Spannendverhaaltje.nl

Vakantiewerk

-
16-08-2010
Zoals iedereen weet is de zomervakantie de ideale periode voor vakantiewerk en zo ook voor mij. Dit verhaal is waargebeurd tijdens mijn vakantiewerk in de zomer van twee jaar geleden. Op maandag moest ik mijn melden op de afdeling marketing van een bekend bureau in Amsterdam. Ik zou de maand juni en juli werkzaam zijn als vakantiehulp op deze afdeling. Aangekomend op de afdeling moest ik me melden bij de afdelingssecretaresse en deze secretaresse zou mij dan weer voorstellen aan het afdelingshoofd en de overige medewerkers van deze afdeling.
Het eerste wat mijn opviel Lissette (afdelingssecretaresse) was dat ze een mooie brunette vrouw was en een mooi gevormd lichaam had. Na een paar weken begreep ik ook waarom, ze ging namelijk twee dagen van de week naar de sportschool. Na een rondje introductie op de afdeling werd ik voorgesteld aan de afdelingshoofd (karin). In tegenstelling wat ik verwacht had was dit geen man maar een vrouw die volslank was. Dit stond haar heel goed. De eerste paar dagen waar zwaar omdat ik het dagelijkse ritme van half negen tot vijf uur werken niet gewend was. Mijn leven was nog zo ingedeel in het realex opstaan en zo nu en dan volgen van colleges als het mij uitkwam. Karin had dit door, zelf was ze pas twee jaar klaar met haar studie en verlangde dan ook nog naar het onbezorgde leventje van een student. Doordat ze dit door had liet ze me veel klusjes voor haar opknappen die eenvoudig van aard waren.
Op een vrijdag moest Karin naar Maastricht en omdat ze nog veel werk had te doen moest ik haar rijden. Het zou die dag een warme dag worden en ze had zich hier dan ook op gekleed. Ze had een mantelpakje aan die tot boven haar knieŽn kwam. Ze zag er mooi uit met het donker opgestoken haar. Tijdens de rit werd er veel over koeitjes en kalfjes gesproken en merkte ik dat het wel goed klikte tussen ons, we hadden een bepaalde aanttrekkingskracht. Na een dag hard werken voor karin en een dag vol genieten op de terrassen van Maastricht voor mij reed ik terug naar Amsterdam. Op deze rit viel karin na twintig minuten in slaap, ik moet nog steeds toegeven ze ziet er mooi uit als ze slaapt. Tijdens de rit deed ze in haar slaap haar benen een beetje uit elkaar dit was net ver genoeg op haar zwarte slipje te kunnen zien.
In Amsterdam aangekomen heb ik haar thuis gebracht en ben zelf snel naar huis gereden. Thuis gekomen was het slipje wat ik zag nog steeds in gedachte en merkte dan ook dat ik een harde penis kreeg. Mijn harde penis bracht me ertoe dat ik naakt op de bank ging liggen en ermee begon te spelen. Na een niet te lange tijd kwam ik dan ook aan mijn eerste orgasme van dit weekend. De gedachte bleef me het hele weekend volgen net zoals de vele orgasmes. De maandag was ik blij om naar het werk te gaan om te ontdekken wat Karin nu aanhad. Op het werk aangekomen moest ik me direct melden bij Karin. Ze vroeg me of ik een fijn weekend had gehad en bedankte me voor de gezellige rit. De weken vlogen voorbij doordat ik graag naar het werk ging om te zien wat Karin aanhad. Drie weken later op een vrijdag gingen mijn collega's rond het middaguur weg omdat er een speciale marketingmeeting was bij een klant van het bedrijf. De enige twee die achterbleven op de afdeling waren Karin en ik.
Karin vroeg of ik bij haar wilde komen omdat ze een spoedklusje voor me had. Op haar kamer aangekomen ging ik aan het bureau zitten om te horen wat ik moest doen. Ze zag er mooi uit, ze had een rokje aan die kwam tot net boven haar knie. Ik merkte dat ze wist dat ik haar zat te bekijken. Ze vroeg of ik haar mooi vond en natuurlijk moest ik haar antwoorden dat het zo was. Langzaam kwam ze naar me toe en gooide haar haar los en boog langzaam voorover zodat ik in blouse kon kijken. Wat ik daar zag beviel me wel het waren twee mooie ronde borsten met harde tepels. Deze tepels wonden me zo op dat ik een bobbel in mijn broek kreeg. Deze bobbel werd gezien door Karin en vroeg dan ook of ik geen zin had om mijn broek uit te trekken, natuurlijk had ik daar zin in, en deed dit dan ook. Ik zat daar in een lerenstoel en karin kwam langzaam over me heen hangen en begon langzaam aan mijn harde lul te zuigen.
