Spannendverhaaltje.nl

Voor Het Eerst Vreemd

-
21-10-2010
Op mijn 59e ben ik enige weken geleden voor het eerst in mijn leven (terwijl ik al ruim 35 jaar heel gelukkig getrouwd ben) zoals men het zo fraai zegt: Vreemdgegaan en hoe.... Vele jaren verbrengen we (mijn 55-jarige vrouw Nettie en ik, Wilbert) de zomervakantie in Oostenrijk en daarbij hebben we een stel hele goede vrienden gemaakt, Florian en Birgit. Hoewel wij een stuk ouder zijn dan hun (hij is 39 en zij 38 jaar jong), kunnen we het heel goed met elkaar vinden, waarschijnlijk mede vanwege het feit dat wij nog heel vitaal zijn voor onze leeftijd. We hebben menige uitstapje met hen door het Oostenrijkse land gemaakt. Sedert heel wat jaren hebben we Florian en Birgit uitgenodigd om een paar dagen bij ons in Nederland te gast te zijn. Hetgeen er nooit van kwam, tot er in mei een mailtje kwam dat ze ons begin juli zouden komen bezoeken en wel voor een weekje. Hartstikke leuk en we keken er echt naar uit en hadden al het een en ander gepland voor excursies. De dag voor hun komst kregen we een telefoontje van Birgit, waarin ze zei dat ze alleen zou komen, er was iets mis in hun relatie, wat ze ons daags daarna wel persoonlijk zou vertellen. Anderdaags tegen vieren stopte Birgit met haar auto voor onze deur en toen ze uitstapte, bleek maar weer eens hoe gracieus en erotisch haar uitstraling is. Birgit had een kort zomerjurkje aan, waaronder een stel prachtige lange bruine benen kwamen. Haar lieve, charmante gezicht en die fraaie stevige borsten accentueerden het geheel. Eerlijk moet ik bekennen, dat ik in al die jaren mezelf al eens stevig heb bevredigd en daarbij fantaserend dat ik Birgit lekker neukte. Bij de ontvangst kon ik het niet nalaten om haar bij de omhelzing even stevig tegen me aan te drukken. Wat een heerlijk gevoel en zo lekker stiekem ook. Zelfs de lange autorit vanuit Oostenrijk had die uitstraling niet aangetast, zo fris zag ze er uit.

Enfin, bij een kop koffie en taart vertelde Birgit dat ze zou weggaan bij Florian, die had haar meerdere malen bedrogen met een ander en zijn laatste escapade was de druppel geweest voor Birgit. Dat hadden Nettie en ik nooit achter hun huwelijk uitgehaald. Het weekend hebben we gedrieŽn heel wat ondernomen en was het heel erg gezellig.

Jamer genoeg moest Nettie op maandag en dinsdag nog werken gaan....hoewel jammer, voor mij bleek dit achteraf geweldig uit te pakken! Maandagmorgen had ik met Nettie snel een ontbijt, waarna zij werken ging. Onze logee Birgit lag nog te slapen en ik vertrok naar de badkamer om te gaan douchen. Ik was net helemaal uitgekleed en wilde de douchecabine in gaan, toen de badkamerdeur open ging en stapte tot mijn verbazing en tegelijk ook vreugde Birgit de badkamer binnen in haar dunne nachtjapon, waarin haar prachtige lichaam zeker niet helemaal verborgen bleef. 'Sorry, Wilbert, is wis niet dat jij in bad wilde gaan', sprak ze met een lief stemmetje. Onderwijl bemerkte ik dat ze haar blauwe ogen zeker niet van mijn lichaam afhield en al helemaal niet van mijn jongeheer, die door de erotische spanning in volle glorie overeind stond. Hoe ik het heb gedurfd weet ik nu nog niet, maar tot mijn eigen stomme verbazing hoorde ik mezelf antwoorden: 'Niet erg schatje, we kunnen ook wel samen gebruikmaken van de badkamer hoor en ook samen douchen'. Met een vreemde glans in haar ogen zei Birgit: 'Als je dat ook graag wil, Wilbert, niets liever'.

