Spannendverhaaltje.nl

Van een goede bediening gesproken !

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door sex@sex meer verhalen van sex@sex Van een goede bediening gesproken…
Bart, de baas van mijn stamcafé, heeft sinds enkele maanden een nieuwe dienster en wat voor één !
Al vanaf het eerste moment dat ik haar zag wist ik dat Nancy het voorwerp zou worden van heel wat van mijn fantasieën. Ze was achter in de twintig, niet zo erg groot, maar met een prachtig lichaam : een leuk uitdagend snoetje, grijsgroene ogen, een lach die mijn ballen liet tintelen, een stel niet al te grote maar wel stevige borsten, slanke benen en een werkelijk zalig kontje.
Bart had met haar de beste promotie voor zijn café in huis gehaald die hij zich had kunnen dromen, want het leek wel alsof Nancy al jaren in een café had gestaan. En ze wist verdorie goed hoe ze haar – vooral mannelijke – klanten moest behagen. Ze was toeschietelijk en goedlachs, had geen problemen met dubbelzinnige opmerkingen en vooral de manier waarop ze erbij liep liet ongetwijfeld veel mannen dagdromen over wat ze met haar zouden willen doen indien ze daartoe de kans zouden krijgen.
De eerste dag dat ik haar als dienster in het café zag droeg ze een halfdoorschijnende blouse waaronder haar ferme tieten in een leuk BH’tje goed te zien waren. Samen met het rokje dat tot midden haar dijen reikte en de duidelijke aftekening van een string onder dat rokje zorgde haar verschijning er voor dat mijn pik meteen onrustig begon te steigeren.
Terwijl ik wat dromerig zat te fantaseren over hoe zalig en geil sex met dat lekkere ding zou zijn, kwam ze naar mijn tafeltje om mijn bestelling op te nemen. Haar eerste woorden waren voor mij enkel de bevestiging van haar fysieke uitstraling. ‘Gewoon aan het dagdromen of zijn het natte dromen’ zei ze ondeugend terwijl ze me recht in de ogen keek. ‘Wat denk je’ vroeg ik haar terwijl ik mijn ogen over haar heerlijke lijf liet glijden. ‘Als gij er u goed bij voelt maakt het mij niet uit aan wat zo’n lekkere vent als gij denkt’ zei Nancy ‘wat wilt ge drinken’. ‘Een goed fris pintje om wat af te koelen’ zei ik. ‘Alles wat warm heeft zult ge daar toch niet mee kunnen afkoelen’ reageerde ze heel dubbelzinnig. Toen ze terug kwam met mijn pintje en even naar mij knipoogde zag ik dat ze één knoopje meer van haar blousje had geopend waardoor ik de aanzet van haar tieten kon zien.
Tijdens de volgende weken kwam ik nog regelmatig in het café en Nancy leek het wel leuk te vinden als ik er was en ze gaf mij altijd ruim de kans om haar te bewonderen. Op een dag vroeg ze me terwijl ik buiten ging terloops of ik zoals gewoonlijk ’s anderendaags kwam biljarten. Ze voegde er meteen aan toe dat Bart voor enkele dagen naar Duitsland vertrok. Ik zei haar dat ik dan zeker eens langs zou komen om haar wat gezelschap te houden.
De volgende avond deed ze nog uitdagender dan anders; nu Bart niet in de buurt was moest ze zich natuurlijk niet meer inhouden. Ze vlinderde van de ene man naar de andere, maar af en toe keek ze me recht in mijn ogen en dan glimlachte ze stilletjes. Toen Nancy aan onze tafel kwam om mij en mijn kameraden weer wat te drinken te brengen kwam ze vlak langs me staan en terwijl ze de pinten één voor één op tafel zette drukte ze haar blote been onopvallend maar stevig tegen mijn dij aan. Ik was aangenaam verrast door haar plotse aanval en voelde de hitte die ze uitstraalde. Mijn lul reageerde onmiddellijk en richtte zich kloppend op. Zachtjes duwde ik mijn been terug tegen het hare en hoewel dit alles maar enkele seconden duurde had ik me in lange tijd niet meer zo geil gevoeld.
