Spannendverhaaltje.nl

uit het niets met moeder

-
21-08-2010
Hallo, ik wil graag vertellen wat mij is overkomen. Het is nu zo'n twee jaar geleden en ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog steeds bijna niet geloof. Niets wees erop dat dit zou gebeuren.

Ik ben een jongen van 28 jaar en kom uit een gezin van vier. Mijn vader (55),moeder (53), zus (26) en ik. Mijn vader werkt bij een groot concern en is vrij veel achter elkaar weg en dan weer ineens een periode thuis. Mijn moeder is een erg rustige vrouw, die ook af en toe flink vervelend kan zijn met haar bemoeierige gedrag. Mijn zus is vaak bij haar vriend in huis, ze woont eigenlijk nog thuis, maar zijn huis is dichter bij haar werk, dus is het makkelijker.
Ik ben thuiswonend omdat ik veel in het buitenland werk en dan veel weg ben. Ik kom veelal terug naar huis en krijg dan snel weer een volgende opdracht in het buitenland. Ik ben dus te weinig in het land om een eigen huis te willen hebben. Lekker makkelijk zo.

Op een lekkere voorjaarsdag in april was ik net een paar dagen thuis en de volgende opdracht werd uitgesteld. Dat had ik net te horen gekregen door de telefoon, mijn planning had gebeld. Dat betekende dat ik nog zeker vijf dagen thuis zou blijven.

Ik had besloten om eens wat in en om het huis te doen voor mijn ouders. Veelal kwam het er niet van omdat ze beide er niet veel tijd voor hadden.
Ik begon met het snoeien en het weg halen van het onkruid. Ik liep zoals altijd in een trainingsbroek en een lekker zittend T-shirt. Ik genoot van de temperatuur en was alweer een uurtje bezig. Mijn vader was de avond ervoor vertrokken voor een klusje van drie dagen. Mijn moeder was even naar oma om samen met haar boodschappen te doen.

Na het uurtje vond ik dat ik wel even wat mocht rusten en wat drinken mocht nemen. Ik was net gaan zitten met een groot glas IceTea, toen ineens de tuindeur open ging en mijn moeder alweer terug was van oma. Ze keek waar ik mee bezig was en bedankte me alvast en zei dat het goed was opgeknapt. Ze had ineens ook zin om lekker in de tuin bezig te gaan. Ik zei dat het haar eigen tuin was dus dat dat zeker mocht. Ze ging eerst even de boodschappen opruimen en daarna omkleden om me verder in de tuin te komen helpen.

Ik ging weer rustig verder het de tuin en na een kwartiertje kwam mijn moeder ook de tuin in. Ik keek haar aan en zag dat ze een oude tuinbroek had aangedaan. Iets dat ze echt altijd doet als ze in de tuin bezig is. Ze kleedt zich er echt op om bezig te gaan.

Mijn moeder is een vrouw van 53 en is zeer rustig, zoals al eerder gezegd. Geen feestbeest, tenminste dat heb ik nooit meegemaakt. Ze is altijd liever thuis en bezig met het gezin. Nou hebben we ook echt een mooi groot huis en is alles lekker beschut en is er heel veel privacy, maar er is gewoon geen behoefte bij haar om er eens lekker op uit te gaan.

Mijn moeder is ongveer 1.65 groot en is een beetje Rubens, zoals ze dat zeggen. Ze heeft een ferme ronde kont en stevige borsten. Ze heeft een klein buikje en op zich wel weer (kleine) maar goed gevormde benen, wel stevig maar mooi stevig.

Nadat we een tijdje aan het kletsen en werken waren in de tuin, vroeg mijn moeder of ik haar even wilde helpen. Ze wilde een boompje ietsjes verplaatsen, maar was niet sterk genoeg om dit alleen te doen. Ik liep naar mijn moeder en zag dat het een kleine boompje was waarvoor ze even verderop al weer een plaatsje gemaakt had. Ze stond te trekken aan de stam maar er zat niet veel beweging in. Ik ging achter mijn moeder staan en pakte ook de stam beet. Samen waren we nu aan het trekken en kwam er beweging in. Iets wat ik nooit eerder deed gebeurde toen. Ik wilde langs mijn moeder kijken en keek in plaats daarvan per ongeluk in haar tuinbroek. Haar T-shirt zat strak om haar heen en tekende haar borsten behoorlijk af. Ik was even afgeleid en moest even mezelf rustig houden. Ondanks dat ze het niet gezien kon hebben schaamde ik me.

