Spannendverhaaltje.nl

Vakantie brengt meer

-
16-08-2010
Hoi mijn naam is David en wil jullie graag ons verhaal vertelen van onze vakantie. Ik ben zelf 35 jaar oud en een normale man om te zien. Mijn kanjer Kimberly, afgekort Kim is 26 jaar oud en we hebben nu een kleine 6 jaar een relatie waarvan we er 4 samen wonen. Kim is een donkerblonde meid met een normale slank figuur en heerlijke billen en mooi ronde kleine borsten met geile tepels erop. Het is een meid waarvoor je je zeker een keer omdraaid. Ze heeft een mooi klein kutje met een klein dun streepje haar erboven. toen ik haar net leerde kennen en wij wat kregen was ze niet veel gewend op sex gebied. een beetje recht toe en recht aan maar meer niet echt.
Ik leerde haar het genot van beffen en pijpen en later zelfs van anale sex. Langzaam gaf ze zich steeds meer bloot. Sex is voor mij wel een belangrijk onderdeel van een relatie. Mischien niet het aller belangrijkste maar belangrijk genoeg. Sex zorgt voor een glimlach en spanning in een relatie. gezonde spanning wel te verstaan. Kim kwam dus steeds meer los met sex. Ik zelf ben best wel veel bezig met sex. Fims kijken en soms een verhaal schrijven. Dit ging ik nu ook doen naar haar. Verhalen over haar. In het begin vond ze het moeilijk om daar antwoord op te geven. Maar al snel bleek dat ze de verhalen wel heel erg geil en leuk vond.
Zo leerde ze met een ander oog naar sex te kijken en dat het niet iets is als een verplichte nummer. Ze geniet waarneer ze wil genieten en durft zelfs dingen toe te geven als het lekker is. Even hoe Kim was, Dit jaar gingen we lekker op vakantie naar griekenland. Kreta chersonisos. Lekker 14 dagen genieten van zee zon en drank. We vertrokken vroeg in de ochtend dus we waren er ook vroeg. Rond de klok van half 10 in onze appaertement. Zag er goed uit. Twee slaapkamers en een leuke woonkamertje met bank en eet tafel. Kleine keuken en mooi balkon met uit zicht over zee. onder ons was het uit gaans gedeelte al. Even erg lekker ontbijten en badkleding aan. De eerste paar dagen lekker zonnen op starbeach, in de middag aan de borrel en in de avond lekker stappen.
De derde avond zatten we na een avond lekker stappen weer op het balkon en Kim was me aan het uitdagen. Beide lekker in de olie van de drank en ik zakte tussen haar benen en begon het heerlijke kutje te likken. Ze hield mijn hoofd vast en wreef deze stevig lans haar natte kutje. Wat lijkt jouw nou echt eens geil om te doen zei ze. Ik likte en keek haar aan en zei, tja wat mij nu echt geil lijkt. Iets spannends doen zei ik. Ze lachte en zei tja dat kan veel zijn. Ik likte haar weer en zei, wat lijkt jouw dan heel spannend. Ze hijgte lichtjes en keek me aan en zei, wat mij spannend lijkt is een trio. ik likte verder en zei tussen door, twee vrouwen. Ze lachte en zei mischien maar ik dacht maar aan twee mannen.
Ik likte door en duwde een vinger in haar kutje en zei, dus dit moet eigenlijk een andere lul zijn. Ze hijgte lichtjes en zei, tja lijkt mij wel eens spannend. Ze werd volgens mij natter en ik likte door en zei, gewoon heerlijk laten gaan en een andere gozer die jouwlekker pakt. Ze hijgte ja lekker. Vreemde handen over je lichaam, vreemde tong die je likt. Ze werd nog natter, waar sta ik dan terwijl twee vingers in haar kut gleed en ik haar nek zoende en zij mijn lul trok. In de buurt hijgte ze. Ik lachte en zei oke in de buurt dus ik doe niet mee. Mischien hijgte ze en nam mijn lul in haar mond. Ik genot ervan en zei, dus jij wilt eens lekker vreemdgaan met toestemming. Ze zoog me diep en zei volmondig ja. Maar ik moet je wel kunnen zien en jij mij. oh ik moet kijken naar je. Ze was nu klets nat en ik stak mijn lul erin en naaide haar.
