Spannendverhaaltje.nl

Verandering van spijs (1)

-
05-07-2011
Dit verhaal is geschreven door Jean Ackthorpe meer verhalen van Jean Ackthorpe Vijf jaar waren ze nu getrouwd en ze hadden prima relatie. Ze hielden allebei van lekker uitgaan, restaurantje, film en dan lekker stappen. In bed konden ze ook goed met elkaar overweg, alleen het hele spetterende van hun eerste tijd was er wel zo'n beetje van af natuurlijk.
Zij, een vlotte meid van net 32, parttime werkend bij een autolease bedrijf, genoot van Koos' nabijheid. Zijn geur wond haar op. Graag snoof zij 's nachts stiekem zijn lijflucht in een diepe teug op, haar hand tussen haar naakte benen. Met ingehouden adem bewoog ze dan haar middelvinger haast onmerkbaar over haar vochtige schede, zich langzaam tot een staat van geilheid brengend die zich steevast ontlaadde in een langgerekte zucht, die ze dan maskeerde door zich kreunend om te draaien.
Hij had zijn lieve vrouw Laura trouw beloofd in voor en tegenspoed en voor geen goud zou hij haar daarin teleurstellen. Op zijn kantoor, een effectenbureau, waar het hem behoorlijk voor de wind ging werd hij vaak met jaloerse blikken bekeken als hij samen met Laura op een personeelsfeest verscheen. Zij wist zich bij iedereen geliefd te maken, altijd attent en goedlachs. Veel van Koos collega's zouden graag eens een avondje met haar willen stappen. En wel meer dan dat!
Ze hadden elkaar zes jaar geleden op een lenteavond leren kennen op een feestje van wederzijdse vrienden. Het was een ouderwetse liefde op het eerste gezicht. Nadat ze elkaar eerst met de ogen hadden ontmoet was het spel begonnen. Laura was met een groepje vriendinnen aan een tafeltje gaan zitten, hij zat, alleen, aan de bar.
Hun blikken kruisten zich steeds vaker in de rokerige ruimte waar de dansmuziek een sfeer schiep die Koos zintuigen op scherp zette. Zijn hart stokte toen het meisje dat steeds steels naar hem had gekeken opstond en in zijn richting kwam. Eenmaal naast hem stak zij een hand op naar de barman en bestelde een rode wijn. Terwijl ze daarop wachtte nam ze wat onhandig een pakje filtersigaretten uit haar handtasje en zocht toen dieper, kennelijk op zoek naar haar aansteker. Die kans liet Koos zich natuurlijk niet ontgaan en gauw knipte hij zijn wegwerpaansteker naast haar aan. "Oh, dank je, wat attent", zei ze. "Alsjeblieft", mompelde Koos en vond dat nogal een stompzinnig antwoord. Hij zocht wanhopig naar de woorden die het contact met het meisje zouden kunnen leggen. Ze hield haar sigaret met nauwelijks merkbare trilling in het vlammetje van de aansteker en blies dat uit met de rook die zenuwachtig uit haar neus ontsnapte. Onwillekeurig moesten ze allebei lachen. "Ik heet Laura", zei ze spontaan. "Ik ben Koos", en hij stak haar zijn hand toe. Toen hun handen elkaar raakten leek het of de wereld om hen heen vervaagde. Zijn krachtige hand voelde hoe haar spitse vingers de zijne raakten. Het had op beiden een effect als een elektrische schok. Laura voelde hoe haar knieŽn knikten en hoe een wee gevoel zich in haar schaamstreek openbaarde. Koos voelde hoe een kanjer van een stijve in zijn broek groeide.
Het leek een eeuwigheid te duren voordat hun handen elkaar weer loslieten.
De barman reikte haar het glas wijn dat ze besteld had en Koos was al voorbereid op de teleurstelling haar te zien weglopen naar haar vriendinnen, maar in plaats daarvan zette ze het glas weer op de bar keek hem guitig aan en zei: "Dansen?".
De muziek sloot zich om hen heen. Hij leidde haar zoals hij nog nooit gedanst had. Het leek of ze zweefden. Het liep al tegen half twaalf en de muziek werd trager. De DJ. startte een slow nummer. Laura gleed haar armen onder Koos colbert en vleide zich verliefd tegen hem aan. Koos wist niet wat hem overkwam. Hij voelde zich groots en ongelukkig tegelijk want hij was als de dood dat Laura zijn erectie zou bemerken. Maar zo naÔef was ze niet. Toen ze met haar bekken langs zijn heupen streek was zijn stijve haar meteen in volle omvang duidelijk. Voorzichtig ontzag ze de wat ongemakkelijke situatie van haar kersverse danspartner. Quasi per ongeluk beroerde ze af en toe met haar heup in een zacht wiegende beweging de trillende staaf die haar in een overwinningsroes bracht.