Het boompje was verplaatst en ik ging snel weer verder met de andere kant van de tuin onkruidvrij maken. Moeder was even naar binnen gegaan en had nog wat drinken in geschonken. Ze riep en we gingen even lekker zitten. Mijn moeder begon gelijk over de familie. Mijn neef zou binnenkort gaan trouwen en of ik dan nog in het land was. De familie had me al zolang niet gezien. Verder wilde mijn moeder weten wanneer ik nou eens serieus met vrouwen zou worden. Ik had altijd zoveel aandacht maar had steeds maar geen vaste relatie. Ik legde mijn moeder uit dat ik dat ook niet wilde als ik zovaak het land uit was. Dat is geen goede basis om iets op te bouwen.

Moeder schonk nog een keer iets in en ging weer zitten. Ze maakte de gespen van haar tuinbroek los en deed die omlaag. Nu zat ze gewoon met de broek nog aan in een bezweet T-shirt. Haat borsten stonden mooi rond in het shirt. Ik voelde dat ik er ineens moeite mee had om er niet naar te kijken. Iets wat nog nooit eerder was voorgevallen.

Ik wilde maar snel doorgaan om niet te lang zo te zitten en misschien wel te gaan staren. Nadat ik nog even flink een uurtje was doorgegaan was alles netjes en aan kant. Ik zei tegen moeder dat ik even snel onder de douche zou gaan en dan even wat films zou gaan halen voor vanavond. Zo gezegd zo gedaan. Ik kwam na een klein half uurtje weer thuis en liep de achtertuin in. Ik zag de zonnestoel van mijn moeder met een handdoek er over heen. Ik liep door en ging het huis in. Ik hoorde mijn moeder roepen of ik er was en ik antwoordde haar dat ik het was.

Ze kwam uit de woonkamer gelopen en was gekleed in een bikini. Nou lag ze wel vaker in de tuin in haar bikini, dus daar keek ik niet zo van op. Ze had wat boekjes gehaald zodat ze wat te lezen had in de tuin en ging lekker liggen. Ze vroeg wat ik verder ging doen die dag en of ik nog afspraakjes had. Eerlijk gezegd had ik gewoon een dagje voor mezelf, dus geen afspraken ofzo. Ik zei haar dat ik ook even lekker in de tuin ging liggen met wat boekjes en dat ik zo weer beneden kwam.

Ik stond in mijn kamer om mezelf om te kleden en keek even snel naar buiten. Ik zag op dat moment net dat mijn moeder zich aan het insmeren was. Ik zag dat ze met haar handen onder haar ferme borsten ging en dat die goed werden ingesmeerd. Mijn moeder ligt meestal topless in de achtertuin omdat we geen pottekijkers hebben kan dat ook best. Deze keer voelde het allemaal anders. Ik moest mezelf beheersen, het zager gewoon lekkek uit.

Ik ging de achtertuin in en schonk nog wat in voor ons beiden. Ik ging op de stoel naast moeder liggen en las rustig mijn boekjes. Ik hoorde mijn moeder opeens zeggen dat het een goed dieet was. Ik keek verbaasd opzij en vroeg waar het over ging. Ze liet mij een artikel zien over een afslank programma. Ze volgde dit ook en was al 6 kilo kwijt. Ze vroeg of mij dit niet opgevallen was. Ik zei haar dat ik dit niet had gezien, maar dat ik ook niet zo naar haar keek.

Het enige dat maar niet minder wilde worden waren haar billen en haar borsten. Haar benen waren al een stuk aan omvang kwijt en haar middel was slanker, zo zei ze. Ik zei dat ze het toch helemaal niet nodig had om zichzelf zo te martelen met afvallen. Ze zei dat ze gewoon vond dat ze te dik werd. Ik zei hierop dat dit allemaal wel meeviel en dat ik haar niet anders kende dan zo dus dat ze maar niet ineens te veel moest afvallen want anders zou ik haar niet herkennen als ik de volgende keer weer terug kom uit t buitenland. We lachten wat en lazen verder.