Ik kijk hoe jij een vreemde lul in je krijgt. Ze was nog nooit zo geil en keek me met haar mooie groene ogen aan en zei ja, je moet kijken hoe ik de slet uit hang. Die nacht hadden we heerlijke sex en vielen heerlijk in slaap. De volgende dag aan het onbijt spraken we er weer over. Ze kreeg een rood hoofd mar gaf toe dat ze dat wel een keer heel spannend vond. Wat krijg ik ervoor terug zei ik. Een extra dame lachte ze. Ik lachte en zei, klinkt geil. wat een extra dame, nee twee vreemde kerels die jouw nemen. Ze lachte en zei, nou eerst maar eens 1 proberen hoor. ik lachte weer en zei mag ook. De rest vand e dag werd er veel over gesproken. Waarom weet ik niet maar het idee vond ik wel erg geil. Zien hoe mijn kanjer vreemdging. Een vreemde die zijn lul in haar stak,best wel erg geil eigenlijk. In het zwembad zaten we wat te zoenen en heren te keuren.
Het moest geen macho wezen daar hield ze niet van. Die zijn vaak van snel en weer weg. Ze wilde alles en helemaal. Die middag aan de bar op starbeach en aan de cocktail en maar weer kijken. Ze lachte en zei, het liefst een oudere man jouw leeftijd. Maar jonger mag ook, maar dan 1 die niet snel een dame krijgt. Dat zijn vaak types met veel fantasie. Ik lachte en zei, maakt voormaat nog uit. Ze lachte en zei, een beetje moet wel een lul hebben niet heel kleintje. Lekker eten die avond en het gesprek ging maar door. Terug in het appaertement klaar maken voor stappen. Ze trok een hele korte spijkerbroekje aan een soort hotpants. Normaal doet ze die alleen aan met een panty maar nu zonder. Haar billen komen 1 mooi in uit en iets zichtbaar.
Een mooi halter shirtje heel laag uitgesnede met op haar rug in nep steentjes een skull. Daaronder een paar mooie pumps en haar haren mooi strak gekamt. Make-up op en ik kreeg al een stijve bij het zien van haar. Ze lachte en zei, is het wat. Ik kneep in mijn lul en zei, echt wel. Volgens mij ga jij op mannen jacht. Ze droeg geen bh en kwam voor me staan en ik schoof het strakke broekje wat opzij bij haar kruis. Oke ik lachte en zag gelijk een mooi schaamlipje zitten. Geen string zei ik. Oh vergeten zei ze lachend. Buiten onderweg naar een bar hield ze mijn hand vast. Maar er waren er genoeg die hij aandacht probeerde te trekken of gewoon wat zeide.
We zaten op een terras en dronken een baco. We beken de heren die langsliepen of binnen stonden of op terras. We besloten om ook binnen te gaan staan na onze derde baco. Het was niet heel druk maar gezellig. Ik werd steeds meer benieuwd hoe graag ze dit wilde. Zeggen is 1 maar doen is 2. Ik vroeg haar of ze wat gezien had. Ze lachte en zei, ja genoeg. Ik keek har goed aan in haar toch was glazige oogjes en zei je wilt het echt. Ze kneep mijn lul en zei, ja als ik nog mag. Ik greep haar kruis en zei, ben benieuwd hoe ver je gaat. Ze gaf me een zoen en zei all the way babe. De avond ging door en de spanning steeg bij ons.
