Spannendverhaaltje.nl

Vaderskindje [1]

-
21-08-2010
Mijn dochter Eva en ik zijn onafscheidelijk en hebben een hechte band, vooral sinds haar moeder een paar jaar geleden is overleden. We gingen altijd al vrij met elkaar om. Zij is nogal aanhankelijk, geeft me graag kusjes en hoewel ze er nu echt te oud voor is, kruipt ze nog graag bij me op schoot om te 'kroelen', zoals zij het noemt. Heel af en toe nog kruipt ze zelfs 's ochtends bij me in bed, net als toen ze nog een klein meisje was. Ik vond dat altijd best, omdat ik dol op haar ben, maar de laatste tijd vind ik het steeds moeilijker om onbevangen naar haar te kijken en met haar om te gaan. Het heeft even geduurd voor het tot me doordrong, maar mijn Eva is geen kind meer. Ze is een brunette, met opvallend blauwe ogen in een lief gezichtje en ze heeft een rank figuurtje dat steeds meer uitvult. Als ik tegenwoordig met haar over straat loop trekt ze behoorlijk wat bekijks, en hoewel ik trots ben op mijn mooie dochter, word ik er ook een beetje chagrijnig van, al die begerige blikken. Het lijkt haar niet echt te deren, al die aandacht. Ze is altijd een vaderskindje geweest en heeft vooralsnog, gelukkig, meer oog voor haar vader dan voor jongens van haar leeftijd. Toch is er wel wat veranderd tussen ons, merk ik. Ik weet dat ik er nog goed uit zie, met mijn 42 jaar, doordat ik een paar keer per week hardloop en af en toe met gewichten train. En ik betrap haar er wel eens op dat ze me echt zit op te nemen als ik bijvoorbeeld met dit warme weer alleen in een korte broek rondloop. En de laatste tijd komt ze af en toe onverwachts de badkamer binnen, expres zonder te kloppen lijkt het wel, en hoewel ze dan haar haren gaat kammen of haar tanden poetsen, zie ik haar dan af en toe zo zijdelings een blik in de douche werpen door de transparante douchedeur heen. Ik ga dan een beetje met mijn rug naar haar toe staan, maar voel me dan toch een beetje belachelijk. Laatst draaide ik me dus gewoon om in de douche, bijna om haar uit te dagen, misschien toch wel nieuwsgierig hoe ze zou reageren, maar zonder blikken of blozen begon ze toen gewoon een praatje over wat ze die middag ging doen en liet haar ogen daarbij af en toe bijna achteloos over mijn lichaam gaan. Haar onbeschaamd onderzoekende blik leidde tot mijn schrik even tot een lichte reaktie daar beneden en dus heb ik me weer snel omgedraaid.

Gisteravond kwam ze weer bij me op schoot zitten voor ze naar bed ging, zoals meestal gekleed in een oud wijd T-shirt en daaronder een slipje. Het duurde even voor ze lekker zat en ondertussen zat ze maar te draaien met haar kontje in mijn schoot. Ik kreeg het er steeds warmer van. Lekker half tegen me aan gedraaid dommelde ze een beetje in. Ik zat daar maar en voelde haar stevige borstjes bij elke ademhaling door haar dunne hemd heen tegen mijn borstkas, haar kontje stevig tegen mijn kruis gedrukt, en ik schaam me er nu voor, maar ik kreeg een stijve. Terwijl ik nauwelijks nog durfde te bewegen, bang dat ze iets zou merken, draaide ze zich zo half slaperig nog dichter tegen me aan, gaf me een klein kusje in mijn hals en fluisterde: - Je bent de allerliefste pappa. Niet lang daarna was ze echt in dromenland. Met een pijnlijke bobbel in mijn broek heb ik haar naar haar slaapkamer gedragen en in haar bed gelegd.

