Spannendverhaaltje.nl

weekendje m'n dochter [deel 1]

-
21-08-2010
Het was al weer vier weken geleden dat ze bij me was, mijn dochter. Een puber die steeds meer vrouw begon te lijken. Recht van mijn werk was ik gelijk doorgereden en had haar opgehaald. Sinds kort had ik weer een eigen flat, nadat ik direct rond mijn scheiding een jaar bij familie had ingewoond. Ze hing om mijn hals alsof ze me jaren niet had gezien.

Eenmaal in de flat, leidde ik haar rond. Ik had ook een kamer voor haar ingericht, Het mocht haar goedkeuring dragen als ze posters op de muur mocht hangen. Ik liep ik nog in mijn werkkleding en ik stonk, vond ik. Voordat we aan het eten begonnen stapte ik snel onder de douche. Ik ga met je mee, douchen, klonk het resoluut. Ik wil mijn haar nog wassen maar was vanmorgen te laat om het voor schooltijd nog te doen en vanmiddig had ik er geen tijd meer voor. Ze liep met me mee naar de slaapkamer en gooide snel haar kleren uit en zat op het bed te wachten tot ik ook zover was. Vooral toen ik aan mijn onderbroek toe was zat ze aandachtig te kijken wat er tevoren zou komen. Ze hing steunend op haar ellebogen achterover op het bed, ik keek recht tegen haar kruis aan. Haar tepels leken hard en het geheel liet me niet helemaal onberoerd. Een glimlach kwam op haar gezicht toen ze tegen mijn halfharde lul zat aan te kijken. Jeetje, die is wel groot, dat was me voorheen nooit zo op gevallen. Kom je nog, en ik strekte mijn hand uit om haar overeind te helpen. Gezellig he, zei ze, en drukte zich tegen mij aan en sloeg haar armen om mijn nek. ik kreeg een kusje op mijn mond en nu een helemaal stijve paal van het warme zachte lijf wat erlangs schuurde. Toen ze losliet, ook zij voelde dat die hard werd en stijf, keek ze met een keurende blik maar mijn paal, hij wordt alsmaar groter geloof ik. Met een hand pakte ze hem beet en kneep er in, je hebt een stijve, lachtte ze. Kom op ,zei ik, douchen.

In de douche liep ze iets achteruit toen het water kwam, mijn paal priemde tegen haar kontje en ik sloeg mijn armen om haar heen en pakte haar beide borstjes beet, bijna een handje vol. Wel al lekker stevig. Het lijkt wel een vleeskeuring, zei ze. Jij was begonnen dame. Dat is waar, gaf ze toe. Mag ik jou wassen, was jij mij? Ik had er geen bezwaar tegen en ik werd ik gesopt, alles op mijn paal na, die doe ik zo, eerst de rest. Ik begon intussen met haar haar. Nu de kaarten eenmaal zo geschud waren, hoefde ik me ook niet in te houden en speelde met haar borsten, en kon overal aankomen waar ik maar wilde. Ze liet mij eerst mijn gang gaan, ik was al bijna klaar op mijn paal na.

Voor haar onderkant ging ik op mijn knieen zitten en begon met haar benen. Ze zette een been op een krukje, waardoor ik wel in haar kutje moest kijken, toen ik haar schaamlippen iets uit elkaar deed voelde ik bovenin een klein rond balletje. Wat een wonderschoon klitje heb je daar, krijg je een kusje op. Ik speelde er even mee en zag dat ze met rode koontjes en gesloten ogen stond te genieten. Ben je nog maagd? Ze keek me lachend aan en zei brutaal, zoek het maar uit. Mijn tong vond haar klitje en mijn vinger gleed makkelijk en ongehinderd in een nauwgesloten kutje. Een kreun van genoegen en een hand op mijn hoofd die hem er strakker tegenaan duwde. Ze stond ritmisch mee te bewegen en was duidelijk zo geil als boter, die kleine van me. Met een hand masseerde ik haar borsten die ze zelf van de ene kant naar de andere stuurde. Haar gekreun werd luider, haar bewegingen onstuimiger, na een hikkend gehijg volgde even totale stilte, haar handen op mijn hoofd knepen zich samen en trokken mijn haren er bijna uit. Met een diep grom, ging ze met haar kont achteruit en haalde mijn hand weg uit haar kruis. Ik stond op en ze hing om mijn nek nog na te genieten, haar kutje tegen mij langs te wrijven zo nu en dan. Weer kreeg ik een kusje op mijn lippen, maar nu zocht ze met haar tong de mijne. Je moet me altijd maar wassen, pap, zei ze met een geil lachje op haar snuit.

