Spannendverhaaltje.nl

Vincent

-
21-10-2010
Elk weekend gaan mijn vriend en Ik naar een feest, bijna elke keer is dat het feest van aaron. Jelle en ik staan elke keer maar wat saai te dansen, drinken en dan naar huis.
Maar de laatste paar keren viel mijn oog op een jongen die me erg bekend voorkwam, een jongen met halflang bruin haar. Ineens wist ik het weer! Het is Vincent, een vriend van mijn broer, tenminste, toen we nog thuis woonden, ik had best wel een tijdje een oogje op hem gehad toen ik een jaar of 13 was, maar ben nooit op hem afgestapt omdat ik dacht dat hij me maar 'het kleine zusje' vond.

Toen jelle naar de bar ging om wat drinken te halen, stapte ik op hem af, jelle zou toch nog wel even kletsen met de barman. Toen ik naar vincent toe liep riep hij me al. Hij sprak me aan met: 'Hè, jij bent toch het jongere zusje van bart? Jezus! Jij bent goed gepubert zeg!'
Ik voelde me erg gevleid en voordat ik het wist was het een kwartiertje later. Ik zag dat jelle me aan het zoeken was dus ik zwaaide naar hem. Ik stelde hem voor aan vincent. Toen we even hadden gepraat zei jelle dat hij hoofdpijn had en naar huis wilde, Ik zei dat ik nog niet wilde want het was gezellig. Jelle gaf me een zoen en zei dat ik het niet te laat moest maken. Hij griste de autosleutels uit mijn tas en liep naar de auto. Ik wou nog ff blijven omdat ik nog wat langer met vincent wou kletsen.

Het was inmiddels half 3 toen ik en vincent naar buiten liepen om even van de drukte te ontsnappen. Toen vertelde ik hem dat ik vroeger een oogje op hem had. Hij begon een beetje te lachen en zei dat hij dat al wist. Ik vroeg verbaasd : 'Hoezo??'
'Dat was toch duidelijk? Je keek altijd heel verliefd naar me en botste altijd tegen me op, veel vrienden zeiden het ook tegen me en Je fietste altijd heel perongeluk langs mijn favoriete plekje achter de skatebaan terwijl je daar niet eens moest zijn' ; was zijn andwoord. We moesten allebei hard lachen en hij stelde blozend voor om terug naar binnen te gaan. Ik zei dat ik naar huis wou omdat ik vroeg opmoest. We liepen samen terug en voordat ik het wist zaten zijn lippen op die van mij. Ik wou dat het wel uren duurde maar ik rukte me los en zei dat ik een vriend had. Hij andwoorde met :
'Lieverd, Ik zie dat je het wilt, mijn favoriete plekje is jou favoriete plekje, als je me zo leuk vind als ik jou, dan zie ik je zaterdagavond 7 uur daar'
Toen liep hij naar binnen. Verward liep ik naar huis toe; Zou ik nou gaan of niet?, Jelle en ik zijn toch niet voor elkaar bestemd.. En dan nog, hij hoeft er niet eens van te weten.

5 dagen gingen voorbij en ik fietste naar het uitzichtshokje achter de skatebaan in het park.
En ja hoor : Daar zat hij. Ik legde mijn fiets op de grond en ging naast hem zitten. Hij zei : 'Zie je nou wel!' Hij drukte zijn lippen op die van mij. Langzaam gleed zijn tong binnen en zijn hand verdween onder mijn t-shirtje. Ik ging op zijn schoot zitten en trok zijn vest uit. Hij maakte mijn BH open en begon mijn borsten te masseren. Hij duwde me op de zachte grasgrond en deed zijn broek uit. Ik schoof mijn rokje naar boven en ik voelde zijn lekkere warme tong op mijn genotsknobbeltje. Hij likte lekker tussen mijn lipjes en af en toe glipte zijn tong naar mijn kontje. Inmiddels was ik al klaargekomen zodat zijn hele gezicht onder mijn kutgeil zat. We gingen in in standje 69 en ik schrok van zijn ontzettend lekkere lul. Hij was niet te groot en niet te klein maar precies goed, en doordat hij zich geschoren had leek hij alleen maar groter. Ik masseerde zijn ballen en likte lekker door aan zijn grote lolly terwijl hij mijn natte grotje nog natter aan het maken was. Ik hoorde vincent kreunen van genot en zelf kon ik er ook was van. Na een paar minuutjes draaide hij zich om en begon me te zoenen. Hij kon zo ontzettend lekker zoenen! Mijn zijn zachte lippen van mijn kutgeil zakte hij ietsje naar beneden en zoende mijn stevige tieten. Daarna ging hij op me liggen en stopte zijn kloppende lul in mijn kletsnatte grotje. Hij floepte er meteen in zo nat was ik. De dikte van zijn lul was precies goed en ik voelde zijn kloppende staaf in me heen en weer bewegen. Opeens begon hij heel hard te stoten en ik probeerde van genot elke lekkere stoot zo veel mogelijk op te vangen zodat zijn knots op z'n diepst in me kwam. Ik verbaasde me om zijn uithoudings vermogen maar toen hij stopte wou ik dat hij doorging.We lagen even na te hijgen op elkaar wachtend tot zijn lul elk laatste kloddertje zaad diep in me had gespoten. Ik voelde zijn kloppende lul in me samentrekken en mijn kut trok op het zelfde tempo mee zodat er geen restje zaad meer overbleef. We lagen na te zoenen, niet nadenkend over de mensen in het park, die natuurlijk van ons spel hadden kunnen meegenieten als ze maar dicht bij genoeg stonden. Na een kwartier stond zijn genotsknots alweer overeind zonder dat ik het wist. Ik wou opstaan om me uit te rekken maar hij trok me terug en nam me keihard van achteren. Ik moetst me vasthouden aan het bankje dat in het huisje stonden, anders had hij me omvergebeukt. Hij stootte alsof zijn leven ervan afhing en Ik voelde elke stoot tot diep in mijn kutje doordringen.Ik kreunde en schreeuwde maar hield me in toen ik voetstappen hoorde. Na een minuut of 10 viel vincent uitgeput op me neer. Ik draaide me om en zoende hem. Na een tijdje samen in het gras te hebben gelegen, schrokken we van de tijd : 6 uur al, door het lekkere weer hadden we niets in de gaten. Ik moest snel terug zodat ik kon koken voor Jelle, Hij had gelukkig niets in de gaten. Hij zal het ook nooit te weten komen en Vincent en ik zullen dit zeker nog wel een keertje doen.
Aantal keer gelezen:
569
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)