Haast automatisch zette ik een stap voorwaarts en omhelsde mijn oostenrijkse freundin. En mijn lippen zochten en vonden de fraaie lippen van Birgi. Zij nam het initiatief meteen over en haar tongetje drong in mijn mond, zocht mijn tong en we stonden elkaar daar hevig te tongzoenen. Wat een heerlijk gevoel, mijn stijve lans duwde tegen die flitterdunne nachtjapon, daarbij een grote natte plek achterlatend. Birgit trok zich even los en zei: 'Wilbert, ik mis al enige weken die tederheid en eerlijk gezegd ook sex, waar ik toch wel de nodige behoefte heb. En voor jou heb ik toch wel al een hele poos warme gevoelens, ook al kunnen die nmooit beantwoord worden. Ik wil niet tussen jou en Nettie komen'. Waarop ik haar bekende dat ik mij al heel wat keertjes zelf heb bevredigd en daarbij in gedachte bij haar was. Onze lippen vonden haar weer in o'n heerlijke sensuele tongzoen, zo intens en zo lekker....Mijn rechterhand dook onder dat dunne japonnetje en wreef over haar stevige billen en lekkere brede heupen. Hoe diep haar gevoelens voor mij waren, bleek maar al te zeer toen ik met dierzelfde hand over haar kutje ging.....Birgit was inderdaad bloedgeil, want haar kut was echt kletsnat. Ook Birgit liet zich niet onbetuigd en met haar hand kneedde ze mijn stijve lul en heerlijk schoof ze de voorhuid over mijn dikke paarse eikel. Wat een gevoel, niets kon mij nu nog weerhouden. Ik nam haar mee naar slaapkamer, onderwijl Birgit zich ontdeed van de nachtjapon.

Birgit vleidde zich wijdbeens op het bed en stak haar armen naar mij uit. Daar lag ze voor me, klaar om door mij verwend te worden.....de vrouw waar ik zo vaak over had gefantaseerd! Birgit, haar hele lichaam gebruind, haar stevige borsten met twee dikke donkere tepels en natuurlijk dat kale kutje, dat perfect geschoren was. Mijn God, een droom zoals ze daar zo op me wachtte. Ik gleed over haar heen en mijn lipde omklemden de tepel van haar linkerborst en als een baby zoog ik eraan. Birgit kreunde en kronkelde onder mij. 'Ga verder, Wilbert', zo smeekte ze me, 'ik ben zo ongelooflijk geil, maak me klaar, laat me exploderen lieverd!' Ondertussen wreef ze zelf met haar middelvinger over haar kletsnatte poes, het kreunen nog een volume harder. De vinger met haar heerlijke kutvocht stopte ze plots in mijn mond. Heel oprecht zei ik haar: 'Birgit, je smaakt heerlijk, wat een genot'. Van de borsten gleed mijn mond over haar prachtige lichaam om een stop te maken bij haar kutje. Haar clitoris was duidelijk gezwollen en de lippen stonden te wachten voor een lekkere befpartij. De uitnodiging nam ik maar wat graag aan en mijn lippen gleden over en zogen aan haar kut en verwende vooral haar kitelaar. Ondertussen liet ik ook mijn middelvinger zijn werk doen. Diep duwde ik mijn vinger in haar smachtende liefdesgrot. Ondertussen duwde mijn pink tegen haar anus. Ze gaf geen teken dat ze er op tegen zou zijn om haar anus te laten gebruiken en dus ging mijn pink dieper in haar kontje. Birgit had het nu echt niet meer en ze werd zelf actiever. 'Kom, laat ons er een 69-standje van maken, geile knul', zei ze en meteen dook ze naar mijn lul, die nog nooit zo enorm was geweest. Enorm van lengte, maar ook van stijfheid. Birgit's lippen omklemden mijn genotsstaaf en begon me op zo'n wijze te pijpen, een ongekend genot maakte zich van mij meester. Ik voelde dat ik mijn zaakje niet langer meer kon inhouden en waarschuwde haar voor mijn ontlading. Maar Birgit was blijkbaar wel wat gewend: 'Laat maar komen, schat, houdt je niet in.....ik wil alles in mijn mond, alsjeblief, spuit me vol'. En toen ik haar mond vulde mijn geilheid, duizelde het voor mijn ogen van het genot. Een heerlijkheid, waaraan ik nu nog vaak terugdenk.