Toen was ze weer weg en ik had alle moeite van de wereld om mijn gedachten bij het gesprek met mijn vrienden te houden. Wat zou ik dat lekkere wijf eens graag door en door neuken was het enige waaraan ik leek te kunnen denken.
Een kwartiertje later kwam Nancy opeens naar onze tafel toegelopen en zei dat er telefoon voor mij was. Ik was heel verbaasd; buiten mijn vrouw wist eigenlijk niemand dat ik hier was en als zij het was zou ze me zeker op mijn gsm hebben gebeld. Ik volgde haar wiegende kontje (was het mijn verbeelding of zag ik onder dat rokje van haar dit keer helemaal geen slipje of string ?) en ze ging mij voor naar de kamer achter de toog. Toen ik binnenkwam ging alles heel snel. ‘We moeten snel zijn anders valt het te hard op’ fluisterde ze ‘Ik ben er zeker van dat gij nen lekkere hete vent zijt en dat ge eens goed met mij wilt neuken en ik sta zeker zo heet als gij, maar ik moet eerst ’t een en t’ ander van u weten, want ik ben er zeker van dat ik als ik wil hier deze avond door gelijk wie geneukt kan worden.
‘Haal hem maar eens uit uw broek dat ik kan zien of uwe neuker me aanstaat’. Ik ritste mijn broek los en trok mijn harde stijve leuter te voorschijn. Met al die geile praat van haar was ik er niet zeker van of mijn 19 cm voor dit hete teefje zouden volstaan maar aan haar gretige ogen zag ik dat wat ze zag haar wel aanstond. ‘Zijt ge van zin om mij ook in mijn kontje te neuken’ vroeg ze me. Aan de toon van haar stem te horen voelde ik dat ze blijkbaar niet kon wachten om een lul in haar reetje te krijgen en met veel plezier zei ik dat indien zij er voor te vinden was ik haar graag in al haar drie openingen wou neuken. ‘Kunt ge blijven tot laatst ?’ vroeg ze me nog. ‘Geen probleem’ zei ik. ‘Ok tot straks dan’ zei ze en ze wou snel weer terug de café in. ‘Zo snel komt ge er niet van af’ zei ik en ik greep haar vast, schoof meteen een hand onder haar rokje en meteen zat ik met mijn vingers in haar druipnatte kutje en sopte ik er meteen drie in haar neukgleuf. Mijn andere hand ging gretig op zoek naar haar tieten. ‘’k Wist wel dat ge nen hete waart’ zei ze lachend terwijl ze met haar hand mijn dikke lul en ballen begon te kneden ‘en straks moogt ge met mij al doen wat ge maar wilt, maar ge moet me één ding beloven :’t zal nog wel efkes duren eer dat ik uwe lul kan afzuigen maar durft seffens niet naar het toilet te gaan om u af te rukken, want ik wil straks neuken met ne vent met ne volle zak’.
Ik kon mijn oren niet geloven wat een grove taal er uit die mooie mond van haar kwam, maar ik besefte maar al te goed dat ik hier te maken had met een vrouw voor wie sex een doel op zich was.
Ze zakte nog even door haar knieën en pijpte mijn lul een half minuutje zalig.
Daarna verdween ze naar het café. Alles samen had ons voorspel geen drie minuten geduurd. Een paar minuten later ging ik ook weer naar de café en ging weer bij mijn vrienden zitten. De tijd kroop voorbij maar tegen één uur was het café op enkele mannen na leeg. Ook mijn vrienden maakten aanstalten om naar huis te gaan maar ik treuzelde nog wat tot we de laatsten waren. Nancy zei dat ze wou sluiten en vroeg ons om buiten te gaan. Ik ging als laatste de deur uit en fluisterde in het naar buiten gaan dat ik dadelijk weer terug was.
Met een pik als een vlaggenmast liep ik naar buiten, nam afscheid van mijn vrienden en deed alsof ik met de wagen wou vertrekken. Na een paar minuten stapte ik weer uit, liep snel naar de cafédeur en stapte snel weer naar binnen. Nancy had intussen de rolluiken al neergelaten.
