Spannendverhaaltje.nl

Verbrand door de zon

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Paul Na een lang weekend in Luxemburg te hebben door gebracht komt Martijn thuis. Zijn benen, borst en buik zijn goed verbrand. Omdat er een heerlijk fris briesje waaide had hij niet gemerkt dat de zon zijn blanke huid behoorlijk gemarteld had. De volgende dag ligt hij met van pijn vertrokken gezicht op de bank als de deurbel gaat. “Hoi, ik ben het Miranda. Staat de koffie al klaar?” hoort hij via de intercom. “Ja, kom maar boven,” roept hij terug. Even later staat Miranda hijgend van het traplopen in de hal. Ze omarmen elkaar en Martijn geeft haar een kus. “Voorzichtig graag, ik ben goed verbrand,” waarschuwt hij. “Laat eens zien,” vraagt zij. Hij tilt gehoorzaam zijn T-shirt op en ze ziet een rood verbrande voorzijde. “Hoe ver gaat dat door?” vraagt ze met pretlichtjes in haar ogen. “Tot aan mijn broekrand,” is het antwoord. Ze lopen samen naar de woonkamer en gaan op de bank zitten. “Wil je mij een plezier doen?” vraagt hij aan haar terwijl hij een fles aftersun van een bijzettafeltje pakt. “Moet ik je eens lekker insmeren? Tuurlijk schat. Graag!”
Hij trekt zijn T-shirt uit en gaat languit op de bank liggen. Miranda gaat op haar knieën voor hem zitten en laat een flinke straal crème op zijn rood verbrande buik vallen. Hij geeft een schreeuw: “Das koud!” roept hij. Ze duwt hem terug en begint zachtjes de crème uit te smeren. Haar zachte handen glijden over zijn borst. Hij sluit zijn ogen en geniet van de massage. “Mag ik je broek losmaken? Dan kan ik je buik beter insmeren.” “Ja hoor, dat mag je,” fluistert hij. Langzaam maakt Miranda de riem los, dan het knoopje en nog langzamer schuift ze de rits naar beneden. Ze doet of ze per ongeluk met haar hand over zijn lul glijdt. “Sorry,” zegt ze. Het enige antwoord dat ze krijgt is een kreuntje. Ze trekt voorzichtig de korte broek over zijn benen. “Au! Langzaam! Mijn benen zijn nu erg gevoelig,” gilt hij. “Sorry,” zegt ze. “Om het goed te maken krijg je een kus.” Ze duwt hem terug op de bank en buigt zich over hem heen. Zachtjes drukt ze haar lippen op zijn mond. Hij opent zijn mond en likt haar lippen. Ze antwoordt met haar lippen te openen waarop een heftige tongzoen volgt. Hij begint nu een beetje onrustig te worden en probeert met een hand haar blouse te openen. “Zal ik hem maar zelf even uit doen voordat je alle knopen eraf trekt,” reageert Miranda behulpzaam. Ze trekt haar blouse uit en gaat verder met het inwrijven van de crème. Ze ziet dat het zijn uitwerking niet mist want wat eerst een klein bultje was in het kruis begint nu toch wel wat groter te worden. Speels laat ze een hand onder het elastiek van zijn onderbroek glijden. Ze voelt zijn eikel, en een hand verdwijnt in haar bh. Zijn lul begint nu snel in formaat toe te nemen. Haar tepels worden hard. Zo plotseling als die hand in haar bh was gekomen, zo plotseling is hij er ook weer uit. Ze voelt hoe hij de sluiting van haar bh losmaakt, en de schouderbandjes af doet. Nu zit ze met een ontbloot bovenlijf. “Ik ga je benen insmeren,” zegt ze en schuift een eindje naar beneden. Ze begint bij zijn voeten en gaat langzaam naar boven. Eerst zijn rechterbeen. Ze komt bij zijn onderbroek en stopt. Ze kijken naar elkaar. Zij richt zich overeind en geeft hem een kus. “Je mag wel doorgaan tot aan het eind,” zegt hij. “Geloof ik best, maar daar ben je niet meer verbrand,” reageert ze nuchter. “Ik wist dat ik naakt had moeten zonnen,” verzucht hij spijtig. Ze buigt zich weer over zijn voeten. Nu is het linkerbeen aan de beurt. Hij spreidt zijn benen wat meer zodat ze er goed bij kan. Ze kijkt in de richting van zijn kruis en ziet dat zijn lul weer een beetje kleiner is geworden. Dat wil ze niet. Ze gaat wat verder met haar handen. Langzaam glijden ze in de richting van zijn lies. Hij kreunt zachtjes en goedkeurend. Hij mompelt iets over doorgaan. Ze kan zich niet langer inhouden. Ze voelt de warme balzak en de haartjes. Ze ziet hoe zijn lul er direct op reageert. Langzaam komt het elastiek omhoog, en het topje komt onder de onderbroek uit.