Er kwamen 5 jongens binnen, schatte rond de 25 of iets ouder. Kim bekeek hun en tikte me aan. Zie je die jongen met die bril. Ja een beetje en nerd lachte ik. Ze keek me aan en zei dat zijn vaak de gene die het geilst en het langs kunnen denk ik. Ik keek haar aan en zei hoe weet je dat. Ze lachte en zei, sheila vertelde dat ze had gedaan met een nerd. Hij bleek een geil monster te zijn in bed. Ze bleef die jongen volgen en hij viel een beetje buiten de boot bij de rest. Die waren op meiden jacht en hij stond er een beetje bij. Hij dronk zijn biertje en keek wat rond. Haar in een soort scheiding, blouse aan en een spijkerbroek met nette schoenen. Hij stond aan de andere kant van de bar en keek wat rond. Ik moest lachen want hij had oog contact met Kim. die lachte naar hem en bleef kijken naar hem. Hij lachte wat verlegen terug en keek af en toe.
Hij had waarschijnlijk zijn stoute schoenen aan getrokken en kwam dichterbij haar staan. Ze raakte in gesprek. Johan heten hij en hij was 32 jaar oud. Hij was met zijn neef en broer mee. Zijn broer was er niet bij die was niet lekker. Die andere 3 waren vrienden van zijn neef. Ik stond naast haar en hoorde het gesprek en ze stelde me voor als haar vriend. Hij veronschuldigde zich en ik lachte en zei, hoezo ze is toch een mooi ding. Ze mag praten met wie ze wil. Kim lachte en zei alleen praten. ik lachte ook en zei, ja mag doen wat je wilt kanjer. Johan snapte niet gelijk wat we bedoelde en Kim stelde voor om op terras te gaan zitten.
We zatten daar en bestelde weer drinken. Twee bacos en 1 bier. We kletste wat en ik vroeg johan of hij geluk had met de meiden. Hij lachte en zei, nee dat heb ik niet snel. Waarom niet zei Kim, ach de meeste vinden mij toch een nerd. Kim lachte en zei ja en. Ja dat is niet genoeg denk ik zei hij. Hoe lang zijn jullie hier. 5 dagen lachte hij en geen succes. Ja dacht nu maar ze heeft al een vriend lachte hij. We lachte terug en kim keek me aan. Ik schudde ja en ik wist nu zeker dat ze meer wilde. Dus nog geen sex gehad. Hij lachte en zei, sex nee zelfs geen gesprek. Doe je het vaak dan in nederland. Hij lachte en zei ja met de hand. Humor had hij wel dat moet ik toegeven. Kim lachte en zei, tja dan is vakantie toch een plek waar je het moet doen.
Hij lachte en vertelde dat hij gisteravond had liggen kijken naar zijn neefje die sex had met een engelse meid terwijl hij zo genaamd sliep. Kim vroeg hem vond het leuk kijken. Hij lachte en zei best wel geil maar doe het liever andersom. Oh jij bekeken worden. Tja dan heb ik tenminsten sex. Ik liep naar de wc en kwam een kleine 5 min later terug met nieuw drinken. Ze zat wat dichterbij johan en ze lachte. Ik vroeg waarom ze moesten lachen. Kim keek me aan en zei, nou ik denk dat jij maar eens moet kijken vanavond. Johan lachte en zei was een grapje hoor. Ik keek hem aan en zei, waarom. Jij mag toch ook wel lol hebben en zei wil eens wat anders proberen.
Hij snapte het even niet maar wel legde hem het uit. Nu begreep hij het wel en keek ons aan en zei, nou ik wil jullie wel helpen hoor met deze fantasie. Weet je wat zei ik. Ik loop al vast een stukje weg, vertel jij je neef dat je met haar mee gaat. Hij liep weg Kim bleef wachten en ik iets verder op. Johan sloeg een arm om Kim en liep weg en die neef en zijn vrienden bekeken hem na en riepen, doe je best he johan. Terug in ons appertement schonk ik weer drinken in en gaf johan een biertje. Pakte en stoel die op het terras stond en zetten deze in de deur openning. Johan gaf aan dat hij best wel nerveus was. Kim lachte en zei dat ben ik ook.
