Spannendverhaaltje.nl

Vaderskindje [2]

-
21-08-2010
Ik trok een andere broek aan en begon aan het avondeten. Na ongeveer een halfuurtje kwam Eva binnenhobbelen. Ze had haar enkel ingetaped zag ik. Mijn hart bonsde in mijn keel en ik wist me even gewoon geen houding te geven. Wat moest ze wel niet van me denken? - Hoe gaat het met je enkel? vroeg ik. - Gaat wel zo, met die tape er omheen. Kan ik helpen? Ik gebaarde naar de saladekom en zij ging aan de slag met het bereiden van een salade. Ondertussen begon ze luchtig te kletsen over wat we morgen zouden kunnen doen als haar enkel nog opspeelde en ik haalde opgelucht adem. De rest van de avond verliep bijna gemoedelijk, met alleen af en toe een rare geladen stilte. Eva dook vroeg haar bed in en ik bleef nog een uurtje met een biertje op de veranda zitten. Het weer was echter plotseling omgeslagen en toen ik zelf ook naar bed ging, klonk in de verte het eerste gerommel van onweer.

Ik werd wakker van een harde klap. Even was ik gedesoriŽnteerd, maar realiseerde me toen dat het hard onweerde. Ik moest meteen aan Eva denken in de kamer naast me. Ze hŗŗtte onweer, als klein kind al en dat was nooit overgegaan. Toen de bliksem niet lang daarna ergens met een enorme klap insloeg was ik dan ook niet verbaasd dat ze plotseling als een bang vogeltje in de deuropening stond. - I-ik ben bang, pappa.
Ik knipte het bedlampje aan en trok het dekbed aan haar kant omhoog. - Kom er maar bij, lieverd.
Ze vloog bijna het bed in, net toen de kamer weer werd opgelicht door een bliksemflits. Trillend kroop ze dicht tegen me aan en ik sloeg mijn arm beschermend om haar heen. Bij elke donderslag kromp ze ineen, maar na een halfuur was het ergste onweer voorbij en kon ze eindelijk weer ontspannen.
- Sorry dat ik me zo aanstelde, maar ik was zo bang. - Dat geeft toch niet? Het was ook heel heftig daarnet. Ik streek troostend over haar rug. - Maar bij jou voel ik me veilig. Ze lag dicht tegen me aan met haar rechterbeen half over mijn dij heen. Ik slaap behalve in de winter altijd alleen in een boxershort, geen T-shirt. Haar hand lag op mijn borst en bijna gedachteloos speelden haar vingers met de lichte begroeiing op mijn borst. Zwijgend bleven we zo liggen. Ik werd me steeds meer bewust van haar warme lijf, alleen gehuld in een dun mouwloos hemdje en een slipje, het stevige vlees van haar borst tegen mijn borstkas gedrukt. Misschien kwam het door het badkamerincident eerder op de avond, maar ik merkte dat ik een stijve kreeg. Ik wilde mijn benen optrekken om mijn erectie te verbergen, maar haar been zat in de weg. Shit. Goed, dan maar 1 been optrekken. Eva merkte dat ik niet lekker lag en ging behulpzaam iets verliggen, maar trok daarbij haar been verder op en raakte daarbij even mijn stijve pik.
- Oh! I-ik ... stotterde ze en zweeg toen.
Double shit. Ik keek haar schuldbewust aan. - Sorry, dat komt niet door jou. Ik bedoel, je ligt zo dicht tegen me aan en ik ... het is gewoon een lichamelijke reaktie.
Ze bleef tegen me aan liggen en weer zeiden we een tijd lang niets. Ik durfde nauwelijks nog adem te halen. Blijkbaar was haar nieuwsgierigheid toch gewekt, want
haar hand bewoog zich langzaam onderzoekend van mijn borstkas omlaag naar mijn buik.
- Pap, fluisterde ze. - Mag ik even kijken? - Eva! - Kijken kan toch geen kwaad? Je zei zelf net dat je niet opgewonden van mij wordt.
Ik zuchtte, wilde het wel en niet, vond het toch wel spannend. Eva wachtte mijn antwoord niet af en trok gewoon het dekbed van ons af en keek met grote ogen naar de enorme tent in mijn boxers. Ze legde haar hand weer op mijn buik en bewoog die steels richting de elastiek van mijn shorts die een beetje omhoog werd geduwd door mijn erectie... en glipte er toen onder.
Geschrokken pakte ik haar hand beet. - Wat doe je?
- Niets. Ze fluisterde bijna. - Ik doe niets.