Moeder ging even naar binnen om wat te eten te maken en wat te drinken te pakken voor ons. Ineens hoorde ik een enorme klap en hoorde ik een kreet uit de keuken. Ik ging naar binnen en zag dat het dienblad was gevallen en dat de broodjes op de grond lagen.
Ik zei tegen moeder dat ze dat te danken had aan dat afslankprogramma en dat het haar der kracht kostte. Ik ging op de knieen om de rotzooi op te ruimen. Moeder kwam helpen en kwam naast me op haar knieen. Ik zag dat haar kont op deze manier mooi rond omhoog stond en dat haar borsten wiebelden onder haar lichaam.

Ik wist niet waar ik het vandaan had maar ik vond dit ineens geweldig om te zien. Ik ging dan ook precies tegenover mijn moeder op de grond zitten zodat ik in één rechte lijn haar hoofd, rug en kont zag. Ik zag nog haar borsten verder wiebelen onder haar lichaam. Dit was echt prachtig om te zien en ik betrapte mezelf er op dat ik staarde en een behoorlijke stijve kreeg.
Ik moest even wat anders doen want dit zou niet goed gaan. Ik stond op en ging een stoffer en blik zoeken. Ik keek naar mijn broekje en zag dat ik een grote bobbel in mijn broek had. Ik kwam terug met het stoffer en blik en liep achter mijn moeder langs. Ik keek naar haar mooie ronde kont en zag haar rug lang gerekt. Zelf nu kon ik de ferme borsten van mijn moeder nog langs haar rug zien. Ik voelde de zwelling in mijn lul weer terug komen. Wat wasdit toch zomaar ineens?

Even later was alles opgeruimd en gingne we weer de tuin in met een nieuw broodje. Mijn moeder ging nog even drinken pakken en ik las mijn boekje verder. Toen mijn moeder terug kwam zag ze een foto in mijn boekje van een slanke oudere vrouw. Mijn moeder zei dat ze dat ook wilde en dat dat toch mooier was. Ik vertelde haar dat dit niet zo is. Ik zag namelijk bij de vrouw best veel sinaasappelhuid en de vrouw had geen mooi sprekend gezicht. Ik vertelde dat zei ondanks haar omvang vrijwel geen sinaasappelhuid had en dat haar gezicht wel sprekend is, dat is juist mooi aan een rijpe vrouw.

Mijn moeder keek bijna verlegen en vroeg of ik dat echt meende. Ik zei ja ik zag je net zo voorover zitten in de keuken en heb naar haar gekeken en ik zag wel een ferme kont en grote borsten maar zag niet dat haar huid te veel vel heeft. Ze keek me bijna vol ongeloof aan. Ze vroeg, dus je hebt gewoon even naar me zitten kijken. Dat had ik niet van je verwacht, je kunt de deur uit en vele mooie jonge meiden krijgen en je kijkt op zo'n mooie dag als deze naar je eigen moeder? Ze bleef verlegen naar haar broodje staren. Ik zei haar dat dat toch niet erg is. Ik probeerde haar alleen maar uit te leggen dat ik haar geen dikke of lelijke vrouw vind.

Na een poosje ging mijn moeder weer wat drinken halen en zag ik dat ze even naar haar zelf keek in de weerspiegeling van de ramen. En? Vroeg ik, helemaal niet slecht toch? Nou houd nou maar op, zei ze en liep ineens weg. Ik dacht dat ik haar had beledigd en dat was niet mijn bedoeling geweest. Ik ging snel naar haar toe en vroeg wat ik verkeerd deed. Mijn moeder stond met haar rug naar de deur tegen het anrecht te leunen en met tranen in haar ogen omdat ze juist het gevoel had gekregen in de afgelopen jaren dat het niet goed was hoe ze eruit zag. Dat kwam omdat mijn vader niet meer naar haar omkeek. Ik zei haar dat mijn vader juist erg druk was met zijn werk en dat het waarschijnlijk daar door kwam.

