Spannendverhaaltje.nl

verliefd op mijn pappa

-
21-08-2010
Nadat ik gezien had zijn knots van een penis die hij in moeders hete geile kut geboord had, en hoe de kees hond in hun geile gevoelens betrokken werd, werd ik smoor verliefd op mijn pa, en dat gevoel ging niet over.
Ik was zijn oogappel altijd al geweest en onze gevoelens kwamen sterk met elkaar overeen.
Als kind mocht ik op zijn schoot zitten dan vertelde hij een verhaal, en nam hij de tijd voor mij.Wat was dat al lang geleden dat hij een verhaal had verteld en dat ik op zijn schoot had gezeten, ja ik was nu ook al wat groter geworden misschien kwam het daar wel door.

Op een middag toen we samen waren vroeg ik papa of hij net als toen een verhaal wilde vertellen,
ben je daar dan niet te groot voor geworden zei pa. Maar heb je dan geen groot verhaal vroeg ik.
Papa keek me aan, okee zei hij, en ging in zijn luie stoel zitten, schonk een borrel in en nam er een slok van.
pa was klaar voor het grote verhaal, ik ging op zijn schoot zittennet zoals ik toen ook deed alleen nu een beetjes anders.
Ik ging op papa penis zitten ik wilde die gewoon aan mijn kutje voelen, en ik wiebelde over zijn penis heen. Ik voelde hoe zijn penis opzwol hard en dik werd, en hoe die tegen mijn kutje aan drukte, zijn penis trilde en klopte, een heerlijk geil gevoel kroop in mijn kutje, ja dat was wat ik wilde , papa's penis voelen.
Wat voor verhaal wil je horen vroeg papa, deze zei ik, en wreef over zijn penis heen met mijn kutje, dit verhaal? terwijl hij dat zei voelde ik hoe hij zijn penis tegen mijn kutje aan duwde. Mmmm zei ik ja .papa's grote lekkere stijve paal duwde mijn schaamlipjes van elkaar ik voelde hoe zijn penis tussen mijn schaamlippen verdween, geile genots verlangens dreven door me heen, mijn kutje gloeide en voelde geil warm aan.
Ik wilde papa's penis niet tussen mijn schaamlippen voelen maar in mijn hete geile grotje,en het leek wel alsof papa mijn gedachten kon lezen. Ik leunde voor over , op dat moment voelde ik papa's hand die zijn gulp open maakte.
Ik leunde tegen pa aan, zijn hand gleed over mijn been mijn rokje onder, zijn vingers gingen op zoek naar mijn kutje papa duwde zijn hand mijn wijde broekspijp in , ik rilde van genot, zijn vingers gleden over mijn kutlipjes heen,en kneep deze zacht samen. Zijn vinger gleed naar mijn klets natte vagina, en wreef het geile vocht tussen mijn schaamlippen over mijn clit heen die hij met zijn vinger zacht begon te strelen.
Wat een lekker geil poesje heb je mijn kind, lekker jong ding, ohhh wat een lekker geil kutje voel ik toch, onder het genot van zijn strelende vinger aan mijn clitje voelde ik mijn vagina samen trekken mijn clitje werd harder en groter en mijn vagina gloeide van genot.
Ik wil je pik voelen papa zei ik , je neukerd voelen in mijn kutje. Ik ging weer recht op zitten, boven op papa's penis die uit zijn gulp naar buiten stak, dit voelde veel lekkerder aan ,
veel gevoeliger , ik trok mijn wijde broekspijp op
zij, papa's penis raakte mijn kutje aan, wat voelde dat lekker warm geil en stevig aan, ik gleed er met mijn kutje overheen, zijn penis kop gleed heerlijk zacht tussen mijn kut lippen, en drijgde telkens bij mijn vagina naar binnen te schieten. Zijn penis kop zat voor mijn vagina, ik duwde er zacht tegen aan, en op eens .......
papa kreunde geil zijn penis gleed mijn vagina in en vulde die heerlijk op, wat was dat geil en warm,wat een heerlijke geile harde penis voelde ik. Ohhh zei pa wat een lekker kutje heb je mijn kind, wat strak wat warm en nat, wat een heerlijk geil kind ben je van me, en ik ga je iets heerlijks laten voelen.

papa pakte me vast stond op en zette me op de taffel neer terwijl zijn penis in mijn vagina bleef zitten. Hij pakte mijn benen vast legde die over zijn schouders en begon te stoten met zijn heerlijke paal in mijn hete grot. papa zou me alles geven , alles wat hij in zich had, met heerlijke in en uit gaande stoten neukte hij mijn geile kut, zijn stoten werder sneller harder en dieper, en het gaf me een gevoel als of ik door een hond geneukt werd, het genot van pa''s neukerd voelde ik in mijn tenen en in de puntjes van mijn haren, ik voelde een enorm orgasme explosie in me los barsten, en papa stoote zo lekker geil hard en diep in mijn hete grot waar door het orgasme volledig in me lossbarste, papa voelde mijn orgasme dat samen trok om zijn penis,
wat een heerlijke kut heb je oh wat strak wat lekkerrrr voel dat aan mijn neukerd, ohhhhhh ik kommmmmmmmm zei hij geil , ohhhhhhhhhh lekkerrrrrrrrrrrr.Ik voelde zijn hete sperma spuiten , hij keek naar me en zei , dat was heerlijk kind, wat een lekker kut heb je , dat doen we nog een keer over vind je ook niet.
Ja zei ik volmondig dat zullen we voor zeker doen.
Ik stond er helemaal achter, en keek al uit naar die volgende keer.
Aantal keer gelezen:
1682
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)