Ik lachte en zei ik ook hoor is toch de eerste keer zo. Johan lachte en zei oke gelukkig maar. Ik beek hun en zei, Johan schaam je niet en doe wat je wilt doen. Hij lachte nam een slok bier maakte zijn sigaret uit en bekeek kim goed. Die had een mega geile blik in haar ogen. Hij plaatste een hand op haar buik en streelde haar buik en zei dat ze een mooie meid was. Kim pakte zijn hand en legde deze op haar borst. Johan keek met een glimlach naar haar en knede haar borst. Kim keek hem aan en zei, doe wat je wilt met me. Hij schoof zijn hand in haar halter en knede haar blote borst nu en speelde met haar tepels. Kim zat achter over en sloot haar ogen en had haar benen uit elkaar. Ik bekeek dit en zei, waarom voel je niet of ze al lekker nat is. Johan liet zijn hand omlaag glijden en schoof een vinger langs haar spijkerbroek en keek me aan en zei, nat? ze is super nat. Dit deed de laatste rem bij hem weg slaan en die vinger gleed in haar kutje.
Kim hijgde licht en liet een hand over zijn broek glijden en greep zijn kruis. Ze kneep erin en kreeg grote ogen mij kant op. Johan maakte haar broekje los en trok deze uit en ze trok zelf haar halter uit. Hij begon haar tepels te likken en wreef wild door haar kut nu. Hij kwam helemaal los. Ik keek met grote ogen naar dit toch wel hele geile schouw spel. Ik hoorde zijn vinger soppen door haar kut. Ze trok zijn broek los en hij opende hem verder en nu snapte ik haar grote ogen. Damm was een grote lul kwam daar te voorschijn. Kim stond op en trok Johan mee naar de slaapkamer. Ze plofte op bed en lag wijds been met zich zelf te spelen. Johan keek hier naar net als ik en hij trok aan zijn grote lul. Hij zakte door zijn knieen op de grond en trok haar naar het bed rand.
Spreide haar benen wijd en duwde zijn mond op haar mega natte kut. Damm een vreemde gozer likte haar heerlijk jonge kutje. Johan likte haar en trok aan zijn grote pik. Kim trok hem op bed en kroop over hem heen in standje 69. Ik zag hoe hij haar weer likte en haar billen en kut open trok en Kim bekeek die grote lul en zoog die natte eikel. Ze keek me aan en zei, damm wat een pik is dit zeg. Ik pakte haar hoofd en duwde deze weer omlaag en zei, pijp hem nou maar eens flink. Ze begon hem lekker te pijpen en hij likte en vingerde haar kut. Kim bewoog steeds sneller en hijgde ja ja ga door ik kom ik kom. Ze kwam inderdaad en gaf zelfs een gil.
Kim pakte zijn haren vast en trok zijn hoofd tegen haar kut en kont op en zei, lik me overal lik mijn kut en kont. Johan likte door en ook haar kontje. Ik zat op een stoel en trok mijn lul rustig af wat was die geil om te zien zeg. Kim zat recht op en trok zijn lul en wreef haar kut en kont over zijn mond. Hij had haar tepels vast en trok eraan. Kim kwam weer klaar en plofte op haar rug. Johan kroop over haar heen en zoende haar en wreef zijn lul langs haar nog nattere kut. Kim bleef draaien en daar gleed zijn grote vlees haar kut in. Kim gaf een diepe zucht en zei neuk me neuk me stevig. Johan begon haar te neuken en dat was pas echt een heel geil gezicht. Een vreemde lul die jouw kanjer berijd. Shit hij wist wel hoe je een meisje moest neuken met zo'n lul.
Hij begon haar nu diep te pompen en Kim kwam voor de derde keer heftig klaar. Diverse standje gleed ze heerlijk over deze grote lul. Kim zat nu op die lul en bereed hem weer. Johan hijgde zwaarder een teken dat hij ging komen. Kim stapte af en zoog hem diep. Dit was hem te veel en hij spoot zijn zaad in haar gezicht. Ze zat op haar knieen en ik was achter haar gaan zitten en schoof mijn lul in haar klets natte kut en naaide haar diep en hard en spoot mijn zaad diep in haar. Kim lag flink na te hijgen en bedankte johan. Je neukt echt mega lekker wat een lul heb je. ik lachte en zei, thanx je heb haar flink genomen. De volgende dag spraken we hier over en Kim gaf toe dat ze mega had genoten. 1 van die grote vreemde lul en van mij hoe ik haar bekeek. Ik lachte en zei, ik heb mega genoten van jouw en je geile neuk beurt. Mag gerust vaker zei ik.