Toen nam ze de beslissing. Met de liefste blik die ze had keek ze op naar Koos die net even groter was dan zij, liet haar handen naar zijn heupen zakken, opende haar mond en vond de warme lippen van Koos. En terwijl haar tong op zoek ging naar de zijne drukte ze haar schaambeen krachtig tegen de heup van Koos. Met een lichte duw vond haar tong de weerstand die ze verwacht had en tegelijkertijd voelde ze hoe een dronken gevoel van opwinding haar schaamstreek deed volstromen. Er ontsnapte een zucht tussen deze vereniging van twee lichamen die elkaar voorlopig niet meer los zouden laten.
Koos ontving haar besluit met enthousiasme. Haar tongzoen had een directe uitwerking op zijn pik. Hij dacht dat hij uit zijn broek zou barsten, vooral nu zij met de masserende beweging van haar heup een zachte wellustige druk op zijn op springen staande orgaan uitoefende. Nu ze zo duidelijk haar bedoelingen had kenbaar gemaakt, liet hij zijn handen het avontuur van hun opwinding meespelen. Langzaam zakten ze over haar rug naar beneden, daartoe aangemoedigd door een speels duwtje van Laura's tong, totdat ze aankwamen bij de ronding van haar stevige kontje. Zachtjes masseerde hij haar billen door haar zomerrokje heen en oefende zachte druk uit om het gek makende gevoel van haar kutje tegen de bult in zijn broek nog intenser te voelen. Het leek wel of hij al een natte plek op zijn dij voelde ontstaan!
Aan het tafeltje waaraan Laura tot haar ontmoeting had gezeten was de plotselinge romance natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Giechelend werd het paar gadegeslagen door de collegaatjes die hun vriendin zich tegoed zagen doen aan die knappe knul.
Dat het feest nog lang niet afgelopen was leek een duidelijke zaak, maar daarop lieten Koos en Laura het niet aankomen. Met gesloten ogen en snuivend van het tongen hadden zij een uur op de dansvloer gestaan, zelfs al was de muziek nu weer in een stampend dansritme gekomen waarbij de langzame zwoele bewegingen van het verliefde stel uit de maat liepen. Na middernacht zei Koos: "Kom!", en hij voerde Laura met handige bewegingen het feest uit. Jassen hadden ze niet en het tasje van Laura ging voor het gemak in de zijzak van Koos colbertjasje.
Eenmaal buiten in de stilte van de laan die van de feestzaal naar het parkeerterrein liep bleek dat ze de eerstkomende tijd niet ver zouden komen. Hun omhelzing was nu die van twee wilde dieren. Laura stond met haar rug tegen een gebouwtje dat een uitbouw leek van de feestzaal. Koos stond tegenover haar en opnieuw sloten ze elkaar in de armen. Alleen nu gingen de handen van Koos verder in hun avontuur. Op de dansvloer had hij zich als een gek moeten beheersen om niet te doen waartoe hij nu in staat was. Zijn vingers gleden langs haar bovenbenen en trokken daarna in een weer naar boven gaande beweging haar rokje omhoog. Laura rekte zich uit als een krolse poes en liet haar armen om de nek van Koos vallen. Zo duwde ze haar borsten met hun harde tepels in al hun glorie tegen Koos borst. Hij duwde zijn gevangen lid naar voren, tegen het nu vrijgekomen witte slipje en ontlokte haar een kreun. "Lekker?", vroeg hij? "Huuuuh", was het antwoord dat hij kreeg. Weer stootte ze haar tong uitnodigend bij hem naar binnen. Het was duidelijk. Ze vroeg om meer. Haar handen wreven door zijn haar en sloopten zijn stropdas in een poging hem nog dichter tegen zich aan te trekken. Langzaam voerde Koos zijn neukbewegingen op. Trillend voelde zij zijn lid tegen de steeds vochtiger schaamlippen in haar slipje. Hij deed een stapje naar achteren en liet zijn rechterhand tussen haar benen verdwijnen. Hijgend beantwoordde ze zijn initiatief met een beweging van haar heupen. Krachtiger masseerde hij nu het duidelijk voelbare spleetje in haar vochtige broekje. "Oeh?", kreunde zij, als hij met zijn vingers in haar kutje kneep en haar klit beroerde, "Oeh, oeh, uh, ouh?". Het klonk ritmisch. Half klagend, half vragend, half smekend en het was bepaald niet zacht! Maar dat anderen ze konden horen was hun minste zorg. Verder gingen de vingers van Koos. Ze waren nu de bovenrand van het slipje gepasseerd en gleden nu hun moeiteloze weg naar de gladde vulva. Het gekreun van Laura was nu overgegaan in gehijg. In haar opwinding realiseerde ze zich haar hunkering om meer van Koos te willen. En met volle overtuiging deed haar linkerhand een greep naar zijn broek, waarin ze bult in zijn broek in volle glorie omvatte.
