Spannendverhaaltje.nl

voetbaltoernooi met moederlijke zorgen

-
21-08-2010
Ik ben Peter een jongen van 22 jaar. Ik woon op mezelf in het mooie zuiden van het land. Oorspronkelijk kom ik uit een lief stadje in het noorden van het land, door het werk ben ik verhuisd.
Mijn ouders wonen nog steeds in het lieve stadje en komen zo af en toe eens op visite.
Ook dit weekend kwamen ze op visite.

Ik heb één grote hobby, voetbal. Dat doe ik overal waar ik maar even kan.
Dit weekend had ik een zaalvoetbattoernooi met wat vrienden hadden we ons ingeschreven, gewoon lekker voor de gezelligheid. Mijn ouders hadden besloten op de dag ook even te komen kijken.

We hadden wat wedstrijden gespeeld en het ging gewoon goed, we hadden één wedstrijd gelijk gespeeld en twee gewonnen. Mijn ouders kwamen binnen en we hadden een uurtje tussen de wedstrijden. Nadat ik mijn ouders had voorgesteld aan mijn vrienden en teammaten gingen we met z'n allen even wat drinken in de kantine.

De kantine lag boven in de sporthal, dus eerst even de trap op en dan lekker wat eten en drinken. We zaten al met al een klein uurtje gezellig met z'n allen, ook mijn ouders hadden het gezellig. Ik keek af en toe even naar mijn ouders maar die zaten heerlijk te lachen om de grappen in het team. Mijn vader is een harde werker van 52 en mijn moeder is een gezellige vrouw van 50, eigenlijk altijd wel lieve bezorgde huisvrouw geweest, een vrouw zoals Sharon Stone alleen dan langer blond haar.

Na het uurtje stond er voor ons weer een wedstrijd op het programma. We gingen allemaal weer naar beneden en op de trap ging het mis. Mijn moeder keek even achterom of mijn vader er ook bij was en verloor haar evenwicht. In een reflex pakte ik haar beet, zette haar recht en viel vervolgens zelf voorover van de trap. Ik brak gelukkig niets maar ik zat wel met een zwaar gekneuste pols en arm en een gekneuste enkel. Niet veel bijzonders, maar het voelde niet fijn. Voor mij niets anders dan einde toernooi!!

Mijn moeder had het er erg moeilijk mee. Ze zei de hele tijd sorry en dat het dom was om achterom te kijken. Precies zei ik vooruit moeten we blijven kijken en dus hebben we het er niet meer over. Dit zei ik om haar rustig te houden maar ik vond het wel jammer om niet te voetballen en ik had best last.

Het toernooi ging voorbij en ik liep met steeds meer last in mijn lichaam. We gingen naar huis en ik probeerde wat te rusten. Ik hoorde mijn vader vragen hoe het nou verder moest. Mijn baas wist gelukkig al van het ongeval, die zat tenslotte in ons team. Die hoefde ik dus niets uit te leggen, maar ik zat wel een beetje met het been en mijn arm. Ik kon niet veel zo in de situatie. Ik probeerde lachend te zeggen dat het dan maar even afzien moest worden, maar dat het vanzelf toch wel weer een keer op zou houden.

Mijn vader keek even naar mijn moeder en vroeg of zij nog afspraken had voor de komende week. Mijn moeder keek even snel in haar agenda en zag dat ze niets had. Mijn vader stelde toen voor om moeders bij mij te laten en haar weer het volgende weekend op te komen halen. Mijn moeder stemde er mee in en we maakten er nog een leuke laatste avond van waarbij mijn vader het niet kon laten de ene opmerking na de andere te maken omdat hij toch wel moest lachen.

De volgende dag ging mijn vader vanuit mijn huis naar zijn werk en mijn moeder en ik bleven achter in mijn huis. Nadat ik eindelijk de woonkamer had bereikt vroeg mijn moeder wat ze voor mij kon betekenen. Als er iets was dat ze voor me kon doen moest ik het maar zeggen.

Mijn moeder begon met het schoonmakenvan mijn huisje en deed de was en afwas. Herlijk zei ik, alles lekker schoon gemaakt door moeders en ik lachte er bij alsof het allemaal gepland zou zijn. Mijn moeder liet me bij iedere gelegenheid merken dat ze er zoveel spijt van had dat ze alles wel wilde doen, wat ik haar maar vroeg.

Ik zei dat ik het allang lief vond dat ze voor me was gebleven en dat het allemaal wel makkelijk was als ze af en toe iets voor me zou doen. Na het krantje besloot ik te gaan douchen. Eindelijk boven aangekomen begonnen zich de eerste obstakels van de situatie zich voor te doen. Het uitkleden en het wassen.