Mijn moeder zei dat ze het lief vond hoe ik haar probeerde een goed gevoel te geven. Ik vertelde dat dit ook moest omdat ze zich druk maakte om niets. Ik liep naar haar toe en voreg of ik dan maar even het drinken moest pakken. Ze probeerde te lachen door haar tranen heen en noemde me Piet Ongeduld. Ik legde mijn hand op haar rug tussen de schouderbladen en wreef zachtjes en vertelde dat ze zich niet zo druk moest maken.

Ze noemde me nu weer een lieverd en snikte nog een paar keer flink. Ik ging troostend bij mijn moeder staan en pakte haar vanachter bij haar schouders en wreef over haar schouders. Ik stond nu dicht tegen haar aan en ze ging iets naar voren. Ik vroeg wat er mis was en ze zei dat mijn borstharen kriebelde op haar rug. Ik drukte haar toen iets steviger tegen me aan en vroeg of het zo beter was. Ze knikte en werd al weer wat rustiger.

Ik bleef mijn moeder troosten en zei tegen haar dat ze er juist heel goed uitzag en dat ook haar innerlijk goed was, dat maakt een vrouw ook een mooie vrouw. Ze begon alweer te lachen en werd wat lacheriger. Nu stond ik in de keuken met mijn borst tegen mijn moeder aan en mijn armen wrijvend over haar schouders. Ik keek even over de schouders van mijn moeder in haar gezicht en vroeg of het alweer wat ging. Ik keek langs mijn moeders gezicht en zag haar ferme volle borsten bewegen op het ritme van mijn handen.
Dit was wel een erg lekker gezicht. Ik voelde beroering in mijn broek en voelde dat mijn lul begon te groeien. Ik stapte iets achter uit mijn lul niet tegen haar rug te laten komen.

Mijn moeder bleef nog even staan en zei toen dat we moesten genieten van de dag. Ze bukte voorover om het stoffer en blik in het keukenkastje onder het aanrech te doen. Ze bukte zover voorover dat haar mooie ronde kont nu in één lijn stond met mijn harder wordende lul. Dit was wel een erg geil gezicht. Ik haalde mijn handen van haar schouders en legde ze even op haar rug en keek hoe lekker dit er uit zag. Ik pakte mijn moeder even bij haar ronde kont en zei tegen haar: "Zie je nou wel niets geen slappe huid, mooi hoor!"

Ze keek nu nog voorover gebogen blozend achterom. Ik voelde een enorme geile bui in mij op komen. Ik plaatste mijn handen nog eens op haar kont als of ik aandachtig wilde kijken of ik slappe huid zag. Mijn moeder vond dit wel genoeg en draaide zich om en zei: "Okay ik geloof je dan wel, daar zit dan geen slappe huid." Ik keek haar in haar ogen en zei, daar niet maar ook elders niet okay??

Ik zag haar weer verlegen worden en vertelde dat dit niet hoefde. Ze was een mooie vrouw met een lekker vrouwelijk lichaam. Ineens keek mijn moeder me aan en vroeg: "Zeg eens eerlijk jongen, vind je dat mijn borsten hangen? " Nu werd ik verlegen en begon te blozen. Mijn moeder zei gelijk laat maar ik heb het niet gevraagd. Dit was dom van me. Ik hield haar vast, omdat ze weg wilde lopen, en zei dat ze heerlijke borsten had. Ik keek naar haar borsten en zei dat ze niet hingen maar wel gewoon heerlijk groot waren. Paste goed bij haar. Mijn moeder zei dat ze me een lieve jongen vond en aaide door mijn haren. Ik pakte mijn moeder bij haar borsten en voelde er een beetje aan. Mijn moeder keek mij vertwijfeld aan en begreep dat dit door eigen vraag kwam.