Zelf stond ik op springen, mijn eikel liep nu helemaal paars aan. Toen we zo tegen elkaar aan stonden kon ik het niet laten tegen har buik aan te gaaan staan rijden. Ze wilde het opbouwen, begon bij mijn ballen maar ik hield het niet meer en ik spoot een ferme straal over haar borsten. Ik was nog niet eens begonnen, zei ze beledigd. Er zit heus wel meer in hoor, je mag nog even uitrusten en nagenieten. Echt slap werd die er niet van en toen even later mijn eikel werd ingesopt en ook mijn paal grondig werd schoongemaakt, stond die er weer helemaal klaar voor, dat voelde zij ook. De gladde handjes die mijn eikel masseerden wonden mij weer erg op, lief eikeltje, zei ze lachen en boog voorover om er een kusje op te geven. Het werden er meer en ik zag dat ze zich even moest overwinnen maar het gesloten ogen verdween die in haar mondje en ik voelde haar tongetje er langsgaan. Ik stond luid te genieten en gaf haar complimentjes. Ze werd wat zekerder en vond he minder erg, ze ging door haar knieen en met de ogen op mij gericht begon ze me als een volleerde te pijpen. Niet lang, helaas dacht ik toen. Ze ging rechtop staan en zette weer een been op het krukje. Nu leidde ze mijn eikel tussen haar schaamlippen. Probeer eens een klein stukje, pap, of zo'n grote er in past.

Ik ging er goed voor staan, zakte iets door de knieen en voelde het strakke hete vlees om mijn eikel. Oh, die is groot, kreunde ze, en langzaam schoof ik hem een stukje verder. Meer als de helft wilde ik niet gaan en begon dat strakke kutje te neuken. Haar armen om mijn nek hield ze zich voor de rest slap, alleen een oer grom klonk in mijn oor van genoegen. Al gaande kwam ik steeds dieper, tot dat ze aangaf, niet verder hoor. Ik neukte ons beiden naar een hoogtepunt, ze was iets eerder als ik en al gorgelend voelde ik haar tanden steeds dieper in mijn schouder gaan. Ze hield het niet meer, het werd te gevoelig en nam het over het haar handen. Zuig er nog eens aan, kreunde ik en trouw voelde ik haar mond om mijn eikel. Ik kom...kreunde ik. Ze hing er met haar gezicht dicht bij om het te zien. Een ferme straal trof haar neus en mond. Ze liet hem gelukkig niet los en ging door met haar handen. een tweede straal op haar borst en buik. De rest van het warme vocht liep over haar handen. Een vergenoegd zaad druipend snuitje keek me aan, Wat op haar mond en neus zat werkte ze met een vinger naar binnen en ik zag het zaad op haar tong wat ze duidelijk aan het proeven was. Ze slokte het door en opende haar mond om te laten zien dat ze het werkelijk had gedaan. t'Is niet eens vies, het tintelt een beetje op mijn tong. Ze boog voorover en namm wederom mijn lul in haar mond, deze keer om hem leeg te zuigen en netjes af te likken. Wat zullen we schoon worden, he pap, dit weekend.......
Aantal keer gelezen:
1342
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)