Spannendverhaaltje.nl

Weekende weg met werk

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door T.B. meer verhalen van T.B. Pff doe nou eens niet zo irritant denkt Fleur als ze zich irriteert aan Frank een collega die naast haar aan de andere kant van het gangpad zit in het vliegtuig.
Fleur zet haar rugleuning achteruit, zet een muziekje op want ze heeft genoeg van het aanwezig gedoe van Frank die altijd de populairste van het stel wil zijn.
Lekker een weekendje weg, denk ze bij zichzelf, zeker nu ze weer sinds kort vrijgezel is, daar heeft ze wel zin in en Ach met de collega's gaat ze zich zeker prima vermaken.
"Dames en heren de landing naar Rome Internation Airport is ingezet" klink er door het vliegtuig. Fleur opent haar ogen, ze was in slaap gevallen, ze kijkt omzich heen, Frank lacht naar haar en bestudeerd haar lichaam, merkt ze op. Pff sukkel kijk voor je denkt ze bijzichzelf. Ze berg haar mp3 speler op en zet haar leuning recht voor de landing.
"Zo pff wat is het warm zeg", Fleur gooit haar weekendtas op het bed van de hotelkamer neer, die ze deelt met Anne. "Even wat luchtigers aantrekken", zegt ze tegen Anne als ze richting de badkamer loopt.
Als de twee zich opgefrist hebben lopen ze naar beneden.
De rest van de colla's staan al in de lobby van het hotel te wachten als Fleur en Anna de lift uitkomen.
Een paar mannelijke collega's staren de twee dames aan, zo hebben ze de twee collegaatjes nog nooit gezien gehuld in een rokje met een strak truitje.
Fleur ziet dat Frank een opermking maakt tegen een collega, maar ze hoort niet wat hij zegt en loopt door, sukkel denkt ze. Ze neemt zich voor zich niet meer te iriteren aan hem dit weekend.
Die middag bezoeken ze de stad en zitten lekker op een terasje in de zon. Wat later die avond gaan ze richting een klein restaurantje in het centrum.
"Zo hehe dat was lekker he", zegt Fleur als ze haar laatste hap van het toetje neemt in het restaurant.
Ze hebben allemaal aardig wat gedronken en de sfeer is erg gezellig aan tafel.
"Geef haar nog maar een wijntje", zegt Frank, nog voordat Fleur zelf iets kan zeggen als de ober komt vragen wat ze willen drinken. Fleur knikt instemmend "ach ja doe maar", zegt ze lachend, het is weekend en ze is al hele tijd niet meer op stap geweest.
Langzaam veranderd het onderwerp bij de mannen in seks en seksitische opmerkignen. Fleur grapt en lacht mee ook over de grapjes die Frank maakt, hij is toch wel grappig denk ze nog, de loser. Sommige mannen kijken zelfs verbaasd op van haar seksitisch opmerkingen en snelle antwoorden die ze klaar heeft.
Anne is wat stiller geworden, nu het over dit onderwerp gaat merkt Fleur op, ach ja misschien een beetje verlegen of preuts.
Na weer een glaasje wijn leeg te hebben voelt fleur ineens een voet tegen langs haar been gaan, ze kijkt een beetje verbaasd op en ziet dat het van Frank moet zijn, die tegenover haar zit, hij lacht. Fleur lacht terug en denk hmm spannend en ach ja beetje flirten is best leuk, ook al vind ik hem eigenlijk een eikel.
Niet veel later voelt ze ineens een hand op haar been, ze reageert beetje schrikachtig en merkt dat het Henk is die naast haar zit een andere collega waarvan ze dit helemaal niet verwacht had.
Fleur vindt het wel spannend zo aan tafel en laat hem zijn gang gaan, ze geniet ondertussen van haar drankje en praat gezellig verder.
