Spannendverhaaltje.nl

Van studente tot hoer!

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Sharon DD Ik ben een 19 jaar, en studeer psychologie in Groningen. Ik ben afkomstig uit een klein dorpje in het zuidwesten van Drenthe, maar ik woon tegenwoordig in een studentenhuis. Omdat ik van alleen studiefinanciering niet rond kan komen, had ik tot kortgeleden een leuk bijbaantje als verkoopster in een exclusieve lingeriewinkel. Ik ben zelf gek op lingerie, dus ik heb regelmatig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om met personeelskorting mooie setjes aan te schaffen. Omdat wij alleen de topmerken verkochten, ging toch nog een flink deel van mijn inkomen hier aan op. Maar omdat ik nog wel rond kon komen was dat nooit een probleem.
Helaas besloot mijn bazin een tijdje geleden vanwege haar leeftijd met de winkel te stoppen. Omdat ze geen opvolger had, en er geen koper voor de winkel gevonden kon worden, betekende dat het einde van mijn bijbaantje. Het lukte mij niet om een ander baantje te vinden, dus dat betekende het einde van mijn inkomsten. Gelukkig kwam een klant in de winkel met een nieuwe baan voor mij!
Toen we een paar weken geleden met de opheffingsuitverkoop begonnen, kwam ik in gesprek met een jonge vrouw die vaste klant bij ons was. Ik wist niet veel van haar, behalve dat ze Angela heette en een prachtig figuur had. Ik haar meerdere keren bewonderend bekeken als ik haar hielp met uitzoeken en passen. Ze had een vrij dure smaak, en kwam alleen voor de allerduurste merken. Die Zaterdag rekende ze zonder blikken of blozen bijna 1000 euro af! Aan de kassa vroeg ze me of ik al een andere baan had. “Helaas nog niet”antwoordde ik, waarna ze me met een mysterieus lachje vertelde dat zij wel iets wist. Ik liep met haar mee naar de winkeldeur, en toen ik vroeg wat ze voor me zou hebben, sloeg ze een arm om me heen, en drukte ze met een ondeugende glimlach haar visitekaartje in mijn decolleté. “Denk er maar eens over na”zei ze, “ik weet zeker dat dit iets voor jou is. Ik had je al vaker willen benaderen, maar ik durfde eigenlijk niet. Kom binnenkort maar eens kijken. Zeg maar dat Angela je uitgenodigd heeft” toen kuste ze me snel op mijn wang, en verdween in de drukte.
Ik keek haar nog even na, en haalde toen het kaartje uit mijn bh. Toen ik het las, viel mijn mond open van verbazing! Het waas namelijk het kaartje van een exclusieve seksclub! Snel stopte ik het weer terug in mijn bh, en met een vreemd gevoel door mijn hele lichaam ging ik weer aan het werk.
Die avond googlede ik het hele internet af naar info over het bordeel, waar Angela dus ook werkte. Al snel kwam ik erachter dat het een chique tent was, waar alleen klanten kwamen met een hele dikke portemonnee. De meisjes die er werkten, werden op diverse internetfora beschreven als mooi en sexy, en het viel mij op dat praktisch alle klanten zeer positief waren, en zonder problemen forse bedragen neertelden voor een uurtje met hun favoriete dame. Geen wonder dat Angela zoveel geld had! Ik voelde me gevleid dat ze vond dat ik daar tussen zou passen, en werd enorm geil van de gedachte dat ik daar, gekleed in sexy lingerie allerlei mannen het hoofd op hol zou brengen. Ik zag al voor me hoe ze met mij meegingen naar mijn kamer, ik ze zou aftrekken en pijpen. In gedachten werd ik al door wildvreemde mannen in allerlei standjes geneukt. Als er een echt leuke man tussen zat, mocht hij mijn kale kutje beffen, en misschien liet ik me zelfs in mijn kontje neuken! Ik werd geiler en geiler, en ik kon niet anders, dan mezelf te gaan vingeren! Ik trok snel al mijn kleren uit, en ging op mijn bed liggen. Terwijl ik met mijn ene hand via mijn borsten en buik afdaalde naar mijn kaalgeschoren kutje, haalde ik met mijn andere hand mijn 2”vriendjes” uit het kastje naast mijn bed. Met deze 2 vuistdikke dildo’s van ruim 25 centimeter speelde ik met mezelf. Vol overgave pijpte ik de ene neplul, terwijl ik met de andere over mijn venusheuvel en schaamlippen ging. Toen verdween hij in mijn kletsnatte grotje. Zachtjes begon ik mezelf te neuken met die enorme knots. Eerst voorzichtig en met korte stoten, maar al snel ging ik steeds harder en dieper, tot mijn speeltje bijna volledig in en uit mijn kut ging. De andere had ik nog steeds in mijn mond, en ik pijpte hem alsof het een echte pik was. Ik liet hem zover mogelijk in mijn keel glijden, en mijn tong ging voortdurend heen en weer langs die enorme neplul. Toen ging ik met deze dildo ook richting onderlijf. Ik liet hem even om mijn tepels draaien, en zette hem toen tegen mijn sterretje. Ik haalde de ene dildo, uit mijn, en drukte zachtjes de andere in mijn anus. Voorzichtig drong de kop van de dildo mijn kontje in. Toen mijn sluitspier gewend was, drukte ik hem steeds verder naar binnen, en begon zachtjes mijn kontje te neuken.
Ik draaide mij om, en ging op mijn knieën op bed liggen, met mijn kont omhoog. Met mijn rechterhand duwde ik de ene dildo in mijn kont,terwijl ik met mijn linker de andere neplul in mijn kut stopte. Steeds harder neukte ik mezelf met beide dildo’s. het tempo werd steeds hoger, terwijl de dildo’s steeds dieper in en uit mijn kut en kont gingen. Het duurde niet lang, of ik voelde een enorm orgasme opkomen. Steeds harder en dieper neukte ik mezelf, tot ik inderdaad klaarkwam. Schokkend en trillend voelde ik allerlei golven van genot aankomen. Ik drukte mijn hoofd in mijn kussen om het niet uit te schreeuwen, en voelde orgasme op orgasme opkomen en wegtrekken. Zo heftig was ik nog nooit klaargekomen! Toen het gevoel weggeëbd was, en ik nahijgend, en met de dildo’s nog in mijn onderlichaam op mijn rug languit op bed ging liggen, zag ik Angela’s kaartje op het kastje naast mijn bed liggen. Ik pakte het en las het nog even, en toen nam ik een besluit: de volgende dag zou ik op sollicitatiegesprek gaan! (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar arjanzelf@live.nl)
Aantal keer gelezen:
789
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)