Spannendverhaaltje.nl

Verwen dagje

-
16-08-2010
Mijn man hield niet van de sauna. De man van mijn beste vriendin ook niet, dus had ik met haar afgesproken. Opgetogen gingen we naar de mooie sauna voor een lekker verwen dagje. We snapten niet dat onze mannen er niet van hielden. Volgens mij waren ze gewoon preuts of bang om een andere man met een grotere pik tegen te komen. Ik vond het maar aanstellerij. Wij zagen toch ook vrouwen met grotere borsten? Bovendien waren de meeste mensen die er kwamen helemaal niet mooi in hun nakie, laat staan dat je er heel geïnteresseerd naar ging zitten kijken. Bij het complex aangekomen namen we eerst een kopje koffie.
Ik keek rond en zag twee donkere jongens aan de bar zitten. Ik schatte ze een stuk jonger dan onszelf. Zij waren waarschijnlijk een jaar of 25, terwijl wij net in de dertig waren. De een droeg een mooi zijden overhemd en de ander een strak wit shirt met lange mouwen waarin zijn gespierde armen mooi uitkwamen.?Wat waren die donkere jongens toch altijd mooi gespierd! Er zat geen grammetje vet aan en hun gespierde billen konden mij ook wel bekoren. “Toch nog aantrekkelijke mensen in de sauna”, dacht ik toen we naar de kleedruimte liepen. Natasja, mijn vriendin kleedde zich uit. Wat was het toch een prachtige meid, bedacht ik me. Twee kinderen, maar een figuurtje om jaloers op te zijn. Lang, slank, hoogblond haar. Haar siliconen borsten vond ik persoonlijk iets minder, omdat ze zo rechtop stonden.
Ik vond het een beetje onnatuurlijk, maar volgens mijn man was ik dit keer degene die jaloers was. Hij vond het geile tieten had hij me wel eens opgebiecht toen hij Natasja een keer topless op een vakantiefoto had gezien. Maar goed. Ze was ook mooi. Zelfs ik keek graag naar haar kontje als ze een strakke spijkerbroek aan had. Het zag er gewoon allemaal heel aantrekkelijk uit en ik kon me goed voorstellen dat ze mannen het hoofd op hol bracht. Hier in de sauna was ze ook een opvallende verschijning. Ik zag menig man zijn nek verrekken als we voorbij liepen.??Zelf was ik iets kleiner dan mijn vriendin.
Ik had ondanks dat grotere natuurlijke borsten en een wat dikkere kont, maar menig man had me ongevraagd wel eens meegedeeld dat ze wel van een beetje stevige kont hielden. Mede door mijn slanke taille voelde ik me altijd erg vrouwelijk met mijn mooie rondingen. Ik had bruin krullend haar wat tot halverwege mijn rug reikte en knalblauwe ogen. Een aparte combinatie waar ik erg trots op was. Na een zonnebankje en een duik in het zwembad was het tijd voor de sauna. We gingen op een houten bankje zitten en genoten van de hitte. Ik keek eens rond en daar viel mijn oog op de donkere jongens. Wat een lekkere lijven. Hun wasbordjes glommen van het zweet. Maar toen ik nog wat lager keek, kon ik mijn ogen niet geloven. Wat een pikken! Werkelijk niet te geloven zo groot!
Slap hangend waren ze al net zo groot als de piemel van mijn man in erectie. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden en ongewild voelde ik mijn kutje warm worden van binnen. Ik keek naar Natasja en die zat ook met een glazige blik in haar ogen naar de donkere boys te kijken. Ik keek naar haar borsten en zag dat haar tepels hard waren, ondanks de warmte. Volgens mij was ze ook geil geworden, maar dat was ook niet raar. Die palen deden je fantasie op hol slaan. Ik was dan wel getrouwd, maar de gedachte om een keer door zo’n enorme zwarte pik genomen worden...daar kreeg ik toch een vochtig kutje van.