Frank, gaat langzaam met zijn voet omhoog langs het been van Fleur, Fleur doet haar benen een stukje uit elkaar zodat hij met zijn voet langs de binnenkant van haar been kan gaan, hmm best lekker. Ze kijkt Frank een beetje uitdagend aan en lacht.
Dan gaat de hand van Henk een stukje langs haar bovenbeen omhoog en kruipt een klein stukje onder haar rokje. Fleur schrikt een beetje een gaat wat rechtop zitten, dat Henk dat durft denk ze nog. Frank lacht omdat hij denkt dat het door zijn voet komt, dan kijk Fleur Frank aan en gebaard met haar ogen zo van kijk eens naast me die hand waar die naartoe gaat.
Fleur ziet zijn ogen groot worden van verbazing en ziet zijn geschrokken reactie en lacht naar hem.
Als de hand van Henk steeds verder omhoog gaat langs haar bovenbeen en Fleur het steeds spannender begint te vinden, staat de baas op en zegt: "Dames en heren het lijkt ons tijd om op te stappen, morgen gaan we weer vroeg de stad in. De taxi's staan buiten klaar".
Fleur, denkt jammer het begon net leuk te worden en staat op. Ze trekt haar rokje een beetje plagend omlaag voor Frank, die haar lichaam bestudeerd en een beetje teleurgesteld kijkt, maar dan zegt hij: "Zullen we anders in de lobby van het hotel nog wat drinken of zullen we nog opstap gaan".
Een aantal collega's reageren met de opmerking dat ze in het hotel nog wat gaan drinken wel een goed plan vinden.
Als Fleur en Anne richting een taxi lopen merkt Fleur dat Frank en Henk snel achter hun aanlopen om bij de dames in de taxi te kunnen. Als Fleur als eerste instapt merkt ze dat de heren een beetje onopvallend duwen om als eerste naast haar te mogen zitten. Fleur vindt het wel leuk en geil idee dat de twee ruzie maken om naast haar te mogen zitten.
Frank, met zijn grote mond wint dit natuurlijk, en stapt naast Fleur in de taxi, dan stapt Henk in en daarna Anne.
Als de deur dichtgaat en het intrieur lampje van de taxi dimt legt Frank zijn hand om Fleur heen, ze gaat een beetje tegen hem aanliggen.
Frank kijkt triomfantelijk richting Henk die ziet dat hij dit keer de strijd verloren heeft.
De taxi begint te rijden, het is maar een kort ritje naar het hotel, Fleur ligt tegen Frank aan en kijkt naar buiten naar de lampjes die de stad verlichten.
De hand van Frank die om haar heen ligt gaat heel langzaam richting de tieten van Fleur over haar strakke truitje. Fleur raakt nog wat meer opgwonden en haar stijve tepels steken een beetje door het truitje heen en dat moet Frank nu ook voelen.
Hij heeft dan wel een grote bek, denkt Fleur maar hij durft wel.
Frank fluisterd in haar oor "Hmm wat voel ik, vind je dat lekker".
Fleur draait haar hoofd een stukje en fluister in zijn oor "Je moest mijn kutje nu eens kunnen voelen, dan weet je hoe lekker ik het vindt".
Fleur merkt dat Frank deze opmerking van haar niet verwacht had en de stoere gast die altijd een antwoord klaar heeft, weet even niets te zeggen.
Als Frank zijn hand voorzichtig achter Fleur weghaald en deze op haar been legt en langzaam omhoog gaat onder haar rokje knijpt ze haar benen bij elkaar en fluistert in zijn oor: "uh uh niet zo snel..."
De taxi komt tot stilstand en als Anne uitstapt ziet Fleur dat ook zij haar rokje een beetje omlaag trekt.. huh denkt ze bij zichzelf Anne... nee... dat kan toch niet...
Op het moment dat Henk zich omdraait om ook uit te stappen pakt Fleur de hand van Frank heel snel en in een fractie van een secondelegt ze deze heel even tegen haar stringetje aan zodat Frank gevoeld moet hebben hoe nat ze is geworden van de alcohol en de spanning met haar collega's.
