Spannendverhaaltje.nl

Volleybal in de zomer

-
16-08-2010
Ik heb al verteld hoe Myrim alles van me wil weten in detail. Als ik vrij hoe en met wie en als ik met iemand naar bed ben geweest hoe dat in zijn werk ging en wat we allemaal deden. Meestal moest ik dat in bed vertellen en als ik niet veel te vertellen had dan was ze een beetje boos en of ze deed niks of ze ging me plagen of, dat is haar laatste spelletje geweest bind ze me vast met sjaaltjes.
Ze heeft ook eens alle gordijnen uit de badkamer weggehaald en me verplicht te gaan douchen te laten bekijken voor alle buren. Het eerste voorval wat ik wil vertellen dateert van deze zomer. Ik was bij haar en een paar mannen, jongens kwamen vragen of ik meedeed volley op het speelplein in de vooravond. Myriam antwoordde in mijn plaats natuurlijk doet ze mee. Ik keek haar aan van wat doe je nou ik heb daar niet echt zin in, maar ze had zo van die pretlichtjes in haar ogen en als ze vertrokken waren lachtte myriam ze brengen dat echt in orde, de jongens zullen graag volleyen, kom maar mee.
Ze nam me mee naar haar bergkamertje en opende daar een mand en nam er een wit topje, een rokje en een jeansshortje uit. Ze trok me mee naar de slaapkamer , waar geen gordijnen hingen omdat die naar de was waren. Ze legde de dingen op het bed , nam het topje, nu topje volgens mij een afgescheurd mannenonderhemd, met diepe mouwuitsnijdingen, en zei kijk dit is toch wat je nodig hebt voor volley. Ik begon door te krijgen wat ze wou, ik begon toch wat opmerkingen te maken maar ze luisterde helemaal niet en nam het shortje een jeansshort helemaal met scheuren en zei kijk dit moet je aan zonder slipje, ik merkte wel op dat iedereen daardoor direkt zou zien dat ik geen slipje droeg, nou antwoordde ze opwindend is het niet of anders dit en ze nam het rokje zo kort, nog korter fan mijn tennisrokje.
Ze kwam naar me toe, ze was helemaal opgewonden en begon mijn tshirt omhoog te trekken en ja die giong helemaal uit, heel zenuwachtig ontdeed ze me van mijn BH en trok het topje over mijn hoofd en trok het over mijn borsten, maar de onderkant van mijn borsten raakte niet bedekt ze duwde mijn armen omhoog en ik voelde hoe het topje mee omhoog ging. Nu vond ik het zel helemaal te gek worden, ik kan beter naakt gaan zei ik. Nee dommerik zei ze, het is veel geiler en opwinder als je niets en toch alles laat zien en ze opende ondertussen mijn broek en begond die naar omlaag te trekken.
Ik moest eerst het rokje aan , ik kon het zelfs niet dicht krijgen en ze loste het op met een veiligheidsspeld, waardoor het wel openstond ze trok me voor de spiegel en ik zag dat het rokje zo kort was dat je zo de onderkant van mijn slipje zag en door de opening zag je een stukje onderbuik en duidelijk mijn vacht staan in mijn slipje. Maar nog meer zag ik ook dat in de mouwopening mijn borsten heel goed te zien waren.
Of misschien beter de short trek uit, ik deed het rokje uit, slipje ook beval ze en deed dat ook uit. Ze gooide de short en ik trok hem aan, oo nee dat kon niet het was zo gescheurd dat je er plukjes schaamhaar door zag en langs achter heel duidelijk een stuk vqn de gleuf van mijn kontje, dit doe ik niet aan zei ik. OK OK zei ze blijkbaar teleurgesteld, het rokje en doe dat slipje maar aan. Ze kwam bij me staan en deed het shortje open en ging met haar hand naar mijn lipjes. Waarom nou niet vroeg ze verleidelijk, vind je dit niet opwindend, volgens mij worden je de kleren van het lijf gerukt.
Een gutsje vocht vormde zich in mijn kutje en ze zei plagend ei klaartje wacht nou maar tot vanavond geile meid. Ze liet me terug mijn kleren aandoen en toen we terug naar de living wilden gaan zagen we dor het venster een buur staan zwaaien had die alles gezien ? De rest van de namiddag was ik behoorlijk verward, denkend aan wat ze me liet doen en ik me eigenlijk niet verzette, ik kon gewoon naar huis gaan maar deed het niet, integendeel.
En toen werd het tijd, myriam troonde me mee en ze stond erop me uit te kleden en dan ook aan te kleden en met veel zorg. Ik trok dan naar het speelplein, ik voelde me niets op mijn gemak maar tegelijkertijd ook heel opgewonden, ik voelde hoe onder elke stap mijn borsten gingen wiebelen, ik voelde - wat ik anders nooit heb - de aanwezigheid van het wit tangaslipje. Ik kwam aan op het speelplein en ze waren al bezig, in totaal met achten 7 jongens en ik. Toen ik bij hen kwam werd ik onmiddellijk bekeken en ik zag wel hoe ze naar mekaar keken, ik kreeg het er benauwd van en werd er tegelijk opgewonden van. We begonnen aan een match 4 tegen 4 dus.
ik speelde eerst achteraan het veld en dqt wel wel mee ja ze konden waarschijnlijk wel mijn slipje zien maar dat is toch niet zo erg. Na een paar wisselbeurten kwam ik vooraan te staan en op een keer zonder me bewust te zijn van de gevolgen sprong ik om te blokken voor een smash, maar daardoor voelde ik hoe het topje naar omhoog ging over mijn borsten over mijn tepels. Hij sloeg de smash volledig mis en toen ik weer op de grond kwam ging het topje niet terug op zijn plaats.
