Spannendverhaaltje.nl

Voel wie er de baas is

-
21-08-2010
Sexy heeft een plan. Ik weet het zeker! Sporttas moest mee, nieuwe tas ook.. En dan mijn tas nog vol met voor-de-zekerheidjes, drugs en bezigheid. Vest is ook mee, blijkt overbodig want de nacht is warm. Sexy kan dus blijven genieten van m’n net iets te blote tieten shirt. Op deze tussenstop, denk ik aan zijn plan. Wordt het anders dan Anna’s bos en parkeerplaats? Wat verwacht ik? Optelsom :Camcorder, speelgoedbox, kleedje, zaklmap… Mijn lijf is ongeduldig, mijn hoofd denkt Geil!!! Let’s Get It On… Buiten druppelt de regen, in m’n lijf raast een hittegolf! In de tocht naar ik-weet-niet-waar, liet Sexy me mijn broek uittrekken, hij wilde zijn kutje zien. De aanblik is genoeg , aanraken komt later wel Als mijn kutje klaar is voor zijn plan. Voordat broek weer aan mag, druppelen er wat tintels op mijn clitje.
Ineens; heftige warme tintelingen laten mijn kutje schreeuwen omzijn harde lul. Moet nog wazchten, misschien wel uren. Niet weten wanneer maakt me gek, voel hoe mijn kutje natter wordt en mkijn lijf onrustig! Sexy is kalm, geil maar kalm… Parkeren in de regen, de koele druppels voelen heerlijk op mijn verhitte lijf! We lopen langs veel gesloten ramen of gordijnen. Weinig om echt geil van te worden, maar genoeg om naar te kijken. Het regent hard, m’n natte borsten bewegen, geil zegt sexy. In de auto geen kans om rustig naar buiten te kijken. Aan mijn hoofd word ik naar zijn harde lul geduwd, mond open! Voorzichtig probeer ik zijn kracht tegen te houden, zijn lul is te groot en te hard voor mijn keel.
Sexy wint, twee handen op mijn hoofd en zijn lul komt ver achter in m ijn keel. Ik schrik en maak een raar geluidje. Sexy vindt het geil, duwt en duwt steeds harderen het maakt me gek! Mijn broek mag eindelijk uit, gulzig open ik mijn benen en kijk vragend naar Sexy. Mijn kutje wordt bespeeld met trillingen, tot aan huis. Alles moet mee naar binnen, geen tijd voor onzin, kleren moeten uit! Op mikjn knieen voert sexy mij zijn lul, diep en geil. Nu is het mijn beurt om Sexy nog geiler te krijgen. Ik voel zijn tong likken, zacht en warm. Met het paarse vriendjein mijn kutje en gelik aan mijn clitje, voel ik de druk komen. Als Sexy het paarse vriendje vervangt voor zijn heerlijk neukende vingers, voel ik me opgevuld en laat ik het gaan.
Mijn kutje spuit! Door Sexy en alleen voor Sexy spuit ik en spuit ik . Als Sexy zijn geilheid niet meer aan kan, krijg ik eindelijk zijn lul. Voordat ik zijn lul kan voelen, pakt Sexy me vast. Wil ik zijn lul voelen? Moet hij zijn sletje laten voelen hoe hard en diep zijn lul, zijn kutje gaat neuken? Jaaaa Sexy, alsjeblieft! Het gevoel van willen, maar niet krijgen is frustrerend, neuk me alsjeblieft… Sexy neukt me, diep en hard, zijn harde lul glijdt in en terug, zo lekker. Is zijn hoerige Sletje nat genoeg? Gehoorzaamd je hoer? Sexy stoot, dwingt me naar hem te kijken, spuugt in mijn mond, zoent me en duwt me bij mijn keel terug. Ik lig vast, kan geen kant op!!! Sexy is me de baas, hij neukt me harden ik kan er niet voor weg komen. Ik voel me geneukt, misbruikt, een hoer… Zijn hoer!! Sexy kijkt naar mijn gezicht, ik probeer niet angstig te kijkenals ie vraagt of ik zijn lul wil voelen kloppen. Ja Sexy spuit je natte, warme, hoerige Sletje maar vol.
Aantal keer gelezen:
741
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)