Na eindeloze pogingen en gepruts kwam mijn moeder boven en zag me bezig. Ik werd gewoon uitgelachen door mijn moeder en ze zei dat ze dit toch wel aandoenlijk vond.

Mijn moeder hielp me met het uitkleden en hielp me naar de douche. Mijn moeder vroeg of het allemaal wel ging lukken onder de douche of dat ze een handje moest helpen. Ik werd een beetje verlegen van het hulpeloze en zei dat ik het wel zou proberen.

Mijn moeder zou wel even in de badkamer blijven en die wel een beetje schoonmaken, zo kon ze mij in de gaten houden en toch bezig blijven. Ik zag hoe mijn moeder op de knieen in mijn kastjes ging kijken wat er allemaal wel en niet weg kon. Ik kon er niets aan doen maar keek iets te lang naar mijn moeder op deze manier en voelde een heerlijk gevoel over me heen komen. Mijn moeder op een kleine afstand op haar knieen en ik kon zo heerlijk naar haar stevige ronde kont kijken. Onder haar nachthemd zag ik haar slanke bovenlichaam en ik zag haar mooie ronde borsten wiebelen bij iedere beweging die ze maakte.

Ik kreeg een behoorlijk stijve lul en wist niet zo goed wat ik moest doen. Ik hoorde ineens mijn moeder roepen: "Lukt het Peet of heb je hulp nodig?"
Nou ja het lukt aardig hoor, probeerde ik tijd te winnen. Ik denk dat het aardig goed gaat komen. Mijn moeder keek me aan en zei dat ze zo zelf ook even wilde douchen en dat ik dan de kraan aan kon laten staan. Ze vroeg of ze nog even mijn rug moest wassen voordat ik klaar was en dat zij dan over kon nemen? Ik zei dat het rug wassen goed klonk maar ik vroeg haar ook of ze even wilde wachten met douchen omdat ik geen kans zag om me met één hand goed af te drogen, dat begreep ze en ze zou me ermee helpen.

Mijn moeder kwam me helpen mijn rug te wassen en stond voor de douche in haar nachthemd met haar kleine kante onderbroekje. Ze vroeg me de douchegel en begon flink te schrobben. Ik keek achterom en zag dat het waterfestijn mijn moeder der nachthemd behoorlijk nat begon te maken. Haar borsten kleefden aan het shirt en ze wiebelden heerlijk op haar eigen ritme. Ik voelde weer een stijve opkomen en dacht dat ik er ook maar niets meer aan moest doen. Ze wilde toch alles doen om het maar weer goed te maken.. Misschien reageerde ze zelf wel terug houdend als ze dit zou zien.

Nadat ik me had afgespoeld kwam ik onder de douche vandaan en moest lachen om de manier hoe moeders eruit zag. Woeste haardos en zeiknat shirt. Ze moest er zelf, na een blik in de spiegel ook om lachen. Ze trok alvast haar shirt uit omdat het toch al nat was en ze zo zelf zou gaan douchen.

Ze pakte een handdoek en begon me af te drogen, van boven naar beneden zoals het je geleerd was. Bij mijn middel aangekomen had ik nog steeds een licht stijve lul. Mijn moeder pakte hem niet beet maar maakte erom heen alles droog, alsof hij er niet was. Mijn moeder bukte voorover en begon mijn benen te drogen. Ik kon mij aan niets anders vast houden dan aan mijn moeder. Ik plaatste mijn hand op haar kont en ik zag mijn moeder naar me kijken. Sorry zei ik maar ik sta niet echt super stevig in deze situatie. Ik plaatste mijn hand precies tussen haar billen om te kijken wat ze zou doen. Mijn moeder liet het gewoon toe. Ik bewoog mijn vingers bij iedere beweging die mijn moeder maakte bij het afdrogen.

Ik zag hoe mijn lul weer langzaam een harde vorm kreeg en ik keek naar mijn moeder die naakt voorover gebogen stond. Ik begon nu langzaam streel bewegingen tussen haar billen te maken. Ik hoorde mijn moeder zeggen: Peet dit is heerlijk, maar dit is niet goed ik ben je moeder. Laten we maar stoppen.

Ik had wel het eerste duidelijk gehoord maar deed alsof ze niets anders dan dat had gezegd. Ik gleed met mijn vingers tussen haar billen door en liet één vinger langzaam over haar clitje glijden. Mijn moeder bleef voorover staan en steunde nu met haar handen op de grond terwijl ze met haar benen gestrekt stond.

Ik liet me langzaam door me knieen zakken en begon mijn moeder der clitje in mijn mond te nemen. Ik hoorde mijn moeder steeds harder adem halen en ik hoorde haar zeggen dat ze dit niet door kon laten gaan. Ze wilde dit niet omdat ik haar zoon ben.
Ik vroeg het voor de zekerheid, wil je dit niet omdat je mijn moeder bent of omdat je dit niet lekker vindt. Ze zei dat het alleen maar aan het feit lag dat ze mijn moeder is en zeker niet omdat het niet lekker zou zijn. Ze vond het heerlijk.