Ze lachte en zei nou wil dit ook wel vaker hoor. Wie weet twee mannen een keer. Ik lachte en zei wie weet. die avond tijdens het eten vroeg ze mij wat mij nu ook heel spannend leek. Ik keek haar aan en zei, een nog oudere man. Ze keek lachend naar me en zei, ja hoor nog ouder en hoe veel ouder dan. Tja 40 of zo iets. Waarom niet gelijk 50 zei ze. Ik lachte en zei mag ook. Ze lachte en zei weet niet of ik daar geil van wordt. Ik lachte en zei wedden. Twee dagen later zaten we op terras die grenste aan een engelse pub. Ook een terras. We lachte en dronken wat en naast ons zatten twee oudere engelse mannen. Ze lachte naar kim en gaven knipoogjes.
Kim keek me aan en zei nee dat is me tcoh te veel. Ik lachte en zei wie weet zijn ze lekker ruig met je. Ze keek me aan en zei ruig. Ik lachte en zei ,je praat tijdens je slaap. Ze keek me aan en zei oke je heb me gesnapt. Het waren geen twee kanjers zijn Kim. ik lachte en zei nee johan ook niet. Ze lachte en zei, dat klopt. Ze keek me aan en zei waarom een oudere man. Ik lachte en zei, lijkt me gewoon mega geil een oudere man die geil word van jouw en je dan lekker neemt. Kim lachte en zei, oke maar die twee. Ik lachte en zei ja waarom niet. Kim keek me aan en zei, ja maar hoe dan. Ik lachte en zei ergens op het strand of zo. ik gluur wel. Dat is best wel eng zei ze. ja en geil zei ik. Ze lachte en zei, je heb mijn fantasie nog erg gemaakt.
Ik lachte en zei, je durft het niet he. Ze keek me aan en zei, ik durf alles wacht jij maar af. Ik keek haar aan en zei, nee dit durf je niet. Waar wil je het zien dan zei ze. Ik lachte en zei, weet je die plek verderop waar wij het ook deden. Ja dat kleine strandje tussen de rotsen. Ja daar. Ze lachte en zei zie ik je daar. Ik lachte en zei, oke haal ik de video camera. Kim keek me aan en zei oke. Wat ga je zeggen dan wie ik ben. Mijn broer zei ze. Ik stond op en liep weg en bleef een stukje verderop staan. Net uitzicht. Ja hoor ze schoof aan bij de heren en dronk een grote pils. Ik snelde terug naar ons appartement en pakte de camera. Shit ik wilde alleen maar weten waar haar grens was. Sinds die ene keer met johan was ze toch wel wat veranderd in goede zin.
Ze ws geiler en dorst nu meer te zeggen en blijkbaar ook te doen. Vanaf onze balkon kon ik zien dat ze nog op het terras zat. Waar ze het over hadden geen idee maar ze stonden op en liepen weg. Ik liep naar beneden en wachte op een hoek. Ze liep voorbij en zag mij staan en had beide mannen mee. Ze lachte en liep door. Ik volgde op gepaste af stand. Mijn hart bonkte in mijn keel. Zou ze het echt doen. Ze liep het strandje op en liep achter de rotsen langs. Ik bleef achter een grote rots zitten en klikte de camera aan. Gelukkig was het volle man dus licht zat. achter die rots was een klein stukje strand. Afgeschermd door de rotsen en dus niet zichtbaar vanaf boven.
Ik zetten mijn camera op een rots en zoomde in iets in. Daar stond ze, beide heren aan een kant die haar borsten streelde. Ik zag dat ik dichterbij kan komen en deed dit. Ik zat nu echt een aantal stappen bij hun vandaan. Ik hoorde haar hijgen terwijl de heren haar borsten hadden onbloot en ze deze likte. Kim had in elke hand een stijve lul waar ze aan trok. beide heren waren zekker in de 40 als het niet ouder was. Kim zakte door haar knieen en nam een lul in haar mond en pijpte de heren om en om. Beide heren hadden echt zo'n engels kapsel en waren echt nog wit. De heren waren nu naakt en eentje zakte door zijn knieen en maakte haar broek los.