Haar hand wurmde zich onder de mijne uit en bewoog lichtjes, stukje voor stukje over de donkerblonde streep haar op mijn onderbuik richting mijn pik, die pijnlijk hard was geworden. Ik moest haar nu tegenhouden, dacht ik, maar of het nou door de alcohol in mijn bloed kwam, mijn verstand en mijn handen weigerden dienst.
Plots wipte ze de elastiek van mijn shorts even omhoog en mijn keiharde lul floepte te voorschijn en bleef een beetje natrillend recht overeind staan. Nieuwsgierig reikte Eva omlaag met haar hand en omvatte mijn zware lul en bij die eerste aanraking schokten mijn heupen onwillekeurig even omhoog. Ik onderdrukte een kreun. Ze kneep er even zacht in en haar ogen werden groot. - Jeetje, hij lijkt wel van beton. Ik moest toch even glimlachen om haar bijna kinderlijke uitbarsting. Ze bleef als gebiologeerd naar mijn pik staren, maar hield haar hand verder stil.
- Eva, bracht ik eindelijk met moeite uit. - Dit kan niet. Ik bedoel, wat ik vanmiddag deed was ook verkeerd. Ik ...
- Vind je dit niet lekker?
- Ja. Nee ... dat doet er ... ik ben je vader. We moeten nu stoppen.
Maar ze kroop alleen maar dichterbij. Haar borsten drukten tegen mijn borst en haar hand bleef mijn pik vasthouden. Toen bewoog ze haar hand 1 keer strelend op en neer over mijn pik. - Zeg me dat je wil dat ik stop en dan stop ik.
Nogmaals ging haar hand 1 keer op en neer over mijn pik. Ze trok daarbij mijn voorhuid helemaal terug en dan stevig weer over mijn eikel. Ik steunde.
- Eva, smeekte ik.
- Sst. Je hebt me vanmiddag zo lekker gevingerd. Ik wil iets terugdoen. Wacht.
En tot mijn verbazing trok ze in een beweging haar hemdje over haar hoofd. - Voor straks, voegde ze eraan toe en legde het hemdje op mijn buik. Ik had voor de tweede keer zicht op haar mooie stevige borsten en zag dat haar roze tepeltjes zich al een beetje uit hun tepelhof hadden opgericht. Ze pakte mijn pik beet die gewoon leek te steigeren tegen haar handpalm en zo mogelijk nog harder werd en bewoog haar hand voorzichtig een paar keer over de volle lengte heen en weer. Toen verstevigde ze haar greep om mijn pik iets en begon me heerlijk af te trekken. Met haar duim wreef ze af en toe mijn voorvocht over mijn eikel en ik begon te schokken, kreunde langgerekt. Waar had ze dit geleerd, schoot het even door me heen, maar al gauw kon ik niet meer denken. Haar vuist ging met draaide bewegingen een paar keer op en neer over mijn eikel. Ik kreunde weer. - Oh meisje ... wat doe je dat lekker ...
Ze ging er eens goed voor liggen en trok me steeds sneller af. Ik keek verlekkerd naar haar borsten die op en neer zwoegden. - Oh, ik voel je pik zwellen. Met blosjes van inspanning op haar wangen boog ze verwachtingsvol over me heen. - Kom je klaar? Spuit dan. Spuit maar lekker.
Haar hand schoot nu als een stoomhamer heen en weer. Ik schreeuwde het uit toen ik begon te spuiten. - Ik komm! ... Aaaahhh...!
Omdat ze nog over me heen leunde raakte de eerste paar krachtige stralen van mijn zaad haar tieten en hals, de rest golfde over haar hand en eindigde in een plasje op mijn buik.
Ik moest heel even van de wereld zijn geraakt. Toen ik opzij keek lag Eva op haar zij naar me te kijken, nog steeds besmeurd met het sperma van haar eigen vader. Ik pakte haar hemdje en wreef daarmee mijn kleverig zaad van haar borsten en handen en van mijn buik. Daarna vleide ze zich weer in mijn armen, nu alleen gehuld in een slipje.
- Deed ik het goed? vroeg ze zacht.
- Jeetje, ja, dat was echt heerlijk.
- Ik vond het ook heel fijn, wat je vanmiddag met me deed. Ik weet dat het niet mag, maar ik denk dat ik al een tijdje een beetje verliefd op je ben. De jongens op school zijn zo kinderachtig en jij bent zo groot en sterk en mijn vriendinnen vinden jou ook heel knap, besloot ze. Ze haalde diep adem. - Ik hou van je, paps.
Ik drukte haar even tegen me aan. - Je bent een schat en ik hou ook van jou, liefje, maar ik weet niet wat ik hiermee aan moet. Je bent toch mijn dochter.
Ze zweeg even. - Vind je me wel mooi? vroeg ze na een poosje.
- Ja, ik vind je mooi. Heel mooi.