En daar stond ze : achterover geleund tegen de biljarttafel, haar blouse opengeknoopt zodat haar volle tieten in al hun glorie in haar BH te zien waren, haar rokje opgestroopt tot haar middel en ondertussen haar geschoren poesje hevig vingerend. Naast haar op de biljart stond al een potje vaseline klaar : duidelijker kon ze niet zijn en ik zag er al naar uit om dit hete teefje zo dadelijk in haar reetje te mogen neuken. ‘Eindelijk zijt ge daar’ hijgde ze want ze zat blijkbaar heel kort tegen haar eerste orgasme aan. Snel trok ik mijn broek naar beneden en uit en liep ik met een wiebelende stijve knots naar dit sletje toe. Ze wou meteen naar beneden duiken om me te pijpen, maar ik wou haar zelf eerst zo snel mogelijk laten klaarkomen. Ik tilde haar op en legde haar op haar rug op de biljarttafel met haar fraaie blote benen over de rand. Ik twijfelde nog even of ik mijn leuter toch direct in haar zou steken, maar ik besloot niet het risico te lopen om zelf binnen de kortste keren klaar te komen. Ik spreidde haar benen zo ver mogelijk en stak mijn hoofd gulzig ertussen. Ze bleef zichzelf verder vingeren, maar ik stak mijn tong meteen bij haar vingers en ging op zoek naar haar klitje.Lang duurde het zoeken niet want haar klitje leek de afmetingen van een kleine pink te hebben. Met mijn tong en tanden begon ik het te bewerken en haar kreunen ging over in steunen en zuchten. Ondertussen was ik erin geslaagd het potje vaseline te openen, stopte er de vingers van mijn rechterhand in en ging op zoek naar haar poepgaatje. Toen ik mijn ingevette wijsvinger zonder aarzelen haar darm inschoof liet ze duidelijk verstaan dat ze hier zat op te wachten. ‘Jaaaaaaaaaa heetzak, bef me klaar met die hete tong, vinger mijn kont, maak me klaar’. Toen ik er nog een tweede vinger bijschoof werd het haar teveel en kwam ze bijna jammerend klaar. Gulzig slurpte ik haar kutsap op en likte haar kutje en haar bilnaad tot aan haar aarsgaatje droog.
Ik gaf haar niet de kans lang na te genieten van haar orgasme. Ik trok haar van de biljarttafel, draaide haar met haar rug naar me toe en deed haar voorover buigen tot ze met haar schouders en hoofd op de tafel lag. Haar stijfgetepelde tieten hingen omlaag tegen de rand van de tafel en haar kontje stak nu uitdagend achteruit. Haar kutje droop intussen weer van haar overvloedige kutsappen. Haar kontroosje stond uitnodigend open en dat was lang niet alleen van mijn gevinger van zonet. Nancy was duidelijk een liefhebster van kontjeneuken. Ongeduldig kreunde ze : ‘Steek uwe neuker tot aan uw ballen in mijn kont, want ’t is bijna drie weken geleden dat Bart me nog langs achter heeft gepakt’. Ik geloofde mijn oren niet : dat Bart haar al te pakken had gehad verbaasde me niet, maar hier voor mij lag een heerlijk wijfje dat het al moeilijk had wanneer ze een paar weken geen pik in haar reetje kreeg, terwijl ikzelf met veel moeite mijn vrouw zo ver had gekregen dat ik haar zo ongeveer één keer om de drie maanden anaal mocht nemen en dan nog heel voorzichtig.
Snel smeerde ik mijn kloppende leuter overvloedig in met vaseline en rekte haar poepgaatje met twee vingers nog even op. Toen kwam het “moment suprême” : vastberaden zette ik de dikke eikelkop tegen het rimpelige roosje aan en het was mooi om zien hoe haar kontje zich verlangend leek te openen op het moment dat mijn eikel haar hete vlees raakte. Ongeduldig duwde ze haar kont naar achteren en bijna als vanzelf schoof mijn stijve lat centimeter voor centimeter haar darmen in. Ik genoot van het trage dieper schuiven van mijn lul in haar toch wel nauwe darmkanaal. Het schuiven verliep wel nauw en heet, maar zonder de minste tegenstand : Nancy had een zalig kontje dat gemaakt was om te neuken. Even later zat mijn 19 cm lange lul tot aan mijn zak in haar reetje en hevig ademend hielden we ons even rustig om te genieten van elkaars hitte en het gevoel van vol en vast te zitten.