Vandaar dat ik nu met gemengde gevoelens onze vakantie in ging. Sinds jaar en dag gaan Eva en ik in de zomer 2 weken naar hetzelfde vakantiehuisje in de Ardennen. Gewoon lekker wandelen, fietsen, een beetje uitwaaieren in de natuur. Voor het eerst zie ik er toch wel een beetje tegenop, zo met z'n tweetjes in dat kleine huis, bijna 24 uur op elkaars lip. Naarmate we onze bestemming naderden, werd Eva steeds vrolijker, zong liedjes en haalde gekkigheid uit en dat werkte toch wel aanstekelijk. Ik ontspande.
Eindelijk waren we er. 'Ons' huisje is eenvoudig ingericht met een woon-eetkamer, een piepklein keukentje en 2 slaapkamers. De enige luxe is de badkamer waar naast een eenvoudige douche ook zo'n ouderwets vrijstaand bad op pootjes staat.
Eva en ik deponeerden onze spullen in het huis, ik pakte de fietsen van het dak en we trokken er meteen op uit. De eerste 2 dagen verliepen gelukkig soepel. Het was prachtig weer, we waren de hele dag in touw en 's avonds waren we zo moe, dat we na een lichte maaltijd zo ons bed inrolden.
Aan het eind van de derde dag gleed Eva echter uit op de glibberige stenen vlakbij het beekje bij ons huis en verstuikte haar enkel. Ze viel languit in het water en schaafde haar been ook nog behoorlijk. Toch wel geschrokken hielp ik haar overeind en ondersteunde haar terwijl ze het huis in hobbelde. - Stom, stom, stom!, schold ze op zichzelf. Ik begeleidde haar naar de badkamer en liet haar op de WC-bril zakken. Ze rilde een beetje, het water was nog behoorlijk fris. - Kom, zei ik. - Ik laat het bad wel vollopen. En jij moet uit die natte kleren.
Ik liep de badkamer uit om haar wat privacy te geven, maar binnen een minuut riep ze me alweer. Ze had haar korte jurk over haar hoofd uitgetrokken en zat nu in een witte doorweekte BH en slip op de bril. Met haar verstuikte enkel zou ze natuurlijk nooit in haar eentje het bad in kunnen klimmen. Ik zou haar in het bad moeten tillen. Ik slikte. - Ik help je wel. Ik ging iets door mijn knieŽn, zij sloeg haar armen om mijn hals en zo gingen we staan. - Zal ik ... uhm ...? vroeg ik onhandig. - Mijn BH lukt zelf wel. Ze liet me weer los, reikte naar achter en haakte haar BH los. De BH viel op de grond en mijn mooie dochter stond voor me in haar blote borsten en een slipje. Ik probeerde niet te kijken, probeerde mijn aandacht op iets anders te richten, wat dan ook, maar onomkoombaar brandden ze toch op mijn netvlies, die 2 stevige, beetje peervormige borsten, met vooruit prikkende donkerroze tepels. Ze had een zeer stevige B-cup, met die ontluikende volheid van nog lang niet volgroeide borsten. Waarschijnlijk zou ze net als haar moeder destijds een prachtige D-cup krijgen. Ze legde haar handen voor steun weer op mijn schouders en keek naar me op. - Wil jij dat doen?
Haar slip uittrekken bedoelde ze. Ik slikte moeilijk, boog iets voorover en begon de slip van haar heupen te trekken. De strakke doorweekte slip zakte echter niet uit zichzelf naar beneden, maar bleef halverwege haar dijen hangen. Ik zakte dus door mijn knieŽn en trok de slip langzaam over haar benen naar beneden. Ze steunde nog steeds met haar handen om mijn schouders en stond dicht, te dicht, op me. Er was geen ontkomen aan. Mijn ogen gleden omhoog langs haar lange, slanke benen, langs de lichte welving van haar heupen en bleven hangen op haar lichtbehaarde poesje, slechts enkele cm's van mijn gezicht verwijderd. Toen ze haar 'gewonde' been hief zodat ik de slip van haar voet kon trekken was daar - heel even -een vleug van een ziltige geur. Met een brok in mijn keel ging ik snel staan, tilde haar in mijn armen en liet haar zakken in het warme water.