- Maar zijn mijn borsten niet te klein? Mannen houden toch van groot?
- Je borsten zijn perfect zo. - Niet te groot en niet te klein. Ik boog naar haar toe en gaf op elke borst een klein kusje. Ze giechelde. Het stevige vlees van haar borsten lonkte onweerstaanbaar. - En zacht. Ik pakte een van haar borsten vast en kneep zacht. - Maar toch stevig. Mijn duim streek een paar keer over haar tepel, die direkt reageerde door stijf te worden. Ze zuchtte diep. - Je tepels zijn gevoelig hŤ? Ik bleef met haar tepel spelen tot ie dik en hard werd. Ik moest gewoon even aan dat knopje zuigen. Mijn mond sloot rond haar tepel en ik sabbelde voorzichtig, liet mijn tong een paar keer erover heen gaan. Ook de andere tepel nam ik tussen mijn lippen tot die stijf rechtop stond. - Hmmm. Kijk maar hoe lekker dik ze worden. Ik blies zachtjes over de glinsterende harde roze knopjes, likte rond haar speentjes en beet er af en toe zachjes in. Eva zuchtte en rilde eventjes. Ik duwde haar op haar rug en drukte mijn lippen op de hare. Zachtjes kusten we elkaar, eerst met kleine zuigende bewegingen, toen liet ik mijn tong tussen haar lippen glijden en kuste haar hartstochtelijker. De kus verdiepte zich en minutenlang deelden we een diepe tongzoen, tot ik mijn mond van de hare losmaakte en op haar neerkeek. Ze was zo mooi, een beetje buiten adem, haar donkere haar langs haar hoofd op het kussen uitgespreid, haar volle lippen halfopen. Toen pakte ze mijn hand en legde die tussen haar benen, tegen haar slipje aan. Ik probeerde mezelf te beheersen, maar dit dreigde onherroepelijk toch weer uit de hand te lopen.
- Wees lief voor me pappa, fluisterde Eva en opende haar benen verder. Ik wreef even over haar slipje, kon het toch niet laten, voelde de hitte van haar kutje door het vochtige stukje stof heen. - Eva, zuchtte ik. Ik liet mijn vingers in haar broekje liet glijden en voelde haar vochtige krulletjes . - Mmmmmmm. Ze slaakte een diepe zucht toen mijn vinger haar vond; ze was nat, gezwollen, open. Ik liet alle voorzichtigheid varen en schoof haar broekje over haar heupen omlaag.
- Vertel me wat je lekker vindt, Eva. Mijn vingers gleden tussen haar dikke kutlipjes.
- Alles. Je mag alles met me doen, pappa.
Ik kreunde. - Doe je benen wijd, papa zal lief voor je zijn. Eva spreidde haar benen verder. Ik maakte mijn vingers nat met haar eigen vocht en begon weer zachtjes tussen haar lipjes te strelen. Kreunend onderging ze mijn strelingen, mijn vingers die vederlicht haar schaamlipjes en klitje streelden. - ... Zo lekker ..., zuchtte ze. Ik liet 1 vinger voorzichtig haar spleetje binnendringen. Ze was kletsnat, en zo warm... Ik vingerde mijn meisje tot ze ritmisch begon te kreunen. Ze kronkelde onder me, op het punt klaar te komen, maar ik stopte, wilde eerst haar kutje proeven. Mijn lippen gleden omlaag van haar hals, over haar borsten, buik en de binnenkant van haar dijen, toen weer omhoog naar haar poesje, tegen de kale lipjes, trok haar lipjes open en haalde mijn tong door haar natte gleufje heen. Ze smaakte zilt en fris. Met lange halen likte ik tussen haar gezwollen kutlipjes. - Ooooh papp... oohh ... Ik pakte een voor een haar schaamlippen tussen mijn lippen en sabbelde daar aan, likte toen weer langs haar stijve klitje. Mijn dochter kreunde hees en langgerekt. Haar vingers grepen zich in mijn haar vast en drukten haar kutje gretig tegen mijn zuigende mond en likkende tong. Mijn handen gleden onder haar draaiende kontje, omvatten de stevige rondingen en ik drukte mijn mond, lippen en tong ritmisch tegen haar kut. - Lik me... Oohh .. jaa ... lekker ... sneller .... Ooooohhh! Mijn tong bewoog nu hard en een beetje ruw met een snelle, bijna trillende likbeweging over haar harde klitje. Haar liefdessappen vloeiden onophoudelijk en ik likte en proefde en dronk tot mijn dochter sidderend en kreunend op mijn tong klaar kwam.
Ik kroop omhoog tussen haar benen. Ik had ondertussen weer een enorme stijve.

[wordt vervolgd]
Aantal keer gelezen:
1386
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)