"Kom op uistappen.. schiet op" zegt ze een beetje plagend als Frank duidelijk nog in choque is van wat er zojuist gebeurde.
Als ze uitgestapt zijn en Frank de deur van de taxi dichtgooit loopt Fleur snel door richting Anne en Henk en ze slaat haar armen op beide heen en kijkt plagend achterom en ziet Frank verbaasd kijken.
In de Lobby van het hotel ploffen ze met z'n drietjes naast elkaar neer op de lounge bank. Frank die snel komt aangelopen ziet dat er geen plek meer is voor hem en gaat een beetje teleurgesteld op de stoel ernaast zitten.
"Zal ik nog wat te drinken halen", zegt hij een beetje teleurgesteld en hij loopt richting de bar waar nog een aantal collega's zijn gaan zitten.
Het is donker in de lobby, Henk legt zijn hand om Anne heen, Fleur is verbaasd dit had ze niet verwacht van deze twee. Als Anne en Henk een beetje tegen elkaar aanliggen kijkt Fleur naar Frank die komt aanlopen met de drankjes.
Frank gaat weer een beetje terleurgesteld eenzaam op de stoel ernaast zitten. Ineens begint Anne met Henk te zoenen.
Fleur en Frank kijken elkaar verbaasd aan, wat gebeurd hier. Fleur bijt een beetje op haar lip en beweegt met haar heupen om aan te geven dat ze het wel lekker vindt wat er gebeurd. Ondanks dat ze in een donker hoekje zitten ziet ze de hand van Henk over de stijve tepels van Anne heen gaan. Ze ziet dat ook Frank kijkt. Fleur laat haar handen over haar lichaam glijden om Frank nog wat gekker te maken.
Ze ziet aan zijn lichaamshouding dat hij geiler en geiler wordt. Fleur laat haar hand over haar lichaam naar beneden gelijden haar hand verdwijt in haar rokje. Frank ziet het en kijkt verbaasd...
Dan stapt ze op en loopt uitdagen richting Frank, die begint te lachen omdat hij denkt dat ze naar hem toekomt. Ze loopt langs hem en zegt ben even naar het toilet. Frank kijkt haar na als hij haar met haar mooi lichaam en blonde haren in het donker richting het toilet ziet gaan.
Frank wacht een heel even, zou hij achter haar aangaan? Op het moment dat hij wil opstaan ziet hij de schoonheid van Fleur alweer aankomen lopen.
Ze loopt richting Frank en blijft even uitdagend voor hem staan. Er klinkt een zacht muziekje door de lobby en Fleur beweet soepeltjes met haar heupen op de muziek.
Op het moment dat Frank haar wil vastpakken loopt ze weg richting de bank die recht tegenover de bank staat waar ze eerst zat.
Met de rugleuning naar de bar toe, maar met zicht op Anne en Henk.
Ze ploft met de benen op de bank neer zodat ze kijkt naar de andere bank waar Anne flink zoenend met Henk zit.
Ze trekt haar knien op en doet de benen een stukje uit elkaar. Ze ziet dat Frank kijkt, en weer ziet ze zijn verbaasde gezicht. Fleur heeft geen stingetje meer aan. Frank kan nu heel even haar natte geile kutje zien.
Dan doet ze haar benen van de bank af en maakt het gebaar naar Frank van 'kom hier'
Frank staat op en loopt naar haar toe en ploft naast haar neer. Fleur gaat tegen hem aanliggen en kijkt hoe de hand van Henk inmiddels over de benen en tieten van Anne gaat op de andere bank.
Ze legt haar hoofd op de schoot van Frank neer en voelt zijn stijve pik door de broek heen. Terwijl Frank langzaam zijn hand onder haar truitje laat verdwijnen en met zijn grote handen over haar lekkere stevige borsten gaat, maakt fleur langzaam zijn knopen van zijn broek los.