Ze stonden me allemaal aan te kijken, ik vond het wel vernederend, maar ook zo opwindend ik voelde goed dat mijn tepels gingen stijf staan. Vlug trok ik ht topje over mijn borsten maar voelde goed hoe mijn tepels in de stof stonden en ik besefte maar al te goed dat zij dat konden zien. En toen was het moment waarop het allemaal mis ging. Er kwam protest dat dit een vuile streek was en zo je kent het wel. We namen pauze en gingen in het gras zitten op het grasveld een beetje, niet helemaal, uit het zicht door een paar struiken. En er werd verder gepraat en wat gedronken door het spel zweette ik ook.
En de tegenloeg gaf mij de schuld en zo ging het dat al spelend mijn topje langs achter werd omhoog getrokken en voor ik iets kon doen hing het nog enkel rond mijn nek. Het was eerst een paar seconden stil niemand zei iets niemand deed iets en toen waren ze er alle 7 mijn borsten werden vastgenomen, ik werd over mijn buik gevoeld ik werd getongzoend heel nat en wild en toen neergelegd. Een ging er aan een tepel sabbelen en ik vond het zo geil, ik hoopte alleen maar dat het daar bij bleef. Was dat even verkeerd gedacht.
Ik werd onder mijn rokje maar boven mijn slipje betast en ik hoorde iemand zeggen verdomme ze is nat, die slet is heet. Ik werd op mijn knieen gezet en dit terwijl ze maar bezig bleven en toen nam er iemand mijn hand en leidde die naar een lul, iemand had blijkbaar zijn broek afgedaan. Hij spande mijn hand rond de heel stijve lul en ik begon hem te strelen , ik kreunde van alles wat er gebeurde. Was het nu dat dat hen aanzette, maar opeens werd mijn hoofd opzijgeduwd en kwamen mijn lippen aan de lul, hij duwde een beetje en ik nam de lul tot aan de eikel in mijn mond. (Ik hou wel van pijpen), ik sabbelde aan de eikel en de jongen vond het wel goed.
Er werd nu gejoeld en al vlug werd mijn hand genomen en rond nog een lul gelegd en er werd nu hard in mijn borsten en tepels geknepen. En ik voelde 2 handen langs achter naar mijn buik gaan en voelde hoe de veiligheidsspeld werd losgedaan en het rokje vqn mijn billen getrokken en van mijn benen, ik zat nu nog enkel in mijn slipje. Ik nam de lul nu in zijn volle lengte in mijn mond en zoog eraan , het was best moeilijk want ik werd aan alle kanten betast, geknepen, ze zaten in mijn slipje aan mijn heuvel en mijn kutlipjes bezig en een aan mijn kontje aan het kneden.
Toen werd mijn slipje ook van mijn billen getrokken en ook dat ging uit en op dat moment spoot de man die ik pijpte, een hele boel in mijn mond maar zoveel, ik slikte maar ik moest een deel uit mijn mond laten gaan. Mijn benen werden gespreid en ik hoef niet te zeggen dat ze met hin vingers aan mijn kutje bezig warenIk kuchte en de volgende lul wat al in mijn mond. De anderen waren om beurten met mijn borsten en mijn andere lichaamsdelen bezig.
Ik hield even op en zei toen tegen hen jongens niet neuken he, spelen is fijn maar niet neuken alsjeblief. Ik zag het echt niet zitten om hier door 7 mannen te worden geneukt. Ze hielden zich aan hun woord het had wel als gevolg dat 5 onder hen wilden gepijpt worden en bij 1 had het geen zin want hij kwam in mijn hand klaar. Mijn gezicht en mijn borsten zaten onder het sperma. Ik was wel uitgeblust. Ze kwamen naast me liggen en zzeiden dingen als ben jij een geile teef zeg, en jij kan wel wat hebben he , na een tijdje gingen ze weg ik zocht mijn spullen bij elkaar, verdomme ze hadden mijn slipje meegenomen (ik zou het later nog te zien krijgen).
Ik veegde me proper met het topje, trok het aan en ook het rokje. in het flatgebouw aangekomen ging ik met een man de lift in. Hij keek me aan en zei vuile hoer ik heb je wel bezig gezien en hij kneep in mijn borst is het dat hoeveel vraag je dan mag je bij mij ook eens komen alleen dan. ik antwoordde niet en ik moest er voor hem uit. Toen ik terug was moest ik alles vertellen aan myriam en die zei ja ik heb wel wat gezien vanuit het raam.
Aantal keer gelezen:
722
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)