Ik hoorde mijn moeder slikken en zag dat ze haar handen langs haar lichaan plaatste op het aanrecht. Ik bleef haar borsten vasthouden en bedacht me hoe ver ze mij zou laten gaan. Ik bukte iets voorover en kuste één van haar borsten. Ik voelde geen tegenwerking en likte aan haar borst en tepel. Nee hoor lekkere borsten zei ik. Ik voelde dat ik met een keiharde lul in mijn broek stond en hoorde mijn moeder zwaarder gaan ademen. Waar mijn gevoel ineens vandaan kwam weet ik niet maar het voelde erg lekker. Ik bleef mijn moeders borsten masseren en likken. Mijn moeder keek mij aan en zei tegen mij: "Ik weet een plaats bij jou waar je huid ook niet slap staat. We moesten beiden heel hard lachen en ik gaf haar ronduit gelijk.

We liepen naar buiten en mijn moeder ging op haar stoel liggen en ik zat weer op mijn stoel. Ik vroeg haar of ze het niet eg vond wat ik net met haar borsten had gedaan. Nee zei ze ik vond het zelfs wel opwindend en ze lachte een beetje verlegen als of ze net was betrapt.

Ik trok nu de stoute schoenen aan en ging op de grond voor mijn moeder zitten en speelde nog maar eens met haar borsten. Ik zei dat ik het ook leuk vond en dat ik er daarom nog even mee wilde doorgaan. Mijn moeder begon hierop gelijk weer met het zwaarder ademen en ik liet één hand van haar borsten afgaan en over haar buik naar beneden glijden. Mijn moeder genoot hier nog meer van en liet een klein kreuntje gaan. Ik kwam nu met mijn hand bij haar bikini broekje en voelde over het broekje aan mijn moeders kut. Mijn moeder moest nu zelfs een beetje lachen en zei,je zult verbaasd zijn. Ik wist niet wat ze bedoelde en besloot dat uit te gaan zoeken. Ik ging tussen haar benen zitten en haalde haar broekje iets opzij zodat ik naar kut kon zien. Ik begreep gelijk wat ze bedoelde. Ze had haar kutje helemaal geschoren, dit had ik nooit verwacht van mijn moeder.

Ik zei dat dit echt lekker was en speelde met mijn vingers over haar natte kut. Mijn moeder sloot haar ogen en speelde zelf met haar enorme borsten. Dit was heerlijk, ik bukte iets voorover en nam in één beweging mijn moeders klitje in mijn mond. Nou ben ik echt veel gewend maar dit niet, mijn moeder kwam klaar van de aanraking van mijn mond met haar klitje.. Een schreeuw was het gevolg en mijn moeder kwam voor de eerste keer klaar.
Ik zette mijn moeder vervolgens op haar knieen en vroeg of ik ze er problemen mee had wat ik met haar deed. Ze keek met tranen in haar ogen en vroeg of ik alsjeblieft wilde doorgaan. Ik deed haar broekje uit en mijn moeder legde haar hoofd op de stoel. Haar ont stond nu zover mogelijk omhoog en zag er waanzinnig uit. Ik pakte haar heupen en drukte haar kut en kont in mijn gezicht. Eén vinger liet ik in haar kutje verdwijnen en één vinder deed ik op haar kontgaatje. Mijn moeder was werkelijk in een andere wereld. Ze reageerde niet meer op mijn vragen en ik kon doen wat ik wilde. Ik vingerde en likte mijn moeder een tijdje langzaam door en na een tien minuten kwam mijn moeder spuitend klaar.

Dit was heerlijk, ik probeerde nu verder te gaan en mijn moeder mijn lul te laten proeven. Ik zette mijn moeder met haar kont op de rand van haar stoel en liet haar recht op zitten. Ik haalde mijn lul uit mijn broek en hield deze voor haar gezicht. Ze keek me vragend aan en ik vroeg of ze een plaatsje in haar warme mond had voor mijn lul. Ze keek verbaasd, dit had ze duidelijk nog niet eerder gedaan. Ik opende haar mond en liet heel langzaam mijn lul erin glijden. Ze pakte hem met één hand vast en trok daarmee aan mijn lul en liet hem verder ongemoeid in haar mond. Ik zei haar dat ze er mee moest omgaan als een lik ijsje.. Ze zei dat ze het wilde proberen maar dat dit haar eerste keer ooit was. Ik wachtte af. Ze likte me zoals ik nog niet eerder was gelikt, iedere beweging met haar tong voelde als fluweel over mijn eikel.