De jongens leken de aandacht wel te waarderen, want ze deden geen enkele moeite om hun enorme geslacht te verbergen. Sterker nog, ze hingen wijdbeens onderuit. Toen ik wat beter oplette zag ik dat ze ook regelmatig onze kant op keken. Ik deed mijn benen ook een beetje uit elkaar en ik zag de pupillen aan de overkant zich verwijdden. Natasja lag ook een beetje wijdbeens en nadat een ouder stel de sauna had verlaten waren we nog met z’n vieren. Er hing een broeierige sfeer en niet alleen van de warmte. Ik zag de pikken af en toe een beetje bewegen en ze werden langzaam maar zeker nog groter en dikker. Ongelooflijk! Ik kende de verhalen over negers wel, maar ging mijn inbeeldingsvermogen te boven.
Ik likte wat zweet van mijn bovenlip en deed alsof ik jeuk onder mijn arm had, maar schuurde ondertussen even met mijn onderarm langs mijn tepels. Shit zeg! Wat had ik graag even aan mijn kutje gezeten. Ik was echt supergeil geworden! Natasja lag ook met haar mond half open en keek zwoel naar de overkant. Toen er nieuwe mensen in de sauna kwamen stonden de jongens op en met hun handdoekje voor hun kruis, verlieten ze de sauna. Teleurgesteld gingen wij ook maar wat anders doen. “Zag je die pikken?”, vroeg ik aan Natasja. “Nee?”, zei ze cynisch, “Wendy! Die niet zo achterlijk. Daar kon je toch niet omheen kijken!”. “Ik kreeg er een beetje een wee gevoel van”, biechtte ik op.
“Je bedoelt dat je knettergeil werd van die zwarte palen, bedoel je”, vatte Natasje het subtiel samen, “Nou, anders ik wel! Als ik de kans krijg, neem ik die met beide handen aan!”, zei ze. “Die zul je dan ook wel allebei nodig hebben”, lachte ik. “Kom, we gaan even bubbelen”, zei Natasja. Er waren geen mensen in het bubbelbad en we gingen tegenover elkaar zitten. Mijn been raakte Natasja’s been onder water. Er ging een tinteling door me heen. Ik had sinds de aanblik van die pikken een enorme drang naar sex. Ook Natasja was een lustobject voor me geworden. Ik betrapte me erop dat ik fantaseerde om haar borsten te likken en haar daarna naar een hoogtepunt te beffen.
Plots voelde ik haar voet tussen mijn benen. Wat deed ze nu? Ik deed mijn benen een beetje uit elkaar en daar voelde ik haar grote teen tussen mijn kutlipjes glijden. “Je bent nog steeds geil, zo te voelen”, zei ze en haar teen wreef zachtjes over mijn clitje. “Hmmm, ja” zei ik. Hoewel ze mijn beste vriendin was, hadden we dit nog nooit bij elkaar gedaan. Ik ging naast haar zitten en voelde met mijn hand onder water. “Jouw kutje voelt anders ook glibberig aan hoor!” zei ik, terwijl ik twee vingers in haar kut duwde. “Uuhmm, maar ik had het niet over een wee gevoel. Ik wil gewoon klaarkomen en wel zo snel mogelijk!” kreunde ze. “Zullen we naar mijn huis gaan?“, vroeg ze. “Gert is niet thuis en ik heb nog wel wat in de kast liggen wat op die negerlullen lijkt”.
We kleedden ons aan en liepen naar de auto. We stonde net om een hoek op een klein gedeelte van de parkeerplaats aan de achterkant van het complex. Hier kwamen nauwelijks mensen. Ik zat al in de auto, terwijl Natasja haar tas in de kofferbak gooide. “Hé, wat is dat!”, hoorde ik haar zeggen. Ze stond voorovergebogen om de tas in de kofferbak te doen en ik zag een zwarte hand in haar nek om haar in deze positie te houden. Een andere hand zag ik haar kont betasten. “Wat doe je!” riep Natasja en ze probeerde voor de vorm nog wat tegen te sputteren, maar toen de neger haar jeans met twee handen uit begon te trekken, bleef ze gewoon voorover gebogen staan.