Frank speelt met haar zeer stijve stepels en ondertussen gaat Fleur met haar hand in de broek van Frank en voelt zijn stevige harde pik. Ze kijkt naar links en ziet dat Anne op de bank tegenover hun ligt en de hand van Henk in haar rokje gaat.
Subtiel haalt Fleur de pik van Frank een stukje tevoorschijn en likt er heel even aan. Een klein kreuntje van Frank is hoorbaar en dan hoort ze ook een kreuntje van de ander bank. ze kijkt vanuit haar ooghoeken en ziet hoe Anne nu gevingerd wordt door Henk.
Fleur voelt haar kutje natter en natter worden. Ze hoort het Frank nu ook zeggen "hmm lekker ik voel je kutvocht langs je benen lopen". Fleur antwoord "ja lekker he.
Fleur laat langzaam een heel stuk van de pik in haar mond verdwijnen, ze hoort in de verte haar collega's lachen aan de bar.. Hmm die moesten eens weten.
Fleur staat weer op en loopt naast de bank waar Henk en Anne liggen, ze stapt een kleine verhoging op een stukje naast de bank. Ze gaat op haar knieen zitten met haar gezicht naar het raam toe, waarvan het gordijnen een stukje open staan.
Ze kijkt achterom en ziet Frank aankomen, ze trekt haar rokje een stukje omhoog zodat haar strakke kontje zichtbaar wordt. Frank komt achter haar staan en gaat met zijn hand over haar kontje achterlangs voelt hij heel voorzichtig aan haar natte kutje. hmmmmm hij heel voorzichtig gaat hij met zijn vinger over de schaamlippen van Fleur heen.
Fleur kijkt voor zich en ziet de straatverlichting van Rome. Voor haar neus lopen mensen langs het hotelraam, ze kijken niet naar binnen, anders zouden ze Fleur kunnen zien zitten op haar knien terwijl Frank met zijn hand langs haar kutje gaat. Hmm die gedachten maken haar nog geiler...
Frank laat heel langzaam zijn vinger in haar kutje glijden er kom een kreuntje uit de mond van Fleur, dan voelt ze hoe Frank met zijn warme toen onder haar komt en haar heel voorzichtig aan haar clitje likt. "ohh hmmm"
Fleur ziet een jongeman langslopen die even naar binnen kijkt, hij kijkt recht in het geile gezicht van Fleur, Fleur lacht een beetje naar hem, de jongen kijkt verbaasd en loopt door. Dit windt Fleur nog meer op.
Dan staan Anne en Henk op en lopen hand in hand in het donker richting de lift.
Fleur geniet van de vinger en tong van Frank die in haar kletsnatte kutje verdwijnt, ze wil eigenlijk meer, maar dan kijkt ze achterom naar Frank en die knikt instemmend. Ze staan op en lopen ook richting de lift achter Anne en Henk aan.
Anne en Henk staan al zoenend te wachten totdat de lift komt, als nu toch een collega of sterker nog de baas eraan zou komen zouden ze zich kapot schamen.
'Ping' de liftdeuren gaan open, de lift is leeg gelukkig. Fleur en Frank lopen de lift in en ook Anne en Henk stappen er zoenend in.
Frank duwt Fleur tegen de muur aan in de lift, tilt haar op en begin haar hartstochtelijk te zoenen terwijl de liftdeuren langzaam dichtgaan.
Fleur ziet in haar ooghoeken dat Anne de pik van Henk uit zijn broek gehaald heeft en voor hem op de knien zit en hem heerlijk pijpt. Het sop geluikd van een pik die in en uit de mond gaat klink in de lift.
Frankt trekt het truitje van Fleur uit en haar stevige borsten staan rechtvooruit, Frank likt ze, bijt erin en knijpt erin, terwijl Fleur met haar handen onder het shirt van Frank en ze nog steeds tegen de muur van de lift gedrukt wordt.
