Spannendverhaaltje.nl

Uitputtend in latex.

-
14-05-2012
Dit verhaal is geschreven door Whitesnake meer verhalen van Whitesnake
Ik had me voor die dag vrijgepland en was om 11 uur bij Sanne.
Sanne is een Dame Van Plezier. Ze heeft een groot appartement waar ze met nog 2 meiden overdag klanten ontvangt. Ik ken haar al jaren, maar oorspronkelijk niet eens als klant. Ik was haar ooit eens tegengekomen in een kroeg in Mönchengladbach. Het werd een prettig gesprek dat uiteindelijk in haar bed eindigde met de geilste sex die ik ooit meegemaakt had.
Ik was haar daarna jaren uit het oog verloren en toen ik een keer op een duitse kontaktsite zat te gluren, vond ik haar terug.
Ik dus gebeld en een afspraak gemaakt.
De herkenning was heel gezellig en de sex mega.
Sindsdien ga ik er regelmatig heen en had mezelf dus tot hoerenloper gepromoveerd...
In die keren dat we met elkaar neukten, leerden we elkaars voorkeuren en fantasieën goed kennen.
Sanne ontpopte zich als een vrouw die erg geil wordt van harde, ruige sex. SM slavin trekjes begon ze te vertonen en dat ontwikkelde zich tot een sexspel dat behoorlijk ver gaat, zonder overigens de echte harde SM praktijk te bereiken.
Ik kreeg (en krijg nog steeds) regelmatig een SMS’je met de tekst: “Kommst du schnell? Ich brauche es”.
Hiermee bedoelt ze dat ze zo nu en dan wel eens flink wil klaarkomen en dat kan blijkbaar met mij...
Ik belde dus om 11 uur beneden het vaste riedeltje zodat ze wist dat ik het was.
Ik ging de trappen op naar de 2e etage en de deur stond op een kier.
Ik ging naar binnen en toen ik de deur in het slot drukte, hoorde ik in de grote kamer ineens mijn Sanne schreeuwen. Dat ik op moest schieten want ze was geil. Ze moest en zou hard genaaid worden!!!
Ik ging de kamer in en ik wist niet wat ik zag.
Sanne compleet naakt maar met glimmend zwarte latex bedlaarzen en tevens glimmende, lange zwarte latex handschoenen aan. Een ketting aan haar nek en een paar erg hoge rode stiletto’s aan haar voetjes.
Ze stond midden in de kamer. Haar benen ver uit elkaar. Een blinddoek om en haar armen achter haar rug. Bij de ellebogen met een touw samen gebonden en aan haar polsen een stel handboeien...
Haar hele lijf glom van de olie die er rijkelijk aan te pas was gekomen. Haar schaamlippen waren gezwollen. Haar hoofd was rood van opwinding en haar tepels stonden keihard vooruit. Ze hijgde luid en was duidelijk opgewonden.
Nou weet ik dat spannende sex Sanne opwindt, maar dit was wel erg extreem...
Ik bedacht me op het laatst en zei niets toen ik haar zo zag. In plaats daarvan liep ik rustig naar de hoek van de kamer en ging me op m,n gemak uitkleden.
Sanne wist niet wat er gebeurde en begon te trillen en riep me: “Sjaak, wo bist du?”
Ik rageerde niet en was nog steeds bezig me uit te kleden.
Dan ineens een harde schreeuw: “BITTE!!! FICK MICH!! NIMM MICH!!!

Een hele stortvloed gore taal kwam er uit die geile strot van haar.
Dat ik haar hard in haar kut en reet moest naaien. Dat ik mijn dikke paal tot aan de wortel in haar keel moest rammen. En dat ik haar vooral in haar gezicht moest spugen en haar moest gebruiken als de goedkoopste hoer van de wereld....
Ik was inmiddels zover, maar hield op het laatste moment mijn sokken aan.
Omdat er muziek op stond hoorde ze me dus absoluut niet komen.
Ik ging vlak voor haar staan en wachtte af. Toen ze weer wilde gaan roepen, spuugde ik haar recht in haar mond!!! Ze reageerde gelijk: OOHHH JJAAAA, DRECKSAU!!!
“ en haar mond ging wijd open. Ik stopte gelijk 3 vingers in haar mond en duwde die diep in haar keel. Ze gromde eerst maar begon daarna te kokhalzen. Ik bewoog mijn vingers heen en weer in haar mond en keel. Ze schreeuwde het al kokhalzend en gorgelend uit!!!