Ik voelde dat ik zou komen en zei dit tegen mijn moeder en ze liet mijn lul it haar mond komen. Ik pakte hem vast en trok me voor haar gezicht af. Ze zei dat dit het mooiste is van een man. Een man die zich aftrekt voor haar. Dat was wat ik nodig had, de woorden van mijn moeder. Ik spoot mijn zaad in haar gezicht en over haar borsten. Ze vond het heerlijk dat dit gebeurde.

Ik vroeg haar of ik verder mocht gaan. Ze keek me verbaasd aan en gelijk naar mijn lul die nog steeds hard was. Ze vroeg of ik niet moe was en wilde stoppen zoals pa dat altijd deed.
Ik lachte en zei dat dit niet zo was. Ik tilde haar van de stoel en zette haar op handen en knieen in het gras. Ik wreef met mijn handen tussen haar lippen en voelde dat de kut van mijn moeder kletsnat was. Ik ging achter haar zitten en plaatste mijn handen weer op haar heupen. Ik stootte mijn harde lul in de kut van mijn moeder, waar kwam dit gevoel toch vandaan? Heerlijk ik genoot van ieder gevoel.

Ik hoorde mijn moeder steeds harder kreunen en voelde aan haar lichaam dat ze het niet lang ging uithouden. Ik voelde vocht langs mijn benen lopen en zag aan mijn moeder dat ze weer was klaar gekomen. Ik stootte driftig door en stak twee vingers in haar rijpe mooie ronde kont. Ik maakte haar gaatje steeds soepeler metmijn vingers en toen het soepel genoeg was haalde ik mijn lul uit haar kut en plaatste die voor haar kont. Ze keek geil maar ook verbaasd achterom en vroeg of dat wel kon? Ik zei tegen haar dat ze rustig moest blijven en moest genieten.

Ik stopte mijn lul stukje voor stukje in haar kont. Mijn moeder ging steeds harder schreeuwen, ze kermde het uit van de pijn en genot. Ik voelde mijn lul er steeds verder in glijden en voelde mijn zak tegen haar lippen aan klotsen.
Na een klein kwartiertje zat er bij mijn moeder bijna geen leven meer in. Zolang was ze nog niet eerder genomen, zei ze steeds. Ze kon niet meer. Ik voelde dat ik klaar zu komen en haalde mijn lul uit haar kont. Ik ging voor haar gezicht zitten en vroeg of ze nog een keer mijn lul in haar mond wilde nemen. Het maakte haar allemaal niet meer uit. Wat ik maar wilde, dit was hemels zoals ze zei. Ik pakte mijn moeder achter bij haar hoofd beet en begon schaamteloos haar mond te neuken. Ze keek me steeds aan. Ze stopte even en vroeg of ik het wel wilde zeggen wanneer ik klaar zou komen. Ik antwoordde dat ze dat vanzelf zou merken. Nu ging mijn moeder mijn lul aftrekken en pijpen tegelijk en dat was wat ik nodig had. Ik pakte haar steviger beet bij haar hoofd en stootte mijn lul nog een paar keer diep in haar mond. Gillend kwam ik klaar en spoot mijn zaad diep in haar keel. Mijn moeder begon bijna lachend het zaad door te slikken. Ze vertelde dat ze niet had verwacht dat het zo lekker kon zijn een lul te likken en dan het zaad door te slikken. Ik keek haar nu verbaasd aan. Waar kwamen die woorden ineens vandaan??

Mijn moeder was genezen, ze wilde niet meer afvallen. Ze had nu het beste middel gevonden tegen overgewicht. Beweging in de vorm van sex.. Mijn moeder was van het één op het andere moment verslaafd.

Na het eten vroeg ze of ik alsjeblieft voor haar een toetje had. Ze kwam voor me ztten op haar knieen en wilde mijn zaad nogmaals achter in haar keel voelen. Ik kan jullie vertellen, ik denk dat moeders heel goed weten wat goed is voor hun kinderen en dit is wat mijn moeder goed voor mij doet. Ik ben ik tijden niet zo lekker verwend en vooral gepijpt. Die mond is hemels..


Aantal keer gelezen:
2325
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)