'Ping' de lift heeft de 6e verdieping bereikt, de deuren gaan open. De 4 hebben geluk dat er niemand staat om de lift in te gaan, maar door de spanning de geilheid en de alcohol maakt ze dat weinig uit.
Frank loopt met Fleur opgetild met haar benen om hem heenklemmend richting de kamer, die gelukkig recht tegenover de lift is.
Ze maken de deur open en Frank zet fleur op de het tafeltje neer dat in de kamer staat recht tegenover de twee bedden.
Terwijl Fleur het shirt van Frank soepeltjes uittrekt en haar handen over zijn gladde lichaam laat gaan, zoent Frank haar lekker in haar nek. Dan zakt hij naar beneden en speelt weer met zijn tong over de tepels van Fleur, ze is zo geil dat ze zelf al haar rokje naar beneden trekt en met haar hand haar natte kutje voelt.
"Ahh ja lekker, owww ja kom neuk me..." hoort fleur terwijl Frank langzaam met zijn tong vanaf haar tieten over de buik naar beneden gaat. Fleur kan nu over Frank heenkijken en kijkt in het gezicht van Anne die op haar knien op het bed zit en op haar hondjes genkeukt wordt door Henk. Ze hoort hoe het lichaam van Henk tegen het natte kutje en kont van Anne aankletst.
Ze duwt nu het hoofd van Frank omlaag richting haar kutje, ze wil gelikt worden, ze houdt het niet meer uit. Ze duwt het hoofd van Frank nog lager zodat ze zijn tong in haar natte vochtige kutje voelt verdwijnen. Hmmm ohh dat is zo lekker.. "Ja proef maar lekker dat kutje van me", zegt ze terwijl ze zijn lekkere warmen tong tegen haar schaamplippen en haar clitje aanvoelt.. "Ohh ja ohh zo lekker, ik wil je", zegt ze.
Als ze van alle opwinding en spanning bijna klaar komt, stapt Frank achteruit en land op bed neer. Fleur stapt van het tafeltje af en maakt zijn riem los. Soepeltjes trekt ze zijn broek uit en wrijft met haar hand over zijn boxershort. Ze voelt zijn keiharde pik in zijn short. Die pik roept gewoon dat hij eruit wil. "Hmmm wat heb je een lekkere stijve pik, hmm.."
Fleur begint het lichaam van Frank te zoenen, met haar tong bespeelt ze zijn lichaam, zijn tepels, zijn borstkas langzaam gaat ze naar benden. Dan trekt ze voorzichtig zijn boxershort omlaag. Zijn keiharde pik waar al wat vocht uitkomt, komt tevoorschijn en staat strak rechtop. Ze wrijft met haar handen heerlijk over zijn pik heen, bespeeld hem op een manier zoals zij dat kan. Pak zijn ballen lekker stevig vast, ze hoort Frank kreunen van genot.. "Hmm ja lekker schat, zegt hij, speel met mijn pik".
Fleur gaat met zijn tong richting zijn pik, ze likt langzaam onderaan zijn pik daarna zijn ballen. Langzaam gaat ze met haar tong omhoog richting zijn eikel. Dan draait ze met haar tong rondjes om zijn eikel en neemt de pik in haar mond. Ze zuigt lekker aan zijn keiharde pik. "Ohhhh" hoort ze Frank kreunen, terwijl naast haar ook Anne steeds harder "oh ja lekker", roept.
Fleur gaat wat meer op haar knien zitten met haar lichaam op Frank en heel voorzichtig kruipt ze langzaam omhoog zodat haar kutje bijna de pik van Frank aanraakt. Hmm lekker die pik die tegen haar clitje aankomt.. Heel subtiel tilt ze haar lichaam een stukje op en gaat heel langzaam op de pik van Frank zitten.
Ze voelt het topje van zijn pik nu tegen haar kletsnatte kutje aan. Terwijl ze zijn pik vastheeft voelt ze haar eigen kutvocht eruit lopen en over de pik van Frank heen gaan.