Gretig zocht haar hand achteruit tot ze mijn zak en ballen te pakken had die ze met haar lange nagels begon te kriebelen. Ik moest nu alle moeite van de wereld doen om haar niet voluit beginnen te sodemieteren, maar ik wou nog even genieten van het trage verkennen van haar kontgleuf. Zachtjes trok ik mijn pik terug uit haar kont en voelde hoe haar nauwe darm de voorhuid weer over mijn eikel schoof. Toen enkel mijn eikel nog in haar reetje zat twijfelde ik even of ik hem er wel volledig uit zou halen, maar het idee van nogmaals haar kontopening te zien opengaan leek me te mooi om het niet te doen. Ik trok me volledig uit haar reetje terug en dat was voor haar een reden om duidelijk haar teleurstelling te laten blijken. Ik hield mijn neuklat recht voor mij uit en toen ze ongeduldig haar billen naar achter duwde vond haar poepgaatje weer mijn eikel. Met een kreun schroefden we ons beiden weer in elkaar vast en toen mijn kloten weer haar hete kont raakten vond ik dat het lang genoeg geduurd had. Onder haar lijf door kneedde ik enkele seconden haar tieten en stijve tepels en toen zocht ik haar kletsnatte grotje en haar stijve klitje op. En toen begon ik haar in een stevig tempo te kontneuken en tegelijkertijd te vingeren. Nancy hitste me voortdurend op met haar gore praat en dat zette me ertoe aan het beste van mezelf en mijn pik te geven. Ik had nooit durven denken dat ik na het biljarten in de vooravond aan diezelfde tafel nog zou staan stoten !
Het hete praten van Nancy ging na een tijdje over in kreunen en steunen en tenslotte kwam ze zuchtend en hijgend intens klaar. Ik voelde dat ik het ook niet langer kon houden en gromde naar Nancy : “Eén straal en dan pijpen !”. IK duwde mijn leuter zo diep mogelijk in haar reet en spoot toen met alle kracht een zaadstraal in haar darmen. Onmiddellijk trok ik me terug uit haar kontje, maar Nancy was even te laat met zich om te draaien om de volgende straal in haar open mondje te krijgen. De volgende straal kwam op haar tieten terecht maar toen had ze mijn lul beet en gelukzalig ontving ze de volgende stralen in haar gulzige mondje.
Toen ik uitgeschoten was begon ze in mijn zak en kloten te knijpen en vervolgens in mijn lul om de laatste zaaddruppels uit mijn lijf te kunnen zuigen. Ze zoog mijn lul en ballen nog even na en stond toen recht. Met een bezweet en beplakt lijf drong ze zich tegen me aan en begonnen we elkaar hevig te tongen. Met één hand zocht ik weer haar aarsgaatje op en schoof onder haar goedkeurend gemompel twee vingers naar binnen. Haar reetje was nog glibberig en nat van de vaseline en mijn zaad en ik vingerde haar kontje hevig en diep. Haar derde orgasme van de avond kwam snel en hevig. Kreunend liet Nancy het over zich heen komen en keek me toen met verzadigde ogen aan.
‘Lekker, maar ik ben nog lang niet met je klaar’ fluisterde ze. ‘Dat hoop ik maar, want je bent het heetste en geilste wijf waarmee ik ooit geneukt heb’ zei ik terwijl mijn lul liet verstaan dat hij er weer zin in kreeg. Ook zei voelde dat mijn leuter zich weer roerde en lachend zei ze : ‘Zo hebben ik mijn mannen graag en zakte door haar knieën om aan een volgende ronde te beginnen.
Aantal keer gelezen:
761
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)