Birgit kronkelde zich nog over mij heen en kreunend bedankte ze zich voor mijn liefde en dat met een dikke tongzoen. Onderwijl bleef ze over mijn stijve leuter heen en weer gaan, haast plagend, maar ook blijkbaar vanwege het feit dat haar honger naar sex nog niet gestild was. Geen wonder dat ze even later mijn lul pakte en in haar kutje deed verdwijnen. Diep stootte ze mijn paal vast in zich en het ritme waarmee Birgit tekeer ging, werd verder op gevoerd. Na enige minuten kwamen zowel Birgit als ik weer heel hevig klaar. Wat een moordwijf. Samen stonden we wat later op de badkamer om ons te douchen en verder te verzorgen. Ze pakte een fles doucheschuim, waarbij ze zich bukte. Plagend duwde ik mijn weer stijve lul (bij zo'n aanblik kon het niet anders) tegen haar kont en bleef daar met mijn jongeheer wat langsaf wrijven. Tot mijn heerlijke verbazing vroeg Birgit: 'Als je wil, Wilbert, mag je mij vanachter ook nog even nemen, ik wil het zelf maar al te graag'. Mijn vrouw Nettie wil van een potje neuken in haar anus niets maar dan ook niets weten, dus deze uitnodiging was muziek in mijn oren. In het kastje vond ik wat lichaamsolie van Nettie, waarmee Birgit mijn lange en stijve lat in wist te masseren. Om vervolgens haar kont in de richting van die paal te te duwen. Heel voorzichtig duwde ik mijn lul in haar anus, daarbij kreunde Birgit van genot en onder het stoten smeekte ze me telkens weer vooral niet op te houden. Met een geweldige explosie kwamen wij beiden weer klaar en nog enige minuten wreven we met onze verhitte langs elkaar en zoenend heeft ze mij diverse malen bedankt en bekende ze ook dat ze met opzet de badkamer was binnengekomen. Ook vroeg ze of ik geen spijt had van onze sex. Eerlijk bekende ik haar dat ik nooit van mij zelf had durven denken dat ik 'vreemd' zou gaan en nu dus toch.....hoewel ik helemaal niet het gevoel heb dat ik vreemd ben gegaan. Zoveel houd ik van je, bekende ik Birgit. Toen we gedoucht en wel gingen genieten van een sterke bak koffie, was de morgen inmiddels al bijna voorbij. Ook dinsdags genoten we weer volop van elkaars lichamen. Toen Nettie weer vertrokken was naar haar werk, ben ik meteen bij Birgit in bed gedoken en ook nu kwam geen van beiden ook maar iets tekort. Ook nu wist Birgit mij weer te verwennen met een heerlijke pijpbeurt. Maar ook nu bleef het hier niet bij. Nu was het mijn beurt om haar te bereiden. Mijn lul verdween snel en gladjes in haar en met haar kutlippen wist Birgit met lul onder het stoten te verwennen. Ze omklemden met die kutlippen heel stevig mijn lul, die maar niets aan stijfheid wilde verliezen. Natuurlijk kwam aan onze sexbeurten na deze dinsdag een eind, Nettie was gewoon thuis en konden Birgit en ik niet meer aan elkaar zitten. Hoewel we wel vaak stiekem elkaar met de ogen vertelden over onze gevoelens. Op haar vertrekdag kon ik nog even aan haar kutje zitten. Mijn Nettie ging boven nog even iets halen en Birgit en ik stonden in de keuken. Snel dook ik met mijn hand nog even onder haar jurkje om met mijn middelvinger haar smalle slipje iets opzij te schuiven en met die vinger langs haar toch weer natte kutje te wrijven. Wat zou ik haar missen! Nu gaan we in september voor een week naar Oostenrijk en ik denk dat ik daar in Saalbach bij Birgit een moeilijke tijd tegemoet ga. Ik zal haar dagelijks zien en ook niet aan haar kunnen. Wellicht zal het voorlopig moeten blijven bij die herinnering aan deze heerlijke gebeurtenis, die waargebeurd is en die nog steeds door mijn hoofd maalt. Wat een geluk, wat een genot en wie had kunnen bevroeden dat ik na 35 jaar toch uiteindelijk bij een andere vrouwe zo'n geluk zou vinden.
Aantal keer gelezen:
613
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)