Spannendverhaaltje.nl

Verliefd op de vriend van mijn moeder

-
16-08-2010
Ik weet nog goed die ene avond. Eindelijk was het zover ik zou worden voorgesteld aan de nieuwe vriend van mijn moeder. Mijn moeder was erg zenuwachtig en ik stelde haar wat gerust. Eindelijk stond ie voor de deur en mijn moeder liet hem binnen. Vanaf het eerste moment dat ik hem zag wist ik dat hij iets had. Hij was iets jonger dan mijn moeder en kleedde zich als een echte gentleman. Mijn moeder was erg blij dat ik het allemaal goed vond en hij kwam steeds vaker bij ons over de vloer. Na een paar maanden was ie ingetrokken bij ons. Ik mocht hem gewoon Ron noemen en het klikte heel goed. Ik had steeds meer gevoelens voor de vriend van mijn moeder gekregen. Ik fantaseerde over hem en in mijn dromen had ik al vaak in zijn armen gelegen.
Samen dus zonder mijn moeder erbij waren we eigenlijk nooit jammergenoeg. Toen kwam de verlossende vrijdagavond. We zaten met zijn drieen tv te kijken toen mijn moeder vertelde dat ze het weekend op cursus moest voor haar werk en de volgende ochtend vroeg weg moest. Ik voelde kriebels in mijn buik en vroeg meteen of Ron wel hier bleef. Ron zou het hele weekend bij me blijven. Toen ik later in bed lag viel ik met een blij gevoel in slaap. Ik werd wakker van geklop op mijn deur. De deur zwaaide open en Ron stapte mijn kamer in met een dienblad. Ontbijt op bed voor Melinda riep hij met een lach. Hij zette het blad op mijn bureau. Ik sliep nog half wist niet eens hoe laat het was. Ron liep naar me toe, wakker worden schone slaapster. Hij trok met een ruk de dekens in bed. Geschrokken keek hij naar me. Ik lag als altijd alleen met een slipje aan in bed en ik voelde zijn blik me goed bekijken. Oh sorry Melinda. Geeft niet hoor Ron kan jij ook niet weten toch. En lijk ik een beetje op mijn moeder zei ik toen ik op de rand van mijn bed ging zitten. Je bent prachtig zei Ron alleen maar.
Wat heb je voor me meegenomen Ron en ik liet mijn allerliefste lach zien. Eigenlijk voor ons samen Melinda ik bracht je moeder zo vroeg weg dat ik geen tijd had om te eten. Ik vroeg aan Ron of ie niet met mij in bed wilde ontbijten want het was tenslotte ontbijt op bed. Ik merkte hoe hij aarzelde maar toch zwichtte. Hij trok zijn kleren uit en met alleen een boxershort aan stapte hij bij me in bed. Het was wel wat krap en we zaten dicht op elkaar. Hij nam een hap van zijn zacht gekookte eitje en het eigeel droop naar beneden en viel op zijn gespierde borst. He wat vervelebd riep Ron ik ga even een doekje pakken. Ik pakte zijn arm en likte het eigeel weg. Ja zo kan het ook zei hij verrast. Ik doopte mijn vinger in zijn eitje en smeerde wat op mijn tepel. Ik keek hem speels aan , nu jij Ron.
De warme tong van Ron likte mijn tepel langzaam schoon. Smaak ik lekker Ron. Mmmm ik proef alleen maar eigeel. Ik draaide iets naar hem toe , dan probeer je deze toch. Weer likte hij me aan mijn tepel en zelfs langer dan daarvoor. Je bent om op te vreten Melinda. eet me maar op hoor Ron, het dienblad ging op de grond en Ron begon me te kussen. Ik voelde zijn lichaam dicht tegen me aan drukken. Al kussen ging hij omlaag, naar mijn hals mijn borsten mijn buik. Hij trok mijn slipje uit duwde mijn benen uit elkaar en begon me te beffen. Iedere minuut leek voor mij een uur te duren zo lekker was het. Oh Melinda wat een lekker kutje heb je zei Ron. Hij vrat hem inderdaad bijna op. Ik wil dat je me pijpt Melinda, hij trok zijn broek uit en zijn enorme stijve lul kwam tevoorschijn. Hij ging op zijn rug liggen zodat ik mijn gang kon gaan.
Na er wat aan te hebben gelikt begon ik zachtjes te zuigen. Hij trok me zo naar zich toe dat ik met mijn kutje bij zijn mond kwam. Weer die heerlijke tong erlangs. Hij likte zelfs mijn kleine poepgaatje. Zijn pik glom van al mijn speeksel en ik begon ook zijn ballen te likken. Ik wil je neuken Melinda zei Ron zacht. Ik moest op handen en knieen gaan zitten zodat ie op zijn hondje kon. Met 1 stoot zat ie diep in me. Ik dacht eerst ik scheur uit maar alles bleef heel. Met snelle lange stoten begon hij me te neuken. Hij kwam maar niet klaar en ging maar steeds door met die enorme pik in mijn kutje. Mijn spiertjes trokken samen en ik kwam geweldig lekker klaar. Nu moet je me aftrekken Melinda toe maar. Ik pakte zijn pik vast en trok hem af.
Aantal keer gelezen:
787
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)