Ze wordt geil van die aanblik, en buigt haar hoofd naar zijn lul. Ze geeft een likje op het puntje van zijn eikel. Nu kan hij zich niet langer inhouden en maakt haar broek los, stroopt die van haar benen, en trekt haar slipje opzij. Met zijn hand woelt hij door haar schaamhaar. Hij voelt dat ze nat begint te worden en laat een vinger tussen haar lipjes glijden. Met zijn andere hand masseert hij haar borsten. Ondertussen heeft Miranda zijn onderbroek helemaal uitgedaan. Ze is zelf ook al naakt. Ze gaat boven op hem liggen. Hun monden vinden elkaar, en een heftig tonggevecht barst los. “Laten we naar de slaapkamer gaan, het bed ligt beter dan deze smalle bank,” zegt Martijn. Ze staan op, lopen naar de slaapkamer, en vleien zich neer op het bed. Hij streelt haar daar waar hij maar kan, en zij doet hetzelfde bij hem. Hij begint haar borsten te zoenen, neemt haar tepels een voor een in zijn mond, zuigt erop en bijt er zachtjes in. Zijn handen zijn weer op weg naar het dal met het liefdesgrotje. Nadat zijn hand eerst door het dichte woud kroelt, voelt hij hoe vochtig ze is. Langzaam laat hij een vinger door haar spleetje gaan. Zij begint met haar hand een ontdekkingsreis naar de liefdespaal. Voorzichtig gaat ze met haar hand naar beneden. Ze voelt hem en haar vingers gaan er langzaam overheen naar de top. Ze streelt hem en een siddering gaat door hem heen.
Ze heeft haar benen gespreid zodat de ingang van haar liefdesgrotje beter bereikbaar is. Zijn vingers glijden naar binnen. Het voelt warm en vochtig. “Ik wil je dat je je liefdespaal in mijn liefdesgrotje steekt, schat,” fluistert ze opgewonden. Hij gaat op zijn rug liggen. “Jij mag hem berijden lieverd. Ik kan nu niet zo goed op mijn buik.” Zij slaat een been over hem heen en laat zich op zijn paal zakken. Steeds dieper kom hij. Hij heeft zijn ogen gesloten, en zijn handen betasten genietend haar borsten. Hij voelt de harde toppen en neemt die tussen duim en wijsvinger. Rolt ze een beetje heen en weer. Langzaam begint Miranda met haar heupen te draaien en berijdt zijn paal of het haar laatste keer is. “Niet zo vlug schat, zo meteen kom ik al klaar.” Ze laat zich even voorover zakken en hij neemt de gelegenheid waar om haar borsten in zijn mond te nemen. “Hmm ze smaken iedere keer beter,” zegt hij. Hij begint haar klitje met zijn hand te bewerken, waarop zij reageert door steeds sneller te bewegen. Ze bereikt nu snel haar hoogtepunt en komt met een diepe zucht klaar. Ze glijdt van hem af. Hij streelt haar buik, steeds verder naar beneden. Als hij bij haar kutje aankomt houdt ze hem tegen. “Even wachten schat, even op adem komen.” Ze duwt hem op zijn rug en begint zijn rood verbrande borst te zoenen. Langzaam zakt ze naar zijn navel en raakt met haar wang zijn nog steeds stijve lul. Ze neemt hem in haar mond en begint hem met haar tong te strelen. Hij kreunt van genot. “Als je zo doorgaat spuit ik je mond vol,” zegt hij. “Hmm,” is het antwoord, en ze begint nog ijveriger te likken, te zuigen en te strelen totdat zijn ballen lijken te exploderen. Ze neemt zijn lul uit haar mond, begint hem af te trekken en dan spuit er een lading sperma over haar heen.
Na even zo samen gelegen te hebben gaan ze onder de douche. “Je bent een lekker ding,” zegt hij. “Jij ook,” is haar antwoord. Hij zeept haar rug in, maar al snel gaan zijn handen naar haar voorzijde. Eerst haar borsten, en vandaar over haar buik en lager. Zij spreidt haar benen, en begint hem te tongen. Hij voelt hoe haar kutlipjes weer opzwellen en dat haar klitje groter wordt. Hij begint haar te vingeren. Zijn lul groeit weer tot oorlogssterkte. Zij leidt zijn lul achterlangs naar haar kutje. Hij duwt hem erin en begint te pompen. Als ze beiden heftig klaargekomen zijn is het tijd om af te drogen. Weer aangekleed, nemen ze afscheid. “Wanneer zie ik je weer?” vraagt hij. “Zaterdag pas weer,” zegt zij. Ze geven elkaar een kus. “Tot zaterdag dan,” zegt Martijn, "en doe je man de groeten van mij.” “Doe ik,” zegt Miranda en loopt de trap af.
Aantal keer gelezen:
821
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)