Toen trok ik mijn vingers terug en nam wat afstand. Ik liep stil om haar heen en toen ik half achter haar stond sloeg ik haar zonder waarschuwing enkele keren hard op haar reet.
Ze sprong bijna omhoog en gilde het gelijk uit.
“AAAAUUUUUU!!! OOOOOHHHH!!! MMMMEEEEHHHHRRR!!!” Ik sloeg hard met de vlakke hand op beide billen, die gelijk behoorlijk rood werden. Toen stopte ik en ik greep haar haren stevig vast, trok haar hoofd naar achteren en doordat ze een kreet van schrik slaakte ging haar mond weer wijd open...die ik nog een keer bespuugde. Gelijk duwde ik mijn mond op de hare en duwde ruw mijn tong naar binnen.
Wild beantwoorde haar tong de mijne en zo tongden we elkaar diep.
Nog steeds had ik geen woord gezegd en dat wond haar behoorlijk op. Ik greep voorlangs naar beneden en pakte haar kut stevig vast. Ik bewoog mijn hand snel op en neer en kneep tegelijkertijd behoorlijk hard in dat zachte kutvlees.
Ze schreeuwde het uit van geil verlangen en zoete pijn.
Toen stopte ik plotseling en ging achter haar staan.
Ik legde mijn handen op haar schouders en drukte haar hard naar beneden. Ze begreep me en ging door de knieën.
“Ja!!! Ich bekomme dein dicken Schwanz!!!. Fick mich die Kehle durch!!!”
Dat was ik zeker van plan, mar wel zo dat ik niet wilde dat zij mij de opdrachten zou geven!!!
Ze moest het ondergaan en er in het beste geval mij om smeken!!
Ze had nog steeds haar blinddoek om en zag mijn hand dan ook niet komen. Ik sloeg haar behoorlijk stevig links en rechts in haar gezicht. Schreeuwend draaide ze haar gezicht telkens af.
Toen deed ik mijn mond open....
“Denk jij dat jij mij opdrachten kan geven? Denk jij dat de goorste teef van Duitsland mij mag zeggen wat er gebeuren moet? Denk jij echt dat ik van een sloerie als jij opdrachten aanneem?”
Ik sloeg haar nog een paar keer in haar gezicht en Sanne schreeuwde: “NEIN!! ICH BIN DEINS!!! ICH MACHE ALLES WAS DU WILLST!!!”
Zo wilde ik het horen. Ik zei: “So ist es!! Du machst was ich dich auftrage!!”
Mijn inmiddels staalharde lul drukte ik zonder wat te zeggen, hard tegen haar mond die gelijk open ging.
Ik pakte haar met 2 handen bij haar haren en duwde hard mijn paal in haar keel.
Gulzig nam ze hem aan en drukte haar hoofd wild naar voren.... Mijn lul verdween tot aan de wortel in haar keel. Ik gaf haar opdracht om te slikken!!! Ze maakt echte slikbewegingen en dat voel je....
Na een tijdje dat heerlijke gevoel te hebben ondergaan, nam ik zelf het initiatief. Ik trok de blinddoek van han haar hoofd en begon haar met lange diepe halen in haar keel te neuken. Rochelend en kokhalzend onderging ze mijn orale behandeling. Ik zei: “Kijk me aan teef!!!” Slierten kwijl dropen langs haar kin en langs mijn zak terwijl ze mij aan bleef kijken met grote ogen! Ik verhoogde steeds meer het tempo tot ik als een razende mijn paal door haar keel joeg. De tranen kwamen uit haar ogen!!!
Ik trok mijn lul terug en sloeg haar ermee op het gezicht. Ik smeerde het meegekomen kwijl over haar gezicht uit, zodat de mascara uitliep en grote zwarte vegen op haar gezicht ontstonden.
Ik ramde mijn paal weer in haar keel en trok haar hoofd aan de haren hard tot aan de wortel op mijn lul.
Haar neus boorde in mijn buik. Ik hield haar daar stevig vast en zei: “Slikken teef!! Slik mijn eikel van mijn lul af!!!
Mij geil aankijkend voelde ik de heerlijke slikbewegingen van haar keel
Wild slikkend en kokhalzend masseerde ze zo mijn staaf. Ik voelde een vaag geborrel opkomen in mijn onderbuik en trok ineens terug.
