Spannendverhaaltje.nl

Wat ze zeggen is waar

-
16-08-2010
Ik was in het winkelcentrum in de Bijlmer en moest een paar fotorolletjes hebben. Ik ben fotografe en de ING had mij gevraagd wat foto's te maken. Stom, geen rolletjes bij me, dus maar even kopen. Word ik daar geholpen door een stoot van een neger. Hij was groot, minstens 1,90, brede schouders, zo'n gave kale kop en zwarte kogels als ogen, wat een stuk. Hij vroeg of ik fotografe was, wat ik bevestigde. Toen vroeg hij of hij niet eens model kon zijn, dat wilde hij zo graag een keer. "Man, je kan met gemak model worden, ik wil best eens een serie maken van je. Maak maar een afspraak en kom maar naar mijn studio." Hij vroeg of het duur was om een modellenboek te laten maken en ik antwoordde dat dat wel meeviel.
"Denk er maar over na en bel mij maar, ik moet nu echt weg", zei ik en ik gaf hem mijn kaartje. s' Avonds zat ik lekker achter de buis te relaxen toen de telefoon ging. "Hoi, met Patrick, weet je nog, de verkoper in de fotowinkel, ik bel over die fotoreportage." "Ja, natuurlijk weet ik het nog", zei ik iets te enthousiast. "Jij wilt een afspraak maken." We praatten wat, kwamen een bedrag overeen en maakten een afspraak op een zondag, want door de week moest hij werken. De bewuste zondag om 10.00 uur ging de bel en daar stond hij. Een tas kleren bij zich en weer realizeerde ik mij hoe lekke die gozer eruit zag. Mijn beroep staat mij niet toe opgewonden te raken van modellen, maar ik wist niet of dat wel vol kon houden bij hem. We gingen naar mijn studio en ik vroeg hem wat voor foto's hij wilde.
Hij zei dat hij het liefst foto's wilde waar zijn lichaam goed in uitkwam, dus short, strakke t-shirts etc. Ik vroeg hem ook of ik hem naakt mocht fotograferen. Daar moest hij nog over nadenken. Ik had de belichting al ingesteld en vroeg hem op een deken te gaan liggen in een boxershort en een t-shirt. Dat ging lekker, hij was een natuurtalent. Hij wist wat hij kon en wat hij wilde. Ik genoot van zijn gespierde lichaam en had alles nog redelijk onder controle, hoewel ik toch wel het één en ander voelde kriebelen. Naarmate de tijd vorderde werd hij ook vrijer en ik vroeg hem nogmaals of ik geen naaktfoto's mocht nemen. "Ach, wat maakt het ook uit," zei hij en hij trok zijn shorts uit. Ik schrok mij kapot, een gigantische lul kwam tevoorschijn. Ik had wel een flinke bobbel gezien, maar dacht dat hij een halve stijve had, maar nee hoor, in rust toestand was dat ding al groter dan menige stijve pik."
Hij zag mijn verbazing en schijnheilig vroeg hij: "Is er iets?" Ik slikte even en zei: "Nou, dat kun je wel zeggen, ik heb nog nooit zo'n grote pik gezien." Ik liep op hem toe en zei: "Sorry, maar die moet ik van dichtbij bekijken, wat een ding zeg." Patrick bleef rechtop staan, bewoog niet, alsof hij in het leger op wacht stond. Ik ging op mijn knieen voor zijn pik en keek. Wat een mooie zwarte pik. Ik kon het niet laten, mijn hand ging als gedwongen naar zijn pik en hield hem vast alsof ik hem woog. Joekels van ballen hingen erbij. Mijn kut werd drijfnat en mijn tepels sprongen bijna door mijn t-shirt heen. "Je wordt er geil van, hé," zei hij. Ik zei niets terug maar ging verder met mijn "onderzoek". Ik tilde zijn pik op en trok langzaam zijn voorhuid naar achter. Ik voelde hij het bloed door zijn steeds groter wordende lul stroomde. Een enorme eikel kwam bloot en ik gaf er een klein kusje op. Patrick liet toen ook niet meer onbetuigd.
Hij liet zijn handen door mijn lange blonde haren gaan en liet zijn handen over mijn sschouders naar mijn borsten afglijden. Toen tilde mr. 1,90 mrs. 1,60 op en hij legde op de deken. Hij zat achter mij op zijn knieen en zijn ballen hingen vlak boven mijn gezicht. Wat maakte mij dat geil. Ik streelde met twee handen zijn pik, terwijl ik zijn ballen likte. Patrick trok mijn t-shirt omhoog en mijn stevige borsten lagen bloot. Mijn tepels stonden rechtovereind. Tergend langzaam speelde Patrick met mijn tepels en streelde hij mijn buik. Ik zoog één van zijn ballen in mijn mond en zijn kont spande een beetje. Toen hij voorover boog om mijn jeans los te maken, kon ik eindelijk bij zijn half harde pik met mijn mond. Half hard, maar minstens 25cm lang en dik, hoe kreeg ik die ooit in dat krappe kutje van mij. Ik likte zijn eikel en voelde hoe zijn hand in mijn broek gleed, Ik duwde mijn kontje omhoog, mijn venusheuvel tegen zijn vingers aan. Toen trok ik zelf mijn broek en slip in één keer naar beneden, ik was zo geil, ik moest wel.
