Spannendverhaaltje.nl

uit de hand gelopen Reiki massage

-
18-02-2012
Toen ik van haar hierover hoorde per mail, heb ik haar per mail een reiki massage aangeboden om rustig en ontspannen de behandeling te kunnen verdragen. Sandra nodigde mij uit om de vrijdag voor de opname langs te komen om 10 uur, de kinderen en haar man zouden dan niet aanwezig zijn zodat we rustig de reiki massage konden uitoefenen. Om precies 10 uur belde ik aan bij Sandra, zij opende de deur gesteund door krukken en kon ik haar voor het eerst aanschouwen. Ik had met Sandra alleen nog via mail contact gehad en zoals ze zelf wat negatief had gemaild over haar figuur viel het mij in positieve zin mee. Wel enigszins gezet, maar mooi dik is niet lelijk. We gaven elkaar de hand en ik kuste haar 3 maal op de wangen. Na, bij de koffie, wat gekletst te hebben over van alles en nog wat, stelde ik voor om met de massage te beginnen. Om een goede reiki massage te geven is lichaamscontact van uiterst belang en dit stelde ik Sandra dan ook voor, wat aarzelend stemde ze toe, maar onder n voorwaarde ik moest dan ook bloot. Body to body. Hoe de reiki massage toegepast wordt legde ik aan Sandra uit en dat het ongeveer een half uur duurt en ik alleen de voorzijde van het lichaam masseer. Hierna ontkleden we ons, zonder enige bijbedoelingen, in ieder geval tot op dat moment. Sandra ging bloot op de, door mij meegenomen, massagetafel met enige hulp van mij liggen. Terwijl zij zich op een lekkere manier gaat liggen, gaan mijn ogen onwillekeurig over haar lichaam en vallen mijn ogen op haar mooie volle borsten en donker omrande tepels, ook haar ogen verkennen mij naakte lichaam. Ik start met de reiki massage en Sandra gaat rustig met de ogen gesloten de massage ondervinden. Per positie ga ik ongeveer 3 minuten mee bezig. Ik leg, bij de eerste positie, beide handen als een kom voorzichtig op de ogen. Na 3 minuten verplaats ik de handen naar de wangen, met de pink licht tegen de oren. Positie 3 leg ik de handen onder het hoofd, en til daarbij het hoofd licht op. Na 3 minuten rusten de handen licht op het sleutelbeen, iets onder de keel. De handen gaan daarna tussen de borsten, hierbij moet ik er oppassen geen inbreuk te maken op de fysieke privacy van Sandra. Wel moeilijk, maar tijdens de reiki kan ik me behoorlijk beheersen. Wel is mijn geslachtsdeel enigszins in formaat gegroeid. De volgende positie is de handen onder de borsten op de onderste ribben. Sandra ligt er ontspannen bij en ademt rustig. Na deze positie gaan de handen net onder de middel. Op sommige posities ondervind ik warmte uitstraling, wat duidt op een gevoelige plek.

De handen worden nu dwars over het bekken, ter hoogte van schaambeen gelegd. De schaamharen prikken licht in mij handen. Sandra heeft haar kuthaar mooi getrimd. Nu volgt een positie welke nog intiemer is dan de vorige. De handen komen op de onderbuik ter hoogte van het schaambeen. Ook hier voel ik een aangename warmte van Sandra, maar dan van heel andere orde. Na 3 minuten moet ik de handen weer verplaatsen naar de voorzijde van de knien. Hierna volgen nog de beide enkels. En als laatste positie de onderkant van beide voeten te gelijk. Na deze voetbehandeling blijf ik staan bij het voeteneind en vraag Sandra hoe het bevallen is, zij vond het een heerlijke massage en was tijdens de massage bijna in slaap gesukkeld. En ze had een heerlijk gevoel in haar lichaam gekregen. Na deze opmerking van haar kuste ik spontaan onder haar voeten, wat een zucht van genot opleverde. Deze zucht zorgde ervoor dat ik haar benen verder kuste en verder naar boven ging met kussen. Bij haar kut aangekomen, wachtte ik de reactie van haar af, maar dit duurde niet lang Sandra opende haar benen, waardoor ik recht in haar geopende vagina keek. Dit was voor mij het sein om door te gaan. Ik likte de binnen en buitenkant van haar schaamlippen, welke al vrij vochtig en opgezet waren. Hierna begon ik de kittelaar met mijn tong te omcirkelen en na een poosje zoog ik de kittelaar in n keer heftig aan, wat een trilling en zucht van Sandra opleverde. De tong penetreerde hierop de kut en ging daarop draaiende bewegingen maken in het binnenste van de vagina. Na een paar stoten van mijn tong kwam Sandra gillend klaar. Hierop pakte Sandra me beet en trok me naar haar toe, ze lag nog steeds op de massagetafel en ik kwam zodoende staand vlak bij haar hoofd.

Ze likte mn lul kortstondig en ging mijn geschoren ballen op een heerlijke manier met haar tong masseren. De mond verplaatste zich en nam mijn lul in zn geheel in haar. Zuigend, likkend en pompend zorgde dat Sandra me binnen no time klaar liet komen. Ik kreeg dan ook geen mogelijkheid om de lul voortijdig uit de mond te halen, waardoor Sandra de sperma-klodders in de mond kreeg en het inslikte. Sandra ging hierop recht opzitten en al tongend hielp ik haar van de tafel, waarop ze met de buik op de tafel ging liggen met de kont richting mij. Sandra vroeg me, met de inmiddels keiharde lul, van achteren op zijn hondjes te nemen. Door deze ideale stand ging de lul tot aan de ballen in haar kut. De ballen al kletsten tegen haar billen, masseerde ik haar borsten en kneep in haar strakke tepels. Heerlijk ging dit standje, beiden gaven we ons over aan het geile sexspel. Door een onverwachte beweging schoot de lul uit de kut en stootte tegen de anus. Deze roos was al aardig vochtig door de kutsappen en spermaresten, zodat mijn lul vrij gemakkelijk langs de sluitspier glipte en ik al stotend diep in de donkere tunnel verdween. Dit was zon vreemd en nieuw gevoel voor mij dat ik na enkele stoten gillend in Sandra klaarkwam, ook Sandra liet zich niet onbetuigd en we zakten van genot door de knien op de grond. Waar we nog even heerlijk nagenoten. Helaas moesten we stoppen want de kinderen konden zo thuiskomen van school, maar we spraken af dat na terugkomst van ziekenhuisverblijf we de massage en vervolg zullen geven.
Aantal keer gelezen:
813
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)