Ik zou weg moeten gaan, wist ik, maar ik bleef. Ik trok het plastic opstapkrukje bij en ging naast het bad zitten. - Hoe is het water?
- Precies goed, zei ze. - Heerlijk. Ze sloot haar ogen en ging met een diepe zucht achterover in het water liggen.
- Je been moet je hoog houden hŤ? Tegen het zwellen. - O ja. Ze hief haar linkerbeen op uit het water en liet haar voet voorzichtig op de rand van het bad zakken. Haar andere been had ze voor zich uitgestrekt, maar door het lichte schuim heen keek ik onbedoeld nu toch recht tegen haar spleetje aan. Ze had alleen haar op haar venusheuvel, zag ik nu, de rest was kaal. Ze voelde dat ik naar haar keek denk ik. Ze opende haar ogen en zag dat ik haar aanstaarde. Haar gezicht kleurde, maar ze keek niet weg. - Wil jij me wassen, pap? Alles doet zo'n pijn.
Ik keek naar de schrammen en schaafwonden op haar linkerarm en - been. - Arme schat, zei ik troostend. Ik dompelde de badspons onder water, kneep hem uit en begon haar nek en schouders te wassen. Daarna deed ik haar rechterarm omhoog en gleed er met de spons langs tot aan haar vingers. Toen haar andere arm. Ik liet haar naar voren buigen en waste haar rug. Ze was in 2 dagen al behoorlijk bijgebruind en had een mooie rozig-gebruinde gloed over haar huid. Ze zuchtte van genot. - Heerlijk, pap.
Ze leunde weer naar achter en ik deed nog wat schuim op de spons. Ik twijfelde. - Toe maar, hoor, zei ze. Ik begon dus haar borstkas in te soppen. Ik beschreef met de spons cirkels over haar borsten en tepels en merkte dat haar tepels zich oprichtten toen ik er overheen ging. Langzaam ging ik verder naar beneden met de spons, kleine cirkels over haar buik beschrijvend, over haar benen, toen tussen haar dijen. Weer twijfelde ik, maar Eva trok haar rechterbeen iets opzij en omhoog en opende zo haar benen voor me. Ik bewoog de spons zachtjes op en neer tussen haar dijen en Eva liet haar hoofd tegen de badkuip vallen, sloot haar ogen en zuchtte. Ik probeerde mezelf wijs te maken dat er nog 'niets' tussen ons gebeurd was, dat dit nog kon, maar bijna ongemerkt was mijn aanraking veranderd. Ik was mijn dochter niet aan het wassen, maar aan het strelen. Ik zag het lichte blosje op haar wangen, de harde knopjes van haar roze tepels en liet alle voorzichtigheid varen. Ik liet de spons los en toen lagen mijn vingers tegen haar naakte poesje. Eerst stugge krulletjes, toen lager, dieper. Ze was nat en glibberig en dat had niets met het water te maken. Mijn pik kwam met kleine rukjes overeind en drukte stervig tegen de gulp van mijn broek. Ik plaagde haar met langzame strelingen en hoorde haar zuchtjes en voelde tegen mijn vingerns trillende schokjes door haar lichaam golven. Eva's ademhaling versnelde, en ik voelde de spanning in haar onderlichaam toenemen. Ze schokte af en toe tegen mijn hand aan. Ze stond op het punt klaar te komen, terwijl ik, haar vader, haar hier in het bad lag te vingeren.
Haar ogen vlogen open, alsof ze zich tegelijk hetzelfde realiseerde en ze klemde haar dijen om mijn hand. - Papa ...
- Sst. Mijn duim bewoog zachtjes over haar stijve klitje en ze rilde even van genot.
- Ontspan je. Leg je hoofd naar achteren, doe je ogen dicht. Laat me je verwennen.Toe, laat je gaan.
Ze ontspande zich. Haar benen vielen open en haar ogen vielen weer dicht.
- Brave meid. Ik leunde verder over de badrand heen zodat ik met mijn andere hand haar borst kon vastpakken en haar harde tepel kneden. Met de andere hand bleef ik haar intiemste plekje liefkozen, en het wrijven van mijn vingers werd dwingerder en sneller. Haar zuchten veranderde in kreunen en haar heupen en benen begonnen te trillen. Mijn erectie klopte ondertussen gekmakend in mijn broek. Ik verhoogde de druk van mijn aanraking tot ze lag te schokken en trillen in het water. - Papa, oh God, papa ... ik kom!, kreunde ze en ik bleef haar vingeren, bleef haar tepel kneden tot het schokken afnam. Ze pakte mijn hand vast toen ze geen aanraking meer kon verdragen en zakte uitgeput achterover. Ik werd me er plots van bewust dat ik was klaargekomen in mijn broek. Jezus, ik leek wel een puber. Maar ik pakte de spons weer op en ging door met haar benen en voeten wassen alsof er niets ongewoons was gebeurd. Ik waste en spoelde haar haar uit, tilde haar uit de badkuip, wikkelde haar in een handdoek en droeg haar terug naar haar slaapkamer.

[wordt vervolgd]
Aantal keer gelezen:
1596
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)