Spannendverhaaltje.nl

Virtueel of real?

-
16-08-2010
Mijn verhaal begint een goed jaar geleden. Na een conversatie met een chatvriendin hadden we afgesproken om mekaar eens irl te ontmoeten. Wel had ik de chatvriendin, genaamd Els, al eens tot een hoogtepunt gebracht via het internet. En ik moet eerlijk bekennen , dat het me iets deed. Elsje zei me dat ze een mooi orgasme gekregen had en ik was blij dat ik haar via het net kunnen brengen heb naar een orgasme. Ondertussen hadden we onze gsmnr. al uitgewisseld en af en toe eens gepraat met elkaar en natuurlijk mekaar zitten uitdagen dat het een lieve lust was. De keren dat ze op haar werk was vertelde ze me was ze aanhad en ik vroeg dan om zichzelf te strelen. Elsje zei dan dat ze met haar handen onder haar blouse zat en haar borsten streelde.
Dan vroeg ik haar of haar poesje nat was, wat ze natuurlijk bevestigde. Ik had dan al een stijve heer van jewelste. Een goede maand geleden hebben we dan afgesproken. Ik had haar nog nooit gezien daarvoor, ook niet op foto. Toen ik het station inkwam, viel mijn oog op een meisje die ongeveer aan de beschrijving voldeed. Het was wel een groot station, en het was niet evident om haar eruit te pikken. Maar onze blikken kruisten elkaar en ik wist direct dat het Elsje was! We zijn dan een paar koffie’s gaan drinken, waar ze me vroeg of ze me mocht kussen. Na mekaar al zoveel aan de foon gehad te hebben , kon ik het niet over mijn lippen krijgen van “Nee “, te zeggen. Toen ze haar hete tongetje in mijn mond stak, begon ik helemaal warm te lopen , welk natuurlijk het gewenste effect had in mijn broek. Ze kan overheerlijk tongzoenen, en haar hete tong was in een gevecht verwikkeld met mijn tong. Het gevecht is onbeslist gebleven.
En ik kon wat afkoeling zoeken in de koffie die ze besteld had. Na een 10 tal minuten was er sprake gekomen van tatoo’s, en ze vroeg of ze de mijne mocht zien. Toen haar warme sensuele handen zich een baan zochten tussen mijn borsthaar, kwam mijn jonge heer weer in actie ;-). Plots zei Elsje dat ze ook een tatoo heeft in de onderrug. Elsje trok een beetje haar blouse naar omhoog zodat ik de mooie tatoo kon bewonderen. Ik trok mijn stoute schoenen aan, en streelde haar tatoo, hopend dat ik geen plets in mijn gezicht ging krijgen. Maar het verlangen was van beide kanten groot, en dus liet Elsje me doen. Daarna heb ik nog een beetje verder gegaan en mijn hand naar haar schouders laten glijden. Ik zag haar gezichtje verkrampen van genot! En ze kreunde daar zo lief bij, dat mijn jonge heer weer zijn werk had. Ik keek dan zwoel naar haar, ondertussen nog haar schouders aan het masseren. Daarna zijn we weer hartstochtelijk gaan zoenen en onze speekselklieren hebben nog nooit zoveel werk gehad als toen. Elsje is iets kleiner dan ik, en toen we aan het tongzoenen waren , streelde ik zachtjes haar overheerlijke borsten welke nog juist bedekt waren door haar pull-over.
Maar dan was de tijd aangebroken dat we elkaar moesten verlaten. Ik stond op en gelukkig had ik een boekje bij, welke in voor mijn stijve lul kon houden , zodat het hele café niet kon zien dat ik met een stijve zat. Ik zei het tegen Elsje, en ze lachte verleidelijk naar mij, en toen gaf ze mijn lul een streling welke ik niet te vlug ga vergeten. Na al die tijd kan ik haar warme hand nog voelen toen ze mijn stijve lul vast nam. Elsje geeft me uitgeleide gedaan tot aan het station, en Elsje zei dat ze het heeeeeeel warm had. Ik niet zeker? We hebben nu afgesproken om de volgende keer naar een hotelletje te gaan en daar onze seksuele lusten op mekaar los te laten. Ik ga haar dan eerst een overheerlijke massage geven. We zullen beiden poedelnaakt zijn en ik ga boven op haar plaats nemen om haar rug en nekspieren eens een goede massage te geven. Mijn hete lul gaat op haar billen rusten en mijn balzak zal juist in haar bilnaad vallen. Daarna ga ik met mijn tong langzaam van in haar nekje tot in haar bilnaad. Ik hoor Elsje al kreunen.
Bij deze dan zal het vervolg komen, en ik zal jullie op de hoogte houden van mijn virtuele (of reële) seksvriendin. We hebben respect voor elkaar en dat primeert volgens mij. En er zijn goede afspraken gemaakt. Hopelijk gaat die sexdate door en kan Elsje haar liefdessappen laten vloeien op mijn tong. Ik weet dat ze graag gebeft wordt, en geluk bij een ongeluk, beffen is een specialiteit van mij.
Aantal keer gelezen:
692
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)