Ik smeerde met mijn hand al het kwijl wat langs haar mond en kin liep, over haar hele gezicht.
Haar gezicht glom net zo als de rest van haar lijf van de olie glinsterde.....
Ik ging achter haar staan en drukte haar naar voren. Ze kwam met haar hoofd op de vloer te liggen met nog steeds haar armen vast achter haar rug.
Ik maakte het touw waarmee haar ellebogen vastzaten, nu los zodat ze alleen nog maar aan de polsen geboeid was.
“Doe je benen verder uit elkaar!!! Ze deed gelijk wat ik haar opdroeg. Hierdoor werd haar rug hol en kwam haar kont verder omhoog.
“Trek je reet open!!! Laat mij dat neukhol zien!!!” Ze trok met haar handen haar billen open en gaf mij zodoende uitzicht op haar aars.
Ik ging op mijn hurken achter haar zitten en spuugde hard op dat geile sterretje!!!
Kreunend trok ze haar kont nog verder open.
Mijn nog drijfnatte lul zette ik tegen haar kontgaatje en zei: “Deze reet is nu van mij!! Ik ga er mee doen wat ik wil!! Ik mag dat omdat deze reet van de goorste hoer van Duitsland is!!!”
Terwijl ik half gehurkt, mijn eikel half in haar reet drukte, sloeg ik haar een paar keer hard op haar reet!!
Schreeuwend onderging ze deze behandeling.
“Bitte Sjaak!!! Nimm was du willst!!! Ich bin deins!! BIIIITTTTEEEEEE!!!!
Smekend gilde ze om genaaid te worden. Ze schokte met haar lichaam en haar benen trilden als rietjes.
Zonder waarschuwing stootte ik hard naar voren en verdween mijn hele paal in haar reet!!!
De wrijving was groot en dus geweldig geil!!
Krijsend onderging Sanne deze brutale “bijna”verkrachting.
Ik stopte niet en begon haar gelijk met diepe en lange halen in haar kont te neuken. Ik drukte met 1 hand op haar schouders en met de andere trok ik haar hoofd aan haar haren omhoog en opzij.
“kijk me aan teef!! Kijk me goed aan terwijl ik je reet verkracht!!! Kijk in mijn ogen terwijl ik jou als de goedkoopste hoer naai!!” Schreeuwend van geile lust en pijn keek ze me met wijdopengesperde ogen aan. Gillend van dierlijke geilheid liet ze zich door mij in haar kont afraggen, totdat ik vond dat ze actiever moest worden.
Ik trok me terug en ging op mijn knieën voor haar zitten. Ik trok haar aan haar haren omhoog en ramde mijn op knappen staande paal gelijk in haar keel. Ik hield hem even op z,n plek en riep: Schoonzuigen kut!! Zuig die gore sappen uit je reet van mijn lul!!” Ze zoog gulzig en ik vond dat ze de eerste lading wel had verdient. Dus pakte ik haar met 1 hand bij haar haren en leunde zelf achterover waarbij ik me met de andere hand ondersteunde.
“Zuig me klaar teef!! Naai mijn zaad uit mijn lul in je strot!!! Ik ramde har hoofd hard en diep op mijn paal en aangezien Sanne graag meewerkte liet ik haar los en liet haar het tempo bepalen. Niet zonder haar nog even de opdracht te geven vooral niet te langzaam met haar hoofd op en neer te gaan.
Met haar handen op haar rug geboeid ramde ze in een woest tempo haar keel over mijn lul. Ik voelde mijn zaad opkomen, pakte haar met 2 handen aan haar haren vast en naaide mezelf naar een brullend orgasme!!!!
Schreeuwend kwam ik klaar en ramde mijn zaad hard in haar keel. Kokhalzend en kwijl uit haar neus proestend, kreeg ze de volle lading!!!!
Ik ragde nog een tijdje door totdat mijn orgasme helemaal was weggeebt.
Toen trok ik mij terug en trok Sanne’s hoofd omhoog en keek haar aan.
Dankzij de verwilderde haren, de verlopen mascara, het kwijl en de druppels zaad in haar mondhoeken, zag ze er fantastisch uit. Haar betraande ogen glansden en ze lachte breed.
Ik lachte terug en zei: Op dit soort verjaardagsfeestjes kom ik niet vaak.” Ze reageerde gelijk en zei: Weil du nicht die richtige Leute treffst....”
Wordt vervolgd. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar whitesnake56@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
1083
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)