Broek uit en string weg en hij wreef flink door haar kut. Ik zoomde op haar kut en zag dat deze mega nat was. Kim zat op haar knieen en die man voor haar was gaan liggen en liet zich heerlijk pijpen. Die andere man gaf een lik door haar kut en stak gelijk zijn engelse oude lul bij haar naar binnen en naaide haar gelijk stevig. Shit ze liet zich echt naaien door die twee kerels. Om en om naaide ze haar stevig en speelde wild met haar borsten en tepels. Ze lag op haar rug en met haar benen wijd en hoog en een lul diep in haar. Deze kerel pompte stevig door en ze zoog de ander diep en kwijlde er zelfs van. Die kerel naaide haar nog wilder en zoog aan haar tepels. ik kon haar goed horen hijgen en zeggen Fuck me old men.
Hij hijgde en trok zijn lul eruit en spoot zijn zaad over haar buik en borsten. De volgende draaide haar op haar knieen en stak zijn lul er weer in en naaide haar weer hard en trok aan haar haren. Shit hij was echt wild bezig met haar en ze hijgde en gilde het uit. In diverse standjes naaide haar maar door en door. Ze lag weer op haar rug en hij pompte door en ik hoorde haar zeggen yes iin my ass. Ik zoomde weer en zag inderdaad hij naaide haar kont hard. Dit werd hem te veel en hij spoot alles tegen haar kut en kont op. De heren gaven haar een zoen kleden zich aan en liepen weg. Ik liep met de camera aan naar haar toe en ze lag daar onder het zaad. Ze keek me aan en zei, shit ik ben zojuist keihard geneukt door twee engelse oude mannen. Ik lachte en filmde haar rode kut en kont die onder het witte zaad zaten. Ze lachte en zei, shit ik was zo geil en werd zo geil genomen en echt wild en hard. Ik lachte en zei, zag het je was echt een slet die zich helemaal liet gaan. Ze keek me lachend aan en zei, ja die twee zorgde ervoor dat al mijn remmen weg waren en naaide me diep en hard in al mijn gaatjes.
Ik lachte en zei, ik trok mezelf klaar toen je hard in je kont werd geneukt. Dat was lekker zei ze. Drie dagen later een schuimparty bij starbeach. Kim had een jurkje aan en slipper. Ik een korte broek en een hemd. Het was er druk en gezellig. He daar was Johan. Hij kwam naar ons toe en lachte en vroeg hoe het ging. Hij stelde zijn broer voor. Theo en hij was 41 jaar oud. Al zou je dat niet zeggen. Maar net als Johan een beetje een nerd maar dan dikker. Hij vertelde dat hij het wel zijnj broer had verteld. kim lachte en zei, geeft niet hoor was toch ook erg leuk. Hij lachte en zei, ja zeker doe het zo weer. Kim lachte en zei ja zeker samen met je broer.
Hij lachte en zei als ie mee mag doen. Ik lachte en zei ja hallo en ik dan. Kim keek me aan en zei tja weer kijken denk ik. ik lachte en zei wat denk je van filmen. Johan lachte en zei mag hoor. Kim keek me aan en zei mag ik ook. Ik lachte en zei, is goed maar dan wel bij ons in het huisje. Johan lachte en vertelde het zijn broer. Die lachte en zei, is dit echt. Ik lachte en zei ja denk het wel. Kim was eigenlijk al aardig dronken dus tja dat zal wel een geile boel worden. Beide liepen even weg en ik keek haar aan en zei, jij bent echt erg wist je dat. Ze lachte en zei, ja maar dat komt door jouw. Van jouw mag ik ook zo veel. Ze gaf me een zoen en zei, morgen gaan we een leuke meid zoeken voor jouw. Is goed zei ik, maar dan wil ik straks wel een hele geile sex partij zien.