Langzaam, heel langzaam, zakt ze naar beneden. De pik komt nu heel langzaam in haar... "ohhhhhh jaaa" kreunt Frank die het niet meer uithoudt van genot.
Langzaam zakt ze steeds verder en voelt ze zijn grote stijve pik in haar kutje verdwijnen, haar strakke kutje klemt om zijn pik heen. Ze zakt naar benden en voelt de pik nu helemaal in haar verdwijnen. "ohhh ja lekker die pik in me" zegt ze.
Langzaam beweegt ze met haar heupen soepeltjes op en neer en rijdt ze op zijn pik... "ohh jaa" roepen ze allbei.
Fleur kijkt ondertussen naast zich en ziet hoe Anne onder Henk ligt, Henk gaat hard op en neer. Ze ziet de pik van Henk in het kutje van Anne verdwijnen. Die ook steed harder begint te kreunen.. "Ja lekker, ohh ja ik kom..", roept ze.
"Harder, harder sneller" roept Frank en hij pakt Fleur bij haar heupen en tilt haar op zodat ze sneller beweegt op zijn pik.. "Sneller ik kom lekker ding, sneller.. Ga met dat kutje sneller op en neer.. oh ja ik ga kom, ik ga komen", roept Frank.
Fleur is nu zo geil dat ze zelf ook bijna komt. "Ik ook, op die lekkere pik van jou ik ook" zegt ze.
Ze gaat nu steeds sneller en sneller en harder op de pik van Frank heen en weer en voelt hoe een heftig orgasme zich opbouwt in haar lichaam. Nog een paar stoten en ze gaat heerlijk klaarkomen.
"Jaaaaaaaaaa ohhh jaa lekker Henk, lekker" roep Anne nu ineens. "Ik kom neuk me neuk me" klinkt er naast Fleur, waar het orgasme op het punt staat te gebeuren.
Terwijl Fleur nog een paar keer hard op en neer gaat, voelt ze hoe de handen van Frank steeds harder in haar beginnen te knijpen.. "Ohh ja", zegt ze, "ik voel dat je gaat komen he".
En dan voelt ze de hete sperma van Frank nu in haar kutje spuiten... "ohhhh jaaa" hoort ze Frank roepen.
Oh nu kan Fleur ook niet meer, een heftig orgasme onlaat zich nu over het lichaam van Fleur. Haar hele lichaam shaked als ze nog een paar schokjes op zijn pik doet. "Ohhh ja lekker", ze laat zich voorover vallen op het lichaam van Frank. Haar hele lichaam trilt van genot. Onderstussen hoort
Terwijl ze zelf klaar komt hoort ze Anne schreeuwen.. "Jaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhh jaaaa" ook Anne en Henk komen klaar.
Fleur doet haar ogen open en ziet de ogen van Anne die naar haar lacht. De twee dames zijn heerlijk klaargekomen.
Fleur doe haar ogen weer even dicht.
'Tringgg', de wekker gaat, Fleur doet haar ogen weer open. Ze kijkt, ze ligt op bed, Fran en Henk zijn weg. Ze heeft maar heel even geslapen een uurtje ofzo.
Pff ze is kapot, maar ze wurmt zich het bed uit en loopt naakt richting de douche.
Anne zit naakt op bedt en schrijft iets in een soort dagboek. Fleur ploft naast Anne neer. "Pff ik kan niet meer", zegt ze. Ze kijkt wat Anne doet.
Anne heeft een bladzijde met een lijstje voor zich, ze ziet dat ze een datum en een vinkje achter de regel zet waar staat: sex met collega.
Fleur kijkt haar lachend aan, dit had ze niet achter haar gezocht. Anne kijk lachend terug.
Dan pakt Fleur de pen vast en zet een vinkje achter de regel... Sex met een vrouw, ga je mee douchen zegt ze..
Aantal keer gelezen:
827
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)