Ik zei haar toen dat ze toch alles wilde doen voor mij, wees dan voor deze week mijn neukpartner en niet mijn moeder. Ik zag mijn moeder voorover gebogen achterom kijken, wil je dat echt Peet, wil je dat met mij doen??

Ik zei dat ik dat wel heel graag wilde. Ik duwde haar tegen de wasbak en ging achter haar staan. Ik plaatste mijn harde lul tegen haar natte kut en schoof hem er zonder moeite in. Ik moest lachen, je hebt er zelf wel erg veel zin in, mijn god wat ben je nat zeg.

Ach Peet ik hoopte zo dat dit zou gebeuren deze week. Nu ik je net onder de douche zag staan moest ik gewoon even op mijn knieen om te kijken wat er in je kastjes stond. Zo wist ik zeker dat je naar mijn kont zou kijken en ik wist ook dat je wel naar mijn tieten zou gluren.

Mijn moeder was gewoon geil op mij en liet daar dus geen gras over groeien. Ik stootte lekker door en sloeg haar met mijn goeie hand een fikse rooie kont en af en toe vingerde ik lekker haar clitje. Ik hoorde mijn moeder klaar komen en zag hoe ze rustig werd. Ik duwde haar schouders naar beneden en zodoende kwam ze op haar knieen terecht.

Ik pakte haar achter bij haar hoofd vast en sloeg een paar keer flink met mijn lul in haar gezicht, ik was enorm geil. Ik zei tegen haar dat ze der mond moest openen en mijn lul moest zuigen. Dit was niet tegen dovenmans oren gezegd. Wat was ze geil zeg. Ze legde haar handen op mijn billen en drukte die stevig naar haar toe. Mijn lul zat tot mijn zak in haar mond en de ogen van mijn moeder zaten vol tranen, zover zat mijn lul in haar mond en keel.

Ik voelde dat ik ging komen en haalde mijn lul uit haar mond. Ik vroeg of ze mijn lul tussen haar tieten wilde klaar laten komen. Ze glunderde en plaatste hem tussen haar tieten. Ze begon langzaam met haar tieten op mijn lul te rijden, het duurde niet lang of ik kwam gillend en schokkend klaar. Haar gezicht zat onder de dikke slierten sperma en ik voelde haar toch over mijn eikel blijven likken totdat ik helemaal leeg was. Heerlijk!!

We gingen samen nog maar even onder de douche om het zaad en de zweet weg te halen. Mijn moeder ging weer voorover staan en waste haar lange benen. Ik zakte weer snel door mijn knieen en likte haar kontje en haar kut. Mijn moeder plaatste haar handen tegen de muur en begon gelijk hard te kreunen, dit was echt opwindend. Na een paar minuten was ik zelf weer zo hard als wat en ging weer achter mijn moeder staan. Ik vroeg: " Vind je het goed als ik je in je kont neuk mam? "

Peet ik ben onderhand overal wel voorin, neuk me, misbruik me, doe gewoon wat je wilt Peet, dit is nieuw voor me maar bevalt me heel goed.

Ik plaatse mijn lul tegen haar kont en liet hem heel langzaam in haar kont glijden. Mijn moeder kreunde niet meer maar schreeuwde gewoon. Neuk me Peet!! Toe dan jongen neuk me in mijn kont Peet. Ik ben voor jou deze hele week en wil uitgewoond naar huis toe jongen. Ik voelde dat ik door die woorden niet echt lang zou kunnen neuken, het wond me super op. Ik pakte mijn moeder bij haar harenen neukte nu in rodeo stijl. Ik zag mijn moeder janken en schreeuwen tegelijk. Ahhhh Peet ik kom jongen, neuk door!! Mijn moeder begon haar clit te strelen en ik neukte haar kont. Ik voelde dat ik ging komen, maar vlak voordat ik kwam hoorde ik mijn moeder schreeuwend klaarkomen. Net iets later spoot ik haar kont vol met een volgende lading sperma. Ik haalde mijn lul uit haar kont en trok mijn moeder aan haar haren naar mijn lul. Ze stopte hem in haar mond en zorgde ervoor dat er geen druppel zaad verloren ging... Ze kwam opstaan en keek me huilend aan.. Peet alsjeblieft jongen, leef je helemaal uit deze week en woon me uit!! Dit is echt zalig jongen.

Dit was de eerste dag van een lange week, echt jongens laat je verwennen door je moeder want die weet echt wat lekker voor je is en weet als geen ander dat ze de ideale neukpartner is voor haar zoon.
Aantal keer gelezen:
1318
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)