Ze lachte en zei, dat komt goed ik ben al erg geil en als Theo net als johan een grote heeft dan is het helemaal leuk. Ik lachte en zei wat ben je ook een geile slet he. ze lachte en zei nee eigenlijk een geile hoer. Heb nu al meer gedaan dan ik ooit had durven dromen. Daar waren we dan in ons appartement met die twee nerds. Kim had alleen een jurkje aan en zei tegen de heren, kleding uit nu. Dat deden ze dan ook gelijk. Oke echt familie. Beide in bezit van een flink stuk vlees tussen hun benen. Theo stond op, best wel dik en behaard en pakte Kim vast en trok haar jurkje uit. Hij greep haar borsten en trok aan haar tepels.
Likte haar nek en wreef zijn inmiddels stijve lul langs haar been. kim pakte deze lul en trok eraan. Ze speelde met zijn eikel en johan zakte door zijn knieen voor haar en duwde zijn mond op haar kut. Theo trok aan haar haren en begon haar te tongen en speelde lekker met haar tepels. kim duwde de mond van johan goed tegen haar kut aan en wreef haar kut langs zijn mond. Na een paar min nam theo kim mee naar de bank en ze ging zitten. hij zt naast haar en speelde met haar natte kut. Zij pakte zijn grote lul en trok eraan en nam hem in haar mond en likte zijn lul. Hij en johan speelde samen met haar kut en vingerde deze en trokken hem open. likte hem af en toe en vingerde haar kontje. Ik filmde dit allemaal van dichtbij nu.
Johan vingerde haar kontje met twee vingers en Theo haar kut met twee vingers. Kim hijgde en zoog Theo zijn stijve grote lul en likte zijn ballen. Theo zat recht op te genieten van haar pijp beurt. Johan likte haar tietjes en tepels en vingerde en speelde met haar kut. Kim kwam gillend klaar en stond op en liep naar een bed. Ze lag daar wijds been en Theo liep naar binnen en duwde zijn lul weer in haar mond en zei pijpen dat doe je echt lekker. Johan duwde zijn mond op haar kut en likte haar beide gaatjes. Theo kroop in standje 69 over haar heen en haar benen hoog en wijd. Likte haar gaatjes en vingerde deze en neukte haar mond. Kim hijgde alleen maar flink en bewoog haar kont om hoog en laag zodat alles werd gelikt. Theo duwde op haar blaas en wreef haar kut.
Hij keek me aan en zei, ik denk dat je vriendin moet plassen let maar op. Kim hijgde en gaf een gil en begon inderdaad te plassen. Johan zat er voor en kreeg alles tegen zijn gezicht en borst op. Kim lag heftig tre schudden terwijl ze plaste en Theo door speelde met haar kut. Ze was bijna klaar en theo likte haar natte pis kut. Kim gilde nu ja ja ja ja aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh en kwam onwijs heftig en trillend klaar. De heren lieten haar even met rust en ze pijpte beide lullen nu alleen. Ze keek me aan en zei, shit dit was echt heftig. Ik lachte en zei en erg geil. theo opende haar benen weer en zei, nu ga ik deze pis kut neuken. Hij duwde zijn gevaarte erin en beogn haar rustig maar lekker te neuken. Zijn gleed glimmend van haar sap in en uit haar en Johan liet zich pijpen. Er werd gewisseld en Johan naaide mijn kanjer nu diep en stevig.
Om en om duwde de heren hun lul in haar openstaande kut. Kim zat op haar knieen en pijpte johan en theo duwde zijn lul in haar kut. Hij vingerde haar kont en zei, johan we gaan haar straks een lekker dp geven. Kim keek me aan en zei een wat, ik lachte en zei, iets wat je lekker gaat vinden. Johan duwde zijn lul hel rustig in haar kontje en Johan lag er onder en likte haar kut. Na een paar keer gleed deze lul heerlijk in haar kont en ik filmde hoe een tong haar clitje likte en een lul haar kont neukte. Steeds iets sneller en steeds iets wilder. Johan draaide zich om nadat Kim weer eens was gekomen. Hij wreef zijn lul langs haar kut terwijl Theo haar nog neukte in haar kont. Kim keek me aan en zei nee dit word te veel maar voor ze stop kon zeggen gleden beide lul in haar.