Met trage bewegingen kneep ze met haar sensuele vingers in het stramme vlees, terwijl ze zich de strelingen van Koos vingers ongegeneerd liet welgevallen. Koos snoof toen Laura hem bij zijn geslacht pakte. In een reflex kneep hij zijn knieŽn bij elkaar en duwde zijn knaap vol verlangen tegen haar omvattende hand. Laura begreep zijn nu door hun vrijhouding ongemakkelijker wordende tongzoen en frunnikte aan de gulp van de broek, die gelukkig zonder veel moeite meegaf. Haar hand hoefde niet ver te zoeken, want de top van Koos' erecte pik had zich sinds het begin van hun ontmoeting al uit zijn slip gewerkt. Hartstochtelijk omvatte ze zijn lid en liet haar vingers om de stam glijden, daarmee de kop van de eikel ontblotend. "Mmmpf..", verzuchte Koos. "Lekker?", vroeg Laura nu op haar beurt. Het antwoord van Koos kwam met zijn vingers, die zich nu in de diepte van haar vagina begroeven. Laura kon een gilletje niet onderdrukken. "Ooooohh..!", schalde het door de stille laan, waar op dit uur toch werkelijk andere feestgangers langs moesten komen op weg naar hun auto. Niets kon die twee stoppen. Dieper groef de vinger van Koos, de muis van zijn duim op haar klit. Heftiger werd het draaien van de heupen dat Laura op de vingerpartij ten antwoord gaf. Met haar volle hand om het lid van haar nieuw verworven vriend voelde Laura de golf in zich opkomen. Koos merkte het en hield even op. "Nee, nee...", hijgde Laura en kantelde haar bekken uitnodigend in Koos richting. "Alsjeblieft..", kermde ze en gleed met haar slanke vingers in een snelle beweging over zijn snikkel op en neer. Koos liet opnieuw zijn vingers door haar natte spleetje glijden. Hun monden zogen zich aaneen. Zuchten was niet eens meer mogelijk. Laura stiet klanken uit die haar pure genot verrieden. Koos vingerde haar klitje in duizelingwekkend tempo...
Met een smak liet Laura's mond die van Koos schieten, een slijmdraad tussen hen achterlatend. "Aaaaaahhhhiiiiiihuh..!", ontplofte Laura. Alles tolde om haar heen. Toen ze weer tot zich kwam, vond ze zich hangend om de nek van de man die haar zojuist het diepste orgasme van haar leven had bezorgd, staand tegen dat muurtje in het donkere laantje. En in haar hand lag zijn pulserende pik. Haar tong lispelde zacht langs zijn tanden, terwijl ze met trage bewegingen zijn penis bewerkte.
Ze zou ook hem tot het hoogste genot brengen. Met haar rechter duim en wijsvinger vormde zij een cirkel, met haar linkerarm hing ze rond zijn nek. Langzaam bewoog ze haar zachte vingers langs de stam op en neer, daarbij amper zijn pik beroerend. Soms stopte ze even als ze bij zijn ballen aankwam, zonder ze aan te raken. Als ze bij de top aankwam liet ze soms plagerig haar pink even licht het uiterste gevoelige puntje van zijn eikel aanraken waar ze even genoot van de druppels die daaruit opwelden. Dat ontlokte dan een gesis aan het gespannen lijf van Koos die nu trillend haar geraffineerde spel onderging. Het ontging Laura niet dat het lid in haar hand zich steeds meer verstrakte en begon te trillen. Zijn hoogtepunt was nu heel nabij. Daarom nam ze zijn paal in haar volle hand, kneedde hem met een heerlijk losse pols en fluisterde met haar liefste stem: "Kom..". Dat was voor Koos de climax. Ze stonden nog tegen dezelfde muur. Laura met zijn sidderende dikke geaderde pik in haar kleine hand. Nu was het zijn beurt om een rauwe zucht de laan in te grommen. Hij spoot, hij ontlaadde zich en Laura bleef met haar vingers in een "O" zijn paal omklemmen. In extase neukte hij nu haar ontvangende hand, die hij vulde met zijn sperma. Hij bleef spuiten, hij had het zo lang moeten ophouden, en Laura's rokje en dijen kwamen onder zijn geil. Laura voelde een warm straaltje over haar rechterknie lopen. Ze rilde van heimelijk genot. Ze had nooit gedacht dat ze zich zo zou kunnen laten gaan. Nu zat ze onder het geil van een jongen die ze aan het begin van de avond nog niet eens gekend had.
Haar hand veegde ze eenvoudigweg aan haar rokje af. Verliefd gearmd liepen ze daarop naar Koos auto, wetend dat ze in de ochtend naakt in elkaars armen wakker zouden worden na een nacht van uitgelaten orgasmes.
Aantal keer gelezen:
801
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)