je een persoonlijk verhaaltje van mij ontvangen of heb je opmerkingen mail dan naar angelpetersen AT hotmail.nl
Aantal keer gelezen:
847
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)