“Waar was die andere jongen nou?” vroeg ik me af. Ik deed het raam open en plotseling zwiepte er een enorme paal voor mijn neus. “Ben je hiernaar op zoek?”, vroeg de jongen en alsof zijn pik magnetisch was gingen mijn handen er naar toe en ik pakte de paal beet. Ik woog de ballen op mijn hand en probeerde toen het enorme ding in mijn mond te krijgen. Smakkend pijpte ik de grote lul en ik zag dat Natasja lekker door haar spleet gelikt werd. Aan haar gekreun te horen, kon ze het wel waarderen. “Jaaah, Wendy, pijp die hengst! Wat is dit geil zeg!” hoorde ik Natasje roepen. De deur van de auto werd opengetrokken en ik werd voorover op de motorkap gezet. Ook mijn broek hing in no time op mijn enkels en daar gingen al een paar vingers op verkenning.
Het geil droop uit mijn pruimpje en werd nu gretig opgelikt door mijn donkere minnaar. Na een korte befbeurt stond hij op en voelde ik hoe de dikke eikel tegen mijn kutje werd gezet. Hoewel ik drijfnat was, had hij moeite om de paal in me te krijgen, maar op een gegeven moment zat hij er toch in. Ik had het gevoel totaal opgevuld en opgerekt te zijn. Daar bewoog hij langzaam heen en weer en mijn vocht verspreidde zich over de hele lengte van zijn kloppende lid. “Oh ja, neuk me, neuk me met die paardenlul”, kermde ik. De jongen begon fanatieker in me te pompen en ik kwam al voor de eerste keer klaar. Hij pompte onverstoorbaar door en even later voelde ik mijn kutje alweer krampen. Ik zag sterretjes.
Ik wist niet dat het zo geil was om door zo’n extreme paal geneukt te worden. Ondertussen zag ik de andere neger in de open kofferbak zitten en Natasja zat bovenop hem en ging wild op en neer. “Ja, ja, ja, ja,” hoorde ik haar kreunen. Met haar ogen dicht reed ze naar een orgasme, terwijl haar siliconen tieten alle aandacht van de andere neger hadden. Hij kneep en likte alsof zijn leven er vanaf hing. Nadat ook zei was gekomen, werd ze op de motorkap gelegd. Weer ging de enorme paal naar binnen. Met haar benen hoog in de lucht zag ik de massieve staaf tussen haar kutlipjes heen en weer schuiven. Wat een geil gezicht zeg. Onze hoofden waren nu vlak bij elkaar en ik pakte haar gezicht en we begonnen een waanzinnig geile tongzoen, terwijl we allebei hard gepakt werden.
Ik kwam al voor de derde keer klaar. Mijn lover ging tegen de auto leunen en ik klom op zijn paal. Met mijn handen om zijn nek bereed ik zijn dikke toverstaf. Eindelijk voelde ik hem ook beginnen te schokken. Ik reed nog fanatieker en daar voelde ik hoe hij mijn hele kut vol spoot. De gedachte dat ik als getrouwde vrouw in de buitenlucht op een parkeerplaats in mijn blote kont op een dikke zwarte lul aan het rijden was die me helemaal vol spoot deed me voor de vierde keer klaarkomen. Dit had ik werkelijk nog nooit meegemaakt. Natasja zag ik inmiddels zuigen en trekken aan de pik van de andere jongen. Deze kondigde zijn orgasme aan met een diepe kreun. Natasje hield haar mond wijd opengesperd en dikke stralen zaad spatten in haar mondje.
Een enorme golf spetterde in haar haar en een laatste kwak belandde op haar borsten. We zagen er helemaal afgeneukt uit. De negers borgen hun gereedschap op en zonder nog wat te zeggen liepen ze weg. Moe en met schrale, opgerekte kutjes reden we naar Natasja’s huis. Daar hebben we gedoucht en ons even opgefrist. We waren te moe om nog iets met het speelgoed van Natasja te doen. Thuis aangekomen vroeg mijn man of we van de verwen dag genoten hadden. “Zeker!” zei ik. “Je knapt er altijd zo van op!” Terwijl ik dat zei voelde ik nog een druppel zaad uit mijn kutje glijden.
Aantal keer gelezen:
932
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)