Een goedkeurend mmmmmm ontsnapte uit Patrick's mond en hij liet één van zijn grote handen over mijn kutje glijden. Onmiddellijk schoot mijn kont omhoog en kreunde ik. Ik nam zijn eikel in mijn mond, die echt maar net paste en speelde met zijn ballen. Patrick schoof een vinger in mijn kutje. Drijfnat was mijn doosje, toen nog een, toen nog een. Hij rolde zijn vingers in het rond diep in mijn kut en ik hiels het niet meer. Ik zoog aan zijn eikel, want meer paste niet in mijn mondje, rukte aan mijn tepels en kwam gillend klaar op Patrick zijn vingers. Het sap droop uit mijn kut en Patrick haalde voorzichtig zijn vingers uit mijn kutje. Hij keek ernaar en zag mijn sap glinsteren op zijn vingers die hij toen aflikte. Ik was nauwelijks een beetje bijgekomen of Patrick kwam naast mij liggen op zijn rug en zei: "Ga maar op mij zitten en laat hem maar langzaam in je doosje glijden." "Maar die past nooit," zei ik starend naar een kleine 30cm. "Jawel, heel rustig toe maar."
Ik ging op hem zitten pakte zijn pik en hield zijn eikel tegen mijn natte poesje aan. Langzaam liet ik zakken. Zijn eikel glipte naar binnen en een zindering vloog door mijn lichaam. Wat voelde dat heerlijk die dikke grote warme eikel van hem. Patrick speelde met mijn borsten en tepels en hield mijn handen op zijn borst en liet mij langzaam zakken. Ik hoorde het soppen. Hij zat er nu voor de helft in en wat voelde ik mij vol en geil. Ik wilde hem helemaal, zou dat lukken. Ik ging langzaam op en neer, steeds een beetje dieper, tot zijn volle lengte in mijn kutje zat. Toen ging ik helemaal op hem zitten en draaide mijn kontje, zodat zijn pik lekker in mijn kutje bewoog. Ik werd rood, begon te zweten, ik schreeuwde het uit en kwam trillend en schuddend klaar. Ik voelde mijn kutsappen langs die boom van Patrick glijden en probeerde bij te komen. Ik was duizelig, zo hevig was mijn orgasme en Patrick ging gewoon lekker door.
Het deed pijn, ik wilde even stoppen, maar Patrick schoof zijn pik langzaam in en uit mijn kutje door mij gewoon op te tillen. Toen hoorde ik zijn ademhaling versnellen en verzwaren. Patrick werd ook echt geil. Ik begon weer mee te doen, schraapte over zijn tepels, pakte zijn ballen achterlangs en wipte op en neer op die gigantische paal, die nu nog groter werd. Ik was zo geil dat ik hem nu wel echt kon hebben en liet het voorzichtige achterwege. Ik pompte op zijn lul en liet hem er bijna helemaal uitkomen en dan hard helemaal erin. Mijn kut sopte, slurpte, ik weet niet wat voor geluiden er allemaal uitkwamen, maar ik moest. Niets kon mij nog stoppen. Ik pakte Patrik bij zijn hoofd en schreeuwde : "Neuk me met alles wat je hebt, neuk me." Patrick ramde die paardenlul keihard in mijn kut en na een paar lange halen hield hij het niet meer. Hij gooide mij van zich af en kwam bovenop mijn zitten.
Hij schoof drie dikke vingers in mijn kut en trok aan zijn pik, vlak voor mijn gezicht, boven mijn borsten. Wat een geil gezicht, die natte glanzende eikel. Ik voelde het weer samentrekken en kwam opnieuw. Mijn orgasme was de druppel voor Patrick, hij rukte hard aan zijn pik en spoot een witte lading sperma over mij heen. Overal, mijn gezicht, mijn borsten, schouders, wat een waanzinnig gezicht. Patrick liet zich vermoeid op mij zakken en ik voelde zijn warme, natte, mooie lichaam. Zijn sperma tussen ons in en zijn nog steeds pik tegen mijn buik. Langzaam kwamen we bij. Van foto's is er niets meer gekomen, maar sinds vorige week wonen we wel samen en geniet ik elke dag van die enorme paal.
Aantal keer gelezen:
980
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)