Spannendverhaaltje.nl

Verjaardagstoetje

-
21-10-2010
Ik ben vorige week veertig geworden en dat hebben wij bij ons thuis genierd met zo 'veertig man.Gelukkig hebben wij een groot huis en Henk,mijn man,had de catering ingehuurd zodat ik nergens voor hoefde te zorgen.Toen ze er allemaal waren werden ze welkom geheten door Henk en hij vertelde dat het hele huis beschikbaar was.
Tussen de mannen waren er verschillende waar ik mee in bed had gelegen en er waren ook aardig wat vrouwtjes die Henk te pakken had genomen. Regelmatig zagen wij ,in de loop van de avond stelletjes en ook gelegenheids koppels de kamer uit gaan , die hadden de weg naar de slaapkamers gevonden. Verschillnde van de mannen wilde ook met de jarige,dus met mij naar bed,maar ik zei dat ik dat niet kon maken. Bij het dansen voelde ik regelmatig een harde lul tegen mijn buik drukken en werd er wel even aan mijn tepels gezeten,maar daar bleef het dan ook bij.

Hoe later op de avond hoe meer bloot er in beeld kwam en een paar vriendinnen dansden met hun borsten uit het jurkje of bloesje, het werd een dolle boel. Tegen drie uur gingen de laatsten weg,ik ws al een paar keer naar boven gegaan en had ontdekt dat de bedden goed gebruikt waren,zelgs ons eigen bed. Daar lag ook een badlaken op met sporen van zaad,veel zaad en dat maakte mij best geil.
Toen de laatsten weg waren zei Henk ik moet even bellen,ik keek hem vreemd aan,waar moet jij nu naar oe bellen,zo laat vroeg ik.Ik heb met de catering afgesproken dat ik in zou spreken wanneer ze de spullen weer op zou halen,wat dacht je tegen twaalf uur,schatje.Ja dat lijkt mij wel een goeie tijd,zei ik en ging verder met wat spullen opruimen en gaf geen aandacht aan Henk die even naar buiten liep. Toen hij weer binnen kwam zei hij,zo dat is geregeld en ik gingnaar hem toe. Schat wat een heerlijk feest was dit en ik trok hem tegen mij aan en ik voelde zijn harde lul. Weetje als dank zal ik twee dingen doen voor jou waar jij al zo lang naar verlangd,ik zal je straks lekker pijpen,want ik moet straks wel een flinke beurt hebben en morgen zal ik na het douchen mijn kutje kaal maken. Hij trok mij hard tegen zich aan,o wat geil maar Ellen mag ik je dan scheren dat lijkt mij zo geil werk, ja hoor dat mag je.Zijn hand gleed tussen mijn benen en voelde het natte kruisje en hij trok het slipje uit en pakte mijn vol behaarde poes.

Toen werd er gebeld,wie kan dat nu zijn,vroeg ik mischien iemand die wat vergeten is,zei hij,ik heb anders niets gevonden was mijn antwoord.Wacht maar,zei hij,ik ga wel even kijken en evenlater hoorde ik hem praten in de gang.Ik wilde net naar de gang lopen toen Henk binnen kwam met twee donkere mannen,mooi brede donkere mannen.
Hallo Ellen zei er één wij komen je nog feliciteren met je verjaardag, je kent ons niet maar wij hebben veel over je gehoort van Henk vooral wanneer wij in de sauna zaten.
Erging mij nu een licht op,ja schat dat zijn die twee waar ik het vaak met jouw over heb gehad en die alle twee een grote lul hebben waar jij wel eens kennis mee zou willen maken

Ik voelde dat ik een kleur kreeg en dat zagen ze,je hoeft niet te kleuren hoor,zei de ander en zijn meer vrouwtjes die graag door ons verwend willen worden en om jou dat te doen zijn wij gekomen.

Ik keek Hnek aan,ja schatje dit is het toetje voor je verjaardag,o daarom moest jij zo genaamd naar de catering bellen,zei ik lachend.Precies,zei hij maar zij hebben ook wat te brengen voor jou hoor,jongens laat maar zien waar mee julie haar gaan verwennen.Ze trokken hun t-shirt uit,maakte hun broek los en stapten er uit en stonden in hun slip.De jarige mag het uitpakken,zei de eerste weer en in hun slip zaten grote palen dat was nu al duidelijk te zien.
Ik ging naar ze toe en stroopte de erste slip naar beneden,daar kwam schokgewijs en dikke zwarte paal overeind tot dat hij schuin omhoog stond. Bij nummer twee stond hij gelijk al schuin omhoog en ze zeiden wij vindenhet lekker om gepijpt te worden Ellen en ik deed het.Ik nam ze oms beurten in mijn mond en ik vond het geil en Henk keek gespannen toe.Nu trok hij zijn kleren ook uit en ging naast ze staan en ik begreep het en nam zijn vette lul in mijn mond en hij kreunde wat geil wat geil is dit.
Toen kwam hij naar mij toe en trok mijn rokje uit en de mannen zagen dat ik een slipje aan had,zo je hebt er al op gerekend dat wij kwamen,zei er één en pakte mij tussen mijn benen en voeld edat ik geil was.MIjn topje volgde en daar stond ik naakt voor hen,neem haar maar lekker mee naar onsbed,zei Henk ik kom straks wel en zo gebeurde het dat ik lekker geneukt werd door die twee.
Het pijpen was nu ook geen probleem meer en toen Henk boven kwam trof hij mij aan met een dikke paal in mijn ku en één in mijn mond.Ik zat op mijn knieën en had één been wat naar voren geplaatst, Zodoende kon Henk god zien hoe die dikke paal als een geoliede stang in mijn vette kut ging en er weer glimmend uit kwam. De lul in mijn mond kwam zelfs in mijn keel terecht en ik vond het jammer dat ik dat niet eerder aan Henk had gegund

De mannen spoten mijn openingen flink vol,ik kreeg er zelfs één diep mijn kontje binnen . Dat was eerst wel gevoelig maar toen mijn kontje aan de omvang gewend was washet zo geil zodat ik mijn kont diep achteruit drukte want ik wilde die heerlijk geile spanning diep in mijn kont voelen,dat heerlijk jeukende gevoel.

Tegn half zes gingen de twee weer weg en ze zeiden wanneer wij nog eens moeten komen Ellen dan moet Henk het maar zeggen.Dat zak zeker nog weleens gebeurden zei ik en naakt liepen Henk en ik met ze mee naar de deur,er waren toch geen mensen op straat en zwaaiden ze uit.

Je had geen beter toetje kunnen bedenken schat,zei ik en pakte nog even zijn vette lul en wete je ik zal je zo vaak pijpen als je wilt, want ik vindt het lekker geil zo dikke lul in mijn mond en keel maar zullen wij nu maar eerst gaan slapen en dat deden wij.
Voordat wij de volgende morgen aan het ontbijt zaten had henk miojn kutje kaal geschoren, hij kon niet wachten en ik gundehet en ik moet zeggen het staat best geil want mijn volle lippen kan ik nu ook lekker zien waneer in naar onderen kijk.
Dit was een begin van een nieuw levensjaar waarin wij weer veel zullen genieten van geile sex zowel samen als met anderen
Aantal keer gelezen:
604
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)