Ze genoot ervan dat was duidelijk te horen en ik genoot er helemaal van. Het pijpen was zo lekker dat het niet lang duurde voordat ik in haar mondje kwam. Zonder aarzeling slikte ze me zaad door. Nu was het haar beurt vertelde ze me. Ze ging op het bureau zitten en deed langzaam haar rok omhoog. In tegenstelling tot mijn verwachting kwamen er twee mooie roze schaamlippen naar voren. Ik zet mijn mond op deze twee schaamlippen en merkte gelijk dat ze ongelooflijk nat was en begon dan ook het vocht wat van haar kwam te drinken. Ze vond dit zo ontzettend geil dat het ook niet lang voor haar duurde voordat ze kwam. In tijd dat ik Karin aan het beffen was werd mijn lul weer hard geworden. Karin draaide zich om en boog zich over het bureau en vroeg me haar hard en snel te neuken zodat wij beide snel aan een orgasme zouden komen. Ik weigerde dit verzoek dan ook niet en voordat we het wisten hadden we allebei onze tweede orgasme gekregen. Toen mijn lul uit haar kutje kwam likt karin met haar tong mijn eikel weer schoon.
Die zelfde avond nodigde Karin mij uit om bij haar te komen eten. Ze zou een lekker gerecht voor me klaar maken met een goede fles wijn. Tja ook dit verzoek kon ik niet weigeren. Bij haar thuis aangekomen ging Karin zich omkleden en bekeek ik haar appartament. Toen karin uit de slaapkamer kwam had ze een mooie komer zomerjurkje. Dit zomerjurkje was zo kort dat je net niet haar schaamlippen kon zien, alleen als ze even voorover boog. Ze zei dat ze niet vaak een slipje droeg als het warm was omdat ze het wel luchtig vond en ik had daar absoluut geen problemen mee. Na een goede maaltijd en genoeg wijn merke ik dat Karin weer hitsig werd en vroeg me dan ook of ik zin had in een nieuwe ervaring. Op deze vraag antwoorde ik volmondig ja en liet me graag verrassen. Karin liep naar de slaapkamer en kwam met twee zijde sjalen terug. Met de ene zijde sjaal bond ze me vast.
Voordat ze me vastbond kleedde ze me langzaam uit en door de spanning werd mijn lul weer groot. Toen ze me vastgebonden had liep ze naar een kast en haalde hier een dildo uit. Met deze dildo ging ze plagend spelen. Mijn lul werd alleen maar groter door. Na een halfuur spelen pakte Karin de andere zijde sjaal en blinddoekte me. Toen ik geblindoekt was begon ze me langzaam te likken, niet alleen mijn eikel maar ook mijn ballen en mijn kontgaatje. Het gevoel van haar tong die over mijn kontgaatje ging was zo lekker dat ik dat niet meer snel zal vergeten. Ik voelde dat ze mijn kontgaatje steeds groter ging maken doordat ze begon om er een vinger in te steken en vervolgens nummer twee en drie. Ik moet toegeven dit was een lekker gevoel. Langzaam haalde ze haar vingers eruit en ging er iets hard maar niet te groot in. Eigelijk dacht ik dat het de dildo was maar dit bleek niet waar te zijn.
Tot deze conclusie kwam ik doordat de blinddoek werd afgedaan en zag dat Lissette me langzaam en zorgzaam aan het neuken was. Het onverwachte dat Lissette een transsexueel was maakt mij nog geiler en ik begon nu Karin in haar kont te nemen. Ze was daar zo strak dat het niet lang duurde voordat ik haar anus volspood met mijn zaad. Dit orgasme leidde ook tot orgasme van Lissette. Nadat we alledrie waren gekomen gingen we langonderuit op de bank liggen. Dat weekend ben ik niet naar huis gegaan en als we zin in trio hebben dan vragen of Lissette naar boven komt.
Aantal keer gelezen:
884
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)