Ze opende haar mond en keek me met grote ogen aan. Ze begon te hijgen en riep aaaaaahhhhh dit is lekker meer meer. Ik zetten de camera neer en liet deze haar beide gaatjes filmen die genomen werden en duwde mijn lul in haar mond en liet haar mijn paal zuigen. De heren begon steeds sneller te neuken en kim had moeite met pijpen en genot onwijs hiervan. ze hijgde en riep Jezus dit is pas neuken wat lekker. Beide heren voerde het tempo op en naaide echt stevig. Kim gilde het uit en pijpen werd heel moeilijk voor haar. De heren naaide haar zo de hele appartement door. Dan weer anaal dan weer vaginaal en dan weer beide te gelijk. Ze zat nu op Johan die op een stoel zat en zijn pik diep in haar. Theo kroop op zijn knieen erachter en duwde hem weer anaal.
Johan naaide haar kut en likte haar tepels en Theo naaide haar kontje en tongde met haar. Theo ging sneller en sneller en kruende flink en kwam heftig klaar en spoot haar kontje vol. Theo stapte af en het zaad druppelde uit zijn lul en uit haar kont. Ik kon het niet laten en duwde mijn lul in deze zaad kont. Wauw dit voelde lekker aan. Ik voelde de lul van Johan glijden in haar kut terwijl ik haar kont neukte. Het dunne wandje was wat ons scheidde. Ik pompte door en spoot mijn zaad ook in haar kont en zag dat theo zijn lul liet leeg zuigen door Kim. Kim lag op de grond met haar benen wijd en Johan pompte stevig in haar kut. Hard en diep en hij kreunde net als kim hard en beide kwamen tegelijk klaar. Hij trok zijn nog spuitende lul uit haar kut en duwde deze in haar mond en spoot hem leeg. Ik filmde haar zaad kut en kont.
Uit beide gaatjes liep het zaad en theo wreef deze door elkaar en over haar kut heen. Johan was helemaal leeg gespoten in haar mond en Kim zoog hem schoon. Theo keek me aan en zei, wil je nog wat geils filmen. ik lachte wat dan. Hij vroeg kim ee te lopen naar het bad. Ik had al een vermoede. Ik pakte zijn lul vast en richten deze op haar zaad kut en zei zal hem even schoon maken. Hij begon te plassen en zijn warme pis kletste tegen haar kut op. Kim hield haar kut open en hijgde lekker. Johan piste ook over haar borsten en piste het zaad er af. Kim zelf begon ook te plassen en zei tegen theo lik me nu nog maar eens. Wat hij ook deed en ze pisten zijn gezicht onder. Ze deed de douche aan en waste zich nu schoon. De heren waren weg gegaan en Kim kwam in een string naast me zitten op balkon en zei, jezus zo heb ik echt nog nooit geneukt.
Ik lachte en zei nee ik ook niet. Wat was jij geil bezg zeg. Ze lachte en zei, oke en dp vind ik inderdaad erg lekker. Zelfs plas sex vond ik leuk. nooit gedacht zei ze. De eenna laaste dag van theo en johan is ze meegegaan met theo. Die heeft haar ergens in de bergen liggen neuken en misbruikt. Ik was hier akkoord mee gegaan. dot omdat beide heren beloofde in Nederland langs te komen. En ik vond het wel geil dat ze het ergens deed wat ik wist . Camera was mee en zou worden gebruikt. Nou geloof me het was een geil filmpje. Ergens in de bergen werd ze door theo in kut en kont geneukt en onder gespoten. Kim heeft een andere kijk gekregen op sex.
Onze sex pure liefde en andere sex pure lust. een extra dame moet nog gebeuren maar dat komt goed. Nu weer thuis gaan we zeker verder op onderzoek uit. Wat is nog meer heel geil. En johan en Theo komen een keer langs om haar weer eens flink te nemen. Daar heb ik nu al weer zin in en zij ook.
Aantal keer gelezen:
621
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)